Problema cu Nokia 6234
Moderator: Moderatori
Problema cu Nokia 6234
Am primit de curand un Nokia 6234, insa am o problema cu el: volumul in casca este foarte redus. Si in cazul in care stau in camera si e relativ liniste, abia inteleg ce spune interlocutorul meu. I-am facut update de soft cu NSU, la fel se aude. L-am dus la un service GSM, i-am schimbat casca si nimic. Pana acum am avut doar telefoane Nokia (1208, 1600, 6230i) si toate se auzeau foarte tare si clar. La asta parca se vorbeste din canal. Care e problema, sau e o chestiune normala pentru acest telefon, ca in cazul asta mai bine ma intorc la Nokia 1208.
Re: Problema cu Nokia 6234
Verifica sa fie la maxim volumul, nu cel din player-ul mp3, ci cel normal( sa zicem ca esti in meniu, si dai volumul la maxim, sau in timpul convorbirii, ca volumul de la player este unul diferit). Si eu am acelasi telefon, si nu am probleme cu volumul, doar ca mi s-a stricat una din cele 2 casti de la headset-ul HS-23, dar si asa pot vorbi linistit intr-un loc aglomerat/zgomotos.
for lack of a better signature
Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Volumul e dat la maxim (prin apasarea tastei + in timpul convorbirii). Insa, cand am spus casca nu m-am referit la handsfree, ci la receptor.
In cazul asta, la tine cat de tare se aude? Nu stiu daca ai vorbit si la telefoane gen Nokia 1600...acolo sunetul e mult mai tare si clar, in comparatie cu asta poti spune ca iti sparge timpanul.

Aha, acum stiu la ce te referi. Si mie uneori mi se pare destul de incet in receptor, mai ales cand sunt pe strada si vorbesc cu cineva trebuie sa-i spun sa repete, ca nu am inteles ce a zis. Intr-un fel am rezolvat problema, schimband pozitia telefonului in timpul unei convorbiri in raport cu pavilionul urechii pana cand am auzit bine. Desi eu la inceput cand mi-am luat telefonul credeam ca asa se aude(mai incet) si ca pozitia telefonului in timpul convorbirii fata de pavilionul urechii e cea mai buna, m-am inselat, deoarece asa m-am obisnuit de la vechiul meu SE K300i, unde receptorul era pozitionat mai jos fata de marginea superioara a telefonului fata de 6234, dar si dimensiunile lui K300i sunt mai mici fata de 6234. Acuma nu prea am probleme cu vorbitul chiar si in locuri aglomerate si pline de zgomot (de ex cum e la mine la scoala pe coridor).
Alta solutie nu mai am sa-ti dau pe moment.
PS:eu nu mi-am facut update la soft, am tot 3.70-ul ala vechi![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Alta solutie nu mai am sa-ti dau pe moment.
PS:eu nu mi-am facut update la soft, am tot 3.70-ul ala vechi
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
for lack of a better signature
Buna, shi eu am o pb.cu tel.meu Nokia 6234,shi anume in momentul cand este iluminat displayul se aude un zgomot de fond in difuzor.asta doar pe timpul cit sta aprins displayul telefonului.Telefonul este nou il am de doar o saptamana.Ce poate fi este defect telefonul ?Daca da trebuie sa-l duc innapoi ptr.a-mi fi schimbat !?Daca cineva poate sa ma ajute,va rog sa o face-ti !!!
Sall. Si eu am aceeasi problema cu un 6234 se aude la fel de incet ca si cum volumul ar fi la minim ce este de facut stie cineva. Vol este dat la max dar se aude foarte incet.