Ce parere aveti despre acest monitor? As dori sa-l achizitionez in viitorul apropiat.
http://www.itgalaxy.ro/index.php?categ=7&prod=229
LCD Asus PG191 19"
Moderator: Moderatori
Re: LCD Asus PG191 19"
Pana in 11 mil iti gasesti un monitor mai bun la capitolul imagine si anume Samsung 223 bw. Acel asus are prea multe "acadele" si eu consider ca nu-si merita banii.
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Samsung 223 bw e interesant dar e wide.as vrea format normal...Vladutz20 wrote:Pana in 11 mil iti gasesti un monitor mai bun la capitolul imagine si anume Samsung 223 bw. Acel asus are prea multe "acadele" si eu consider ca nu-si merita banii.
Ne poti spune bugetul alocat pentru monitor si ce diagonala ai vrea sa aiba ?
Sony PS3-Beyond games
buget: 1000-1100Vladutz20 wrote:Ne poti spune bugetul alocat pentru monitor si ce diagonala ai vrea sa aiba ?
diagonala: 19", nu vreau wide
Monitorul Asus la care m-am oprit este pe locul 3 in topul xtrempc.M-am mai documentat un pic despre el si mi s-a parut ok si ca pret.
Eu iti recomand Samsung 961BF. Are o imagine placuta si un design interesant.
Sony PS3-Beyond games
Intr-adevar pare o alegere mai buna Samsung 961BF.Am gasit doar pareri bune despre el.Dar care e diferenta intre 932BF,940BF si 961BF.Ca pret sunt diferente destul de mari iar caracteristicile sunt cam la fel.
961BF are pivot, reglare pe inaltime,super design , contrast si unghiuri mai bune