Pasul spre LCD
Moderator: Moderatori
Pasul spre LCD
Uite asa a sosit si momentul cand trec pe LCD, banii o sa-l am ori in vreo doua saptamani ori pe la mijlocul lui februarie. Insa ma gandeam sa va intreb si pe voi in timp util.
Deci am tot citit depsre LCD-uri, dar cum zicea un user pe aici cu cat citesti mai mult cu atat iti pare mai slab acel produs. Am hotarat sa-l scot din ecuatie pe cele cu panel TN ( deah unghiurile alea).
Asa ca acum ma gandesc intre
Belinea 102035W vs Dell 2007WFP ....
Jocurile nu sunt prioritae, mai mult mediul office + filme.
Bugetul e cam la 1400RON... Pareri, sfaturi...alte optiuni ?
Deci am tot citit depsre LCD-uri, dar cum zicea un user pe aici cu cat citesti mai mult cu atat iti pare mai slab acel produs. Am hotarat sa-l scot din ecuatie pe cele cu panel TN ( deah unghiurile alea).
Asa ca acum ma gandesc intre
Belinea 102035W vs Dell 2007WFP ....
Jocurile nu sunt prioritae, mai mult mediul office + filme.
Bugetul e cam la 1400RON... Pareri, sfaturi...alte optiuni ?
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Re: Pasul spre LCD
Daca vrei pentru filme ti-as recomanda: http://www.emag.ro/monitoare_lcd/monito ... 42407WFPG3. Oricum depaseste bugetul dar eu zic ca merita.
Te cred eu, insa bugetul e buget, (si e diferenta, o crestere cu 50% cea ce nu prea intra in calcule), asa ca
Data viitoare 
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Yeti
Un Samsung 2232BW, e fancy
Un LG 226
Sau na, de 24 ... un Samsung 245B
În alte locuri e ceva mai ieftin ultimul, sau chiar celelalte. Orişicum, eu recomand Samţung
Baftă la cumpărături
Un LG 226
Sau na, de 24 ... un Samsung 245B
În alte locuri e ceva mai ieftin ultimul, sau chiar celelalte. Orişicum, eu recomand Samţung

- Neon Biker
Samţung ar fi bun... daca ai sti ca e Samţung.
Din pacate 226BW si 2232BW au prostul obicei de a nu fi Samsung decat cu numele, insa 223BW sigur e Samsung. In alta ordine de idei, se pare ca nici Horizon 2206SW n-ar fi de aruncat, fiind un LG calitatea A+ imbracat intr-o haina mai ponosita. 

Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
Şi 2232 are problema aia ?
Nu am auzit de problema aia. M-am gândit că dacă poate să de ceva bani mai mulţi să îşi ia ceva mia performant decât dragul meu 223BW
Ăla de 24 arată bine , şi are specificaţii bune. Dar e problema preţului (of banii ăştia, care nu-i am-avem
)

- Neon Biker
Da, se pare ca si 2232 are. Culmea este ca Samsung a scos 2232 tocmai cu intentia de a spala rusinea seriei 226 si la lansare a anuntat sus si tare ca toate vor avea panel Samsung, dar nu stiu cum se face ca iar au reusit sa ramana in pana de paneluri proprii si au fost nevoiti sa apeleze la producatorii taiwanezi. ![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
@Bluetooth Uitate pe aici. Link -> BeHardware (loto 1 din 2 S ori C)
Am citit si pe aici, stiu de problema respectiva. Initial m-am orinetat spre Samsung 2232BW dar dupa ce am citit pe acolo reviewul m-am saturat de el. Apoi m-am gandit la acel Viewsonic 2255WMB ca macar e destul de mobil. Dupa inca un timp de gandire si de citit rewiewuri am spus laso balta, daca iau ceva atunci macar sa cumpar ceva ca lumea si asa m-am indepartat de la LCD-urile cu panel TN. Asa ca am m-ai renuntat la ceva diagonala si acum ma gandesc intre acel Belina si Dell la 20". Multumesc pentru recomadari, dar cred ca daca m-as arunca la una 24", atunci n-as alege acel Samsung, mai bine acel Dell la 24" cu panel S-PVA. Ma mai gandesc, pana cand pun mana pe bani. Daca n-ar fii vorba de buget as merge pe Dell-ul cu 24", dar neah 2100RON is bani cam multi.So why are C versions being found where they shouldn’t be? Samsung responds due to the grey market. This means that the success of this monitor is so great that Samsung cannot necessarily meet wholesaler or major distributor demand. Some are therefore tempted to look to Asia which in fact will provide a supply of screens. We might also wonder if the price of the 2232BW C in Asia is the same as the 2232BW S in France. Between the difference in panel and the current euro/dollar exchange rate it could definitely be tempting to offer C versions for the price of the S.
Yeti
Cum am spus, nu ştiam, deci my bad. Vă cred pe cuvânt.
Dacă nu Samsungul de 24, atunci un LG poate?
Sau ca să fie în buget, un Benq. Şi uau, e Vista Ready
Cât mă pot distra stickerele astea. Am un coleg care când îl aud că îmi zice că placa lui de baza sau tastatura e Vista REady îmi vine să îi şi f...frec una ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Dacă nu Samsungul de 24, atunci un LG poate?

Sau ca să fie în buget, un Benq. Şi uau, e Vista Ready

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Vista Ready.... Cui pasa
Eu accept si una care e Dos Ready.
Dar ca sa fiu on-topic. Cum am m-ai zis, oferta prezentata de tine e buna, insa am hotarat sa nu iau un LCD cu panel TN.

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Dar ca sa fiu on-topic. Cum am m-ai zis, oferta prezentata de tine e buna, insa am hotarat sa nu iau un LCD cu panel TN.
Yeti
Uite asa m-am uitat prin jur iarasi, si am mai cautat ceva surse de bani si am hotarat sa urmaresc sfatul vostru... Fericitul castigator va fii un Dell 2407WFP. Iar asta inseamna ca data de achizite va fii 90% a doua parte a lunii februarie.
Acum intrebarea e doar ca varianta simpla (revizie mai vecha), sau varianta nou: HC ( revizia a sasea). Daca am inteles eu bine varianta noua are niste probleme de ghosting... Totusi cum targetul e mediul office/filme (gaming foarte ocazional) cred ca voi merge pe varianta HC, dar astept sfaturile voastre deasemnea.
Un alt lucru este ca probabil in primele doua luni voi ramane pe veciul sistem. Credeti ca ma va tine sistemul actual la rezolutia nativa a monitorului, pana cand fac rost de bani si pentru sistem ? Cum ziceam nu ma intereseaz jocuri. Xp-ul sa mearga bine alaturi de FF , Word, Visual Studio 2005, KMPlayer (logic ca nu in acelasi timp) ....
Acum intrebarea e doar ca varianta simpla (revizie mai vecha), sau varianta nou: HC ( revizia a sasea). Daca am inteles eu bine varianta noua are niste probleme de ghosting... Totusi cum targetul e mediul office/filme (gaming foarte ocazional) cred ca voi merge pe varianta HC, dar astept sfaturile voastre deasemnea.
Un alt lucru este ca probabil in primele doua luni voi ramane pe veciul sistem. Credeti ca ma va tine sistemul actual la rezolutia nativa a monitorului, pana cand fac rost de bani si pentru sistem ? Cum ziceam nu ma intereseaz jocuri. Xp-ul sa mearga bine alaturi de FF , Word, Visual Studio 2005, KMPlayer (logic ca nu in acelasi timp) ....
Yeti
Filme HD nu stiu daca o sa poti sa le vezi, dar nu prea vad ce sa aiba pentru browsing, filme (non-HD), pana iti schimbi sistemul.
PS: Poate vrei sa incerci si pe la Ultra Pro-ul local pana atunci, poate ai noroc si te scapi de asteptare si eventualele returnari.
Happy shopping
PS: Poate vrei sa incerci si pe la Ultra Pro-ul local pana atunci, poate ai noroc si te scapi de asteptare si eventualele returnari.
Happy shopping

- Neon Biker
Numai vezi ca UltraPro-ul local nu are preturile de pe UPShop. 

Varianta Ultra depinde cat de nesimititi sunt din punct de vedere a pretului. Ultima data cand am fost la ei am constata ca daca luam ca baza magazinele online, ultra pro are preturi mai mari cu 20-30 %. ![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Yeti
Dar de acesta ce spui? Se si incadreaza in bugetul tau, panel PVA, unghi 178, design superb..
Am acest monitor de ceva vreme si sunt foarte multumit de el. Si in topul XPC e pe primul loc la monitoare de 19'.
Am acest monitor de ceva vreme si sunt foarte multumit de el. Si in topul XPC e pe primul loc la monitoare de 19'.
M-am hotarat sa fie wide
, pentru filme 

Yeti
daca vrei wide , uita-te la modelele :
Samsung 2232BW
Samsung 223BW
Horizon 2206SW - asta e mai ieftin , dar din am auzit are panel LG
Samsung 2232BW
Samsung 223BW
Horizon 2206SW - asta e mai ieftin , dar din am auzit are panel LG
Da acela are panel LG A+. Sigur. Horizon e un producator care doar asambleaza monitoarele.
Daca citeai si primul post aflai ca nu vreau panel TN, cele enumerate de tine toate au panel TN.
Insa respect ca ai acordat atentie threadului meu si te-ai obosit.
Iar despre evolutia lucrurilor. M-am hotarat asupra Dell2407WFP. Acum doar astept sfarsitul lunii sa punmana pe bani si implicit monitorul.
Daca citeai si primul post aflai ca nu vreau panel TN, cele enumerate de tine toate au panel TN.
Insa respect ca ai acordat atentie threadului meu si te-ai obosit.

Iar despre evolutia lucrurilor. M-am hotarat asupra Dell2407WFP. Acum doar astept sfarsitul lunii sa punmana pe bani si implicit monitorul.

Yeti
Acel Dell este cea mai fericita alegere, eu am varianta TN de 22", eu fiind extrem de multumit de redarea culorilor.
Iti dai seama ca cel de 24" nefiind TN e mult mai bun.
Intr-o zi cu soare o sa-mi iau si eu asa ceva, peste vreo 10 ani de la vreun magazin cu SH-uri. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)