Calculatorul meu modificat manual !

Pentru cei cărora le place să se "joace" cu propriul calculator

Moderator: Moderatori

Post Reply
Cipyz

Calculatorul meu modificat manual !

Post by Cipyz »

Salut! Vreau sa va arat ce am realizat manual dintr-o carcasa simpla :)! Pentru inceput va arat opera, voi reveni cu detalii si caracteristici! Check this out! :thumbleft:
Attachments
2'.jpg
1'.jpg
Carcasa din fabrica la inceput!
Carcasa din fabrica la inceput!
Cipyz

Re: Calculatorul meu modificat manual !

Post by Cipyz »

alte poze... :occasion14:
Attachments
5'.jpg
4'.jpg
3'.jpg
Cipyz

Post by Cipyz »

poze
Attachments
8'.jpg
7'.jpg
6'.jpg
Cipyz

Post by Cipyz »

:d poze
Attachments
10'.jpg
9'.jpg
Cipyz

Post by Cipyz »

Astept reactiile voastre si intrebari daca aveti ! :)
florin_n

Post by florin_n »

Super tare :thumbleft:
Gyno

Post by Gyno »

Meserieeee..belea :occasion14:
Colin McRae (5 August 1968 – 15 September 2007):((:((:((:((:((
danutz

Post by danutz »

Bayul de sub dvd se vede naspa asa gol, umple locul cu ceva , in rest arata ok, imi place cum a iesit vopseaua, luciosa , fara imperfectiuni.La WM poti sa mai umbli, cablurile sa le aranjezi mai bine.
Last edited by danutz on Sat Jan 26, 2008 6:36 pm, edited 1 time in total.
danutz
Cipyz

Post by Cipyz »

am dat comanda de inca un fac controler cu card reader.. care o sa vina acolo :) dar mai dureaza pana vine :)

e vopsita de mine cu spray-ul :) am muncit 90 la suta din timp la pregatirea suprafetelor....
Last edited by burebista on Sat Jan 26, 2008 7:51 pm, edited 1 time in total.
Reason: Atentie la posturi consecutive. Foloseste butonul edit.
Kramer

Post by Kramer »

Carcasa din aia am eu din 2oo4.BTW,ce sistem ai?
berik

Post by berik »

=D> Felicitari pt o treaba bine facuta [smilie=Victory.gif]
Carcasa in sine arata impecabil. se vede ca te-ai straduit. Mai aranjeaza totusi cablurile inauntru ca e pacat sa se vada asa, cel putin cel galben de SATA nu sta bine deloc [-X . Daca s-ar gasi o asemene carcasa in comert, fii sigur ca s-ar gasi entuziasti :thumbleft: [smilie=Thumbs-Up.gif] [smilie=Respect.gif]
AMD Phenom2 X2 550BE 3.34ghz \ Gigabyte MA790X-UD3P \ 4x1Gb A-DATA Vitesta Extreme 800+ \ HIS Ati HD5870 \ RECOM PowerEngine 450W \ Creative xFi \ Logitech Z5500 5.1 \ Logitech G5 \ Razer eXactMat dual \ Reclusa keyboard \ Logitech G25 Racing Wheel
Alex_230

Post by Alex_230 »

UAU. exact un no-name d-ala aveam si eu(inca o mai am da e varza carcasa) la un sistem mai vechi. e super tema de culori care aduce a Lamborghini :D
intr-adevar ,bay-ul de sub dvd arata urat gol. dar per total e super ce ai facut dintr-un delux :)
Cipyz

Post by Cipyz »

Pai fac acum un upgrade general proc, placa de baza etc si voi lua sursa cu sleeving din fabrica si o sa mai aranjez atunci cablurile. sunt destul de ok acum dar nu asta e important ...ci cum arata ea :) P.S. daca va uitati cu atentie dintr-o sursa delux de 500 de W .. am vospit-o fosforescent si i-am schimbat ventilatoarele cu unele cu leduri Akasa. :) toata partea din spate de facut de la 0 din tabla pt ca carcasa din fabrica nu permitea cooler de 120 in spate ( unde vedeti gaura aceea) acum am refacut tot si pot sa pun cooler de 120 care e si el comandat ( nu e in stoc insa ). parte din fata e facut tot din tabla unde vedeti coolerul mic multicolor. Fan controlerul care va veni in spatiul gol tre sa soseasca :). In concluzie faza cu cablurile e tot ce se poate pe moment, dar voi rezolva cand o sa vina piesele( inca astept pt E8400 ). Daca vreti sa ma intrebati ceva tips and tricks sau ce mai e prin ea ...nu ezitati. Numai bine!
Cipyz

Post by Cipyz »

Are panou lateral de plexiglas, in fata plexiglas si sus tot plexiglas. Vedere de sus prin plexiglas!
Attachments
sus.JPG
berik

Post by berik »

Apropo de plexiglas, as avea si eu 2 untrebari :
1. de unde l-ai cumparat ( genul de magazin ) ?
2. cum se vinde ( la m, la bucata ) ?
Multumesc anticipat :thumbleft:
AMD Phenom2 X2 550BE 3.34ghz \ Gigabyte MA790X-UD3P \ 4x1Gb A-DATA Vitesta Extreme 800+ \ HIS Ati HD5870 \ RECOM PowerEngine 450W \ Creative xFi \ Logitech Z5500 5.1 \ Logitech G5 \ Razer eXactMat dual \ Reclusa keyboard \ Logitech G25 Racing Wheel
Kramer

Post by Kramer »

Si cum ai prins plexiglasul ala?Ca ma tenteaza si pe mine sa-mi fac...
BTW,cat te-a costat toata afacerea(plexiglas+spreiuri+etc.)?
Cipyz

Post by Cipyz »

Plexiglasul se poate cumpara de la Bricostore sau Praktiker. Se vinde la foaie de 1 mm , 2 mm , 3 mm grosime si 1m pe 50 cm ; 1,5 m pe 1 m ca suprafata.
Pretul unei foi variaza in functie de grosime si suprafata intre 500 si 1,5 mil lei.

1.Plexiglasul in lateral e prins cu suruburi dupa cum se vede.
2.Plexiglasul in fata se poate prinde cu poxipol normal ( nu transparent ) sau cu silicon special. Sunt anumite secrete aici...o sa mai dezvolt procedeul daca cineva chiar vrea sa faca asa ceva.
3.Plexiglasul de sus e prins la fel ca la pct 2.dar cu procedeul de rigoare.

Pt cine vrea "carpeli" doar de dragul de a sta acolo bucata de plexiglas se poate prinde si cu banda dublu adeziva ( pe ambele parti) NU recomand!

Pretul lucrarii e foarte mare, dar trebuie sa ai unelte si pricepere pt a realiza ceva de calitate. Daca mai vrei sa stii ceva post here! :thumbleft:
Ankh

Post by Ankh »

De ce nu recomanzi benzile dublu adezive? Eu am o fereastra de plexi (3mm grosime) mai mare decat fereastra ta principala care sta si acum foarte bine, iar lucrul asta m-a ajutat la un moment dat la transport cand o valiza s-a proptit exact in fereastra si in loc sa se crape, s-a deslipit putin cat sa faca loc. Din punctul meu de vedere, arata si mai bine fara suruburile alea. :)
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

Cipyz wrote:Astept reactiile voastre si intrebari daca aveti ! :)
Felicitări pentru o treabă bine făcută! :thumbleft:
SergiuA&B

Post by SergiuA&B »

Foarte frumos :thumbleft: .Am incercat si eu asa ceva cu o carcasa mai veche dar am lasat-o balta [smilie=Nice-try.gif]
Old nick :Nokia
Trance Around The World
Razyel

Post by Razyel »

Frumos,se pare ca te pricepi destul de bine :occasion14:
B3lzh3bout

Post by B3lzh3bout »

Good work!Mai mult decat frumos [smilie=Respect.gif]
DFI LanParty LP DK P35 T2RS
Intel E 8200@3600Mhz@1.25v
Mushkin 2x2GB@900Mhz@18-5-5-5@2.0v
BFG 8800gt 512mb 750/1879/2230Mhz
WD 2x320GB AAKS@raid1+WD Essential portable@1TB
Creative ExtremeGamer
LogitechZ2300s
Corsair HX 620w
Lian Li PC-7BYCF
LG L1900J
Phenom

Post by Phenom »

Daca pe o carcasa no-name (de fapt nu e no-name, e KME, sau de fapt este unul si acelasi lucru :d ) se poate realiza asa ceva, atunci pe o carcasa buna gen Lian-Li ar iesi o opera de arta. Pacat ca foarte putini se incumeta sa faca asemenea lucruri, mare pacat, modding-ul nu este un sport popular pe la noi. In rest, felicitari!

P.S. Ai grija la topicurile consecutive, te-a atentionat si Burebista daca nu s-ar putea sa iei warning... (ca si mine ](*,) )
You`re still a peach to me, peach!
sorin

Post by sorin »

şuruburile care ţin plexi trebuiau vopsite în negru sau galben.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
cartus

Post by cartus »

Partea laterala (metal) cu plexi ai taiat-o inainte sau asa era? Daca ai taiat-o , cu ce, cu ce ai vopsit-o in negru si de unde ai luat vopseaua?
sarcasm is my body's natural defence against stupidity
Aleksei

Post by Aleksei »

Initial cand am vazut ventilatorul ala montat acolo in fata sub unitatile optice am avut impresia ca e o a doua sursa. Am si eu un amic care are exact carcasa asta si tot timpu ma "cert" cu el pe tema carcaselor. Imi face tot felul de observatii legate de preturi and stuff, el fiind adeptului carcaselor cat mai ieftine. Daca o vede pe asta o sa imi dea peste nas cu ea grav de tot :iconbiggrin:. Nice job! (cu toate ca nu sunt un fan al lucrurilor care iti sar in ochi imediat ce intri in camera)
Tile

Post by Tile »

Ceea ce imi place la carcasa ta este executia ingrijita si paintjob-ul bine lucrat. Chiar si o carcasa noname poate fi modificata excelent.
slimro

Post by slimro »

Frumos!
Am avut si eu inainte o carcasa pe care am facut modding(acum am un xclio2 twin engine) ... si cel mai important e sa vrei sa iasa perfect , sa ai rabdare si timp, si skill desigur. se pare ca tu le-ai avut pe toate. Felicitari!

Intrebarea mea este cu ce ai taiat capacul lateral? cu flex-ul iti ramane destul de mult de finisat, cu fierastraul unghiular ramane tabla indoita grav de tot, cu foarfecele de tabla iti ramane indoita si mult de indreptat...
ar fi super daca pe viitor mai ai vreo carcasa pe care vrei sa faci modding si sa faci un post step by step, cu poze desigur.

=D>

si o intrebare ... are careva unde gasesc 2 vent de 25 cm cu un air flow serios?
Cipyz

Post by Cipyz »

panoul lateral l-am taiat cu jigsaw ( fierastrau pendular) cu panza cea mai mica ( http://www.marlintools.co.za/images/Pic ... ture27.jpg) si a iesit perfect. e si aici o tehnica. Am vrut sa fac lucrarea pas cu pas, dar era greu sa tot fac poza in timp ce lucram si fara sa stiu ca nu am un rezultat sigur... O alta lucrare as face dar nu am pe ce carcasa... fac pt voi :)
Cipyz

Post by Cipyz »

poate un administrator sa imi mute topicul la sectiunea cel mai aratos pc ? ca am vazut acum ca exista asa ceva !
Aleksei

Post by Aleksei »

Cipyz wrote:poate un administrator sa imi mute topicul la sectiunea cel mai aratos pc ? ca am vazut acum ca exista asa ceva !

Sectiunea aia tot topic e. Vrei sa iti bage topicu (cu posturile aferente) in topicul ala? Nu ai putea tu sa iti repostezi pozele si acolo? Adica, nu cred ca ar fi asa greu, nu?
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Nu se muta, si asa sunt putine topicuri cu ceva modding. Poti pune in topicul ala ceva poze daca te ajuta cu ceva.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Lao

Post by Lao »

Super frumos. Buna alegere a combinatiei de culori. Felicitari pentru munca depusa!
Post Reply