de 2 luni de cand mi-am luat computer-ul imi dah acest BSOD, cu eroarile 0x00005002 sau 0x0000000A.
Componente:
Intel Quad q6600
8800 GTS
Ram 2 gb
Abit AW9D
0x00005002 BSOD
Moderator: Moderatori
Re: 0x00005002 BSOD
scurt si la obiect... prea putine detalii
ai facut memtest ?
ce module de ram ai?
ce sursa ai?
si tot asa mai departe, nu ne putem da cu parerea din 2 cuvinte si 3 cifre
ai facut memtest ?
ce module de ram ai?
ce sursa ai?
si tot asa mai departe, nu ne putem da cu parerea din 2 cuvinte si 3 cifre

am facut memtest - nici o problema
sursa - forton 500w
win vista
ram - ddr2 800 mhz
sursa - forton 500w
win vista
ram - ddr2 800 mhz
Ambele coduri sunt de la conflicte între driveri. Ataşează minidump-urile.
Rapidshare sucks.
Primul pas ar fi să deconectezi USB-ul de pe placa de bază şi să vezi dacă mai apar BSOD-urile. Foloseşte conector serial (PS/2) în cazul în care ai periferice pe USB.
Rapidshare sucks.
Incearca sa dezinstalezi driverele de la placa de retea ,vezi cum se comporta daca nu se mai restarteaza incearca alte drivere.
Daca vrei sa ai ceea ce nu ai acum, trebuie sa faci ceea ce nu faci acum.
H.G.
H.G.
Fac un bump acestui topic dintr-un motiv straniu pentru mine, pe care l-am atasat mai jos. N-am mai vazut BSoD pe niciun PC care s-a perindat prin casa mea, de acum vreo doi ani cand aveam un Pentium II cu o memorie busita. Asta mi-a aparut cand dezarhivam ceva mai devreme.
N-am modificat nimic, nici software nici hardware in ultima luna, deci nu-mi prea explic. Poate ma ajuta cineva.
L.E.: Acuma vad ca am ramas si fara sunet, desi driveru' e acolo.
L.E. again: Se pare ca era pus pe mute din Wave si d-aia nu mergea. Oricum e cam inexplicabil cum s-a ajuns la treaba asta.
N-am modificat nimic, nici software nici hardware in ultima luna, deci nu-mi prea explic. Poate ma ajuta cineva.
L.E.: Acuma vad ca am ramas si fara sunet, desi driveru' e acolo.

L.E. again: Se pare ca era pus pe mute din Wave si d-aia nu mergea. Oricum e cam inexplicabil cum s-a ajuns la treaba asta.