Problema USB

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
neamtzu

Problema USB

Post by neamtzu »

Problema se manifesta cu dispozitivele ce folosesc USB 2.0 (de ex stick de memorie) cand instalez driver-ul pt acest port.Dupa instalare cand conectez un astfel de dispozitiv il "vede" dar apoi se blocheaza sistemul si trebuie sa il deconectez ca sa isi revina.Practic nu mai pot sa folosesc astfel de dispozitive.
Orice sfat e bine venit.Va multumesc.
alios

Re: Problema USB

Post by alios »

ce sistem ai ? ai usb 2.0 pe el ?
alta intrebare ar fi.. alte device-uri pe usb functioneaza normal ? mouse, camera foto, cabluri de date etc..
eMalware

Post by eMalware »

Mai întâi, pur şi simplu ai putea să încerci să conectezi stick-ul din Safe Mode. Dacă nu merge, vezi în BIOS să ai totul pus pe Default la opţiunile USB, eventual după un clear la CMOS.
Rapidshare sucks.
neamtzu

Post by neamtzu »

Am usb 2.0.Alte dispozitive care nu necesita usb 2.0 merg normal (mouse si cablu de date).
In Bios e pus pe default, i-am dat si clear, am incercat si in safe mode dar la fel face.
Initial cand conectam un stick imi aparea un balon in care scria "Hi-Speed USB Device is attached to a non-Hi-Speed hub".Functiona dar cu viteza f mica.
In Device manager la Other devices aparea Universal Serial Bus (USB) Controller.I-am dat reinstall driver, a instalat automat, acum apare ca fiind instalat USB Enhanced Host Controller dar nu functioneaza nimic pe usb 2.0 (se blocheaza).
alios

Post by alios »

acel mesaj aparae cand nu ai usb 2.0 (la pc-urile mai vechi care au usb 1.0 sau 1.1)
cu ce stick iti da probleme (din curiozitate) cumva un sandisk?? sau la toate stick-urile
de reinstalat windows ai incercat ? sau sa aduci windows-ul la zi cu windows update...
neamtzu

Post by neamtzu »

windows-ul l-am reinstalat de curand, problema era si inainte si dupa instalare.e la zi cu update-urile.
nu merge cu nici un stick.
usb 2.0 e enabled din bios.
Kramer

Post by Kramer »

Si eu am avut eroarea aceea cu "A Hi-Speed USB is connected...".Trebuie sa dai Enable la Hi-Speed USB Ports din BIOS,altfel iti va merge foarte incet.La mine a copiat un folder de 700MB in 2 ore si jumatate,dupa ce am dat enable,in 15 minute.
Post Reply