multumesc
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Moderator: Moderatori
Tihi...American Gangster, mişto filmul.Clone wrote:am vazut ca este foarte laudat acest player si l-am instalat. inainte am avut gom player si am fost destul de multumit, dar m-am plictisit de el as vrea sa fac o skimbare, so am instalat kmplayer si am observat ca se vede mult mai rau de gom Example, plus ca si subtitrarea arata pixelata. as dori sa stiu ce setari folositi pentru o imagine clara![]()
multumesc
Din contră, "faza" cu schimbarea automată a limbii este absolut genială. Ea a fost introdusă la cererea utilizatorilor, pentru că în afara României marea majoritate a utilizatorilor de calculatoare folosesc softurile în limba maternă, nu în engleză. În orice caz, schimbarea interfeţei pe română se face automat numai la cei care au setate opţiunile de localizare pentru România în sistemul de operare.TripleX wrote:Mi se pare stupida faza sa-ti seteze automat limba player-ului in romana. Si mai stupida mi se pare situatia actuala, cand ma uit la mâţa-n calendar la un meniu tradus infect, in care diacriticile sunt inlocuite de patratele (), pentru a gasi optiunea mentionata. WTF?! Un mic sfat, va rog!
Daca prin exprimarea propriei opinii, pentru tine se inteleg a fi acuzatii, atunci sa le zicem asa. Dar in nici intr-un caz raspunsul tau nu m-a ajutat in solutionarea vreo unei probleme. Doar ca acum stiu mai multe despre virgule, sedile, fonturi si atitudinea europenilor privind softurile traduse.muntealb wrote:TripleX, tu ai început cu acuzaţiile, eu n-am făcut decît să-şi răspund.
Nu vad nimic in neregula daca eu aleg sa resping brutal dar, in aceeasi masura, nu am nimic cu oamenii ce prefera softurile traduse. Punct si sper sa nu o luam de la capat. Daca tu vrei sa iti exprimi nemultumirea privind anumite aspecte fa-o fara a include in discurs alte persoane cu care ai opinii divergente.muntealb wrote:Eu înţeleg că mulţi au învăţat să folosească calculatorul în engleză, însă de aici şi pînă la a respinge brutal softurile traduse în română este cale lungă.
O fi ceruta de mai multi utilizatori din mai multe tari, dar nu si de mine. Tine seama ca eu POT (exista posibilitatea) avea preferinte diferite de altii, dar asta nu inseamna ca preferinta mea ar trebui sa conteze sau sa influenteze negativ pe nimeni. Faptul ca am lansat "acuzatii" reprezinta fix in pix in viziunea programatorului, la urma urmei el fiind cel ce ia deciziile, in conformitate bineinteles cu dorinta majoritatii.muntealb wrote:Eu ţi-am răspuns că opţiunea de schimbare automată a limbii este ceva cerut de utilizatori, pentru că în toate ţările (în afara României) se foloseşte limba maternă la softuri, nu engleza.
Din nefericire ptr tine, asa am facut, asa fac, si cu siguranta voi continua sa critic in momentul cand nu imi place un lucru. Pur si simplu consider ca e in natura fiecarui om sa critice ca mai apoi sa respinga un anumit obiect, o anumita persoana sau o anumita ideologie care intra in conflict cu convingerile personale. In acest caz, eu pe pozitia de utilizator nu mi s-a parut ca respectiva traducere ar fi corespunzatoare nevoilor mele, explicand motivele intr-un post anterior.muntealb wrote:Şi ţi-am mai spus că ai dreptul să acuzi o traducere că nu e bună în momentul în care tu însuţi ("ştiutor" autodeclarat de engleză) reuşeşti să faci una care să nu fie "infectă", chiar şi pentru un soft mai simplu decît KMP. În rest, faptul că traducerea nu se vede bine este în mare parte vina ta, pentru că foloseşti o versiune foarte veche de Windows XP.
Aici s-a cam rupt firul. Ghici ce?! Chiar nu ma intereseaza!muntealb wrote:Eu vreau să demonstrez cît de importantă este limba română în general, nu numai pentru softuri. [..]
Imi pare rau, dar din punctul meu de vedere nu mi se pare asa deranjant. Si daca ar fi fost cu adevarat deranjant sau ofensator, cum pretinzi, ar fi intervenit si alti utilizatori sau chiar moderatori sa imi atraga atentia asupra acestui fapt.muntealb wrote:Nu am nimic cu faptul că îţi exprimi o opinie, însă tonul pe care o faci este deranjant.
Nu imi place sa ma repet, dar o voi face. Faptul ca am pretins anumite chestii, ca l-am etichetat intr-un mod negativ, nu inseamna ca am si pretentia sa se rezolve imediat. Nu am mers pe forumul oficial tocmai din acest motiv, rezolvarea problemei de care m-am lovit nenecesitand un efort atat de mare. Dar daca mi-am exprimat nemultumirile nu inseamna ca sunt rasfatat si tin sa iti reamintesc ca te-am rugat sa lasi mai moale cu acuzele sau injuriile. Ai vazut in toate posturile mele vreun atac la persoana dumitale?muntealb wrote:E ca şi cum toată lumea, de la programator la traducător ar trebui să-ţi facă pe plac. Un astfel de comportament este potrivit doar pentru un copil răsfăţat.