Frontlines: Fuel of War

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
Ghetto_64

Frontlines: Fuel of War

Post by Ghetto_64 »

By: THQ, Kaos Studios
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter

Not too far in the future… The global natural resources are on the brink of depletion. As our economies and our way of life tumble into chaos, the superpowers clash to gain control…

Set in a fictional future based upon the headlines of today, F.O.W. brings players into the world’s next great war. As society succumbs to a worldwide energy crisis, a new global depression takes hold. Amidst this desperate backdrop, two superpower alliances emerge. Join the battle on the frontlines of tomorrow as the Western Coalition or the Red Star Alliance. Features:

* Tomorrow’s weapons, today:
* As depicted in F.O.W., the U.S./E.U. and Russia/China have combined their military research and budgets, and the result is over 60 next-gen vehicles and weapons inspired by military designs for the near future. This includes remote controlled drones, gun cams, and next-generation counter-measures systems, all of which are player-controllable.
* Advanced information sharing:
* Use high-tech combat systems to collect and relay recon, targeting, and threat information between team mates. Target acquisition and sharing between vehicle occupants is just one example of F.O.W.’s focus on an advanced team play experience.
Frontlines: Fuel of War Screenshot Gallery @ ComputerGames.ro
Frontlines: Fuel of War Screenshot Gallery @ Gamespot

Frontlines: Fuel of War Trailer @ ComputerGames.ro - 16.61 MB
Frontlines: Fuel of War X06 Trailer @ ComputerGames.ro - 55.76 MB

Frontlines: Fuel of War Hands-On First Look @ Gamespot
Coza

Post by Coza »

Arata foarte bine ! Nu am mai jucat un shooter bun, de prea mult timp. Ar cam fi timpul.....
PSS 214

Post by PSS 214 »

aham... si un RELEASE DATE se poate ? :-~ site oficial... ?
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Visit the official web site at: http://www.frontlinesgame.com

Data de lansare nu e specificată. Q4 2007 sau 2008 cel mai probabil.
spyonu

Re: Frontlines: Fuel of War

Post by spyonu »

Open beta pentru FFW (nr limitat de keys)
Daca mai sunt doritori, poate o incingem de un pac pac online.
http://www.fileplanet.com/promotions/frontlines/beta/
Pierdut semnatura, ofer recompensa
cylix

Post by cylix »

M-am bagat si eu in Beta, acum iau clientu, mai bine zis astept sa iau clientu ca sunt full serverele free de la fileplanet.

LE: Am gasit clientu si aici: http://www.ausgamers.com/files/details/html/32543
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
Shader

Post by Shader »

Un .torrent nu este pe nicaieri ? N-am rabdare cateva ore cat dureaza de pe AUS. :)
Live in your world, get pwned in mine!
cylix

Post by cylix »

Din pacate n-am gasit pe torrente, dar mie de pe aus imi vine bine, intr-o ora,acum mai am de asteptat doar 30 min.
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
Shader

Post by Shader »

Ceva mai repede merge si de pe GamersHell. Chiar si asa nu se compara cu metropolitanul. :tongue3:
Live in your world, get pwned in mine!
cylix

Post by cylix »

Gata, am luat jocu si am intrat pe un server, arata bine jocu, engine unreal, seamana un pic cu battelfield, dar diferenta pana acum din ce am vazut, am jucat numa vreao 15 min e la clase, acum poti sa iti alegi clasa si arma cu care vrei sa joci, de ex poti fi inginer dar sa ai ca arma pusca cu luneta sau bazooka. Ma bag din nou el sa il mai sap. Pun si un screen dar nu e la maxim grafica, ca nu mai poate 7900gs-u :-#)
PS. Care mai are clientu spunei o ora si serveru pe care sa jucam, din cate am vazut serveru de la i3d e mai tot timpul plin si are ping mic in jur de 50. Oricum sa mai joc un pic sa imi fac o parare despre el si daca e il pun si pe asta la colectie alaturi de Battlefield 2 si Quake Wars.
Attachments
fuel.JPG
spyonu

Post by spyonu »

L'am incercat si eu putin azi.
Cylix, te'am vazut pe server, same team.
Mi se pare destul de haotic, dar nu ma arunc la verdicte pana nu il joc mai bine.
Armele parca nu au un impact prea veridic asupra soldatilor, dar am incercat doar sniperul.
Ca prima impresie, mi se pare ca imita foarte bine senzatia de razboi.
cylix

Post by cylix »

Da, te-am vazut si eu dar exact atunci mi-a dar un crash si mi-a iesit in desktop si nu am mai reusit sa intru in joc decat cu un restart la pc, o chestie interesanta e lipsa medicului, aici ai autohealing, vom vedea daca e de bine sau de rau disparitia medicului. Se vede ca e beta, mie imi ia mult timp pana gaseste serverele iar cateodata nu mai gaseste nici unu trebuie sa ies in desktop si sa intru in joc din nou ca sa vada serverele. Hai ca intru pe serveru de la i3D cu harta cealalta, street parca se cheama sa vad cum arata.

LE: Am jucat si pe ce-a de-a 2 harta, Street, superba, e numai de infanterie, fara vehicule doar drone, fellingu de razboi e foarte bine realizat, explozii, fum mult, cladiri distruse, chiar arta bine engineu de unreal, mai ales ca sunt si cateva obiecte distructibile cum ar fi parapetii, dai o bazuka, cade zidu, momentan jocu e un pic haotic, dar poate cu timpul se vor obisnuii playeri cu squadurile, care mi se par bine implementate, faci un squad si dupaia ai tot felu de ordine, regroup, defend location etc, acum cred ca erau vreo 10 squaduri cu cate un singur player in el. Pun un screen si de pe harta asta, un singur minus are, nu poti sa intrii in blocurile alea mari, ce "snipereala" dadeai de acolo :iconbiggrin:
Attachments
screen1.JPG
spyonu

Post by spyonu »

Am mai jucat putin si incepe sa fie placut.
Elicopterul mi se pare putin overpowered.
Am intalnit situatii in care aveam omul in fata mea la foarte mica distanta, trageam in el un incarcator intreg si nu patea nimic.
Zoom'ul la luneta ar fi mai util sa fie pus pe rotita de la mouse, sa nu t rebuiasca sa treci prin cele 2 faze de zoom , doar ca sa poti fugi.
Nu prea am reusit sa intru pe harti Street. Gaseam server cu harta respectiva, dadeam enter...dar tot pe cealalta harta intra.
Avand in vedere ca este inca beta, e pardonabil.
lordkarlmay

Post by lordkarlmay »

L-am jucat si terminat.Impresie placuta, in afara de unele faze cand tragi cu tancul langa om si el nu pateste nimic.In rest senzatie placuta, cladirile care iti dau impresia ca te lupti pt ultima bucatica de pamant, dronele mi-au placut f mult, singurul joc de pana acum in care am vazut acest lucru(poate mai sunt alte jocuri dar eu nu le stiu).Per total nota 7.5
Naruto, Bleach, One Piece and Kenichi si Judo toata viata
akeela

Post by akeela »

Salut, nu se ridica la nivelul lui Call of Duty 4 si mi-am dorit acest lucru.
Asa ca nota comparaind cu Call of Duty 4 este de 6 iar Call of Duty 10 din 10.
Cristy10best

Post by Cristy10best »

Eu zic ca 8.5 si Call Of Duty 4 un 9 . Amandoua sunt bune in multi ... dar in niciun caz 6
Alex_230

Post by Alex_230 »

poate suna cam n00bish ,dar are si campanie single player? 8-[
Cristy10best

Post by Cristy10best »

Are si inca una foarte bine pusa la punct :thumbleft: .
mafiotu13

Post by mafiotu13 »

single playeru face totul ;) minunat jocu asta
Vladutzu

Post by Vladutzu »

jocu' face toti banii , imi place la nebunie da' nu am reusit sa-ltermin. intr-o zi când am intrat in el imi zice "the program has encountered a problem common with the multi processor system" are ceva de-aface cu procesoru? e amd X2 4200+. am ajuns pana la misiunea cu nuclearele cand esti in tanc. pana acolo mi-a mers perfect. am incercat si un update si la fel...ce pot sa fac? ca iubesc jocu' asta:D
akeela

Post by akeela »

Eu l-am terminat dar, imi mentin parerea, Call of Duty 4 e cel mai tare.
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Ce tot laudati asa porcaria asta ? [smilie=Wonder.gif]
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Post Reply