Formula 1 - Sezonul 2008
Moderator: Moderatori
Re: Formula 1 - Sezonul 2008
Eu cred mai degraba ca Ferrari sunt putin mai puternici pe inceputul de sezon, desi varianta lui myx4ever imi place mai mult 

Sunt transmise atat calificarile cat si cursa pe TVR, calificarile Sambata la 5 si cursa Duminica la 6:30.
Cat despre pronostic... la mine e simplu, atata timp cat castiga un Ferrari e perfect.
Cat despre pronostic... la mine e simplu, atata timp cat castiga un Ferrari e perfect.

Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Pronostichez: Raikkonen pe primul loc. Kovalainen in fata lui Hamilton. Alonso aproape de (sau chiar pe) podium.
Cat despre Michi si Viky, am sa sper pana in ultima clipa ca celor de la TVR le-a venit mintea la cap si i-au schimbat.
Cat despre Michi si Viky, am sa sper pana in ultima clipa ca celor de la TVR le-a venit mintea la cap si i-au schimbat.
||Gigabyte GA-P35-DS3L || Intel E6750@3.12ghz || 4 Gb Ram Kingmax @ 936 MHZ || MSI GTX560 OC 1 GB Ram ||
Keep dreaming!!!RaptoR_Claw wrote:Cat despre Michi si Viky, am sa sper pana in ultima clipa ca celor de la TVR le-a venit mintea la cap si i-au schimbat.

O sa vezi tu cand Ferrari face eventul...
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Asta e bine de stiut ! Hai baietiiNo extra pressure for defending champion Raikkonen
Ferrari driver Kimi Raikkonen doesn't feel any extra pressure at the start of the upcoming season compared to last season. In 2007 Raikkonen was going into his first season with the Ferrari Formula 1 team, while in 2008 the Finn will be defending his 2007 world championship title.
Speaking about the difference how he is feeling on Thursday before the first Grand Prix weekend last year and today Raikkonen said: "For sure it is much easier to come now. It is different because I know the team, know the people. Last year went very well for us. Now it should be easier as I know the team."
Raikkonen furthermore remains cool as a defending champion. When asked if it gives him extra pressure he said: "No, but I think we have not even started the championship yet, so let's see what happens. We will do the best job we can but for sure we expect to do well in our team. I think the two main teams seem to be a bit ahead of the others and four drivers, so anything can happen.

mai sunt mai putin de 2h pana la prima sesiune de antrenamente libere. RTL transmite antrenamentele de vineri?
Am inteles ca ITV.com ar transmite online ...
Am inteles ca ITV.com ar transmite online ...
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Pacat ca ITV este numai pentru englezi... 

A64 3200+ @ 2,4 Ghz |Sapphire x1800GTO2 @ 650/1280 | MSI K9N Ultra
1 GB Teamgroup DDRII 667 @ 800 | WD 160 GB 7200 RPM | Samsung SyncMaster 940B
1 GB Teamgroup DDRII 667 @ 800 | WD 160 GB 7200 RPM | Samsung SyncMaster 940B
http://itv-80.vo.llnwd.net/d1/broadband ... layer.htmlcrysthy_p wrote:Pacat ca ITV este numai pentru englezi...
or not

Ce se vede e diferenta intre Ferrari, McLaren si restul
Dar pana acum lucrurile trec bine
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)

Dar pana acum lucrurile trec bine
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Yeti
Friday, second free practice
Pos. Driver Team Tires Time Laps
1 L. Hamilton McLaren 1:26.559 33
2 M. Webber Red Bull 1:27.473 27
3 F. Massa Ferrari 1:27.640 29
4 H. Kovalainen McLaren 1:27.683 29
5 D. Coulthard Red Bull 1:28.037 26
6 K. Räikkönen Ferrari 1:28.208 28
7 J. Trulli Toyota 1:28.292 22
8 N. Rosberg Williams 1:28.352 31
9 G. Fisichella Force India F1 1:28.469 32
10 T. Glock Toyota 1:28.582 28
11 J. Button Honda 1:28.632 30
12 N. Heidfeld BMW 1:28.731 33
13 F. Alonso Renault 1:28.779 37
14 R. Barrichello Honda 1:28.849 28
15 R. Kubica BMW 1:28.860 35
16 K. Nakajima Williams 1:29.077 33
17 A. Sutil Force India F1 1:29.161 32
18 S. Vettel Scuderia Toro Rosso 1:29.193 40
19 N. Piquet jr. Renault 1:29.518 14
20 S. Bourdais Scuderia Toro Rosso 1:29.605 11
21 T. Sato Super Aguri 1:30.663 16
22 A. Davidson Super Aguri 1:31.527 8
Ohh da... Redbull gives you wings. Foarte frumos...
In prima sesiune credeam ca Ferrari o sa zburde dar se pare ca nu e chiar asa...McLaren au facut o treaba f buna iar Redbull-Renault ... JUST WOW !
Cat priveste pe Renault& Alonso...mai sus de locul 5-6 n-au nici o sansa. Masina aia e o balerina pe cauciucuri soft. In loc sa zboare danseaza parca.N-ai de unde.
Se pare ca Toyota totusi n-a mintit cand au zis ca e posibil sa fie a 3a forta in F1 anul acesta, BMW n-a reusit mare lucru cu masina(desi poate pista nici nu e in fav lor), Honda praf iar Williams...nu sunt chiar asa buni cum credea toata lumea.
Pos. Driver Team Tires Time Laps
1 L. Hamilton McLaren 1:26.559 33
2 M. Webber Red Bull 1:27.473 27
3 F. Massa Ferrari 1:27.640 29
4 H. Kovalainen McLaren 1:27.683 29
5 D. Coulthard Red Bull 1:28.037 26
6 K. Räikkönen Ferrari 1:28.208 28
7 J. Trulli Toyota 1:28.292 22
8 N. Rosberg Williams 1:28.352 31
9 G. Fisichella Force India F1 1:28.469 32
10 T. Glock Toyota 1:28.582 28
11 J. Button Honda 1:28.632 30
12 N. Heidfeld BMW 1:28.731 33
13 F. Alonso Renault 1:28.779 37
14 R. Barrichello Honda 1:28.849 28
15 R. Kubica BMW 1:28.860 35
16 K. Nakajima Williams 1:29.077 33
17 A. Sutil Force India F1 1:29.161 32
18 S. Vettel Scuderia Toro Rosso 1:29.193 40
19 N. Piquet jr. Renault 1:29.518 14
20 S. Bourdais Scuderia Toro Rosso 1:29.605 11
21 T. Sato Super Aguri 1:30.663 16
22 A. Davidson Super Aguri 1:31.527 8
Ohh da... Redbull gives you wings. Foarte frumos...
In prima sesiune credeam ca Ferrari o sa zburde dar se pare ca nu e chiar asa...McLaren au facut o treaba f buna iar Redbull-Renault ... JUST WOW !
Cat priveste pe Renault& Alonso...mai sus de locul 5-6 n-au nici o sansa. Masina aia e o balerina pe cauciucuri soft. In loc sa zboare danseaza parca.N-ai de unde.
Se pare ca Toyota totusi n-a mintit cand au zis ca e posibil sa fie a 3a forta in F1 anul acesta, BMW n-a reusit mare lucru cu masina(desi poate pista nici nu e in fav lor), Honda praf iar Williams...nu sunt chiar asa buni cum credea toata lumea.
Surprinzatoare unele rezultatele din antrenamente. De abia astept calificarile de maine.
Apropo, Force India e ex Minardi?
Apropo, Force India e ex Minardi?
şi irlandezicrysthy_p wrote:Pacat ca ITV este numai pentru englezi...
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
My bad. Minardi a devenit intre timp Scuderia Toro Rosso
says WikipediaRed Bull purchase
Paul Stoddart stated that he would sell Minardi if he could find the right buyer. Stoddart claimed that he had 41 approaches.[5] His criteria for a sale was the ability of a buyer to move the team forward and leave the team based in Faenza. The drinks manufacturer Red Bull, which already owns another Formula One team, Red Bull Racing, decided to set up a second team to promote American drivers that have risen through its young driver programme, Red Bull Driver Search.
Ending several weeks of speculation on September 10, 2005 Red Bull announced it would take control of Minardi in November and run it as their "rookie team" from 2006.[6]
Minardi fans worldwide immediately started an online petition[7] to save the Minardi team name and the team's 20-year heritage in F1 after the news broke. The petition was not successful and the team was renamed Scuderia Toro Rosso for the 2006 season.
Pole pentru Hamilton
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Hamilton claims pole for Aussie GP
Briton´s Lewis Hamilton in a McLaren claimed pole position for Sunday´s season-opening Australian Grand Prix in final qualifying here on Saturday.
Hamilton, runner-up to Ferrari´s Kimi Raikkonen by one point in last year´s championship, claimed his seventh career pole and will start from the inside of the grid in the Australian GP.
Poland´s Robert Kubica, in a BMW Sauber, almost stole the pole position when he hit the front in the third and final stage of qualifying but spoilt his flying lap when he veered off the track losing valuable fractions of a second.
Hamilton´s teammate Heikki Kovalainen was third in qualifying in a great start to the new season for McLaren.
Raikkonen lost his chance when he car dramatically slowed towards the end of the first stage of qualifying and came to a stop at the top of the pit straight and needed to be pushed by his mechanics to the team garage.
Imi da intr-advera zi destul de proasta pentru Ferrari insa asta nu inseamna ca nu o sa faca o dubla maina
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Yeti
Stie cineva unde as putea sa vad cursa inregistrata (sau sa o descarc de undeva) ?
- gabe_racer
Calificarile de la 5 a.m astazi..situatia nu e tocmai roz pentru Kimi...sper sa fie o cursa buna maine.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Renault la acelasi nivel ca si anul trecut, poate chiar mai jos. Nelsinho Piquet pe penultimul loc, se pare ca nu a mostenit talentul lui taica-su.
Where nothing ever changed until one outsider changed everything
Cursa absolut superba. Imi pare rau pentru Kubica si Heikki, au muncit mult si au avut ghinion. Raikkonen a avut o cursa formidabila, a avut niste manevre foarte bune, mai putin cele 2 greseli din virajul 3. In schimb nu pot sa cred ce noroc are Alonso. Nu face mare lucru, nu reuseste sa depaseasca nimic in conditii normale, da' termina pe 4
Massa a fost din nou pe nicaieri. Dar una peste alta sunt foarte multumit de rezultat! 
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

Dezamagire totala cursa asta, Ferrari trebuie sa se adune... daca o tin asa nu ajung nicaieri. Raikkonen m-a dezamagit crunt, acele greseli sunt impardonabile. In rest carnagiu, au terminat doar 7 masini cursa iar ultimul punct i l-au dat lui Bourdais chiar daca abandonase...
cursa incredbila facuta de Alonso. A avut noroc cat cuprinde dar si luptele cu kimi si kova au fost tari de tot. E clar, stie meserie nu incape indoiala.
Acu renault ar face bine sa puna mana sa faca masina ca altfel hamilton e deja campion. Astia de la Ferarri ...tipic. Parca vad la sf sez ca McLaren e iar descalificata, punctele lu hamham se duc la kimi si iar iau ambele titluri. declaratia lu montezemollo de dupa "noi am avut echipa, ceilalati nu" .bleah
Acu renault ar face bine sa puna mana sa faca masina ca altfel hamilton e deja campion. Astia de la Ferarri ...tipic. Parca vad la sf sez ca McLaren e iar descalificata, punctele lu hamham se duc la kimi si iar iau ambele titluri. declaratia lu montezemollo de dupa "noi am avut echipa, ceilalati nu" .bleah
Nu am vazut cursa (mi-a fost lene sa ma trezesc
), dar din ce am citit pe formula1.com si din ce am vazut in calificari, imi dau seama ca anul asta lupta o sa se dea intre McLaren, BMW si poate Ferrari. BMW-ul de anul asta arata incredibil de rapid.

Dupa rezultate zici ca si Williams il duce bine contra cea ce sa intamplat in calificari/antrenamente. Pe de alta parte o cursa ciudat, ciudata rau de tot cu rezultat care nu-i pe gustul meu
Asta e, e doar prima cursa 

Yeti
O da, inca o data toata lumea stie cum va decurge anul dupa doar o cursa
. Eu nu m-am indurat sa ma trezesc, dar m-am cam uitat crucis la clasamentul ala...

Dum zomfies...
- gabe_racer
Eu m-am trezit dar am cucait toata cursa din pacate,prea devreme pentru mine.Am vazut ca Masa a dat cu batul in balta,pacat de Kimi ca a plecat asa de in spate dar oricum a dus o cursa buna.In rest nu ma prea pot prununta ca nu am vazut. 

C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Ia spune-mi si mie cand s-au mai "dus puncetele" de la o echipa la alta?myx4ever wrote:Astia de la Ferarri ...tipic. Parca vad la sf sez ca McLaren e iar descalificata, punctele lu hamham se duc la kimi si iar iau ambele titluri. declaratia lu montezemollo de dupa "noi am avut echipa, ceilalati nu" .bleah

Kimi a luat ultimul punct. Pe Barichelo l-au descalificat ca a iesit de la boxe pe rosu.IL Dotore wrote:ultimul punct i l-au dat lui Bourdais chiar daca abandonase...
Lupta o sa se dea sigur intre McLaren si Ferrari. Sunt singurele echipe care sunt in aceeasi secunda. In conditii normale ceilalti nu se tin dupa ei.madace wrote:lupta o sa se dea intre McLaren, BMW si poate Ferrari.
Intr-o alta ordine de idei, festivalul prostiei a continuat si azi dimineata pe TVR. Din cuprins, selectam:
Pe circuit sunt 12 masini. erau 7.
Extraordinar, Kubica e lider. Kubica era pe 7.
Alonso s-a lasat special depasit de Kovalainen ca apoi sa profite de aspiratie 3 viraje mai incolo si sa il redepaseasca.

In plus l-au confundat in continuu pe Kimi cu Masa si transmisiunea in direct cu reluarea.

||Gigabyte GA-P35-DS3L || Intel E6750@3.12ghz || 4 Gb Ram Kingmax @ 936 MHZ || MSI GTX560 OC 1 GB Ram ||
vai doctore dar carcotas mai esti si tu. Evident ca asa ceva nu se va intampla dar ai inteles ideea. Com'on...IL Dotore wrote: Ia spune-mi si mie cand s-au mai "dus puncetele" de la o echipa la alta?
Asta cu Miki si Viki (parca-s kiki riki miki) e deja antlogica, nu vom scapa de ei in vecii vecilor... cel mai tare a fost la start cand unul spunea de nusce logodnica iar celalat ca abia acum pleaca in turul de incalzire (ca pe ala dinainte nu il vazusera - probabil jucau o tabla de inviorare)
.