Am urmatorul sistem:placa de baza DFI LP LT X38-T2R,procesor Intel Core 2 Duo E8500,placa video ASUS GeForce 8800 ULTRA 768MB,4GB Ram Geil DDR2 800 4-4-4-12, 2 hardiskuri,un WD Raptor X de 150 GB si un WD750AAKS,placa de sunet Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional,DVDRW ASUS DRW-2014S1T....Ce sursa imi recomandati pentru aceasta configuratie? Eu ma gandeam la un Corsair HX620 sau un Silverstone Olympia OP750....Astept parerile voastre...
p.s.:aveti idee care este diferenta intre o sursa modulara si una normala?
Alegere sursa...
Moderator: Moderatori
Re: Alegere sursa...
La o sursa modulara poti pune atatea cabluri cate ai nevoie fapt ce te ajuta la wiremanagement adica mai putine mate de ascuns
, despre silverstone nu stiu ce sa spun dar corsairul este foarte buna ,silentioasa si modulara, ar mai fi multe alte surse bune, eu pot sa iti recomand un Thermaltake Toughpower Cable Management 750W o sursa foarte buna la un pret imbatabil (350 ron) daca o mai gasesti la depozitul de calculatoare, are un singur minus daca intra in load de peste 500w devine galagioasa, depinde de tine ce vrei putere sau silentiozitate, parerea mea este ca si corsairul iti este de ajuns.

My Precious:QuadCore Intel Core i7 920@2.66GHz-Asus P6T-Corsair Dominator 6GB DDR3 1600MHz-460GTXSOC-1xSSD60GB 1X1TB WD & 3x640GB WD -Infiniti Zor-Sursa Thermaltake W0116RE Toughpower750W-Monitor Horizon22"- RevoltecFightBoard- RevoltecFightMouse
Corsair HX620 este o alegere f buna.
Daca vrei sa ai ceea ce nu ai acum, trebuie sa faci ceea ce nu faci acum.
H.G.
H.G.
Daca ai bani de olympia 750 w nu mai sta pe ganduri go and buy it
.Este pacat de ocazie,de sursa, de bani si de sistem sa nu cumperi asa sursa daca ai bugetul ptr ea.
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
O sursa foarte buna este si Gigabyte ODIN-GT 800W,poti citi aici un review facut de matose.E 560 RON,pe mine ma atrag foarte mult facilitatile(softul acela carcateristic - Power Tuner,cu care se pot monitoriza tensiunile pe fiecare rail,se pot regla tensiunile de iesire si turatia ventilatorului, faptul ca e modulara,ca se poate conecta la PC prin portul USB etc.).Sursa mai contine inca 4 senzori de temperatura care pot fi amplasati in carcasa,temperatura citindu-se cu Power Tuner.
Corsair HX620 ar fi suficienta si pentru sistemul de mai sus echipat cu un GeForce 9800GX2 in loc de 8800 Ultra?
De ce sa nu puna inca 140 ron aproximativ si sa cumpere o sursa f buna si sa mai aiba 130 w putere in plus fata de acel corsair ? Totusi Silverstone e ceva si daca vrea modulara uite una aici de 750 w
.

Sony PS3-Beyond games