ce marca de bere preferati?

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Merced
Moderator

Re: ce marca de bere preferati?

Post by Merced »

Pusesem in cos una de proba cand am fost mai demult la cumparaturi, dar cand am citit eticheta am abandonat-o instant. E bere cu gust de ceva. Cineva spunea ca de vin. Cand am vazut E-uri si in bere imi venea s-o torn in cap producatorului.
Eu inca ma multumesc cu o Bavaria la cateva zile.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

E foarte nasoala.Contine lamaie,caramel,bere...e o bere dulce. :d [smilie=Nice-try.gif]
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Aşa cum Solitos are culoare şi gust de Galbenă de Odobesti aşa are Leffe brun culoare şi gust de Murfatlar Pinot Noir.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Crysumoner

Post by Crysumoner »

eu cred ca stela ii cea mai buna, dar de obicei beau Beck's FTW [smilie=Victory.gif] chiar astazi o sa imi iau 6 sticle la pachet [smilie=Victory.gif]
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
minelys

Post by minelys »

numa' golden brau si skoll la pet am baut in ultima vreme..... :-s
Dau doua beri goale pentru una plina
Cine se combina, cine se combina ?

paradox

Post by paradox »

minelys wrote:numa' golden brau si skoll la pet am baut in ultima vreme..... :-s
La fel si eu cand stateam in parc la aer.
In rest, holsten si heineken (in functie de cati bani am).
Si Ursus fara alcool cand sunt sofer. E singura bere fara alcool care nu are gust de bulion.
Image
Daktary

Post by Daktary »

Timişoreana merge brici pentru mine, şi din când în când mai beau şi câte un Holsten.
Şi la capitolul brune, cea mai bună mi s-a părut Leffe, cu tot că nu beau aşa ceva prea des...
Fie vremea cât de rea,
Tot o bere blond'-aş bea...
minelys

Post by minelys »

a trebuit sa o dau pe tarie zilele astea....vodka alea alea :d [mi-am bagat un pierce in limba si nu am voie sa beau nimic acidulat se pare...oo da, si vodka ajuta la vindecare :tongue3: ] . auzi la mn...sa beau vodka in timp ce ma uit la film..blasfemie dom'le :d

SharpShooter

Post by SharpShooter »

din pacate berile romanesti se duc dracu, nu se respecta reteta de fabricare, se grabeste procesul artificial si asta nu se simte in prima bere ci a doua zi..
candva beam 6-8 ursi intr-o seara fara sa am probleme a doua zi, acuma daca beau 3 a doa zi imi vajaie capul...
bere de zi cu zi merge Timisoreana direct din sticala, 2-3 sticle pe seara dupa cina,

o bere buna gasita recent este Paulaner ...nu e RO dar chiar e altceva... ragaitul e mult mai satisfacator, si nu ai probleme cu capul...dar daca vrei sa te rupi cu ea...o sa fie o mica investitie.
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
miker2ka

Post by miker2ka »

Crysumoner wrote:eu cred ca stela ii cea mai buna
In belgia cand am fost era considerata o bere medie spre slaba.

Am fost intr-un pub cu un tov und avea vro 400 de tipuri de bere..... vro juma d zii citeai meniul.... si aveau beri f interesanta cu miere....dif fructe...coctailuri de bere unele chiar cu porto...si chiar merita incercate..... prefer berea clasica dar am fost placut surprins de c am degustat p-acolo....

Iar daca leffe nu are gust de bere... ori nu ati baut bere la viata voastra ori ati baut prea multa si s-a lasat cu ceva damage la papilele gustative....

Oricum e o chestie de gust.... si vb aceea "nu potzi sa t kk in gustu omului"
Asus P5N E SLI,Geil Ultra 800MHz 2x2x512Mb 4-4-4-12, Intel Core 2 Duo E4500@3.0Ghz, Leadtek WinFast PX8800GT TDH, Fortron BS II 500W, Seagate 250 sataII,ThermalTake Swing,Arctic Cooling Freezer 7 Pro PWM
Ze

Post by Ze »

În orice caz nu berea Timisoreana !! bleah :)) Beck's şi stela îi cea mai bună :D
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Nu stiu daca am precizat dar nici Holsten-ul nu e de aruncat.Dintre berile mai ieftine e chiar foarte ok.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
whiskey

Post by whiskey »

Am baut o singura data Holsten (cand a aparut si la noi) si mi-a parut cam gretoasa (parea amestecata cu ulei :-! )
Skoll, Golden Brau, Ursus is slabe, iar Becks nu-mi place. Peroni - o beau sau nu, tot aia-i. In schimb Bud imi pare o bere buna, si-o sa beau mai mult ca sa ma lamuresc :d La fel si cu Guinness.
In sfarsit, eu prefer Stella Artois sau Timisoreana, dupa buget [smilie=maniac.gif] Asta din urma cred ca e cea mai buna bere ieftina sau cea mai ieftina bere buna. Iar in halbele alea de 1l de la Curtea Berarilor e si mai buna :drinking:
SharpShooter wrote:ragaitul e mult mai satisfacator
Misto criteriu de apreciere a calitatii berii [smilie=Thumbs-Up.gif]
std
Moderator

Post by std »

La fel si cu Guinness.
Guiness este foarte mişto, dar e scumpă a dracului. Am băut de mai multe ori şi chiar mi s-a părut bună, dacă nu chiar cea mai bună pe care am băut-o, dar mi-ar trebui ceva parale să mă îmbăt cu aşa ceva [smilie=maniac.gif] .

Vreau să emigrez în Irlanda :D.

Edit: cu Holsten am pățit şi eu aceeaşi chestie. E ok la început, dar după a doua deja nu mai puteam să o beau pe a treia pentru că mi se făcea greață la fiecare înghițitură mai mare, which kindda sucked. Avea exact gustul ăla de alcool pe care-l aminteşti.

Dealtfel, cred că de-asta îmi plac berile mai puțin acidulate (sau aproape deloc, ca Guiness :D), poți să torni liniştit fără teama că dă pe-afară din cauza gazelor. Bine, dispare plăcerea râgâitului...
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
myx4ever

Post by myx4ever »

pot sa spun ca mi-am gasit favorita... PAULANER. Am gasit intr-un pub in timisoara...scumpa ca porcu (9 lei sticla de 0.5 ) dar e superba.
Nefiltrata... si weiss... merita cu desavarsire. Ce-mi place e ca se serveste in pahare proprii, inalte si foarte foarte fancy.
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Nu te sfii si spune in ce pub ai baut? :laughing6:
sorin

Post by sorin »

std wrote:Vreau să emigrez în Irlanda :D.
îţi spun eu că nu vrei.
dar de-o vizită, merge... după care o să pui gura pe Bulmers cu gheaţă într-o zi cu soare molcom... şi n-o să mai vrei decât aia.
te-aş invita la o vizită aici: http://www.guinness-storehouse.com/ ... asta aşa, să-ţi lase gura mai tare apă.
cireaşa de pe tort este că la nivelul penultim, înainte de terasa aia suspendată de unde se vede tot Dublinul, te învaţă cum să pui guinness în pahar (pint) şi să desenezi un shamrock cu bere pe spumă. asta faci tu cu mâna ta. după care dai pe gât compoziţia.

era o discuţie la radio deunăzi... fiecare cam ce record poate bate. şi cam toţi au ajuns la concluzia că ar fi în stare să doboare recordul mondial la serii de băşini. toţi pretindeau că pot face asta în timp ce beau guinness. asta ca efecte secundare.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
myx4ever

Post by myx4ever »

gabe_racer wrote:Nu te sfii si spune in ce pub ai baut? :laughing6:
HAPPY :)
gabe_racer

Post by gabe_racer »

myx4ever wrote:
gabe_racer wrote:Nu te sfii si spune in ce pub ai baut? :laughing6:
HAPPY :)
Poate ne vedem pe acolo,merg f des in Happy ,daca vad pe cineva care bea Paulner,sunt sanse mari sa fi tu. [smilie=Thumbs-Up.gif]
tribalRO

Post by tribalRO »

mi am luat ieri bere bavaria si bavaria fara alcool cu gust de mere , super buna :)
[shadow]old nick : zerocool / jp_hadad[/shadow]
myx4ever

Post by myx4ever »

gabe_racer wrote:Poate ne vedem pe acolo,merg f des in Happy ,daca vad pe cineva care bea Paulner,sunt sanse mari sa fi tu. [smilie=Thumbs-Up.gif]
Pai si sambata seara am fost titular acolo... si eu merg destul de des cu trupa sa mai "mancam" o bere 2 :)
dar PAULANER sincer e intr-o liga proprie... dai un ban dar atat face ! la propriu :P
gabe_racer

Post by gabe_racer »

@myx4ever-eu marti si duminica deobicei merg,ca e seara retro.
on topic: O bere buna ,bauta curand la doza : Amstel.Un gust foarte bun ,mi-a prins bine dupa atata Timisoareana si Skol. :laughing6:
HazMat6

Post by HazMat6 »

Carlsberg e pe pozitia 1.....si Silvana Bruna pe pozitia 2
miker2ka

Post by miker2ka »

Bag si yo un vot pt silva bruna [smilie=Victory.gif]
Asus P5N E SLI,Geil Ultra 800MHz 2x2x512Mb 4-4-4-12, Intel Core 2 Duo E4500@3.0Ghz, Leadtek WinFast PX8800GT TDH, Fortron BS II 500W, Seagate 250 sataII,ThermalTake Swing,Arctic Cooling Freezer 7 Pro PWM
Merced
Moderator

Post by Merced »

Am baut si eu aseara un PET de doi litri Golden Brau, si s-a lasat cu durere de cap a doua zi. :-s Cam pana la pranz am avut o senzatie dubioasa. N-am mai patit asa ceva de la bere, cel putin nu de la patru beri... #-o
vică

Post by vică »

Merced wrote:Am baut si eu aseara un PET de doi litri Golden Brau, si s-a lasat cu durere de cap a doua zi. :-s Cam pana la pranz am avut o senzatie dubioasa. N-am mai patit asa ceva de la bere, cel putin nu de la patru beri... #-o
Sa vezi cum e sa ai un mic "blocaj renal"( 8-[ ) de la celebra bere Tulceana! [smilie=maniac.gif] Bine ca nu mai exista!
gabe_racer

Post by gabe_racer »

De buna ce e Golden Brau,mai ales procesul de fabricatie...
Merced
Moderator

Post by Merced »

Ca gust mi se pare ok, pentru o bere ce provine dintr-un PET. La gratare, meciuri si alte adunari ad-hoc e mai indicata asta, ca se duce repede, nu ocupa nici mult loc si costa si mai putin.
Dar sa ma doara capul a doua zi de la ~4 beri nu credeam ca o sa patesc. Nici nu pot spune ca eram "luat" inainte sa ma culc, deci sa-si faca un efect a doua zi chiar nu ma asteptam. Daca ma simteam ca-s beat luam un Antinevralgic inainte de culcare, si probabil ma trezeam ok, dar aseara n-am considerat necesar. Nicio problema, ca am luat azi dimineata ca sa-mi treaca.
Ca si proces de fabricatie, banuiesc ca e "grabita" cumva, lucru care evident nu face bine. Data viitoare iau Timisoreana cand e vorba de PET-uri.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

De la Timisoareana la PET sigur n-o sa te doara capul,eu beau foarte des la PET din asta si n-am nimic.
minelys

Post by minelys »

depinde acum... pe mine unu' nu ma doare capu' de la bere..nici daca ma "sparg".. :laughing6: (adica drinking un pic too much... )..la mine 2-3 bidoane :d

minelys

Post by minelys »

:-s am baut Redd's...o porcarie :sad1: mai buna a fost Golden Brau cu pastile de tusin... :laughing6: ma rog, atunci pe loc, ca a 2-3 a zi ma durea capu' ca naiba :-s

1Leu

Post by 1Leu »

minelys wrote::-s am baut Redd's...o porcarie :sad1: mai buna a fost Golden Brau cu pastile de tusin... :laughing6: ma rog, atunci pe loc, ca a 2-3 a zi ma durea capu' ca naiba :-s
am baut si eu Redds=borhot. Are gust de sampanie fina cu 50.000.
Claudiu

Post by Claudiu »

Heineken user here. Fain gust.
De aceea suntem in lume,ca unul dintre noi sa dea view page source si apoi copy-paste.
minelys

Post by minelys »

tot nu'mi place..si e si mai scumpa :tongue3:

Zen

Post by Zen »

Am baut si eu Redd's. La prima "atingere"- e buna, la a doua gura - merge, la a treia gura - da-o dracu' ca-mi iau un Becks.
minelys

Post by minelys »

exact Beck's am baut si eu dupa o sticla de Redd's :d

georgeleus

Post by georgeleus »

Totusi parca vara dupa o lunga zi de cablari/instalari sau chiar dupa un gaming session epuizant merge si-un Ciucas B.R. de la munte !
Ieftina si pastreaza intr-adevar calitatile berii pure , fara " imbunatatiri " .

Iar pe planul 2 , bineinteles ca nimic nu se compara cu berea la bidon :

Aici pot sa enumar decat Timisoreana si Lowen !

:occasion14:

LE : nu va ganditi ca merg in discoteci/baruri/restaurante si ma cert cu chelnerii ca nu gasesc Ciucas .
Cand e vorba de ocazii prefer Becks si Silva Bruna .

[smilie=Off-Topic2.gif]
--
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
cylix

Post by cylix »

De obicei beau Heineken, Becks, Ursus sau Tuborg dar in ultimu timp am trecut pe Stejar si Salitos cu Tequila, am gasit berea la o pravalie langa mine din pura intamplare la un pret acceptabil nu cum e prin cluburi(peste 10 lei sticla), am incercat si Salitos Mojito da nu prea imi place. Cand mai merg la vreun party/chef si ne strangem multe "foci" si fara bani bagam orice e la pet, ca-i ieftin [smilie=maniac.gif] . Berile care nu imi plac sunt cele americane, Budweiser e ok, dar restu Miller light, Bud Light, Coors sunt praf, cele light zici cai apa chioara, cum dracu sa te imbeti de la ele nu stiu. Acum putin offtopic. Se gaseste prin Ro o bautura "SPARKS"? E la cutie de 500ml si contine printre altele energizant si alcool(6%), un fel de cocktail, imi place mult da la noi nu am vazut. :( Poate o fi vazut unu dintre voi printr-un bar ratacit. :occasion14:
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Peroni la sticlă e chiar băubilă, a primit frati-miu o ladă şi am avut ce face în weekend. Am renunţat de tot la berea în cutie, are cu totul alt gust cea din sticlă.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
gigel

Post by gigel »

Pentru mine, in Romania, cea mai buna mi se pare Lefe, dar cea mai buna bere am baut-o in Paris si se numea Grimberghen, un fel de sora a Lefe, dar mai roscata si mai buna.
Parerea mea!
Post Reply