Am Bitdefender Antivirus 2008, actualizat tot timpul cu parola din revista. Astazi insa iconita programului din Taskbar apare cu negru (in loc de rosu), cu textul "Your Bitdefender license has expired!". Dc deschid programul, toate cele 4 categorii mari apar cu verde si scrie Protected, si dc merg in Register, vad ca licenta va expira in 20 de zile. Acum care mesaj s-o iau ca valid? Este sau nu compul meu protejat la momentul actual?
In continuare, dc merg in Settings->Update, vad ca "Automatic update is enabled" e bifat, Last updated e 26.03.2008, 22:41:50, Virus signatures e 1023768, Engine version e 7.18199. Tocmai am dat "Update now", si a mers, a download-at niste fisiere si le-a instalat (Last update installed successfully).
Deci - inca o data - aveti idee care e problema, si cum o pot rezolva?
Merci mult,
Zalan
Bitdefender expirat dar mai am 20 de zile din licenta! Help!
Moderator: Moderatori
Re: Bitdefender expirat dar mai am 20 de zile din licenta! Help!
Dă click pe Eicar Test File şi vezi dacă ţi-l vede ca virus. Dacă da, înseamnă că real-time scanning-ul e activ.
Rapidshare sucks.
Hehe, good one!
Am incercat EICAR-ul si "l-a prins" Bitdefenderul 
Merci de idee, eMalware!
OK, acum stiu ca merge Real-Time Protection-ul. Dar cum ramane cu mesajul "Your Bitdefender license has expired!" ?

Merci de idee, eMalware!
OK, acum stiu ca merge Real-Time Protection-ul. Dar cum ramane cu mesajul "Your Bitdefender license has expired!" ?
E ciudat, BitDefender-ul odată expirat nu te mai lasă nici să intri în el şi să verifici dacă protecţia e activă sau nu. Dacă era de-a dreptul expirat trebuia să vezi un mesaj când încercai să-l accesezi. Dar de ce te complici cu trial-ul BitDefender când există Avira care oferă o protecţie la fel de bună şi e total gratuit ?
Rapidshare sucks.
Problem solved. Astazi totul e in ordine, nu mai apare mesajul ala ciudat. Banuiesc ca am fost martorul unui mic bug in Bitdefender.
Merci mult de ajutor, eMalware!
Merci mult de ajutor, eMalware!