Humm am gasit pe google asta: http://www.apc.com/sizing/ dar care nu ajuta prea mult, pentru ca nu ia in calcul si placa(placile video)

De mentionat ca trec la sursa aia pt. ca o saam si componente care consuma mai mult.
Moderator: Moderatori
Si totusi uneori conteaza ce bagi in el si cand nu e in mod back-up. Sunt patit cu asa ceva. Construiam o retea intr-o cladire si am bagat un ciocan rotopercutor (1400 W ) intr-un UPS 1000VA. La inceput a facut doar galagie ca e overloaded, dar dupa vreo 10 sec s-a ars siguranta UPS-ului si a trebuit sa o schimb.Toranagah wrote:Stai puţin, dar tu faci o confuzie aici. Până nu pică tensiunea, şi va trebui ca bateria să intre în acţiune, puterea UPS-ului nu are nici o importanţă. Sigur, că va ţine. Te protejează de vârfurile de tensiune, zgomot electric etc. Iar dacă se ia curentul, va ţine mai puţin şi atât. Uite ce se întâmplă, dacă bag aeroterma de 2000 W în UPS. Dar e o atenţionare doar, totul funcţionează în continuare. Face doar nişte gălăgie:
Asta am vrut sa spun, nu asteptam sa se taie curentulshonny wrote:De ce sa astepti sa cada curentul ! Scoate-i cablu de alimentare si vezi ce se intimpla
Ca UPS? Nimic inca, tot ala de 600VA; nu tine nici o secunda dc intrerup alimentarea.Sistemul e cel mentionat mai sus, E8400, 790i Ultra SLI cu 1x9800 GTX, Thermaltake Toughpower 850W, 2GB DDR3 Corsair.Toranagah wrote:Ce ţi-ai luat până la urmă?
În viaţa mea n-am auzit de acel Inform, dar să nu ţină nici o secundă, asta mi-se pare cel puţin dubios. Măcar două-trei minute totuşi ar fi cazul să ţină. Ship-made?cristian.sandu wrote:Dap, am dat un test la UPS, se inchide calcul; nu tine nici 1 secunda :| .
Eh, nu.TurciaToranagah wrote:În viaţa mea n-am auzit de acel Inform, dar să nu ţină nici o secundă, asta mi-se pare cel puţin dubios. Măcar două-trei minute totuşi ar fi cazul să ţină. Ship-made?cristian.sandu wrote:Dap, am dat un test la UPS, se inchide calcul; nu tine nici 1 secunda :| .