ceva de genul...

nu e cam mare temperatura pt 2.6Ghz pentru acel Scythe ? intreb, sincer nu stiu cat ar trebui sa stea un 6400 la 2.6
al meu E6750 sta stock 2.6 la 24 grade in idle, si 30 in load

Moderator: Moderatori
Pai gaurile acelea mai ajuta la evacuarea aerului zic...pe mine nu ma deranjeaza cum arata!nixon wrote:Si mai incearca sa astupi cu scoci (sau altceva) gaurele de sub ventilatorul de pe panoul din spate si de asemenea sa pui placuta metalica in lacasul de deasupra placii de sunet.
Cand o sa fac rost de flex pentru panou o sa tai si acel grilaj.BadDay wrote:Wiremanagementul e foarte ok.
In fata eu zic sa pui un ventilator de 120mm,taie grilajul ca sa ia mai mult aer ventilatorul si sa se reduca din zgomotul produs de el si taie si plasticul de sub fata carcasei , tot pentru a baga mai mult aer in carcasa ventilatorul.
Dap, modificarea la fan o sa o fac dar la HDD nualios wrote:l-am facut in asa fel incat sa aiba loc... e loc destul daca pliezi cumva sleevingul...
cu grija si cu atentie reusesti...
pune un ventilator de 120mm la intake, si daca urci hdd-ul in dreptul ventilatorului, cu siguranta va scadea temperatura la el...
acum vad ca l-ai sufocat acolo, si cu acel cablu IDE...![]()
Tin sa te informez ca gresesti, temperaturile sunt OK si la 45'C, iar majoritatea producatorilor dau un interval sigur de functionare de 5-50'C (chiar si mai mult la modelele noi).alios wrote:sincer... nu prea
Cate grade ai omule in camera de ai 21 la PC, ori esti eschimos ?alios wrote:ai dreptate, si stiu ca e normal sa stea si al 40 de grade...
dar eu am zis si am aratat ca se poate si mai bine de atat, fara racire prea pretentioasa
toate ventilatoarele din carcasa de la mine nu sar de 1000rpm