S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Armani_Gio

Re: S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl

Post by Armani_Gio »

burlan wrote:nivelul de
Spoiler!
la lab X18 cumva de la lacul Yantar cumva?

Da ala e si habar nu am unde e tunelu ala secret de care zice
energy

Post by energy »

în sfârşit am făcut şi eu rost de un costum ceva mai bun, am tone de artefacte, pe carea le-am vândut, cu toate că nu prea am ce face cu banii, încă... din păcate am găsit o armă cu accuracy mult mai bună decât ceva obokan modificat pe care-l port cu mine, în stagiul cu kruglov sau cum îl cheamă. nu pot ataşa scope-ul de ea, tough luck..
ce am remarcat e că e mai simplu să omori un adversar de la distanţă fără să ţin apăsat clic dreapta adică să-l prind în cătare, de fapt trage mai aiurea cu zoom decât fără, părerea mea. nu am reuşit să termin misiunea aia în care unul de la bar îmi cere să aduc ceva family rifle, am găsit cufărul respectiv, dar e gol. la fel am avut probleme cu eliminarea taberei de câini, am primit questul, i-am măcelărit, dar nu apare la completed tasks, nici nu am primit nici o recompensă.
jocul e destul de repetitiv, te bagi după ceva obstacol, tragi cu arma cât poţi, te răneşte careva, aplici bandajul, faci loot la cadavru.. iei doar gloanţele, healthpackurile, bandaja şi grenade. mai înaintezi 20 m, iar omori banditul, iar loot şi aşa mai departe. dacă ai 2 arme, şi nu poţi renunţa la niciuna - aşa cum e în cazul meu, fie că nu ai destule gloanţe, sau fiecare armă are anumite dezavantaje.. eşti foarte limitat în a mai căra altceva, mereu sunt la limită cu greutatea.
I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
RedVelvet

Post by RedVelvet »

energy wrote:nu am reuşit să termin misiunea aia în care unul de la bar îmi cere să aduc ceva family rifle, am găsit cufărul respectiv, dar e gol.
Spoiler!
Aia nu este in cufar si sta pe jos intr-un container la capatul unui tunel avariat. Vezi cum faci sa treci de masinile alea si anomalii pana ajungi la ea ca nu e prea usor
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Pe langa explicatia data de Alien-base as adauga ca family rifle e
Spoiler!
un shotgun
(sa sti ce sa cauti).
Cat despre artefacte ti-as recomanda sa le dai la misiuni decat sa le vinzi pur si simplu. In primul rand castigi mai multi bani si in al doilea rand la unele (alea mai rare) primesti la schimb
Spoiler!
artefacte care nu-ti scad din nici un atribut
.
Armani_Gio wrote:
burlan wrote:nivelul de
Spoiler!
la lab X18 cumva de la lacul Yantar cumva?
Da ala e si habar nu am unde e tunelu ala secret de care zice
Pai in Yantar e defapt laboratorul X16... X18 e in Dark Valley... deci la care esti? Oricum, uite aici un walkthrough care sa te ajute.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
energy

Post by energy »

Am ceva probleme:
Spoiler!
am ajuns la Yantar şi Kruglov e salvat, adică e cu profesorul ăla înăuntrul buncărului ăla. Îmi dă un costum ceva cu 99. bun, dar când intru în aşa zisa curte ca să ajung să cobor spre opritul psi emitterului ăla, îmi apare pe ecran dangerous psi radiation şi îmi scade viaţa extrem de repede. am încercat sî intru în fugă, am consumat tone de medikits, am ajuns la faza cţnd trebuie să închid emitterul ăla, de trebuie să trag de 3 manete. îmi apare un counter dar cum intru în camera unde trebuie să trag de manetele alea îmi scrie iar psi radiation şi nemaiavând destule medikituri mor ca un erou. degeaba am costumul ăla sp 99 sau cum îi zice, că parcă aş fi în pielea goală. am citit ceva walkthrough, acolo scrie că teoretic kruglov ar fi trebuit să mă acompanieze dar nu a fost aşa, oricum problema cu radiaţiilor rămâne cea mai stringentă. please advise ](*,)
I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
cylix

Post by cylix »

Spoiler!
Trebuie sa faci o misiune cu Kruglov pe care o primesti de la Sakharov , sa il insotesti sa faca niste masuratori pentru o casca, dupa ce faci aceea misiune cobori in lab X16 sa opresti psi emiteru cu o casca din aceea care te protejeaza de emisii psi
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
energy

Post by energy »

Ok, o să încarc o salvare ceva mai veche, oricum mi-am lăsat oasele jos în reactorul ăla.
Plusuri la jocul ăsta sunt multe, parcă prea s-a exagerat cu lumea asta prăfuită, să nu-mi spună mie că şi un pahar de plastic într-o zonă din asta se decolorează, singurele culori mai vii sunt pe costumele dead scientiştilor. alt minus ar fi chestia cu respawnatul inamiciilor, adică dacă eu fac o misiune şi trebuie să trec prin aceeaşi zonă ca să iau rewardul, să zicem de 2 ori pt 2 misiuni finalizate, inamicii mă aşteaptă în aceleaşi poziţii, mereu alţii şi cu chef de scandal. mai nou dau run când îi văd şi mă bag pe după ceva obiecte. oricum am înţeles că în stalker campania single player nu ar trebui să dureze msi mult de 30 de ore dar cu toate revenirile prin porţiunile curăţate deja cred că am ajuns undeva la 20 de ore de joc şi mai am o bucată bună. mai e o chestie: am rămas pe un singur rifle ceva GL 37 parcă, ce are lunetă şi trage cu gloanţe 5,56. când pun gloanţe armor piercing mor dintr-un glonţ în cap inamicii, când pun gloanţe normale, trag şi de către 3 4 ori în cap, unde şi aşa nu au armură, în plus când trag la corp parcă nici nu simt, la unu i-am băgat vreo 10 gloanţe în picior pe sub un jeep, iar el tot "friki friki, stalker, nepaniumoiu, artiefactă nem parujkin... adim dva şemi vossiem deviat diessiat!! " sau cam aşa ceva, de văitat din cauza picorului nici nu se gândea, cred că avea steel toe.
questurile sunt destul de repetitive şi chiar dacă am eliminat nişte bandiţi dintr-o anumită zonă, am luat rewardul, când reapar pe acolo mi se activează din nou questul, oricum destul de multe bug-uri...
gigel

Post by gigel »

Mie-mi este dor de un STALKER multiplayer. A jucat la inceput cand a aparut foarte mult si mi s-a parut genial.
Parerea mea!
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Am ajuns in sfarsit la finalurile bune. Din pacate, dupa cum zice si energy, atat de multe questuri aiurea apar, incat data trecuta n-am fost atent si am trecut repede prin joc. BTW, daca pana acolo ai facut 20 de ore, mai adauga inca 20 pana la final, in special daca vrei sa ajungi la finalurile bune sau daca esti supraincarcat si nu poti decat sa alergi. :tongue3:
gigel wrote:Mie-mi este dor de un STALKER multiplayer.
Punem de un joc? [smilie=Thumbs-Up.gif]
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
RedVelvet

Post by RedVelvet »

SI MIEEEEEE :D

Cand punem de un hamachi ?
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Eu as putea pana la 22 cel tarziu.
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Pai eu pot dupa 6, gigele esti atunci ?
Poate da si PSS un semn de viata pana atunci ca si lui ii placea
energy

Post by energy »

cylix wrote:
Spoiler!
Trebuie sa faci o misiune cu Kruglov pe care o primesti de la Sakharov , sa il insotesti sa faca niste masuratori pentru o casca, dupa ce faci aceea misiune cobori in lab X16 sa opresti psi emiteru cu o casca din aceea care te protejeaza de emisii psi
culmea e că am ajuns la sakharov, am doar 3 misiuni din care pot alege, una cu ceva suit pierdut, una cu un artefact şi una cu o parte din corpul unui monstru. le-am activat pe toate, doar pe una câte una, dar kruglov nu vrea să vină cu mine în baza aia unde e psi emitterul. cum intru pe acolo, mor relativ repede, deci nu ştiu ce să fac să pot intra la psi ăla fără să mă omoare de tot.

uite ce scrie în ghid
Spoiler!
The mobile lab Back to top
Moving ahead you should soon notice a bunker-like structure with a wall around it - that's the mobile lab. Head there and dispatch of any zombie stalkers you run into on the way. Before you move inside take your time to investigate the nearby truck; it has a Wind of Freedom Suit in the back - jump onto the front bumper and further on into the back.

Inside the mobile lab you'll find Professor Sakharov and Kruglov (if you managed to save him). When you talk to Sakharov you'll be given your reward (SSP-99 Ecologist suit) given that you did manage to save Kruglov. When you inquire about X16 he'll say that they are trying to come up with a protection against the psi-emissions coming from the Brain Scorcher. He wants you to help them gather some more readings. Accept and you'll get the Take radiation measurements mission.
doar că mie nu mi se activează opţiunea cu X16. are careva vreo idee, sau o să răzuiesc naibii jocul ăsta, că mai am şi altele la rând.

să mă ierte d-zeu dar cât am căutat prin walkthrough-uri la stalker n-am căutat în tot gothic 3-ul unde căutam de nebun pe rakus să iau ultimul fire chalice.... [smilie=Read-FAQ.gif]
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Pai...
Spoiler!
te trimite barmanul la laboratorul de la lacul Yantar si iti sugereaza sa treci pe la cercetatori care au laborator mobil acolo. In mod normal, ar trebui sa te duci si sa vorbesti cu tipul de dupa tejghea care zice ca te poate ajuta, dar trebuie sa faca niste masuratori pentru prototip. Nu sunt misiuni secundare precum cele de care zici tu, ci este una principala.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

energy,
Spoiler!
Kruglov nu vine cu tine in X16!
Dupa cum scrie si in ghidul citat de tine:
Spoiler!
He wants you to help them gather some more readings. Accept and you'll get the Take radiation measurements mission.
Deci inainte de a te duce in X16
Spoiler!
te pune sa faci niste masuratori impreuna cu Kruglov... dupa ce iei misiunea respectiva de la Professor Sakharov vorbesti cu Kruglov si pleci sa faci masuratorile...
abia dupa misiunea asta primesti casca respectiva si esti gata sa intri in X16.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
energy

Post by energy »

GabYO, calin_banc, Deci s-ar putea să nu fi înţeles eu bine..
Spoiler!
Prima dată îl întâlnesc pe kruglov în zona din spatele barului, îl apăr de ceva inamici, mă ţin apoi după el, îl ghidez printr-un tunel cu bursturi din alea de flăcări, apare pe partea aialaltă nevătămat. mai împuşc ceva zombii şi zice că să-l caut în laboratorul mobil din Yantar, după aia dispare înspre zona de intrare în Yantar. ok, eu mi-am văzut de restul questurilor, la un moment dat am ajuns şi prin Yantar la acel laborator mobil. înăuntru e prof sakharov care îi spune ceva lui kruglov, el îi răspunde că nu se duce singur niciunde.
primesc costumul SP 99 de la sakharov şi imi da ceva misiuni, dar, nu pot să le fac pt că nu pot intra în zona cu psi emisions, n-am nici un coif şi nu-mi mai amintesc dacă l-am avut vreodată, kruglov nu are nici o informaţie interesantă, absolut nimic.
asta e problema
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Pai nu
Spoiler!
Profesorul o sa iti dea o misiune sa il insotesti pe kruglov pe teren sa ia niste masuratori pentru a-ti calibra psi helmul, abia apoi til da. Tu pana atunci nu poti sa mergi langa yantar ca tampesti. Pe kruglov il insotesti undeva inapoi spre trenuri, langa intrarea in harta aia e un tunel din ciment, cam 2 m diametru ( o teava na ^^ ) si trebuie sa intri sa faci curat pana ajunge kruglov pe partea cealalta de tunel.
Last edited by GabYO on Thu Apr 03, 2008 6:52 pm, edited 1 time in total.
Reason: Stop the quote, Luke!
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Eu prima data am ajuns in laborator fara protectie. :d Din pacate
Spoiler!
cand ajungi mai incolo in laborator sa opresti sistemul, health kit-urile nu m-au putut ajuta.
.

Anyway, Energy, BARMANUL TI-A DAT MISIUNEA ORI BA?. Banuiesc ca nu, din moment ce dupa cum ti-am spus, el ti-a sugerat sa mergi pe la laboratorul cercetatorilor caci ei te pot ajuta.
Spoiler!
Acolo te duci la tipul de dupa tejghea (nu-i mai stiu numele), cu care ai o discutie pe tema asta, e misiune PRINCIPALA(nu iti apare altceva, nici alta misiunea, nici sa-i pui intrebari aiurea, nimic! Iti zice ca te poate ajuta, dar trebuie sa mai faca niste masuratori pentru a ajusta dispozitivul.
.

Asadar, misiunea ai primito de la barkeep ori not?
energy

Post by energy »

Am rezolvat,
Spoiler!
uitasem să intru în X18 să iau documentele, de acolo trebuia să mi se activeze opţiunea de dialog cu barkeep, care mă trimitea la Yantar, de acolo primeam psi helmetul după un quest cu kruglov şi făceam misiunile respective de la psi emitter
.
oricum mulţumesc pt efortul celor care mi-au răspuns :thumbleft:
Last edited by energy on Fri Apr 04, 2008 8:41 am, edited 2 times in total.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Pai...
Spoiler!
Te duci in Dark Valey prima data mi se pare(dar sa ai un costum de protectie, vodka ori injectii antiradiatie), iei de acolo ce documente trebuie, le restitui la barkeep, el se uita peste si te trimite la laboratorul de la lacul Yantar. Si aici iti zice sa treci pe la oamenii de stiinta.

PS> Ai grija ca aici, dupa ce ajungi in laborator si gasesti PDA-ul lui Ghost, iti va aparea o misiune pe care trebuie s-o selectezi, ceva de genul "Guide" dupa care faci tot ce-ti zice acolo. Asta daca vrei sa ai unul dintre finalurile "adevarate".
PS2: Salveaza des. :d
gigel

Post by gigel »

Eu scap de la munca pe la 6-7.
Problema e ca nu mereu ajung acasa :P
Oricum maine sigur sunt acasa pe la 7 so poate atunci, daca nu sambata la orice ora. Sa ne punem de acord cu o ora si sa bagam Hamachi (in cazul meu si stalker) si facem un meci.
Parerea mea!
pooorcy

Post by pooorcy »

ma bag si eu pe hamachi!!!! [smilie=Respect.gif]
Amd sempron140@athlon2 x2 4400e,dc crucial ddr3,7200gs,hdd 40+40 wd@maxtor,creative live 5.1,case noname , sursa xilince 400 w , lcd15 fujitsu siemens 15p-1.
madalin84

Post by madalin84 »

Salut, ma bag si eu la un Stalker doar ziceti cand si pe ce retea.
-XpSp2| Asus M2A-MVP|AthlonX2 3800+ AM2| Kingston 3Gb DDR2-800Mhz Cl4|
-ATI3870X2| Seagate 250Gb 7200rpm Sata2| Asus DVD-RW|
-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro| Logitech X-530 5.1| Corsair TX750W|
-Samsung SyncMaster 226BW 22''|
-Smilodon|
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Maine dupa 22:00 cine poate ?
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Iep, merge-merge :d
cylix

Post by cylix »

M-as baga si eu dar sa ne adunam. Care face serveru pe hamachi?
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Ok o sa-l fac eu si hamachi si jocul, o sa postez maine dimineata detaliile despre hamachi

Acum ce versiune jucam, 1.5 sau 1.6 ?

Deci maine la 22:00
- Eu
- Colegul meu de apartament
- calin_banc
- cylix
-
-
-
-
-
-
-
-
----------
cylix

Post by cylix »

Eu am doar patchu 1.5 , daca majoritatea au 1.6 atunci o sa il instalez.
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Hamachi luati de AICI
Server name: Alien-base
Pass: 123

O sa jucam S.T.A.L.K.E.R 1.5

Azi la 22:00
- Eu
- Colegul meu de apartament
- calin_banc
- cylix
- burlan

Ah, o sa folosim versiunea 1.5.
burlan

Post by burlan »

mai baieti nu am putut sa intru ierica am avut niste probleme .Cand va mai intalniti ?chestia inca o data intreb pe toata lumea ca vreeau sa fiu sigur cum e cu updateurile la stalker daca nu am mai updatat deloc jocul?trebuie sa bag toate updateurile sau numai 1.5 si 1.6?De asemenea cum ramane cu save gameurile? din single?
RIGHT BETWEEN THE EYES BOMFONK
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Pui doar 1.0005 fiindca cu acela jucam.

Pe 1.0006 nu mai mergeau save-urile de pe versiunea initiala. Cu 1.0005 n-am incercat, dar se prea poate sa nu mai fie compatibile. :-k
madalin84

Post by madalin84 »

Am intrat si eu pe reteaua de Hama, cand jucati datimi si mie un mesaj pe hama ca e on tot timpul. Ramane 1.5 da ?
-XpSp2| Asus M2A-MVP|AthlonX2 3800+ AM2| Kingston 3Gb DDR2-800Mhz Cl4|
-ATI3870X2| Seagate 250Gb 7200rpm Sata2| Asus DVD-RW|
-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro| Logitech X-530 5.1| Corsair TX750W|
-Samsung SyncMaster 226BW 22''|
-Smilodon|
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Da, tot ala ramane. Eu nu pot juca week end-ul asta fiind plecat. Dar saptamana viitoare... =P~
gigel

Post by gigel »

Ati uitat de stalker? :D
Ce ziceti sa incingem diseara pe la 9 un meci?
Eu am stalker 1.6
Va astept pe Hamachi!
Parerea mea!
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Suna bine, cine se mai baga? :d
gigel

Post by gigel »

Pai pe la 9 - 9 si ceva ramane?
Parerea mea!
cylix

Post by cylix »

Im in, deci facem acum la 9 o partida?? Ce versiune jucam, ultima data am jucat 1.5, ramane tot asta sau bagam 1.6?
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Pai hai acum la 9 (21). Eu am bagat 1.6 cum a zis gigel :tongue3:
gigel

Post by gigel »

Gata, sorry, had to watch south park :D
Ma bag acum e reteaua spusa de alien-base?
Parerea mea!
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Da-da, asteptam cat mai multa lume. :iconbiggrin:
Post Reply