Probleme E50

Telefonie fixa/mobila, PDA, Palm etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
FireBlast

Probleme E50

Post by FireBlast »

Salut,
Am primit azi cadou un Nokia E50 si dupa jumatate de ora am si dat peste o problema. Am sunat la 415 pt cronos la Orange si cand imi vine mesajul aveam tastatura blocata, doar ca functiona exact invers: puteam sa formez un numar, dar nu puteam sa deblochez tastatura, sa intru in meniu sau sa inchid telefonul. Am facut prostia sa mai sun inca o data la 415, dar acelasi rezultat. Asa ca m-am decis sa scot acumulatorul si sa il reintroduc. Deschid mobilul si totul pare sa fi revenit la normal cu o singura exceptie: imi apare pe ecran ca am 2 mesaje necitite, dar nu am nici unul:|. Am schimbat si cartela SIM, resetare la setarile din fabrica si degeaba inca imi apare :sad1:
Aveti vreo idee ce as putea sa fac? Chiar nu vreau sa ajung ca solutie finala sa fie sa reinstalez soft-ul pt prostia asta.
crater

Re: Probleme E50

Post by crater »

bagi cablul de date,intrii la nokia si isi face singur update.
Nu ai ce sa pierzi,decat programele instalate.
Nu ma mai vedeti pe forumul asta.Succes tuturor cu care am colaborat!
mariusyic

Post by mariusyic »

Cum a zis si Crater, doar update de soft. Dc tot asa o tzine, la un service cu el, si atunci reinstalare de soft.
Phone expert.....cica :D
tybyJmen

Post by tybyJmen »

Am si eu un E50 si am o problema la el..il aprind..si dupa 5 minute se stinge si tot asa...cine ma poate ajuta si pe mine...va rog e urgent..:)
Moose

Post by Moose »

tybyJmen wrote:Am si eu un E50 si am o problema la el..il aprind..si dupa 5 minute se stinge si tot asa...cine ma poate ajuta si pe mine...va rog e urgent..:)
si nu crezi ca e de la baterie????

incearca sa il ti in priza si vezi daca mai face asa.
Doctor's say i have a multiple personality but we don't agree with that.
tybyJmen

Post by tybyJmen »

am incercat si cu alta baterie si tot asa face...eu nu l am mai folosit de 2 ani..si e nou..l am dus si la reparat si nu stie ce sa ii faca..astept un raspuns
Post Reply