Sunt oameni pe aici care au avut si 9800GTX, si 3870 X2 si, overall, au fost mai multumiti de experienta i
n jocuri oferita de 9800GTX, nu in Vantage, care desi recunosti ca e de cacao, il folosesti ca argument pentru a proba "superioritatea" ATI.
Evident ca benchmark-urile scaleaza multi-gpu; ca si in cazul quad-core-urilor, care desi scot punctaje mai mari in bench-uri, sunt la acelasi nivel in jocuri cu un dual-core.
Revenind, cred ca sunt mai in masura acele persoane decat tine sa comenteze diferentele dintre cele doua placi.
Atat timp cat n-ai testat tu cu manuta ta o varietate apreciabila de jocuri cu ambele placi, nu cred ca e cazul sa-ti dar cu parerea si sa spui ca 3870 X2 e far away fata de 9800GTX. Practica bate cititu de pe Fudzille & Co si alte site-uri obscure.
avlatri wrote:iar intre HD3870 X2 si 9800GTX, as zice 9800GTX. Acum depinde si de oferta de pret pe care o gaseste fiecare...
Alert wrote:Trebuie sa fii fan nVidia ca sa nu vezi ca 3870 X2 este la mare distanta de la 9800GTX. Un exemplu ar fi 3dmark Vantage unde conduce cu 3000 de puncte samd.
PS: Tu ai o mare problema, da' mare: Daca cineva afirma (cu bun-simt chiar) ca un produs de la Nvidia e mai potrivit decat unul de la ATI, atunci pentru tine acel om se numeste fan Nvidia.
"Mi-a placut cum ai judecat"
LE: Afirmatia lui doru_bm este foarte potrivita.