Puschea pe limba ta.Merced wrote:O sa-ti faca la fel uTorrentu' probabil.

Oricum vroiam sa trec pe 4GB ca de acu' ma mut pe Vista64 SP1 cu totul.
Le-am luat (bineinteles) de la itdirect.
Moderator: Moderatori
Puschea pe limba ta.Merced wrote:O sa-ti faca la fel uTorrentu' probabil.
Asa de curiozitate, cat ai dat pe ele?Max Inc wrote:2 x Samsung SSD / 32G / SATA2 / 100MB/s / 0.1ms pentru un RAID 0 de system.
IL Dotore wrote:Asa de curiozitate, cat ai dat pe ele?Max Inc wrote:2 x Samsung SSD / 32G / SATA2 / 100MB/s / 0.1ms pentru un RAID 0 de system.
Nu cred ca a returnat-o. Aseara muncea de zor la ea.lucas22010 wrote:rank1, sa-mi spui daca ti-au luat carcasa inapoi, ca si eu ma pregatesc sa iau un nexus caterpillar de la ei... si daca e nasoala....
daca exista useri cu configuri ceva mai solicitante decat semnatura mea, sa posteze impresii privind viteza si zgomotul produs de ventilatorul Antec EA 380. eu unul nu am putut sa observ ceva de genul.Merced wrote:[...]Apoi pun mana in fata sursei si raman prost. Cu placa video in load ventilatorul ala de 80mm al Antec EarthWatts-ului de 380W din dotare are pe putin 1500rpm. Se stabilizeaza foarte sus turatia cand este solicitata sursa para-mi-se, ca aproape ca acopera celelalte vent-uri subvoltate.
Un mini-Review nu faci si tu aici, te rog? Camera aceea arata foarte bine in specificatii.Ghidusu wrote:Un aparat foto Hp Photosmart Mz67 si un SD de 2Gb
Promit ca imediat ce am timp miercuri sau joi am sa incerc sa fac si un mic review .madace wrote:Un mini-Review nu faci si tu aici, te rog? Camera aceea arata foarte bine in specificatii.Ghidusu wrote:Un aparat foto Hp Photosmart Mz67 si un SD de 2Gb