Race Driver: GRID

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
mss32

Re: Race Driver: GRID

Post by mss32 »

Pai azi noapte am jucat Le Mans...si n-am adormit.A fost cursa prea tare ca sa adorm...cu rasturnari de situatii.Am plecat cat de cat bine si am scapat cu inca unul de-al nostru in fata (TheBest)..el in fata,eu in spatele lui.Am avut cateva ezitari si l-am pierdut din vedere....nici nu ma gandeam ca nu termina pe primul loc.Luase avans de vreo 10 secunde.
Intre timp,cateva ezitari si ma ia un rus...deci am trecut pe 3.Naspa!!Pe la mijlocul cursei vad ca-l face si pe The Best...Crezand ca am avans destul fata de locul 4,dau un 'home' si il intreb ce s-a intamplat...de cateva ori am chatuit si pierd timp.Prostie mare am facut.Un spaniol e in spatele meu.Intre timp,TheBest e TOTALED....Urc pe locul doi cu spaniolul aproape de mine,dar,la o distanta mare de rus..la aproape UN MINUT!!
Cand mai erau vreo 5 minute din cursa,apare casuta cu chat - rusul:OMG!!!Si trec pe locul intai [smilie=Victory.gif]...dar fac cateva greseli si ma ia spaniolul.La naiba!Se distanteaza...dar il ajung si il fac.....iar ma face.....si cu doar 2 minute inainte de final,in niste curbe periculoase,face greseala si l-am luat.TheBest imi face galerie:BRAVOOOOOOOOO! [smilie=Victory.gif]
Si dupa 24 de minute chinuitoare,cu emotii si ezitari,reusesc sa castig.Interesanta cursa cu rasturnari de locuri.La cursa asta,si nu numai,trebuie sa speri pana la sfarsit.Nu se stie cum face unu' o greseala si l-ai devansat chiar daca ti se pare imposibil.
Incercati Le Mans 24 hour pentru o experienta pe cinste.Dar online..
Multiplayer-ul are farmec!

PS. Daca face cineva un private,bagati aici parola si numele.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Am jucat si eu saptamana trecuta jocul.Mi-a lasat o impresie placuta.Foarte bine optimizat ,ruleaza perfect pe detalii maxime fata de Pro Street sa zicem.Gameplay bun,stilul de condus mie imi place,desi nu e nici arcade dar nici simulare...e ceva intre.Grafica,engine ,ambele bune.Punctele proaste ale sale cred ca le reprezinta unele trasee ,chiar pueril concepute,de exemplu cel din Milano,in jurul domului.E penibil ca nu s-a respectat de nici o culoare proportia cladirilor si a intregului complex de altfel.
Overall ,e un joc cel putin decent care dupa mine ar merita cam un 8/10.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
madace

Post by madace »

Pe la 8:30 se baga cineva?

In cazul in care o sa creez eu, parola o sa fie xpc. :icon_smile:
mss32

Post by mss32 »

Dacia1300 va rula imediat, in 7 trepte :d pe circuitele mirificului grid online.Deci,pe la 8 juma,un harb de dacie va busheste din toate partile :occasion14:

Unele trasee le stiam din TRD3...dar parca unele sunt usor schimbate.Sau mi se pare mie?!

gabe_racer sublinia bine chestia cu circuitul din Milano.Putina originalitate nu strica.Dar cred ca putem trece cu vederea acest aspect.
Cu toate ca joc 1280x1024 cu detalii medium,si nu pot admira de ajuns grafica,totusi,grafica aceasta a la Most Wanted cum vi se pare?Parca se putea si mai bine...o grafica mai clara....mai....nu stiu cum sa zic....Totul e cam in ceata.
Inainte sa aruncati cu pietre,stiu ca sunt motoare grafice diferite.Nu compari grid-ul cu MW...Dar totusi,grafica se aseamana.In fine,n-am cunostinte vaste in ale graficii de aceea accept si ironii.
In rest,da....e bine optimizat....il joc mai mult decat decent pe 2600 pro cu un antic sempron la 1600 mhz + un gigi juma ram.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Cred ca s-a insistat prea mult pe masini,senzatia de viteza,gameplay etc si s-au lasat pe plan secund circuitele cu toate detaliile lor aferente.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Merced
Moderator

Post by Merced »

Unde pusca mea sunt rezolutiile wide?
Si nu-mi spuneti sa bag aspect ratio-ul 16:10 ca nu ma incanta cu nimic. Eu vreau sa pot seta 1440x900. Deci ori sunt chior, ori nu se poate, caz in care jocul zboara repejor de pe HDD.
Un pic de ajutor? Pe WSGF nu l-am gasit nema, ca nu va mai poluam topicu'...
madace

Post by madace »

Am creat pe private.
Nick: madace
Parola: xpc

Care vrea, poate sa intre.

O amanam pentru ora 9-9:30 ? Ca vad ca nu intra nimeni.
Shader

Post by Shader »

Merced, cauta pe forumul oficial, pt. ca am vazut ceva utilitar care face chestia asta. Este facut de unii membrii ai comunitatii.
Sper sa nu ma insel.
Live in your world, get pwned in mine!
gabe_racer

Post by gabe_racer »

works fine for me...
Attachments
untitled.JPG
Merced
Moderator

Post by Merced »

La mine pauza, adica nu apare. Mi-a luat un 1280x720 parca, de fapt mi-a pus singur. Nici dupaia n-a aparut 1440-ul, ca m-am uitat.
In fine, dupa 30 de minute am constatat ca nu-i genu' meu de joc. Prea "CMR-ish", controlu', parca e si un pic de delay la cand e vorba de realizat operatiuni simple gen stanga, dreapta, frana. Deh, eu incercam batraneste, cu tastatura. Credeam ca-i ceva mai "monoton" gen Porsche, sa ai timp sa te asezi pe viraje, sa-ti pregatesti depasirea, asta parca-i prea iute pentru un om batran ca mine. Imi place doar cand sunt singur pe circuit, sa stau sa "driblez" inca sapte, opt insi, e deja prea mult.
caraboy

Post by caraboy »

Pentru rezolutii wide, daca aveti monitorul conectat pe dvi trebuie sa va setati custom resolutions in nvidia control panel. Eu mi-am pus 1280x800 si 1440x900 si le-a vazut si jocul. Valabil pt orice joc de generatie mai noua care stie ce inseamna wide.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Ok. Mersi de tip. Ar fi fost mai simplu sa mearga direct insa, suntem totusi in secolu' 21 si wide-urile-s viitoru'... N-o sa-l sterg, ca am o partitie pe care o tin pentru jocuri cu 140 de giga liberi, cam degeaba insa ca in afara de primele zile dupa ce am facut upgrade-ul, nu m-am mai jucat mai mult de trei ore adunate nimic. 8-[
Cristi23

Post by Cristi23 »

Salutare, am instalat si eu jocul in speranta ca voi trece de probleme pe care le-am intampinat si la Demo, din pacate n-a fost sa fie. Problema la mine este ca imi tot iese din joc, indiferent de ceea ce fac sau cum fac merge bine se misca foarte ok dar cand ii vine imi iese din joc si imi revine la desktopul de windows care mi-l afiseaza in 256 de culori...
Are cineva vreo idee ce ar avea?
BOG

Post by BOG »

Deci mi se pare mult sub asteptari acest joc. Este un arcade pur sange fara nici o pretentie de simulator... acum hai sa fim seriosi, pana si ProStreet cred ca e mai bun.
Nu-mi recunoaste volanul (Thrustmaster Ferrari GT) si nu pot seta o rezolutie mare.
georgeleus

Post by georgeleus »

Cristi23 wrote: (...) merge bine se misca foarte ok dar cand ii vine imi iese din joc si imi revine la desktopul de windows care mi-l afiseaza in 256 de culori...
Are cineva vreo idee ce ar avea?
Mai mult ca sigur problema survine de la driver-ul placii video .
Pateam si eu ceva asemanator pe vremea cand aveam GeForce 4 MX si incercam sa joc ceva nou (la vremea respectiva) cu versiunea originala de driver .
Pana n-am updatat n-am scapat .

Ce configuratie ai ? (ca la profil in sectiunea "Calculatorul meu" n-ai scris nimic :sad1: )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BOG wrote: (...) pana si ProStreet cred ca e mai bun
De acord cu tine :thumbleft: .

In ceea ce priveste grafica, net superior ; insa si cerintele sunt pe masura, ceea ce nu pot spune si despre GRID care se pare ca este foarte bine optimizat si merge bine chiar si pe un Radeon X1550 (cunosc un caz).
Cat priveste controlul , o fi el mai ciudatzel dar cat de cat se vede ca s-a incercat o tentativa de "simulation" . La GRID handling-ul este sub orice critica ; nici ARCADE , nici SIMULATION ... pur si simplu un control de tot r*h*tul ...

Insa ca nivel de dificultate il gasesc pe GRID cu MULT mai usor decat NFS 10-le ... avand in vedere ca ProStreet-ul l-am inceput de 4 ori si n-am fost in stare sa-l termin niciodata ... Prea putini bani se castiga in raport cu cat de scump (si de usor de facut) e damage-ul ...
--
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
Shader

Post by Shader »

Din postul de mai sus n-am inteles mare lucru. Comparati GRID cu ProStit si cel din urma iese invingator ? La ce capitole ?
Cristi23

Post by Cristi23 »

Configuratia mea este formata dintr-un Proc Intel Pentium D la 3.2, un GF6600 GT si un GB DDR. Am facut update la ultimele drivere de la nvidia si tot degeaba, tot asa face, ca ultima sansa o sa incerc o reinstalare de windows in speranta ca asta va rezolva problema. Jocul este bestial si chiar ma intristeaza faptul ca nu il pot butona. :(

Multumesc frumos pentru sugestii.
mss32

Post by mss32 »

Daca tot vorbim de un duel :occasion14: GRID - PROSTREET,asa amical,nu stiu cum a stat ultimul cu partea multiplayer,dar Grid-ul pot zice ca sta binisor:aproape 20.000 de oameni au intrat pe servere.Nu pot sa fac o comparatie fiindca n-am date concrete,dar un lucru e cert;modul multiplayer la Grid e un succes.Exagerez?!

Image

Ei, hai!!!..nu-mi sariti in cap,e o simpla constatare.Oricum,mi se pare ca Grid-ul a captat mai mult atentia decat ultimul episod NFS.
Bun,deci nu e un duel-thread....disecam aici problema Gridului.De acord - controlul e naspa,de acord - grafica putea fi si mai buna....dar asta e rezultatul final.Si e bun per total.Zic eu... [smilie=Victory.gif]
Gata,ma bag la lupta.Mai vine cineva?
Ah!Vorbeati de Fair Play online?Da' de unde...Azi dimineata am nimerit pe server cu BlackEvil,locul 2 la general (Experience).Eram in Le Mans 24 h....in fata lui, si se apropia cursa de sfarsit.Intr-o curba de 90,intra in mine de ma ia cu fulgi cu tot.Haida de,n-a vazut curba???S-a ofticat domn'e....cum sa-l fac eu pe cel de pe locul 2.De fapt,locul 1,caci ala de pe locul 1 nu stiu cum naiba a facut el cca. 13.000.000 pct.Da-o naibii,eu dupa cateva zile de joc n-am nicio mie de pct.
Eh!Noi sa fim sanatosi,clasamentele nu conteaza.Pana la urma intru de placere online nu pentru rankuri.

PS Cica se pregateste de un Patch [smilie=Thumbs-Up.gif] Coming soon!
Shader

Post by Shader »

Eu am alta nelamurire, in singleplayer ce trebuie sa faci ca sa deblochezi mai multe masini/curse ?
Am vazut la un moment dat in acele info-uri din timpul loading-urilor ceva de genul 0/51 achievements earned. De jucat am jucat vreo 4 sezoane.
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Cred ca cel mai simplu e sa castigi cat mai multe turnee,astfel iti deblocheaza stagiile superioare si implicit iti da voie sa cumperi si alte masini.
Shader

Post by Shader »

De castigat am castigat cam toate cursele, nu neaparat pozitionat pe primul loc dar cu obiectivele pt. $ indeplinite.
Prin stagii te referi la acele etape din cadrul fiecarei zone (EU, USA, Japan), unde primul prag este la 80.000 reputation points (daca nu ma insel) ?

LE. Intr-un final m-am lamurit si eu. Nu mi-a trecut prin cap sa intru si la Race Events. Cand am vazut ca pt. un trophy ofera 17.000 reputation points... Eu jucam/intram doar la Driver offers unde pica 200 si-un pic rep .points. :)
caraboy

Post by caraboy »

Am jucat astazi serios pe Ranked online. Cam o ora jumatate. E misto online, ce mai curse ieseau. :P
E nasol insa cu unii oameni, intra in tine te fac praf... Sa nu mai zic de cei care se opresc in mijlocul drumului si asteapta sa treci pe langa.. si POC!!! E enervant, nu joaca clean deloc. Daca reusesti sa scapi de dopul din prima curba in orice cursa, gata esti fericit si ai sanse la podium. Daca nu ala esti. :P
Zulander

Post by Zulander »

il joc si eu de cateva zile si am ajuns la sezonul 4. am terminat si o cursa la Le Mans (din pacate pe ultimul loc). jocul e foarte bun, mai ales sunetul, se aude bestial pe un 5.1. in fine, am vazut ca dupa ce termin cursa, la rezumatul cu banii incasati, nu imi da nimci la Team, adica 0 $, parca vazusem pe undeva ca trebuia sa iti angajezi alt sofer si sa iti mai cumperi masini si tot asa, intrebarea mea e cum? nu am vazut nimic de genul asta in meniul TEAM
nimic
Alexis

Post by Alexis »

Trebuie sa iei o licenta rockie si apoi vei putea angaja sofer.
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Shader

Post by Shader »

Nu Rookie, rookie parca esti by default daca nu ma insel. Cert e ca dupa ce ai luat oricare badge de 80.000 rep. points (PRO parca se numeste) iti vor veni primele 3 oferte de team mate.

Voi cat castigati din sponsori in acest moment ? Nu de alta dar eu insumez ~32.000E / cursa (in caz ca termin pe primul loc) si de nevoia banului accept LeMans-ul. Daca n-ar fi minim cei 33.000E castigati as da skip de fiecare data.
Sa nu mai vorbesc de preturile masinilor de la PRO. Oare cat sunt cele de la ultima treapta ?
Audi R10 si-a luat careva (fara cheat-uri sau unlock-uri) ? 8-[
Alexis

Post by Alexis »

Pai eu acuma sunt sezonu 15 la penultima treapta de curse si fac de la sponsori cam 300k. Si depinde de la eveniment la altul iei si 2mil pentru castigarea lui. Oricum poti sa-ti iei R10 fara cheaturi, doar ca nu de la inceput [smilie=maniac.gif] .
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Gammer's

Post by Gammer's »

Am luat eu audi r10 in al 11-lea sezon (iau 1-1,5 mil pe cursa ) , am terminat toate cursele din japonia cu aur, dar mai am destul de jucat :icon_smile:
madace

Post by madace »

Eu am terminat cu Europe si USA (in aceasta ordine le-am luat, pentru ca atunci cand ajungi sa joci pentru national licence, primesti ditamai sponsorii) si acu primesc, impreuna cu teammate-ul, in jur de 1.5 mil doar pe o cursa. :iconbiggrin: Pe un "sezon" de 4 curse, din seria national, iau in jur de 10 mil (mai intra si banii pentru echipa). :icon_smile:

Ca pilot il am pe Tom Rockford. De obicei e in spatele meu, pe locul 2.

Si da, am si Audi R10, desi la inceput am zis sa iau Creation, ca e mai ieftina, dar pe linie dreapta ma faceau praf Audi-urile. Apoi am zis sa iau Courage, ca e mai ieftin( [smilie=Nice-try.gif] ). Iar ma faceau praf Audi-urile. Apoi am vandut Creationul si am luat R10, cu care castig lejer LeMans-ul.

Pana acu am cheltuit vreo 60 mil pe masini. Si inca nici nu m-am apucat de Japan.

BTW: la 2 mil de rep points primesti o serie noua de curse unde banii vin cu caruta. :d
Zulander

Post by Zulander »

am gasit sa-mi fac echipa, trebuia sa trec la etapa urmatoare, oricum, toti cei trei soferi pe care i-am avut pana acum nu au fost buni de nimic, inafara de primul care a castigat o singura cursa, in rest nu a mai urcat nimeni pe podium cu mine, si o singura data am luat si titlul la echipe. in fine, revin cu cateva intrebari:
1. vreau sa ma specializez pe touring, mai sunt si alte masini inafara de BMW si Lacetti?...la seria B Euro am vazut ca nu era campionat de touring
2. merita sa imi cumpar masina pentru LeMans? ca sincer banii ca ii iau un "24" de ore pe circuitul ala il fac intr-o cursa la serie B, si nici nu mi se albeste parul...masina pot sa o mai folosesc si in alte curse?
nimic
Vl@d

Post by Vl@d »

cum se numeste melodia din filmuletul de incepere a jocului ? :icon_smile:
X2 5400 BE >< AsRock AM2 >< 3GB DDR2 >< Gigabyte 9600GT >< Samsung F3 500GB >< Benq 20.1"
Gyno

Post by Gyno »

Queen of Stone Age - No One Knows (Unkle Remix)
Last edited by GabYO on Sun Jun 08, 2008 4:07 pm, edited 1 time in total.
Reason: Stop the Quote, Luke.
Colin McRae (5 August 1968 – 15 September 2007):((:((:((:((:((
d3xmeister

Post by d3xmeister »

Ajutorrrrrr va rog ! Cum fac sa gasesc sesiunea privat creata de un prieten ? Nici daca o fac eu sau el, nu reusim sa ne gasim sesiunile la privat, exista vreo modalitate sa gasesi o sesiune privata cu parola creata de un prieten pentru a juca amandoi ? 10x !
Shader

Post by Shader »

Verficati-va firewall-urile. In-game, nu este nimic deosebit de facut.
d3xmeister

Post by d3xmeister »

Pai chestia e ca nici online pe private nu ne gasim. Dar alte sesiuni gasesc si ma pot conecta, numai ca daca creez eu sau prietenul meu o sesiune nu ne gasim acolo,gasim alte sesiuni, ne putem conecta, dar pe ale noastre nu le gasim
DaLiu

Post by DaLiu »

Hamachi! :wink:
d3xmeister

Post by d3xmeister »

La fel si cu Hamachi, nu ne gasim oricare dintre noi ar creea jocul. Folosesc Vista x64. Alte jocuri merg fara probleme pe hamachi

Later edit: Voi daca vreti sa jucati online pe private cum faceti ? partea cu gasitul sesiunii creeate ma intereseaza. 10x !
Last edited by GabYO on Mon Jun 09, 2008 7:50 pm, edited 1 time in total.
Reason: Use Edit.
Shader

Post by Shader »

mss32

Post by mss32 »

Shader

Post by Shader »

Sa vedem cum au rezolvat:

PC Specific Changes
* Network chat text made less obtrusive.
* Improvements to shadows for certain resolutions/aspect ratios.
d3xmeister

Post by d3xmeister »

Gataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cu acest patch s-a rezolvat problema de mai sus !
Post Reply