![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Moderator: Moderatori
Nu, l-a primit cadou - primeste lunar cadouri d'astea (sau la pret de nimic): memorii, placi video de ultima generatie, quad core de la AMD/Intel. Omu are clienti sau prieteni darnici ... trebuie sa recunosc ca sunt putin invidios.Ovidiu23 wrote:L-ai furat?Kidding, felicitari si pentru OC!
Mda, dacă lucrezi în magazin de componente IT te poţi distra de-a binelea, mai ales dacă te mai şi înţelegi bine cu toată lumea. Pe lângă discounturile mai mult decât grase, şi garanţia se aplică altfel - şi atunci când eşti tu de vinăMerced wrote:Oricum cand lucrezi intr-un magazin de profil ai niste avantaje. Poti lua acu' si plati pe parcurs. Uite cadou se pare ca o sa primeasca un coleg de-al meu de la cineva: schimba 9600GT-ul cu un 8800GTS 512Mb fara nicio diferenta, pentru ca clientu' vrea sa-l rasplateasca pe om pentru ajutorul dat de vreo doua ori. Diferenta de bani o stiti cu totii...
De ce sa nu poti urca voltajul din cauza coolerului?Atata timp cat temperaturile se incadreaza in limite normale,nu vad nici o problema in ridicarea voltajului pana la 1.4v.Eu am dat cu coolerul box 1.65v intr-un Prescott si n-avea nimic,faceam Orthos cu el.newbie wrote:E2180 exista numai revizia M0. M-am interesat si eu cand am luat.
Hardware cumparat in ultima vreme un gigabyte p31 ds3l un E2180 si niste ram corsair 1gb x 2 la 4 4 4 18 800 mhz.
Caline sa ne spui si noua ce overclock ai obtinut cand il bagi in functiune ca sunt tare curios.
Eu la al meu i-am dat 2,9 ghz cu 1,3062 V din bios si mai mult nu pot sa urc voltajul din cauza coolerului.
Sa nu-mi spui ca faci upgrade de la 2160 la 2180calin_banc wrote:Un e 2180 ce completeaza sistemul care asteapta sa fie asamblat.
Spune pe bune...Mda, dacă lucrezi în magazin de componente IT te poţi distra de-a binelea, mai ales dacă te mai şi înţelegi bine cu toată lumea. Pe lângă discounturile mai mult decât grase, şi garanţia se aplică altfel - şi atunci când eşti tu de vină