Era extern de 1TB, pretul era destul de maricel...desi la fel i-am zis si eu.Kramer wrote: LE : si-a gasit si-ala ce sa-si cumpere din strainatate,HDD care se stie ca au cea mai mare probabilitate sa se strice decat majoritatea componentelor.

Moderator: Moderatori
Era extern de 1TB, pretul era destul de maricel...desi la fel i-am zis si eu.Kramer wrote: LE : si-a gasit si-ala ce sa-si cumpere din strainatate,HDD care se stie ca au cea mai mare probabilitate sa se strice decat majoritatea componentelor.
Man,sunt suficiente si concludente exemplele tale.Eu sunt perfect de acord cu tine.Daca oamenii vor sa cumpere din romanica pentru ca li se pare mai sanatos ce poti face?!DjDaLiu wrote:Aiaiaiaiai cu riscul de a imi lua warning va zic ca romanul dupa ce castiga putin mai e si fraier!
Am vrut sa-mi iau o sursa Antec TruePower Quattro TPQ-850 850 Watt de la IT Direct acum 1 luna si pretul era nici mai mult nici mai putin de vreo 6,8 milioane parca, iar din Germania am luat-o cu 116 Euro (aprox 4 milioane) si am mai platit 20 E transport. Pai ia calculati diferenta de bani pierduta daca era sa cumpar de la IT Direct!
cu ~400 mai putin ca un 280GTX, dar cu mult mai mult la % mai ieftin.Alert wrote:4870 Scores X4600 Vantage
Associate shared information about the recommended prices of the graphic accelerators geForce GTX 280/GTX 260 for the local market (Japan) .
The most expensive is the GeForce GTX 280 from ASUS productions , which cost 765 dollars (let us recall, NVIDIA recommends $649) . For the same amount user will be able to get the overclocked to 650 MHz (core) and to 2280 MHz memory inno3d adapter.
ZOTAC geForce GTX 280 is located in the middle with 738 dollars, and the cheapest are MSI and Gainward product ( 720 dollars ).
The recommended price for NVIDIA GeForce GTX 260 is $399 . Such cards from ASUS production will be available for 530 dollars, and ZOTAC will prove to be only 10 dollars cheaper.
Cum stirea e preluata de la "fudzilla",nu se stie daca e adevarata sau falsa - pentru el sursa informatiilor este prietenul unui prieten care este var cu fratele unui unchi al unui tip care-l stie pe unul care lucreaza la AMD (ori cel putin asa pretinde).
Am si eu aceeasi problema, cu acelasi model de sursa si sunt de aceeasi parere.... sa o trimit la garantie pentru asa ceva as primi-o dupa sapte luni si doua saptamani asa cum am trimis-o. Poate daca o luam din alta parte eram de alta parere dar am luat-o de la eMag si acolo garantiile-s pierdere de timp pentru 90% din cazuri.2K wrote:Am un coleg ce a cumparat sursa din Germania (Corsair HX 520 parca) si suferea de coil noise,pentru acest inconvenient oamenii aia au schimbat sursa no questions asked,desigur l-a costat ~30 de euri drumul insa bag mana in foc ca 90% din resellerii nostri nu ii schimbau sursa pentru motivul asta....
Oricum la noi garantia lasa mult de dorit....
NU stiu cu cine crezi ca vorbesti dar nu am spus cele de mai sus doar ca sa ma aflu in treaba, ti-am dat dreptate la componentele foarte scumpe, dar repet, la cele cu pret mediu sau mic (gama mid-low) nu renteaza afacerea, iar daca e caz de garantie mai mult pierzi decat daca ai fi luat de la noi din tara. Cand va costa 10EUR max transportul atunci va fi alta treaba, si se vor simti presati si distribuitorii autohtoni de preturile din extern si vor mai reduce din adaosuri.DjDaLiu wrote: IL Dotore ce mai puteai sa zici cand ti-am aruncat un pret cu cel putin 100 E mai ieftin decat in Romania, ai gasit repede o scuza ca nu ai cumpara in veci de afara, atunci imbogateste magazinele romanesti care iau si pielea de pe tine.
GTX 280, 9800GTX prices to drop
Nvidia has already dropped the prices of GTX 280 and GTX 260 and it doesn’t plans to let ATI rest. ATI started this nasty game with RV670, Radeon 3870 and 3850 cards, and Nvidia now wants to put a lot of pressure on the soon-to-be-launched Radeon HD 4870.
Radeon 4870 was supposed to launch at $329, but it will probably drop to $299 very fast and at the same time GTX 260 is going to drop to way under $399.
This is not the last of it, as we believe that this card will rapidly drop to at least $349 very soon. With such pricing Nvidia will put a lot of pressure on Radeon HD 4870.
This is not all, as 9800GTX will drop to far below $299 to put some pressure on the Radeon HD 4850, and we believe that Geforce 9800 GTX should very soon start selling for $249 and later drop even more.
cam multe presupuneri, exprimare de imigrantemi_axel wrote:GTX 280, 9800GTX prices to drop
Nvidia has already dropped the prices of GTX 280 and GTX 260 and it doesn’t plans to let ATI rest. ATI started this nasty game with RV670, Radeon 3870 and 3850 cards, and Nvidia now wants to put a lot of pressure on the soon-to-be-launched Radeon HD 4870.
Radeon 4870 was supposed to launch at $329, but it will probably drop to $299 very fast and at the same time GTX 260 is going to drop to way under $399.
This is not the last of it, as we believe that this card will rapidly drop to at least $349 very soon. With such pricing Nvidia will put a lot of pressure on Radeon HD 4870.
This is not all, as 9800GTX will drop to far below $299 to put some pressure on the Radeon HD 4850, and we believe that Geforce 9800 GTX should very soon start selling for $249 and later drop even more.
Probabil la fel de mult cat da nVIDIA fanilor de pe forumul asta.BadDay wrote:Alert,cu cat te plateste ATi pentru publicitate si pentru diss nVidia fan's?![]()
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
Bine ca te-ai trezit si tu! Mai bine posteaza ceva folositor.BadDay wrote:Alert,cu cat te plateste ATi pentru publicitate si pentru diss nVidia fan's?
Si vad ca tot te lauzi cu site-ul ala ATi,stii vorba aia : "Nu haina face pe om".
Multumesc!calin_banc wrote:Anyway, Alert apara ATI dupa ce danboc se pare ca ne-a parasit, ceea ce este bine. Poate este mai inversunat fiind singur in tabara rosie care are luari de pozitie ferme. I-as da o bere pentru munca depusa...
Nu neg faptul ca nVidia face placi video bune, dar daca gasesti la acelasi pret si ATI la fel de performant, de ce sa nu-l cumperi? Pt. ca asa zice gasca din bloc sau vecinul, care are cel mai tare GEFORCE in calculator? 7300GS? Sau 8500GT?Alexis wrote:@calin exemple... eu sincer nu vad pe nimeni atat de inversunat impotriva ATI cum e Alert impotriva nV. Poate ne spune si noua de unde atata ura?
Cred că voiai să zici la un preţ mai scăzut dar la fel de performantAlert wrote:[...]dar daca gasesti la acelasi pret si ATI la fel de performant, de ce sa nu-l cumperi?
Tu privesti totul din perspectiva nVidiei. De ce trebuie sa fie un ATI mai ieftin decat una de nVidia, ca sa-l cumperi? Cand a aparut 3850 la un pret de 8600GTS, toti au luat 8800GT cu 200-300RON mai scump. Tre' sa fii fanboy nVidia ca placile ATI sa nu fie o alternativa.Kramer wrote:Cred că voiai să zici la un preţ mai scăzut dar la fel de performantAlert wrote:[...]dar daca gasesti la acelasi pret si ATI la fel de performant, de ce sa nu-l cumperi?.
Lăsând la o parte generaţia GTX200 şi R700,care au fost plăcile ATi mai peformante ca cele nVidia?HD3870 era sub 8800GT,HD3650 era sub 8600GT,a venit apoi nVidia cu al său 9600GT şi a şters pe jos şi cu HD3870 şi cu HD3850,HD3870X2 era şi ea sub 9800GX2,unde erau Alert plăcile la fel de performante si cu un preţ mai scăzut?Că eu nu le văd...
BTW,Y2K a luat ban după un conflict prin secţiunea Vânzări.
Acum vad ca in reviewul postat mai devreme, 4850 bate un GTX260. Asta da, ATI!Kramer wrote:O fi HD3870X2 la egalitate cu GTX 260,dar de ce cei care deţineau un HD3870X2,l-au schimbat pe un 9800GTX - o placă single-GPU?De cât de performantă era placa dual-GPU de la ATi...
linkgoooood driver. fixed all my CrossFire problems that i had from 8.3-8.5. you also don't have to reboot to upgrade drivers anymore. and CCC loads almost instantly now.
Pai bine ca producatorii scot placi nVidia ieftine - Gigabyte - iar EVGA, BFG nu sunt in stare.Kramer wrote:Mici probleme de driver...păi bine că producătorii scot implementări ieftine ale plăcilor ATi - GeCube - iar ATi nu e în stare să scoată drivere ca lumea.
Alert wrote:Kramer era vorba despre luna decembrie-ianuarie, cand au aparut si la noi aceste placi.
Radeon 4870 runs Crysis well
1920x1200 - 30fps, cu 8XFSAA 27fps.![]()
Radeon 4870 to launch at $299
Nvidia prepares 9800GTX+