cel mai eficient, IE 7 clean and simple

Moderator: Moderatori
. I wanna make history...Http/1.1 Service Unavailable
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Şi înainte, şi acum, se observă delayul(mai micuţ acum) doar atunci când sunt activate opţiunile de check for updates. Debifându-le se întâmplă fapte mari:)Merced wrote:aplicatia in sine, care pe orice PC cat de bun avea un delay cam mare la prima deschidere, se deschide acu' instant.
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Si la fireforx 3 ? Eu am patit asta doar la versiunea veche ( oricum mi-am si reinstalat windowsu avand niste problemeAtât cu versiunea veche cât şi cu FireFox 3, după o vreme filmuleţele nu mai rulează în browser rămânând blocate. Am reinstalat de câteva ori "Flash player" fără niciun succes din păcate. Ce altceva mai este de făcut, să nu fiu nevoit să trec de partea "necuratului" cât ne curând ...
Aseară după ce nu mai vroia deloc să ruleze clipurile de pe "YouTube", am downloadat versiunea stand alone a flash player-ului şi până acum n-am avut probleme. Dacă n-o găseşti lasă-mi un PM şi ţi-o trimit cumva.cafea_cu_pc wrote:Si la fireforx 3 ? Eu am patit asta doar la versiunea veche ( oricum mi-am si reinstalat windowsu avand niste problemeAtât cu versiunea veche cât şi cu FireFox 3, după o vreme filmuleţele nu mai rulează în browser rămânând blocate. Am reinstalat de câteva ori "Flash player" fără niciun succes din păcate. Ce altceva mai este de făcut, să nu fiu nevoit să trec de partea "necuratului" cât ne curând ...) )