Despre FireFox si Extensiile acestuia

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

alios

Re: Despre FireFox si Extensiile acestuia

Post by alios »

chiar sunt necesare atatea pluginuri si add-onuri ? (in afara de resurse si banda consumata)

cel mai eficient, IE 7 clean and simple :)
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Vezi ca ai gresit topicul... ala de cum sa rezolvi cu spyware si de-alea ii pe altundeva.
Dum zomfies...
Edge

Post by Edge »

Îs sub asediu serverele Mozilla. Site-ul cu spread firefox nu merge accesat, am primit un mail pe care dacă dau click primesc un mare:
Http/1.1 Service Unavailable
. I wanna make history... :laughing6:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Season

Post by Season »

Eu nici macar link nu am primit..., lachi iu
1% Reducere la PC Garage daca folosesti voucher-ul CGRMJRU5
emi_axel

Post by emi_axel »

Linkul e asta:
http://www.mozilla.com/en-US/firefox?p=downloadday
Dar nu merge deocamdata.
Edit: acum merge, dar vad ca e RC3, nu trebuia sa fie versiunea finala?
Edge

Post by Edge »

Noul site: http://www.mozilla-europe.org/en/ (mulţumiri lui Heavy_D)
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Heavy_D

Post by Heavy_D »

E ultimul RC care a fos dus la final din cat stiu!
Asa ca hai cu recordul :D
Skat

Post by Skat »

Deja a aparut versiunea finala LINK
Dimineata ideala este aia peste care sari!
1Leu

Post by 1Leu »

Am instalat versiunea firefox 3 insa reprezinta o deceptie....procesorul urca frecvent la 80%, o singura pagina deschisa ocupa circa 60 mega din rami....chiar daca nu are activitate, procesorul lucreaza la 8%. Concluzia: revin la 2.0.14!
burebista
Moderator

Post by burebista »

Cam asa arata la mine o sesiune de browsing cu 6 tab-uri deschise. Si in fundal ruleaza si 2 servere de baze de date pe calculatorul meu de la munca. :D
firefox3_mem_cpu_usage.png
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

În afară de consumul nesimţit de RAM cu care suntem deja obişnuiţi nu văd nimic ieşit din comun. :D
burebista
Moderator

Post by burebista »

Pai la ce dreq am 4GB de RAM acasa? Ca sa se simta bine Firefox-ul. :D
Iar la munca vad ca sta bine si intr-un giga, deci din punctul meu de vedere no problem.
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
DaLiu

Post by DaLiu »

Am si o mica intrebare, dupa ce instalez Firefox 3 pot sa folosesc folderul cu profilul din Firefox 2.1, de obicei eu cand reinstalez sistemul imi fac backup la folderul Profile si il copiez peste cel nou dupa reinstalare de Firefox. Sunt curios daca e compatibil cu versiunea noua.
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
Salmon

Post by Salmon »

Mie mi-a detectat toate setarile precedente, deci banuiesc ca setarile sunt valabile si pentru versiunea noua. Pacat ca skinul nu e compatibil (inca) cu versiunea 3. :sad1:
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Dap, si eu sper ca Noia Extreme sa devina cat de curand compatibil si cu versiunea noua, ca am gasit un alt skin destul de asemanator, dar pot spune ca-mi place prea mult.
Legat de imbunatatiri, mi se pare ca a facut un mare pas inainte Firefox. Paginile mi se incarca mult mai repede, surprinzator chiar, si aplicatia in sine, care pe orice PC cat de bun avea un delay cam mare la prima deschidere, se deschide acu' instant.
CQ

Post by CQ »

O temă foarte reuşită, pentru Firefox 3, e MACOSX Theme.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Vad ca daca deschid un Tab cu noua versiune, imi arunca tot sirul de taburi de sus spre final. Nu se poate remedia cumva asta? :sad1:
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Clone

Post by Clone »

as dori sa stiu cum fac la firefox 3 sa scot site-urile din link bar care le am la bookmarks, sa ramana doar in bookmarks, fara sa mai apara in link bar.
cum era si in firefox 2

multumesc !!!
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Ce extensii am eu instalate in Firefox 3:

* Tab Scope
* Undo Closed Tabs
* URL Fixer
* WOT (Web of trust)
* IE Tab
* Forecastfox

PS: astept sa se rezolve problema de compatibilitate a plug-in-ului Real Player ptr. versiunea a 3-a a browser-ului. [smilie=Wonder.gif]
...a good rhyme does more damage than a '47...© [smilie=Sign-Leet.gif]
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
emi_axel

Post by emi_axel »

Am instalat si eu ieri Firefox 3, si mi-a placut, dar m-am intors la versiunea 2 pentru ca nu toate add-onurile sunt compatibile, si fara add-onuri mai bine raman pe versiunea 2. Mai astept cateva luni pana cand se rezolva problemele de compatibilitate.
Zenith

Post by Zenith »

Si eu am avut 1-2 addonuri care nu mergeau initial in Firefox 3, dar le-am modat conform unei metode prezentate intr-un XPC ceva mai vechi, si n-am nicio problema cu ele, merg perfect. :iconbiggrin:
for lack of a better signature

Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Heavy_D

Post by Heavy_D »

In care nr era???
XSamSung

Post by XSamSung »

Cu Nightly Tester Tools http://www.oxymoronical.com/web/firefox/nightly - ai incercat?
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

O chestie care mi-a placut: http://lifehacker.com/392287/set-firefo ... ilto-links

Ah, si lista mea de add-on-uri:
addons.jpg
Dum zomfies...
Remus

Post by Remus »

Merced wrote:aplicatia in sine, care pe orice PC cat de bun avea un delay cam mare la prima deschidere, se deschide acu' instant.
Şi înainte, şi acum, se observă delayul(mai micuţ acum) doar atunci când sunt activate opţiunile de check for updates. Debifându-le se întâmplă fapte mari:)
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
Heavy_D

Post by Heavy_D »

La Experimental addons nu merge update automat?
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Five ways to master bookmarks in Firefox 3
http://www.download.com/8301-2007_4-997 ... lblog-post
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Season

Post by Season »

Am intampinat cateva crash-uri la Firefox 3, de obicei cand accesez mail-ul de la yahoo. Mai are cineva aceasta problema?
1% Reducere la PC Garage daca folosesti voucher-ul CGRMJRU5
Shader

Post by Shader »

Eu unul accesez mai multe mail-uri de yahoo pe zi si nu am avut niciun crash pana in acest moment. Pe XP parca am avut ceva probleme cu Firefox 3-ul dar nu constau in crash-uri.
Live in your world, get pwned in mine!
Remus

Post by Remus »

Până acum, la mine se comportă exemplar. E drept, nu intru foarte des pe mailul de la Yahoo, dar n-am întâmpinat probleme, deşi am şi NigthlyTesterTool care îmi forţează câteva pluginuri(ar fi o idee bună să caute updateuri [smilie=maniac.gif] ) şi îl rulez pe XP cu RC de SP3.
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
Merced
Moderator

Post by Merced »

Pentru utilizatorii care au indragit skinu' Noia Extreme, si care-s la fel de suparati cum am fost si eu cand am vazut ca nu e [inca] compatibil cu Firefox 3, am o surpriza. Cica-i un fel de beta, dar o sa-l vedem cat de curand uploadat si oficial. Eu n-am avut rabdare si l-am instalat. Desi gasisem ceva asemanator, nu puteam sa-l uit p-asta. Eu asociez Firefox cu el, skinu' default nici nu prea stiu cum arata, nu l-am folosit 10 minute toata viata.
Salmon

Post by Salmon »

A aparut si versiunea finala (si oficiala) a skinului Noia eXtreme pentru Firefox 3. :iconbiggrin:
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Atât cu versiunea veche cât şi cu FireFox 3, după o vreme filmuleţele nu mai rulează în browser rămânând blocate. Am reinstalat de câteva ori "Flash player" fără niciun succes din păcate. Ce altceva mai este de făcut, să nu fiu nevoit să trec de partea "necuratului" cât ne curând ... [smilie=maniac.gif]
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Am auzit ca exista ceva script care face ca plugin'ul Realplayer Browser Record sa mearga pe Firefox 3. Stie careva ceva?? :sad1:
cafea_cu_pc

Post by cafea_cu_pc »

Atât cu versiunea veche cât şi cu FireFox 3, după o vreme filmuleţele nu mai rulează în browser rămânând blocate. Am reinstalat de câteva ori "Flash player" fără niciun succes din păcate. Ce altceva mai este de făcut, să nu fiu nevoit să trec de partea "necuratului" cât ne curând ... [smilie=maniac.gif]
Si la fireforx 3 ? Eu am patit asta doar la versiunea veche ( oricum mi-am si reinstalat windowsu avand niste probleme :)) )
Learning everyday.
Zenith

Post by Zenith »

Am o problema cu Firefox 3 si am zis sa nu deschid alt topic, vazand ca aici se gasesc discutiile despre el. In ce consta problema: uneori, total aleator, cand intru pe site-uri care contin Flash (chiar si un mic Ad) Firefox 3 se blocheaza, dand eroarea cu Send/Don't Send. Acum o saptamana si ceva a inceput chestia asta, asa ca am dezinstalat Firefox 3-ul, am sters toate fisierele din Local Settings, am curatat registrii. Inainte de astea am instalat ultima versiune de Flash Player de pe site-ul Adobe, fara niciun efect. L-am pus apoi din nou, am cateva extensii toate de pe site-ul de la Mozilla, niciuna modificata. A mers perfect cateva zile, iar de azi am observat ca l-a apucat din nou. Mi se pare ca s-a blocat chiar cand am deschis un nou link din forum ( XPC of course :thumbleft: ), desi cand am intrat initial pe forum nu a facut figuri. Acum scriu de pe Opera 9.5.
Apropo, cu aceleasi add-on-uri si cu aceeasi versiune de Forefox (3) , dar pe laptopul Dell, cu acelasi sistem de operare, Windows XP SP2, nu se intampla nimic pe orice site as intra.
Va rog, daca puteti, sa veniti cu niste idei, exceptand reinstalarea Windows-ului.
for lack of a better signature

Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Calin Banc

Post by Calin Banc »

cafea_cu_pc wrote:
Si la fireforx 3 ? Eu am patit asta doar la versiunea veche ( oricum mi-am si reinstalat windowsu avand niste probleme :)) )
Aseară după ce nu mai vroia deloc să ruleze clipurile de pe "YouTube", am downloadat versiunea stand alone a flash player-ului şi până acum n-am avut probleme. Dacă n-o găseşti lasă-mi un PM şi ţi-o trimit cumva. :wink:
cafea_cu_pc

Post by cafea_cu_pc »

A , nu , vroiam sa spun ca doar pe versiunea mai veche de Firefox nu mai rulau videoclipurile. Pe Firefox 3 totul e Ok .
Learning everyday.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Eşti norocos atunci. :d
Shader

Post by Shader »

O problemă similară am și eu acum. Nu mai pot viziona stream-urile flash. Am reinstalat flash player-ul dar degeaba.

calin, prin stand-alone te referi la ăsta ?

PS. Ca test am încercat diverse trailere de pe CG. Nici cu IE nu merg. O fi ceva de la ei ?

LE. Fixed. YouTube-ul merge. Se pare că este o problemă a CG-ului.
Live in your world, get pwned in mine!
Post Reply