Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Moderator: Moderatori
Re: Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Pretul la Q9550 va ajunge la nivelul lui Q9450 si mai apare si Q9400 ceva mai ieftin insa doar cu 6MB cache, deci nu vad graba dupa Q9450 ...
De unde stii ? Ca n-ar strica sa fie un Q9550 la 1000 ron 

Aşa există deja Q9300 la 2.5GHz (333x7.5) cu 6MB şi cu un dezavantaj major: pe BIOS-urile de P45 (mă rog, majoritatea) dacă activezi setarea manuală a multiplicatorului pierzi funcţia EIST. Am păţit-o atât cu Q9300 cât şi cu E8300 care e în aceeaşi situaţie cu multi 8.5. Iar Q9400 va avea multi 8 în plus faţă de Q9300, atâta tot. Dacă mai adăugăm şi capacitatea excelentă de overclock, plus preţul rezonabil, aş zice fără să greşesc prea mult că Q9450 e cea mai bună alegere în momentul de faţă şi nu numai, sunt convins că şi peste 1-2 ani se va descurca onorabil.
Last edited by darkzone on Sat Jul 05, 2008 8:45 am, edited 1 time in total.
Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
Albert Einstein
US General Patton
Mă laşi cu fuNdzilla aia?
Şi oricum, ştirea aia e din mai, suntem în iulie şi ... nimic.

Albert Einstein
US General Patton
Albert Einstein
US General Patton
Ultima achizitie: televizor LCD Sony Bravia KDL-40D3500 (diagonala 102cm) 

Un Monitor Samsung 22" (2243NW) @ 730ron de la ShopIT
http://www.shopit.ro/monitoare/lcd/samsung/2243nw/
Dupa parerea mea e super monitorul din punctul meu de vedere nimic de reprosat !
Dupa parerea mea e super monitorul din punctul meu de vedere nimic de reprosat !
/ E4400-3,6ghz + Zalman 9700Led / Asus Rampage-Formula-X48 / 8800GTS 320mb,320bits / 4GB Corsair Dominator 800mhz / 2x500GB+3x320GB /Tt 420w / Antec 900 / Logitech G15+G5 / Samsung 22"-2243NW /DVD-RW LG /
Si uite rezultatul: ( vopsitorului )Pigoo wrote:mai intai dai cu smilgher fin de k240 , dupaia cu un spray grund pt zinc sau aluminiu si dupaia aplica vopseaua in 2 straturi subtiri (de preferat vopsea spray ca sa iasa cat mai fin), la intervale de 20 de minute .
sa-l stapanesti sanatos !Vannu wrote:Un Monitor Samsung 22" (2243NW) @ 730ron de la ShopIT
pt cei interesati, am gasit AICI un review scurt.
pretul monitorului mi se pare f bun
@dr_dream: Ai dat link cu review la modelu' cu BW in coada. Asta e NW. Cunosc celelalte modele din seria asta, alea de 19" si 20" inchi wide, si nu ma dau deloc pe spate. N-au nici DVI, cum nici asta de fapt n-are, nu pot spune ca ies din comun cu ceva, poate doar cu pretul. Un pic mai scump este Horizon-ul de 22", dar si cu vreo doua clase peste... 

Ms.BadDay wrote:@ doru_bm : Carcasa a iesit bine.

Ma simt mai bine acum. Imi place mai mult asa neagra.
( in plus, vad ca ii intereseaza si pe altii acum panouri pt chieftec ( pe pm ))
Ai vrut sa zici mai ieftin.Merced wrote:Un pic mai scump este Horizon-ul de 22", dar si cu vreo doua clase peste...

The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
da, acum am vazut si eu ca este vorba de 2243BW, iar Vannu a achizitionat 2243NW. se mai intampla, sorryMerced wrote:@dr_dream: Ai dat link cu review la modelu' cu BW in coada. Asta e NW. Cunosc celelalte modele din seria asta, alea de 19" si 20" inchi wide, si nu ma dau deloc pe spate. N-au nici DVI, cum nici asta de fapt n-are, nu pot spune ca ies din comun cu ceva, poate doar cu pretul. Un pic mai scump este Horizon-ul de 22", dar si cu vreo doua clase peste...

De la ce firma si la ce pret?darkzone wrote:Se pare că a ajuns mai devreme transportul cu noul lot de Q9450 (astăzi la prânz), acum ar trebui să îl aibă mai toţi distribuitorii. Oricum cred că e ultima ocazie ca să puneţi mâna pe ele. Eu deja nu mai am decât unul în stocdoru_bm wrote:unde se gasesc Q9450?
Am mai zis: ar trebui să aibă mai toate magazinele acum, caută şi tu de luni încolo. Eu nu pot să-mi fac singur reclamă, îţi dai seama, nu? 

Albert Einstein
US General Patton
Albert Einstein
US General Patton
Abit IP-35 pro | E-6750 |AC Freezer 7 | Gigabyte 260 GTX | 2x1GB Corsair PC6400 C4 XMS 2 | WD3200KS | Tagan Easycon TG 530-U15 |
Aplus CS Twin Engine SM | Logitech Z-2300 | Samsung 2232BW |
Aplus CS Twin Engine SM | Logitech Z-2300 | Samsung 2232BW |
Um mp3 WALKMAN SONY NW-E013 de 1Gb cu 50Euro de la un amic care si-a luat iPhone
Walkman-ul a fost cumparat in urma cu nici 2 luni
PS. Merge supertare si superbine

PS. Merge supertare si superbine

- Attachments
-
- Sony MW-E013.jpg (18.59 KiB) Viewed 1584 times
Intel Dual Core E5200 @ 3.36Ghz, Gigabyte EP35-DS3L, 4Gb A-Data Vitesta EE 800+ @ 896Mhz, Gigabyte HD4870 512Mb DDR5 @ stock, WD 320GB + WD 400Gb, Thermaltake 550W, BenQ E2200HDA 22" FullHD 1920x1080 LCD, wireless key & mouse, Vista Ultimate x86
deci a dat sony ca sa ia apple..
, e clar , raman la calitatea apple , revin in 2-3 zile , urmeaza sa iau si eu un iPod Shuffle 2GB si o pereche de casti Sennheiser CX300 .

Last edited by Pigoo on Mon Jul 07, 2008 5:51 pm, edited 1 time in total.
Men are like guns. They're funny.
Un HDD-extern FutjitsuSiemens de 500gb la pretu de 70 de euro
Un Corsair Survivor si un Sony MicroVault Click USM-L, ambele de 16 Gb.
It`s not God I hate, it`s his fan club i can`t stand...
un aipod shafal 2 giga
pareri : prea mic (in sensu bun) , se aude super tare si bine , castile bune de fel .. mai bune ca sennheiser cx300 in opinia mea , care cu toate ca au un bas mai frumos (din cauza dopurilor).. se aud incet .

pareri : prea mic (in sensu bun) , se aude super tare si bine , castile bune de fel .. mai bune ca sennheiser cx300 in opinia mea , care cu toate ca au un bas mai frumos (din cauza dopurilor).. se aud incet .

Men are like guns. They're funny.
Una bucata HDD WD6400AAKS la 270RON.
Inca nu am apucat sa il instalez ca l-am uitat la racoare la munca
.
Inca nu am apucat sa il instalez ca l-am uitat la racoare la munca

Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
n-o sa regreti investitia... te va uimi cat de rapid e 
ontopic: Logitech X-540 la reducere
si un LCD Acer AL1916WAs tot la reducere... daca merge si se vede bine in jocuri il pastrez pt mine

ontopic: Logitech X-540 la reducere

si un LCD Acer AL1916WAs tot la reducere... daca merge si se vede bine in jocuri il pastrez pt mine

Last edited by PSS 214 on Tue Jul 08, 2008 8:29 pm, edited 1 time in total.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
- RIP-Toranagah
- RIP
Ceva impresii despre primul ne poţi spune? Unul identic este în drum spre mine.MixMaster wrote:Un Corsair Survivor si un Sony MicroVault Click USM-L, ambele de 16 Gb.

19" si wide pt. jocuri ?PSS wrote:LCD Acer AL1916WAs tot la reducere... daca merge si se vede bine in jocuri il pastrez pt mine

Acum pe vremea Horizon-ului ?

Acum depinde si ce reducere ai prins.
Live in your world, get pwned in mine!
Spoiler!
Last edited by PSS 214 on Tue Jul 08, 2008 10:15 pm, edited 1 time in total.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
La banii aia mai merge. Sa-l privesti multumit! 

Live in your world, get pwned in mine!
Astept si eu un mini review daca poti pentru ca ma bate gandu sa fac comanda de acelasi model luni. MersicIL Dotore wrote:Una bucata HDD WD6400AAKS la 270RON.
Inca nu am apucat sa il instalez ca l-am uitat la racoare la munca.
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Rezolutie mai mica, fps-uri mai multe. Intr-un fel pare chiar mai indicat. La banii aia oricum e pomana.Shader wrote:19" si wide pt. jocuri ?PSS wrote:LCD Acer AL1916WAs tot la reducere... daca merge si se vede bine in jocuri il pastrez pt mine![]()
Acum pe vremea Horizon-ului ?![]()
Acum depinde si ce reducere ai prins.
Am renuntat sa mai vand monitoru' de 19" wide din dotare, tocmai pentru ca sunt deja mult pre obisnuit cu el, si are rezolutie ok(1680x1050-ul unui 22" wide cerea din start o placa video mai scumpa, si n-aveam chef sa dau bani si pe asa ceva).
Corsair-ul a fost prioritar si pt mine. ce sa spun..pana acum...multumit. Este frumos, interesant, mai mare decat ma asteptam..undeva la 8 cm lungime..specificatii interesante (200m wr, protectie soc). Inainte am avut un Prestigio Leather 2 Gb la chei. Pot sa spun ca Survivor-ul este net superior la rata de transfer. Nu am facut masuratorile exacte insa am transferat de pe pc pe stick si dupa aceea pe laptop 5,2 Gb de videoclipuri, nearhivate, intr-un folder si a luat cam 4-5 min..foarte bine parerea mea... ca si neplaceri, doar una: ma asteptam ca totusi materialul din care e confectionat sa fie mai rezistent la uzura...adica il port de vreo 4-5 zile la chei..mentionez ca in casa le tin agatate in cuier, si cateva minute sunt in mana mea pana cand le pun la locul lor in masina..deci practic le plimb foarte putin insa deja la capete se vede o mica schimbare a tentei culorii, iar locul unde se prinde inelul e deja zgariat, devenind lucios din mat.Toranagah wrote:Ceva impresii despre primul ne poţi spune? Unul identic este în drum spre mine.MixMaster wrote:Un Corsair Survivor si un Sony MicroVault Click USM-L, ambele de 16 Gb.

It`s not God I hate, it`s his fan club i can`t stand...
- RIP-Toranagah
- RIP
Mersi pentru impresii! Între timp a sosit şi al meu, şi deşi n-am prea avut când să formez o părere despre el, m-a surprins faptul că inelul de cauciuc de pe stick (ăla mai îngust) se roteşte pe aluminiu, deşi celălalt inel de pe capac stă fix. În rest un lucru bun, că am reuşit să-l fac boot-abil.
Later: am rezolvat se pare cu nişte Poxipol, dar am mai observat câteva mici defecte. Aluminiul într-adevăr se zgârâie uşor, şi între mufa USB şi corpul din metal există o garnitură din plastic, care se poate scoate uşor cu unghia. Calitatea abţibildurilor nu este cine ştie ce, nu le-am scos încă, dar poate că asta va urma. Am mai observat câteva bule de aer dedesubt, şi culorile lor sunt puţin şterse. Sunt mărunţişuri, dar nu mă aşteptam la aşa ceva la un stick de 2 mil. lei vechi şi juma'.![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Later: am rezolvat se pare cu nişte Poxipol, dar am mai observat câteva mici defecte. Aluminiul într-adevăr se zgârâie uşor, şi între mufa USB şi corpul din metal există o garnitură din plastic, care se poate scoate uşor cu unghia. Calitatea abţibildurilor nu este cine ştie ce, nu le-am scos încă, dar poate că asta va urma. Am mai observat câteva bule de aer dedesubt, şi culorile lor sunt puţin şterse. Sunt mărunţişuri, dar nu mă aşteptam la aşa ceva la un stick de 2 mil. lei vechi şi juma'.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Last edited by RIP-Toranagah on Wed Jul 09, 2008 8:18 pm, edited 2 times in total.
pai ai 2 review-uri deja disponibile pe net: SPCR si TechReportSnow wrote:Astept si eu un mini review daca poti pentru ca ma bate gandu sa fac comanda de acelasi model luni. MersicIL Dotore wrote:Una bucata HDD WD6400AAKS la 270RON.
Inca nu am apucat sa il instalez ca l-am uitat la racoare la munca.
Senchiu !
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)

![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Primele impresii sunt placute, ca sa zic asa
, cu o sg exceptie, si anume prima data cand l-am formatat a facut un zgomot cam ciudat, in sensul ca nu caraia ci mai mult vajaia
. Acum vad ca numai face asa
.
Daca mai vrei teste deacum maine... ca acum ma chinui cu un dual boot (care de fapt e triplu ca am si XP-ul asta pe al doilea HDD).
LE: merci.

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Daca mai vrei teste deacum maine... ca acum ma chinui cu un dual boot (care de fapt e triplu ca am si XP-ul asta pe al doilea HDD).
LE: merci.
Last edited by IL Dotore on Wed Jul 09, 2008 10:32 pm, edited 1 time in total.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Spor la treaba si astept. No rush ! Pina luni e timp. Sa-l stapanesti sanatos !
dupa o mica dilema ,am luat un WD6400AAKS la 255 lei. cam galagios in comparatie cu Samsungul care il aveam ,si se cam incalzeste...sa vedem viteza.
Si eu ma laud de azi cu HDD nou WD 500GB AAKS SATA 2. Pur si simplu zgomotul de rasnita a vechiului hard m-a scos din casa si l-am luat pe asta nou. De silentios e ok, mai am si spatiu pe el (inca
) i'm happy. 250 Ron de la Avicena Iasi.

Observ 2 lucruri.
1) Toti se innoiesc in materia de stocare.
2) Tot mai multi se pnag de zgomotul seriei AAKS. E chiar asa rau sau sunteti voi sillentiofili ?
1) Toti se innoiesc in materia de stocare.
2) Tot mai multi se pnag de zgomotul seriei AAKS. E chiar asa rau sau sunteti voi sillentiofili ?
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.