Mi-am adus şi eu aminte de două jocuri pe care le-am jucat mai demult, şi cărora, nu-mi amintesc sub nicio formă numele. Dacă ştiţi careva numele,
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
++ din partea mea.
Primul joc (presupun că)e un TBS, 2d(m-aş mira să fie 3d), plasat în epoca medievală. Eu ştiu că îi zicea ceva cu Dracula, dar nu am găsit nimic de genu care să semene cu el. Altceva, ce-mi aduc aminte de el e că aveai un sistem de gestiune a mâncării pe zile, că puteai să bagi omuleţii în turnurile castelului(nu mai ţin minte dacă erau şi metereze...) pentru apărare sporită, că îşi trebuia un berbec să spargi uşa castelului pe care il atacai , existenţa unui buton de genu flee/retreat când te duceai intr-o altă regiune şi că l-am jucat în acelaşi timp cu demo-ul de la Riven(asta însemnând prin 1999, dar nu sunt sigur. Cert e ca jocul a apărut până în 2000).
Şi al doilea joc este pentru Playstation 1. Jocul e un simulator de motociclete, în care ai postbilitatea să-ţi loveşti adversarul(fie el concurent sau poliţist), atât cu pumnul/lanţ/rangă, cât şi cu piciorul, şi poţi să-i iei arma adversarului, dacă îl loveşti bine

Ce mai ştiu e că poţi să joci cooperativ, în două persoane şi că eşti un biker mai gras, îmbrăcat intr-o geacă de piele.
Any ideas?