Cum se chema jocul...

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

nemesys_alien

Re:

Post by nemesys_alien »

cylix wrote:Caut si eu un joc gen tony hawk dar sa fie cu Snowboard, daca stiti unul postati aici ca eu nu am mai vazut unul de ani buni. Era unul mai demult, nu mai stiu cum se chema, stiu ca puteai alegi mai multi playeri, unul dintre ei avand ca freza o creasta dubla in genul lui Keith Flint de la The Prodigy.
Daca cumva gasesti ceva de genu sa ma anunti si pe mine. O singura data am jucat asa ceva si a fost pe PS2 si mi-a placut la nebunie dar pentru PC nu am gasit nimica pana in ziua de azi :(.
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. :-({|= | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
Răzvan

Re: Cum se chema jocul...

Post by Răzvan »

Championship Snowboarding 2004 : http://www.gamespot.com/pc/sports/champ ... rding2004/
Sau
Supreme Snowboarding : http://pc.ign.com/objects/739/739650.html
Superfly
eMalware

Post by eMalware »

BadDay wrote:Supreme Snowboarding : http://pc.ign.com/objects/739/739650.html
Release Date: Unreleased
nemesys_alien

Post by nemesys_alien »

BadDay wrote:Championship Snowboarding 2004 : http://www.gamespot.com/pc/sports/champ ... rding2004/
This is crapy i think .. parca il incercasem.

And the other one asta ii descrierea de pe GameSpot:

Game: Supreme Snowboarding (MOBILE)
Release Date: Sep 1, 2004
Supreme Snowboarding lets you go snowboarding with your choice of four characters and four game modes on your mobile phone.

Deci eu vreau sa il joc pe PC si nu pe mobil :tongue3:

Si da mai underground ar fi super ;).
Last edited by nemesys_alien on Sat Dec 01, 2007 8:26 pm, edited 2 times in total.
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. :-({|= | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
Răzvan

Post by Răzvan »

Asa e,scuzele mele ](*,) Ca sa imi repar mica eroare : Soul Rode http://pc.gamezone.com/gamesell/p17240.htm
L.E.: Underground Style zici? :-k O sa caut si daca gasesc ceva postez :wink:
Superfly
cylix

Post by cylix »

Supreme Snowboarding - asta e jocu care il cautam, versiunea de PC a aparut in 1999, chiar ca a trecut ceva timp da asta e, sa vad daca il mai gasesc pe undeva. un link cu screenshoate dar e in franceza situ
http://www.gamekult.com/images/J000001260/
BadDay thanks :occasion14:
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
nemesys_alien

Post by nemesys_alien »

Ok my bad se vede ca ii si in versiunea pentru PC. O sa incerc sa il gasesc si sa vedem ce ii de el, daca ii ok multe ore de vacanta se vor duce pe el :laughing6: .
Răzvan

Post by Răzvan »

BadDay thanks
Nici o problema :occasion14: Mai este Guava Snowboarders Xtreme : http://pc.gamezone.com/gamesell/p17172.htm ...
Superfly
blackj

Post by blackj »

Am si eu o problema cu un joc, nu-mi mai aduc aminte cum se numea. E foarte vechi, anii 80, cu o tipa/printesa/razboinica ajutata din cand in cand de un dragon. Cam atat stiu despre el, il caut pentru prietena mea, a zis ca l-a jucat o data de mult si o relaxa, si eu nu vreau sa fie stresata, deci m-ati ajuta enorm daca unuia dintre i-ar pica fisa cum se numeste jocu asta. Sunt sigur ca e ceva cunoscut, fiind prea tanar insa, nu am dat de el pana acum.
LE Probabil e un arcade/platform, mi-a zis ca omora nu stiu ce omuleti sau asa ceva, stiu ca e cam greu sa-mi dati un raspuns clar, dar macar da-ti-mi ceva variante pe aceeasi tema, poate dau de el.
Never trust women and brakes....
eMalware

Post by eMalware »

Jill of the jungle...?

Image
Daktary

Post by Daktary »

Golden Axe, când joci cu tipa?
Attachments
axe_001.png
axe_000.png
Fie vremea cât de rea,
Tot o bere blond'-aş bea...
blackj

Post by blackj »

Deci pana la urma jocul era drakan, am inteles eu gresit chestia cu vechimea jocului. Asta e, pe femei nu le vom intelege pe deplin niciodata, multumesc de ajutor oricum. [smilie=Respect.gif]
Never trust women and brakes....
Daktary

Post by Daktary »

Mi-am adus şi eu aminte de două jocuri pe care le-am jucat mai demult, şi cărora, nu-mi amintesc sub nicio formă numele. Dacă ştiţi careva numele, [smilie=Respect.gif] ++ din partea mea.

Primul joc (presupun că)e un TBS, 2d(m-aş mira să fie 3d), plasat în epoca medievală. Eu ştiu că îi zicea ceva cu Dracula, dar nu am găsit nimic de genu care să semene cu el. Altceva, ce-mi aduc aminte de el e că aveai un sistem de gestiune a mâncării pe zile, că puteai să bagi omuleţii în turnurile castelului(nu mai ţin minte dacă erau şi metereze...) pentru apărare sporită, că îşi trebuia un berbec să spargi uşa castelului pe care il atacai , existenţa unui buton de genu flee/retreat când te duceai intr-o altă regiune şi că l-am jucat în acelaşi timp cu demo-ul de la Riven(asta însemnând prin 1999, dar nu sunt sigur. Cert e ca jocul a apărut până în 2000).

Şi al doilea joc este pentru Playstation 1. Jocul e un simulator de motociclete, în care ai postbilitatea să-ţi loveşti adversarul(fie el concurent sau poliţist), atât cu pumnul/lanţ/rangă, cât şi cu piciorul, şi poţi să-i iei arma adversarului, dacă îl loveşti bine :-#) Ce mai ştiu e că poţi să joci cooperativ, în două persoane şi că eşti un biker mai gras, îmbrăcat intr-o geacă de piele.

Any ideas? :iconbiggrin:
Fie vremea cât de rea,
eMalware

Post by eMalware »

Cel de PS e probabil Road Rash Jailbreak.
Daktary

Post by Daktary »

Ăsta era. \:D/ Rampage, thanx a dozen! :occasion14:
Fie vremea cât de rea,
eMalware

Post by eMalware »

Daktary wrote:Primul joc (presupun că)e un TBS, 2d(m-aş mira să fie 3d), plasat în epoca medievală. Eu ştiu că îi zicea ceva cu Dracula, dar nu am găsit nimic de genu care să semene cu el. Altceva, ce-mi aduc aminte de el e că aveai un sistem de gestiune a mâncării pe zile, că puteai să bagi omuleţii în turnurile castelului(nu mai ţin minte dacă erau şi metereze...) pentru apărare sporită, că îşi trebuia un berbec să spargi uşa castelului pe care il atacai , existenţa unui buton de genu flee/retreat când te duceai intr-o altă regiune şi că l-am jucat în acelaşi timp cu demo-ul de la Riven(asta însemnând prin 1999, dar nu sunt sigur. Cert e ca jocul a apărut până în 2000).
Dracula: Reign of Terror
Rapidshare sucks.
Daktary

Post by Daktary »

a.k.a "Vlad Tepes Dracula" , făcut în Suedia :d Da, Rampage, asta era jocul pe care-l căutam. Acum am ce face in vacanţă...
Ai 2 beri de la mine [smilie=Thumbs-Up.gif]
Fie vremea cât de rea,
RedVelvet

Cum se numeste jocul

Post by RedVelvet »

Jucam acum ceva ani un rts care mi-a placut mult si mi sa facut dor de el dar nu mai tin minte cum se numeste. Din ca imi amintesc pot sa dau cateva detalii:

Era un RTS SF in care tot iti construiai baza din segmente de sateliti. Aveai la dispozitie doar robotei si propia baza ca metode de atac si acestia puteau zbura decat de pe o baza pe alta sau pe asteroizi ( care reprezentau resurse )
La baza tot adaugai fel si fel se module si cand mergeai la atac de obicei izbeai toata baza de cea a inamicului si trimiteai roboteii ( erau niste module pe care puteai pune tepi precum tampoane )

Era la moda in perioda lui Dominion si Dark reign

Aveti vreo idee ?
Last edited by GabYO on Wed Mar 19, 2008 12:42 am, edited 1 time in total.
Reason: Moved! Use Seach next time.
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Alex_230

Post by Alex_230 »

Robo Rumble? :-S
zic si eu din amintite....

edit: mi-am adus si eu aminte de un joc ,pe care il caut de ceva vreme.
nici nu stiu cum sa explic...e foarte vechi ,eu l-am jucat prin 94-95 dar cred ca e mai vechi. jocul incepea cu un tip care se cobora dintr-o masina gen lamborghini ,afara ploua ,si tin minte ca era o faza tot la inceput cand trebuia sa fugi in scena urmatoare de o pantera sau un leu. tot jocul avea o tenta de negru-albastrui (asa era ,nu l-am jucat pe monitor stricat sau alb negru [smilie=maniac.gif] ). stiu ca dupa faza cu felina ajungeai in niste mine unte erau tinuti captivi niste oameni sau creaturi in ceva custi suspendate. 8-[
soulraven_

Caut jocuri.......

Post by soulraven_ »

salut, mai de mult gasisem niste jocuri in care trebuia sa faci diferite puzzle-uri mecanice, fizice, optice, etc.....nu stiu cum sa explic mai mult, aveti idee de asemena jocuri?sau cum se numeste genul?
Cumpar urmatoarele:
- Alternator mai mare de 60A ; - Fulie alternator Olcit; - Modul GPS dezafectat dar functional; - Cablu de kilometraj SN cu senzorul pe el; -Senzor antidemaraj de vine montat pe contact; - Afisaje LCD 20x4
eMalware

Re: Caut jocuri.......

Post by eMalware »

The Incredible Machine/Lemmings ?
Rapidshare sucks.
Walttersm

Re: Caut jocuri.......

Post by Walttersm »

crazy machines cumva?
soulraven_

Post by soulraven_ »

ceva modele mai noi la asemena jocuri?sau cum se numesc?
Cumpar urmatoarele:
- Alternator mai mare de 60A ; - Fulie alternator Olcit; - Modul GPS dezafectat dar functional; - Cablu de kilometraj SN cu senzorul pe el; -Senzor antidemaraj de vine montat pe contact; - Afisaje LCD 20x4
Cristy10best

Post by Cristy10best »

La jocul ala cu snowbord la fel ca tony hawk i zice Feakout extreme freeride http://www.gamespot.com/pc/sports/freak ... lt;title;1
Arynor

Post by Arynor »

Am uitat numele jocului , era un jok vechi de rasboi de strategie . Avea sioldati dar si masini de razboi , cu masina puatei sa iei tunuri si sa le cari .... sa nu imi spuneti Company Of Heroes ca nu e ala . Any ideea ?
AMD 1800+ @ 1,8 ghz | MSI K4 V | 2 x Kingmax 512 mb 400 DDR | Western Digital 80 GB | Enermax 300W
eMalware

Post by eMalware »

Panzer General ?
Rapidshare sucks.
Arynor

Post by Arynor »

nu .... avea grafica mai superba :wink:
AMD 1800+ @ 1,8 ghz | MSI K4 V | 2 x Kingmax 512 mb 400 DDR | Western Digital 80 GB | Enermax 300W
cylix

Post by cylix »

Sudden Strike?
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
eRAZr

Post by eRAZr »

Blitzkrieg? :icon_smile:
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
Arynor

Post by Arynor »

nu ... #-o era parca un panzer ... am sa pun maine nishte poze din el ca am gasit cateva sa imi spuneti voi numele
adijarca

Post by adijarca »

panzer campaigns cumva? chiar, stie cineva de unde fac rost de el? dati-mi un pm daca stiti. eu l-am cautat de 3 ani si nu am reusit sa il gasesc nicaeri, nici pe net nici in magazine.
Numa prostii nu stie sa vorbeste corect romaneste
lordkarlmay

Post by lordkarlmay »

Caut un joc din vremea 98-2002;

Este vorba despre o echipa de oameni care ii alegi tu si te apuci si cureti orasele infestate de monstri, gen Allien Shooter 2.
Cred ca se numeste Domination sau ceva in genu asta, dar eu nu il gasesc nicicum.
Poate cineva stie si ma scapa de aceasta problema :D.
multumesc.
Naruto, Bleach, One Piece and Kenichi si Judo toata viata
GoreMotel

Post by GoreMotel »

lordkarlmay

Post by lordkarlmay »

Asta este, merci mult.
Naruto, Bleach, One Piece and Kenichi si Judo toata viata
pooorcy

Post by pooorcy »

sal a aparut anul trecut prin august la sfarsit parca un joc cu neve, avea 1.5 gb parca, si nu mai stiu cum se cheama, puteai sa-ti pui ce arme vrei tu la nave, roboti, nu mai stiu ce gen era, stiu ca il vazusem la un amic, care stie cum ii mai zice ii raman dator [smilie=Respect.gif]
Amd sempron140@athlon2 x2 4400e,dc crucial ddr3,7200gs,hdd 40+40 wd@maxtor,creative live 5.1,case noname , sursa xilince 400 w , lcd15 fujitsu siemens 15p-1.
eMalware

Post by eMalware »

Battlestations: Midway ?
Rapidshare sucks.
pooorcy

Post by pooorcy »

l-am gasit se numea aim2 clan wars, era simulation [smilie=Respect.gif]
Amd sempron140@athlon2 x2 4400e,dc crucial ddr3,7200gs,hdd 40+40 wd@maxtor,creative live 5.1,case noname , sursa xilince 400 w , lcd15 fujitsu siemens 15p-1.
0vershade

Post by 0vershade »

Joc cu o tipă roşcată care mănuieşte cu talent o sabie legendară, bla bla... Am un lapsus, cum se cheamă jocul please? Mi s-a blocat mintea la "Broken Sword" dar nu e ăsta. :tongue3: E recent jocul şi e pentru console.

LE: gasit, Heavenly Sword (mereu uit titlul ăsta)
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
STR8_

Post by STR8_ »

Caut si eu un joc da habar nu am cum se cheama...

era un joc mai vechi 2d, in care un animalut mic ( oiae sau ceva ) .. trebuia sa ajunga la o destinatie (unde erau pui parca) .. si erau cu niste lasere, si trebuiau montate niste oglinzi si niste bombe
Gigabyte X58-UD5//i7 920 G0 (@4.2Ghz) //Tuniq Extreme//WD 640GB AALS//A-DATA Extreme
3Gb DDR3-1600+// MSI GTX 260 216 OC//Enermax Pro82+ 525//Samsung 24" 2494HM
Daktary

Post by Daktary »

Am şi eu o rugăminte pentru numele unui joc mai puţin tradiţional... Jocul e un shoot'em up, în care joci o o sticlă de bere(în loc de navuţa tradiţională), prin spaţiu...
Ce-mi mai aduc aminte despre el:
-e mai vechi de 1996.
-acţiunea se desfăşoară numai de jos în sus, nu şi în alte direcţii.
-Intermission screenu' e de fapt un bar din care poţi să-ţi alegi una din cele 4(sau 5, nu mai ştiu) sticle de bere.
-fiecare din sticlele astea de bere au un mod de a "trage" specific, una trage drept, una in zigzag(şi parcă ricoşează în marginea ecranului), una cu seekere, etc.
Mă gândesc că jocul ar fi fost făcut mai mult în scop publicitar, dar cum nu-mi aduc aminte dacă era vreun brand pe sticlele alea, pot să mă înşel. Dacă prin întamplare ştiţi careva numele jocului, ziceţi-mi-l shi mie, please
Fie vremea cât de rea,
Post Reply