Noile ATI vs. noile nVidia

Plăci video, acceleratoare 3d, acceleratoare grafice ... cum doriţi să le numiţi.

Moderator: Moderatori

burebista
Moderator

Noile ATI vs. noile nVidia

Post by burebista »

Un review superb la noile placi ATI. Românesc 100%.
Cel mai bun pe care l-am citit pina acum. [smilie=Nice-try.gif]
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
mirciulica

Re: Noutati DAAMIT R700 -/- nVIDIA GT200

Post by mirciulica »

Foarte fain, mai ales concluzia [-( :
"Driverii nu sunt maturi si in momentul de fata nu recomand placile 4850/4870 din cauza mai multor aspecte. Per ansamblu ATI a incercat ceva poate a reusit dar sa fimi obisnuiti cu o intarziere a driverilor caracteristic ATI nu cred ca are rost. Au avut timp sa demonstreze ceva si cand au lansat produsul trebuia sa fie top asa cum afirmau: placi low budget cu performante peste gtx260/280.

Placile au capacitate mare dar sufera din cauza driverilor. Pana vor aparea driveri buni care sa repare aceste buguri care devin iratante pentru multi am retras toate placile ati 4870 din magazin si le-am inapoiat distribuitorilor demonstrandu-le cu exemple problemele placilor actuale ca sa nu exisiste discutii. Prefer sa nu "pacalesc" clientii cu vorbe si benchmark-uri de pe alte "site-uri de specialitate" pentru a vinde cat mai multa cantitate dar calitate 0 cel putin la momentul de fata. Nu fac propaganda de genul ATI e mai ieftina, ca si Nvidia poate sa duca pretul in jos langa 4870 si atunci le-a inchis gura, tot timpul am mers pe calitate, mai dai un ban in plus dar face. (acum gtx260 costa fata de 4870 cu 150-250 ron in plus depinde de brand) dar sincer merită si sa dormi linistit nu cu nervi si stres.

Cand vor fi driverele Ok voi mai face un review pana atunci ...bye bye ATI.

La randul lor furnizorii autohtoni ar face bine sa atraga atentia catre ATI asupra produselor care le distributie si sa nu se mai grabeasca cu propaganda."
Vedeti si pozele cu texturi corupte.
foxX

Post by foxX »

am râs
E8400 / P5E / 2x2048Mb Mushkin 5@1066 / Gigabyte Radeon 4850 / Western Intel stripe0 320Gb + Caviar AAKS 320Gb + Caviar AAKS 500Gb / Sirtec HPC-500-A12S / Asus Xonar D2 + M-Audio LX4 5.1 / G15 / DeathAdder
Alert

Post by Alert »

nVidia fanboy 100%, sper sa faca faliment magazinul sau. :d [smilie=Nice-try.gif]

Face comparatie 4850/4870 cu GTX260/280 cand ATI niciodata nu a spus asa ceva ca ar fi egale, ci a spus ca vor concura cu 8800GT/9800GTX pe care le si implinesc 100%, iar ca bonus vine ca 4850 este foarte aproape de GTX260, iar 4870 este la egalitate si putin peste GTX260 si foarte aproape de GTX280.
Dupa cum se vede Nvidia rulez !!!

Review neutral, da . [smilie=Nice-try.gif]
Curios ar fi de vazut scorurile in cazul unui SLI de GTX280 cu siguranta ar avea si Nvidia un cuvant de spus.

:-! Pacat ca single GTX280 nu are. :laughing6:
aici gasiti tot felul de plangeri ale posesorilor din seria 4800 ===>> http://forums.guru3d.com/forumdisplay.p ... order=desc
[smilie=maniac.gif] cititi, foarte important.
Sa vedem ce spun de la guru3d de la sectiunea nVidia:
1.Yeah but lately that didn't seem to keep nVidia owners from recommending ATi.
2.HD4870 is better on AA/AF modes and it is 6-10% overall faster than GTX260.
Acording to all these reviews on the net.
I would suggest you HD4870.
3. I saw review that showed even up to 25% performace gain with AA/AF high res modes over GTX260
4. the 4870 comes close to the GTX280 in some cases so keep that in mind...
5. 4870 by far
6. I'd also say 4870.
7. else get the 4870
8. Yeah, if it wasn't for your board being sli, I'd have to recommend the 4870 hands down.
9. I think AF / AA with AMD / ATI HD48xx cards simply look better than what nVIDIA is able to deliver.
10. if you don't intend to oc then get the 4870.
11. 4870 is a great card!

Oricum lansarea lui 4870 la un pret bun pret/performanta (cel putin asa se dorea) nu a facut decat NVIDIA sa scada si sa aduca preturile de la gtx260/280 la un pret foarte OK.
Oare de aceea pt. ca placile nVidia sunt asa de buni ori pt. ca ATI ne da aceeasi performanta cu 500RON mai putin. [smilie=Thumbs-Up.gif]
madace

Post by madace »

Nu a observat nimeni ca placile Nvidia rulau la un overclock foarte mare, pe cand cele Ati erau stock? Sa nu mai zic ca HD4870 se overclockeaza foarte mult, mai ales la memorii.

Cand castiga Ati, e "no big deal, next" :laughing6: , iar Call of Juarez e optimizat pt Ati, dar de Crysis nu zice ca e optimizat pentru Nvidia.

Sa citez pe burebista:
burebista wrote:Cel mai bun pe care l-am citit pina acum. [smilie=Nice-try.gif]

Radeon HD 4870 X2 release said to come next week.
Get the salt out and try to fend off ATI fanboys as the interweb's mysterious ways are 'suggesting' that the upcoming graphics performance crown contender, the single PCB, dual-GPU Radeon HD 4870 X2 will be officially introduced as soon as Monday, July 14. Apparently, Monday the reviews will begin pouring in while actual cards will arrive in stores later on, before the end of this month.

The Radeon HD 4870 X2 is said to be coming in several configurations but its basis remains a chip trio consisting of two RV770 GPUs and one PLX PCI-Express 2.0 bridge chip. Boasting 1600 Stream Processors, the new X2 will have a 2x256-bit memory interface and will be equipped with (at least) 1GB of memory (GDDR5). The 1GB card's expected price tag is $499.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Sa tot astepti dupa review-uri romanesti. :laughing6: . Saracul si-o fi adus o caruta de GT-uri si acum ramane cu ele pe stock. GG dude!

Traiasca-ti sandramaua manca-ti-as bre! :d
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
mirciulica

Post by mirciulica »

Nu mai vedeti nimic in fata ochilor decat cifre.
Dar daca se vad artefacte in jocuri asta nu spun cifrele alea, sau nu ati vazut poza aia naspa ?
"Aceeasi chestie mi s-a intamplat si mie sub VISTA 64 cand rulam testul la Crysis in Crossfire se vedeau copaci aiurea prin apa...pe cer apareau omuletzi, diferite poze...clar probleme de driveri.
In Crysis sun windows XP toti inamicii sunt inconjurati de o aura, un glow parca hmmm f naspa se vede. Pe multiplayer harti pe timp de zi cand ies pe afara parca ma vad dublu se dubleaza armele. Drivers problems.
La fel si 3D Mark Vantage testele rulate linii pe ele texturi aiurea parca ar fi avut probleme la unul din ele a mers bine. Tot din cauza driverilor. Dar l-a rulat pana la capat."
2K

Post by 2K »

Trebuie sa fiu de acord, review-ul acela este foarte "inclinat" spre Nvidia multe din rezultate fiind de domeniul fictiunii si sa nu uitam ca si Nvidia a avut/are bug-urile ei gen problemele cu engine-ul Source dar nush cati au returant stocurile de G80 pentru asta sau sa returneze 8800GT-urile cu prima revizie de racire ce lasa de dorit.
newbie

Post by newbie »

Mai dragii mei , fanboy-ismul merge foarte departe din cate vad , oameni care probabil nici nu au un HD4850 in calc. sau vazut vreodata povestesc deja problemele care le au placile astea , inventeaza to felul de artefacte si cate si mai cate dar totusi sunt multe review-uri pe net care nu pomenesc prea multe probleme asa cum se aud aici.
Eu n-am vazut driver bun nici de la nvidia nici de la ATI pe windows vista sa mearga orice joc fara probleme asa ca de ce aveti pretentii , singura platforma pe care se poate considera performanta unei placi video este windows XP si numai asa o sa iau vreodata vreo decizie de cumparare , nu pe baza driverelor de windows vista unde poate sa imi mearga video bine si sa nu imi mearga audio bine sau alta eroare de sistem din cauza incompatibilitatilor sau cine stie ce tampenii mai vrea vista.
Se discuta frumos pana acum dar Nvidiosii au luat-o razna , acceptati o data ca e buna 4850 si gata , cine va da la 5 mil. asa perf. ? de la nvidia costa vreo 8-9 mil..
newbie

Post by newbie »

Acum am vazut si eu review-ul acela si am cateva nelamuriri.
1.In testele de crysis de ce ai sters rezultatele de la ATI editate in paint ceva ? nu de alta dar se vede un pic 56 fps average si din primul test reiese 46 dar stii cum e cu primul test unde mai incarca o textura ceva.
Eu cred ca ai rualt testul o data cu GT260 sa intre in memorie si dupa aia ai inchis si ai dat din nou si ti-a iesti din prima 60 fps average si la ATI n-ai lasat sa intre in memorie si ai luat primul test unde mai incarca si de pe hard oricum foarte suspect.
2.testul de vantage
CPU SCORE la GTX280 de 3 ori mai mare decat la ATI 4870 Crossfire (because of physx driver cu siguranta). Un avantaj pentru NVIDIA (sau cheating?). Sa trecem la urmatorul test.
unii oameni au probleme de a intelege cum a trisat Nvidia cu driverul acela mai ales fanii adica , acela este un test de CPU unde Nvidia a intervenit cu puterea GPU-ului , n-ar fi nici o problema daca si ATI ar face testul acela cu GPU-ul mai ales ca s-a dovedit ca se poate dar cand ATI nu face acest lucru mi se pare corect ca nici Nvidia sa nu faca acest lucru ca doar se evalueaza puterea procesorului de a face fizica acolo nu GPU-ul si pe deasupra nici futuremark nu a aprobat driverele ptr. a fi postate rezultatele pe ORB practic ptr. ei nu exista acel scor si nu va exista niciodata cat timp GPU-ul vrea sa faca ceva unde se testeaza CPU-ul.
Unii "fani" nu inteleg acest lucru si nu poti sa ii scoti din a le lor decat sa razi de logica lor foarte defecta.
3. testul in grid racer se contrazice cu toate review-urile de pe net la rezultate
http://www.tomshardware.com/reviews/rad ... 64-14.html
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd ... w--asus/13
bate in toate rez. gt260 si pe alocuri si gt280 dar la tine se pare ca e mai slaba , foarte interesant
la fel si rezultatele de crysis
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=13
http://www.tomshardware.com/reviews/rad ... 964-9.html
din nou foarte interesant cum 4870 pare egala cu gt260 in crysis
4.
Dupa cum se vede Nvidia rulez !!!
foarte obiectiv :d te doare capu
Mai are rost sa analizam review-ul tau facut in ciuda ATI ? e clar ca minti acolo de ingheata apele si iti mai poate da lumea zeci de review-uri care iti contrazic rezultatele tale oricand dar nu are rost e clar ce ai vrut sa faci.
Burebista , esti sigur ca e cel mai bun review care l-ai vazut ? acum dupa ce am scris si eu ?
gamerX

Post by gamerX »

Cred ca Burebista a vrut sa lase de inteles ca-i varza testul [smilie=maniac.gif]

Stai sa vezi ce scrie individu cu testu' la sectiunea "vanzare placi video 4850/4870" :

"Pana la apariti unor driveri buni din partea ATI care sa repare bug-urile placilor video, toate placile ati radeon 4850/4870 au fost retrase din magazinul nostru si inapoiate furnizorilor.

Dupa un benchmark propriu care il gasiti pe site-ul nostru am descoperit o serie de probleme ale noilor placi 4870. Dupa o studiere atenta a forumurilor de pe guru3D si alte locatii am obs ca multi intampina problemele de care ne-am lovit si noi.

Drept urmare ca un fel de protest au fost retrase din magazin. Poate ATI va invata din asta in timp. (desi tot trece timp si nu prea au invatat lectia). Pentru noi doar calitatea conteaza si deocamdata placile ATI nu se inscriu in standardele magazinului nostru.

Va multumim pentru intelegere. Nu aducem pana la solutionarea problemelor nici la comanda produse ati din seria radeon 4850/4870. Cum acestea vor fi rezolvate vor fi testate si dupa asta repuse in vanzare.

Va multumim pentru intelegere ! " [smilie=Screwy.gif]

[smilie=Nice-try.gif] Deci omu are pe stoc prea multe iNvidii din alea!!!(cum a zis cineva mai sus)
myx4ever

Post by myx4ever »

Omu ala ii cu capu...ii dus cu pluta de-a binelea. Pai in primul rand lasand la o parte ipoteticile probleme ATI, el ca si vanzator ar trebui sa reuseasca sa vanda nisip in desert. El ca si comerciant ar trebui sa vanda in draci orice sa ia banu. Ii mai dau pana la sfarsitul anului pana intra in faliment. Ce troglodit...
Prietene, desfunda-ti urechile si casca ochii... lasa tu mandria la o parte si prestanta de butic de cartier ce vinzi 1 placa video pe saptamana. Apuca-te si da orice se cere...
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
STR8_

Post by STR8_ »

intrebare pt myx4ever ? lucrezi la alex/flanco/flamingo/ultra pro computers? stiam ca numai pe acolo vad asa especimene cu gandire ca ta , sa vinzi nisip in desert , si eventual mai scump decat in alte parti

cat despre tipul cu review-ul normal ca a exagerat , si nu stiu dc vorbeste la plural despre el si firma lui , cand de fapt este o singura persoana, cu o firma de apartament , cu preturi la fel de mari ca pe shopit si restul

pt restul forumistilor care fac spume pe aici :) pe newegg pretul unui 9800GTX a ajuns la nivelul unui 4850 , iar GTX 260(asus , gigabyte) cu doar 20$ mai scump decat cele mai ieftine 4870 , asa ca Ati a cam furat-o iar :d
Last edited by STR8_ on Thu Jul 10, 2008 7:29 pm, edited 1 time in total.
Gigabyte X58-UD5//i7 920 G0 (@4.2Ghz) //Tuniq Extreme//WD 640GB AALS//A-DATA Extreme
3Gb DDR3-1600+// MSI GTX 260 216 OC//Enermax Pro82+ 525//Samsung 24" 2494HM
gamerX

Post by gamerX »

Street 8 , daca faci comanda in SUA ia-mi si mie fro' 2 bucati pentru nepotei .

[smilie=Off-Topic2.gif]
newbie

Post by newbie »

myx4ever wrote:Prietene, desfunda-ti urechile si casca ochii... lasa tu mandria la o parte si prestanta de butic de cartier ce vinzi 1 placa video pe saptamana. Apuca-te si da orice se cere...
Exact , eh cine stie ce pustan cu parinti bogati ia tras la pusti un magazin de componente ca stie si el sa instaleze un windows mancalar mama se pricepe la computere si acum se da mare afacerist pa peste tot si mare tester.
Vrajeala asta nu tine , cel mai bine e sa ai concurenta in fata sa vezi cum vinde 4850-uri si iti trece cu "noi vindem calitate".
Cred ca 1 placa video pe saptamana e prea mult la figuri din astea :) , oricum io nu stiu ce bani fac unele magazine din astea de cartier ca sa mor si un kebap face mai multi bani si un cocalar din ala care vinde ochelari luati din niro si europa face mai multi bani decat un magazin de componente de cartier si stiu cifrele nu bat campii.
Pai un sa zicem rom ca sa nu jignim pe nimeni cu maimute(de plus) , jucarele , colace , saltele , prosoape si nu in ultimul rand ochelari de soare lucreaza la un adaos de 200-300% si in 3 luni de vara face vreo 10-15 mii de euro profit curat dupa ce a platit chiria si darile la stat (spaga la controale) intr-un spatiu de 10 mp.
Astia cu magazine de componente cu cred ca au adaos de 300% si nu cred ca vand de 20-30 mil. zilnic ca rom-ul nostru din mamaia :) , asa ca le da clasa romii in afaceri la multi romani cu magazine IT/Hardware.
Sa mor daca mi-as deschide vreodata magazin de componente la nivel de butic cum zice omu de mai sus , mai bine imi fac un kebap sau vand ochelari de soare decat sa fac munca voluntara ptr. 2 lei..
Calin Banc

Post by Calin Banc »

STR8_ wrote:intrebare pt myx4ever ? lucrezi la alex/flanco/flamingo/ultra pro computers? stiam ca numai pe acolo vad asa especimene cu gandire ca ta , sa vinzi nisip in desert , si eventual mai scump decat in alte parti

cat despre tipul cu review-ul normal ca e cu capul, vorbeste la plural despre el si firma lui , cand de fapt este o singura persoana, cu o firma de apartament , cu preturi mai mari decat pe shopit, pcfun, pcgarage etc

pt restul forumistilor care fac spume pe aici :) pe newegg pretul unui 9800GTX a ajuns la nivelul unui 4850 , iar GTX 260(asus , gigabyte) cu doar 20$ mai scump decat cele mai ieftine 4870 , asa ca Ati a cam furat-o iar :d
Sunt unii care vad doar ce poftesc probabil, altfel nu-mi dau seama de unde iese ce iese. :laughing6: . Ia lamureste-ne cu ce a muscat-o ATI? 9800GTX si 9800GTX+ sunt aproximativ egale cu un HD 4850 (daca n-ai un procesor gen E8xxx overclockat destul de binisor probabil nici nu observi diferenta), iar 4870 este usor mai bun, dar hai sa zicem egal de dragul discutiei, cu un GT 260. Cand cea din urma va fi mai ieftina decat concurentul sau direct, adica HD 4870, mai povestim, pana atunci mai are multa apa de trecut pe Dunare.

Si de bine ce a muscat-o ATI (adica i-a furat babei placinetle cu totu'), a mai adunat niste parteneri loiali nVIDIEI pana nu demult, si sa nu uitam de ca aceasi parteneri cam arata degetul mijlociu echipei verzi in ultimva vreme...oare de bine ce merg afacerile? [smilie=Nice-try.gif]
newbie

Post by newbie »

Pe mine ma doare drept in cot de ce este pe newegg atata timp cat in nici un magazin din romania nu vad 9800GTX sau GTX+ la pretul unui HD4850.Cu ce ma incalzeste pe mine ca aia din america au de ani de zile preturi foarte mici la componente atata timp cat aici sunt scumpe al dracu si ajung si tarziu.
Pana nu vad in romania pret de HD4850 la 9800GTX si GTX+ discutia ca Nvidia e mai buna nu are rost , in momentul asta daca vine un individ sa ceara un sfat ce placa video sa isi ia pana in 5-6 mil. ce ii recomandati ? 9600gt ? 8800gt ? sau HD4850 ? ca 9800 depaseste bugetul.
Si inca ceva , se prea poate sa fie lichidare de stoc (al nvidia de chip-uri sau partenerilor) ce e pe newegg si sa nu vada romanica niciodata 9800GTX la 5-6 mil..
cesar24

Post by cesar24 »

Review-ul ala super(naspa) "Made in Romania" chiar k este cel mai jalnic din cate am vazut in ultima vreme. Baiatul a luat si el niste poze de pe google cu placile alea si s-o apucat de facut niste grafice ieftine (in maxim 10 minute) si l-a bagat invingator pe nVidia, asta fara sa faca nici un fel de test... Si faza k au trimis inapoi toate placile video din seria HD48xx la furnizor este cea mai mare idiotenie de care am auzit... LOL
Intel Dual Core E5200 @ 3.36Ghz, Gigabyte EP35-DS3L, 4Gb A-Data Vitesta EE 800+ @ 896Mhz, Gigabyte HD4870 512Mb DDR5 @ stock, WD 320GB + WD 400Gb, Thermaltake 550W, BenQ E2200HDA 22" FullHD 1920x1080 LCD, wireless key & mouse, Vista Ultimate x86
STR8_

Post by STR8_ »

discutia e interminabila, am mai zis ce era de zis, prefer sa dau 100-200 lei in plus , pt ca sist sa mearga impecabil, decat sa am restarturi, un ccc enervant, si alte incopatibilitati ,probleme, daca voua va place toata ziua sa instalati hot fixuri , e problema voastra, ori sunteti sadomasokisti ori fff zgarciti sau cu posibilitati financiare f limitate , sau aveti o obsesie ceva, pt 10% diferenta in performanta cumparati un produs mult mai instabil, si cu multe dezavantaje (680 lei costa un 9800GTX in romania acum) . Cat despre Newegg, newegg vinde cat toata romania la un loc :)) , asa ca putin ma intereseaza de preturile de aici, cand producatorii scot $$$ grei din USA
Gigabyte X58-UD5//i7 920 G0 (@4.2Ghz) //Tuniq Extreme//WD 640GB AALS//A-DATA Extreme
3Gb DDR3-1600+// MSI GTX 260 216 OC//Enermax Pro82+ 525//Samsung 24" 2494HM
newbie

Post by newbie »

STR8_ wrote:680 lei costa un 9800GTX in romania acum
unde ? dar totusi 550 ron versus 680 ron vin 130 ron diferenta ptr. un produs mai slab.
STR8_ wrote: prefer sa dau 100-200 lei in plus , pt ca sist sa mearga impecabil, decat sa am restarturi, un ccc enervant, si alte incopatibilitati ,probleme, daca voua va place toata ziua sa instalati hot fixuri , e problema voastra,
restarturi ? esti un caz izolat , ccc enervant ? cum evaluezi tu control panelul de la ATI cu cel de la Nvidia e discutabil si variaza de la om la om , hot fixuri ? la nvidia se numesc beta-uri si nenumarate drivere care cateodata iti scad perf. cateodata ti-o aduc la loc exemplu ultima vers. 175.16 si 175.19 care a fost retras , interesant nu-i asa in tabara verde se numesc altfel dar cam acelasi lucru fac ca la ATI numai ca sa bagi un hotfix e mai naspa decat sa bagi un beta , nu ? si verdele e mai marfa decat rosu , nu ? si 10-20% mai multa perf. este irelevanta daca e de la ATI dar daca vine de la Nvidia e bine sa iti vinzi o mana si un picior numai sa ai placa aia , nu ?
Cata ciuda , cata invidie , cata incapatanare , nu cumva l-ai ajutat pe baiatu ala sa faca review-ul ? :d
Eu nu stiu ce laudati atata nvidia ptr. drivere ca de cand am Nvidia nu am putut sa joc niciodata COH OP(COH normal merge ) fara sa mi se blocheze dupa cateva minute de joc si NFS pro street mi-a mers naspa mult timp pana au scos cei de la EA un patch si gear of war mi-a mers ca dracu cu pauze destule pana sa schimb o gramada de drivere si multe patch-uri .....etc. , multa lume mi-a spus ca versiunea asta de 320 Mb ar fi problema ca altii cu placi de 640mb sau noile GT-uri GTS-uri de 512 mb nu au probleme din astea dar totusi la vremea aia am dat 9 mil. si ceva pe placa asta ca sa am probleme din astea de drivere.
Vrajeli mosule ia-te de mana cu individu ala care returneaza placi video , ciuda e mare si fanboy-iul din tine.
Am3oo

Post by Am3oo »

Tare magazinul ala cu reviewul...
La contact are adrese la yahoo si gmail, ca sa fie mai "profesionist", precum si coverul de la crysis, ca are piese de gay-ming.

Era un print screen acolo (singurul care reprezenta o "dovada", in afara de frazele colorate scrise sub ea) din World of Warcraft, insa acelasi bug prezentat acolo l-am avut si eu cu 7300gt (la anumite rezolutii sub 1440x900). Oi avea eu drivere ATI si nu stiU??????!?? [smilie=Nice-try.gif]
Le tour toujours
burebista
Moderator

Post by burebista »

newbie las-o mai moale cu flame-urile, da?
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Alex_230

Post by Alex_230 »

newbie mosule ,ce ai scris tu acolo e un fel de atac la persoana. mai mult imparti injurii decat postare la subiect.
si scuza-ma ca iti zic ,dar eu n-am schimbat nici un driver ,n-am adaugat nici un hot fix si n-am facut nici un reinstall de win ca sa joc gears of war (vb pt ca am si eu un GTS G80) si amicul meu care are varianta cu 320MB ,s-a jucat si el linistit ,fara nici un fel de problema...
cred ca urla fanboiul ala mic si rosu din tine acuma sau se cearta cu celalalt mic si verde? [smilie=maniac.gif]
myx4ever

Post by myx4ever »

@STR8_
STR8_ wrote:intrebare pt myx4ever ? lucrezi la alex/flanco/flamingo/ultra pro computers? stiam ca numai pe acolo vad asa especimene cu gandire ca ta , sa vinzi nisip in desert , si eventual mai scump decat in alte parti
Am fost tare surprins sa vad ca am fost catalogat in felul acesta "specimene cu gandire ca a mea" . Sa te lamuresc :
1) nu lucrez in nici un magazin
2) ce am spus acolo este valabil din punctul de vedere al oricarui comerciant > ei trebuie sa vanda si punct
3) in cazul magazinelor mentionate mai sus jigodeala apare din faptul ca vand niste porcarii la niste preturi SF unor oameni care n-au nici o treaba cu lumea asta ei in felul acesta prifitand cu nesimtire

Eu cand scris fraza respectiva am vrut sa condamn un pusti picat in cap care pe langa faptul ca n-are nici o expertiza in domeniu nici macar afaceri nu stie sa faca. Iar tu daca-mi spui ca e gandire de altex ca omu ala sa vanda placi ATI 48x0 poti sa te iei de mana cu el.
Sincer chiar m-a deranjat catalogarea ta. Sper ca te-am lamurit si data viitoare te rog incearca o abordare mai profesionala decat sa treci direct la exprimari ce nu-si au rostul.
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
lcro1977

Post by lcro1977 »

review-ul l-am refacut
http://www.prozonecomputer.ro/index-2.html

si s-au inlaturat chestii subiective..

eroarea din partea mea ca era too late in the night ca nu am facut poze sa dem clar punctele 1-7 din concluzii...ca vb aceea romanul nu crede

cine are ocazia sa testeze un CF sub vista 64 pe testele facute CRYSIS si vantage dupa care sa vedem cine are dreptate...pana atunci nu mai aruncati polemici etc etc

el si magazinul lui etc etc

burebista esti moderator fa-ti datoria sau asa se vb pe aici? sau fiecare face adresarii injurii fara macar sa stie de pe ce lume e....frumos forum :)

in cel mai scurt timp o sa incerc sa iau un cf de 4870 testat pe 2 sisteme cu poze....sa vedem ce mai zice lumea dupa aceea..

si by the way invatati sa vb frumos sau va lipseste obrazul...oricum oamenii tot oameni raman

o seara faina
burebista
Moderator

Post by burebista »

lcro1977 in momentul in care o sa citesc un review de-al tau dar facut si scris cu rigoarea lui Dragos sau darkzone atunci am sa te iau in serios dar pina atunci ma amuz si eu ca era prea monoton corul asta de superlative la adresa noilor placi de la ATI si in plus o parte din baietii de pe XPC nu viziteaza CG-ul asa ca am zis sa-ti popularizez si pe la noi review-ul ca merita. :D
Alert

Post by Alert »

xdan performanta mare in jocuri pt. nVidia si viceversa pt. ATI nu se datoreaza driverelor, ci engineul jocului, care este de cele mai multe ori optimizat pt. nVidia, de unde vine si performanta mare pt. nVidia (vezi WiC, Crysis, Lost Planet), iar care au Unreal engine 3 acolo merge ATI mai bine (R6 Vegas, UT3, Bioshock, MoH: Airborne etc.). Mai sunt si jocuri neutre, sau care pur si simplu prefera un producator fara plati in culise, cum ar fi GRID pt. ATI. etc.

lcro1977 intelegem ca nu merg cateva jocuri in Crossfire, dar tu ai tras o concluzie peste seria 4800 in general, ca fiind defecte, si cu drivere rele, care nu sunt adevarate. Abia Catalyst 8.7 se poate numi driver oficial pt. seria 4800, acestea sunt numai beta, si numai pt. early-adopters.

R700 up to 80 % Faster than GeForce GTX 280
Pre-release performance evaluations suggest that the Radeon HD 4870 X2 2GB GDDR5 model will on an average be 50% faster than the GeForce GTX 280 and in some tests 80% faster. A second model, the HD 4850 X2 (2GB GDDR3 memory, 2x RV770Pro) will also convincingly outperform the GeForce GTX 280. The R700 series will be brought into the market late-July thru August.
Sapphire's Toxic HD 4850 pixellized - Cooled by Zalman
sapphire_hd4850toxic_1.jpg
sapphire_hd4850toxic_2.jpg
sapphire_hd4850toxic_3.jpg
Remus

Post by Remus »

D-asta nu s-au vândut plăci entry-level, de la Radeon 9250 încoace, cu cantităţi enorme de memorie raportat la performanţele GPU(şi, eventual, cu magistrale de memorie pe 32 sau 64bit). S-au făcut, s-au vândut, se fac şi or să se vândă. Ăia ţşpe giga de memorie nu trebuie să-şi justifice existenţa prin performanţă, ci numai prin profit: aduce bani, facem!
Phenom 940@3.6GHz/Mugen 2/2x2GB DDR1066 6-6-6-22/Gigabyte MA790GP-DS4H/WD Raptor 74GB ADFD/CoolerMaster Centurion 590/Sirtec 500W
dr_dream

Post by dr_dream »

lcro1977 wrote:review-ul l-am refacut
http://www.prozonecomputer.ro/index-2.html

si s-au inlaturat chestii subiective..
felicitari pt review, insa incearca sa fi mai obiectiv atunci cand intocmesti un review, deoarece nu da bine deloc cand incepi sa fi subiectiv si ironic. sincer nu ti-am citit tot review-ul, primul si singurul lucru care l-am citit a fost paragraful de la "THE BIG BUG OF ATI". bine, acum intr-adevar vad c-ai scos destule randuri urate de acolo, dar totusi, ai grija la limbaj si exprimare.

numai bine !
newbie

Post by newbie »

Scuze ptr. cine am jignit bure dar omu dezinformeaza la greu pe aici si mi se pare mie sau isi face reclama la magazin pe forumuri ? si in topicuri foarte vizitate cum este acesta.
Nimic nu e gratis si reclama ar trebui platita asa ca o cenzura la link-ul ala ar fi buna si la toate link-urile care duc spre pagini si comerciale.
Vrea sa faca review atunci sa faca un topic separat nu cu link-uri care dau si in pagina lui de componente.
Parerea mea ca daca vede lumea ca le merge si cu cateva posturi si galagie pe forum nu o sa se mai inghesuie sa isi puna baner si sa plateasca , si io daca as avea un magazin de componente online un baner aici ar face fiecare leut care il dau practic de aici am aflat de upshop care au preturi decente acum ca daca nu in veci nu stiam ca ultra pro practica acum preturi foarte mici online.
Respect ptr. oamenii care tin acest forum si au atata rabdare cu unii (poate si eu sunt unul :) ).
Super marfa alert modelul sapphire dar oare zalmanu cumparat separat are si racire ptr. vrm-urile alea asa cum e pe sapphire ?
darkzone

Post by darkzone »

Hmmm ... tare motiv ca să returnezi nişte plăci. Distribuitorul/furnizorul tău ce-a zis când te-a văzut cu plăcile-n braţe la uşa lui? Mai ales cu motivul ăla pueril, infantil şi penibil: nu merg domne' în CF, nu e bune. Tot netu' vuieşte de rezultatele plăcilor ATi, o groază de lume le cumpără, mai toţi overclockerii din lume sunt în limbă după ele, numa' tu eşti ăl mai dăjtept dintre toţi şi te pui curmeziş şi zici că-s varză. Şi cică ai fost obiectiv. Şi vrei să te şi cred? Neah ... [-X

În ce priveşte "review-ul" ăla, mi se pare jenant să te afişezi cu inepţiile alea pe-aici (sau poate te-a plătit nVidia :laughing6: ), plus greşelile gramaticale şi de exprimare. Cred că şi bunică-mea ar fi fost în stare să scrie mai bine şi mai coerent, no offence. Ca să nu mai zic de stilul grafic ... horribăl.

Şi ca să fiu rău până la capăt ... mi-am luat bătălie de la moderatori (vezi threadul cu HD3850/3870) pentru mult mai puţin decât ai făcut tu aici, adică o reclamă mascată ordinară şi lipsită de orice urmă de bun simţ. Poate că burebista te-o fi lăsat în pace, că el e mai blajin aşa, dar chestiunea nu va rămâne aşa. Nici eu nu-s Captain America, dar am şi eu limitele mele. Şi ca să nu zică lumea că-s rău intenţionat, io-te ce s-a discutat şi pe CG (deşi nu prea mai calc pe-acolo de ceva timp) unde încă mai sunt câţiva oameni cu capu' pe umeri - link.
Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
nixon

Post by nixon »

lcro1977 eu te felicit pentru review, macar te-ai straduit, si daca rezultatele obtinute sunt reale pentru toate placile cu atat mai bine.
Pe mine nu ma intereseaza cum scri sau cum arata review-ul sau cine e pro sau contra, atat timp cat datele sunt corecte.
Un lucru e sigur, placile ATI se incing, iar daca problema a fost descoperita de useri si intradevar este de la acel fan, o mare bila neagra pentru ati ca nu scoate un driver temporar care sa rezolve problema.
Macar atat sa faca, daca restul problemelor spun ca o sa le rezolve in versiunea 8.7.
Starcraft2 nick: nrFOUR Code: 538
Calin Banc

Post by Calin Banc »

nixon wrote:lcro1977 eu te felicit pentru review, macar te-ai straduit, si daca rezultatele obtinute sunt reale pentru toate placile cu atat mai bine.
Pe mine nu ma intereseaza cum scri sau cum arata review-ul sau cine e pro sau contra, atat timp cat datele sunt corecte.
Un lucru e sigur, placile ATI se incing, iar daca problema a fost descoperita de useri si intradevar este de la acel fan, o mare bila neagra pentru ati ca nu scoate un driver temporar care sa rezolve problema.
Macar atat sa faca, daca restul problemelor spun ca o sa le rezolve in versiunea 8.7.
Review-ul respectiv, dacă pioate fi numit aşa, a avut două scopuri:
-să-şi satisfacă porţia zilnică de fan nVIDIA
-promovarea magazinului.

Cauţi acul în carul cu fân dacă este vorba de echipa roşie, dar la cea verde ignori toate problemele incusiv racirea defectuoasă de pe GT 280 care duce placa la temperaturi de 100*+. Pe YouTube găseşti un filmuleţ cu o asemena placă la 113*C cu răcirea la maxim. Totul este înregistrat cu o cameră astfel încât nu poţi spune ca e fake.
Probleme legate de soluţile multi GPU au ambele companii, dar ai prezentat doar problemle echipei roşii, ignorând din nou situaţile în care nVIDIA scârţâie.

Iar la punctul doi, ei bine putea foarte uşor să faci un topic pe CG unde să postezi rezultatele direct, nu un link către magazinul tău, făcându-ţi reclamă gratuită.

Bottom line, munca depusă n-are semnificaţie, rezultatele sunt all over the place, prezinţi nVIDIA ca pe zeul salvator şi ATI dracul care vrea să ne păcălească ducându-ne în păcat. Exprisii precum "rulz" îţi tau şi mai mult puţina credibilitatea ce poate ţi-a rămas în ochii cuiva. Cireaşa de pe tort este afirmaţia făcută de fanul din tine prin care susţii c-ai returnat placile ATI distribuitorului (semn că ai o problemă gravă în departamentul vânzări). Chiar mă întreb, în situaţia respectivă cine n-ar râde de tine, darămite să mai facă afaceri? :laughing6:
lcro1977

Post by lcro1977 »

PTR CALIN BANC care se pare ca are nev de o pereche de ochelari: - subiectivismul din review a fost indepartat in ciuda orei tarzii la care s-a scris..

cum marea maj a oamenilor doresc negru pe alb te pot intreba unde scrie "nvidia rulzzz" ? ai vreo poza reala ai facut ca eu nu vad asa ceva pe review...demonstreaza-mi...uite asa sunt si toti ceilalti care vb fara sa testeze intai si dupa din ce vad trag concluzii...eu nu's genul multora care procedeaza ca tine...si niciodata nu o sa aplic raspuns la intrebarea " esti comerciant sau subiectiv" vb unuia: un comerciant trebuie sa vanda nisip in desert....multi comercianti doresc doar sa isi vanda marfa ptr un profit eu nu-s genul, intai clientul multumit si dupa aceea eu

ai citit atent pana la capat? daca nu reciteste-l....ai citit unde am mentionat problemele si de la NVIDIA cu overheating?

ai citit ca am trimis 2 placi in RMA????????????

da m-am confuntat cu incalzire la nvidia (problema mare si ptr mine in crysis atingea 113 grade si se inchidea monitorul, black screen) si am primit pana la urma alta placa...dar Nvidia nu sufera la driveri...pot astia sa imi trimita 100 de placi ati ca pe toate doar pun aceleasi drivere sau cele modificate dna-urile. faza ca Nvidia si-a spalat repede problema inlocuind placile in RMA rapid...dar ATI ce sa inlocuiasca? poate echipa care face driverele ca suport hardware au dar drivere din parti

citeste atent concluziile si problemele unde sunt...pune mana pe 2 placi testeaza-le in CF pe o placa de baza serioasa si dupa aceea vina si posteaza

inainte sa mai postati ganditi de 2 ori ce doriti sa postati cititi atent cine vrea acel review, testati si voi ca asa e cel mai corect, vedeti daca va loviti de problemele care m-am lovit si eu si dupa aceea incepeti sa fiti ziaristi. OMUL PANA NU VEDE NU CREDE mai ales romanul pamfletar si care sta degeaba si mai zice vai ce rau o ducem....
darkzone

Post by darkzone »

Iniţial nu aveam de gând să mai postez pe tema asta, dar ... Mai jos este conţinutul răspunsului la PM-ul tău de azi, în care am încercat să clarific puţin lucrurile. Sper ca moderatorii să permită acest "mic" offtopic pe marginea discuţiei de mai sus referitoare la seria HD4800 de la ATi.
Nu e vorba de vârstă aici, au zis acelaşi lucru (sau aproape) şi cei mai tineri ca mine, dar care au văzut teste adevărate, unii chiar le-au făcut singuri. Şi nici nu ştiu cât de vestit sunt, nu urmăresc topurile.
E adevărat, ATi a avut mereu probleme cu driverele, nu e o situaţie inedită acum, aşa e de când ştiu eu de ATi (şi a trecut ceva timp). Dar nici nVidia nu e prea departe, a avut mereu probleme tot din cauza driverelor numai că sub alte aspecte: cheats, hacks şi alte mârlănii cu care au măsluit cu nesimţire rezultatele din benchuri de-a lungul anilor.
Soluţiile SLI/CF sunt praf în ochi, marketing, bune doar de stors banii din buzunarele celor care pun botu'. În afară de benchuri, n-ai să vezi spor semnificativ de performanţă în aproape nici o aplicaţie actuală (cu excepţia unor programe profesionale de grafică şi proiectare de tip CAD), ca să nu mai zic de jocuri. Pentru mine e doar un rând în plus pe ambalaj, nimic mai mult. N-am să folosesc şi n-am să recomand niciodată o asemenea soluţie, sau cel puţin nu până când nu se vor fi pus la punct problemele legate de o astfel de configuraţie.
Faptul că ţie ţi-e lene să modifici două rânduri într-un amărât de .ini nu înseamnă că-ţi dă dreptul să cataloghezi o placă sau un driver aşa cum ai făcut-o. Computerele şi domeniul IT nu se rezumă la a asambla trei fiare într-o cutie şi după aia să dai Next - Next în două softuri, iar dacă unul dă-n gard, gata, e prost, e varză, e zdrenţe. Nu, cauţi soluţia, care de cele mai multe ori e acel amărât de .ini în care trebuie să schimbi câteva cifre, cel mult. Asta e situaţia în momentul ăsta, dar se va remedia cât de curând. Dacă renunţi la primul hop, e o dovadă de slăbiciune din partea ta, scuză-mă că ţi-o spun aşa pe şleau.
Iar aia cu returnarea plăcilor a fost cea mai tare, de-acolo am luat foc, sincer. E penibil să te duci la un furnizor cu asemenea motiv de retur. Cred că mi-ar fi dat cu ele în cap direct, dacă mă duceam la Caro sau la Asesoft cu aşa ceva. Nu vrea clientu' ăla să le ia pe motivul că nu merg bine în CF, nici o problemă, le pun pe raft şi le vând separat, că doar nu-s legate una de alta. Dar în nici un caz nu mă duc cu ele înapoi la furnizor cu textu' ăsta. Nu aşa se face comerţ. Şi nici meserie. Că tot veni vorba, meseria asta cere pasiune ca s-o faci cum trebuie. Multă pasiune. Dacă o faci doar aşa de dragul de a o face, mai bine te apuci de plantat panseluţe în faţa Universităţii.
În final, nu mă consider un "greu" în ale review-urilor, sunt unii ca Zâna Măseluţă, matose, dsaraolu şi mai sunt dar nu-i mai înşir aici. Dar măcar nu-mi pierd obiectivitatea de tot când testez o componentă, indiferent care ar fi aia. Dacă ai observat, am nVidia în sistemele mele şi nu intenţionez să le schimb prea curând. Poate pe sistemul principal să pun un HD4870 mai încolo, când se vor mai rezolva din probleme. Eventual ceva de genul HIS cu IceQ3. Oricum îmi pregătesc un AC Accelero S1 v2.0.
Cât despre greşelile din text, să zicem că uneori sunt inerente din anumite motive. Dar la finalul unui asemenea material se fac şi nişte corecturi, eventual de către cineva care n-are nici o legătură cu el, pentru că va vedea mai repede eventualele greşeli de ortografie sau de exprimare.
Nu am nimic personal cu tine, dar puţin mai multă atenţie şi documentare pe viitor nu strică înainte de a scrie şi a face publice nişte afirmaţii care în mare parte sunt nefondate.
Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
lcro1977

Post by lcro1977 »

afirmi ca SLI/CF pur marketing

cum explici faptul ca, CALL OF JUAREZ optimizat AMD_ATI merge super nasol pe un singur 4870 si super fain pe un crossfire 4870 cum am arata si in review?

deci...pur marketing...se pare ca doar pentru unii pe cand testele reale demonstreaza contrariul

si COJ a fost facut cu setarile de acolo ... unde ATI CF castiga si intr-adevar putea fi jucat la minim fps...

asta ai uitat sa subliniezi...cele bune nu se observa doar ce spune lumea :)

nefondate nu stiu cat sunt in moment ce recunosti si TU ca sunt driverii ATI o problema...din moment ce ai probleme cu driverii imediat pot aparea probl in aplicatii...te-ai oprit bine acolo cand ai subliniat dar ai trecut mai departe...si tu si multi altii nu trageti semnal de alarma

atat timp cat nu veti face zgomot catre ATI si au trecut atatia ani de cand stiu ei problema asta, atat timp veti asista la lansari de produse fara suport pentru ele ](*,) numai respect
Last edited by lcro1977 on Fri Jul 11, 2008 11:14 am, edited 1 time in total.
newbie

Post by newbie »

lcro1977 draga , nu numai obeictivismul tau ne-a deranjat ci si rezultatele false care contrazic toate review-urile de pe net de la site-uri serioase.
Cand unu zice ca i-a dat in cap si sunt doar el cu presupusul agresor este cuvantul lui impotriva celuilalt dar in cazul tau sunt toate review-urile de pe net care contrazic rezultatele tale probabil mai putin vantage dar si acolo ai inclinat balanta spre nvidia cu driver-ul trisor.
Nu numai ca expertii de aici te-au descoperit si te-au facut de ras dar nu cred ca ai vreo sansa sa cumpere cineva de la tine ceva daca te gandesti ca iti faci clientela cu reclama aici.
Pana si un fanboy nvidia cred ca o sa isi cumpere un HD4850 sau un HD4870 care sunt in scadere de pret.
Acum sa discutam si de 4870 care dupa parerea mea GDDR5-ul isi face toti banii si fara el si cresterea latimii de banda 4870-ul nu atingea perf. care le atinge acum.
Si uite asa te pune pe ganduri ce s-ar intampla daca un monstru cum este gt280 ar avea si gddr5 ? ar fi ceva nemaintalnit cu o latime de banda colosala dar oare ii va creste perf. destul de mult cat sa se merite ?
Mare lucru nu are de facut Nvidia ptr. a lua avans din nou , pune niste gddr5 modifica un pic GPU-ul sa foloseasca eficient noua memorie si gata ii vezi in frunte nou dar asta in high end cat depsre mainstream unde ne inghesuim toti sa ne luam un HD4850 nu stiu daca vedem gddr5 si fara gddr5 ii tre o schimbare in bine a GPU-ului.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Ti-am citit review-ul initial si-mi este suficient. Ai fost partinitor si in cazul asta nu stiu cum te astepti ca lumea sa dea doua parale pe munca ta. Nu este o scuza ora tarzie, puteai sa-l finalizezi cu o zi sau doua intarziere fara nici-o grija.
Temperatura placilor, cum ai scris pe CG, era pt. nVIDIA pe la vreo 60-70*, pe cand ATI urca la 90 unde tu ai depistat o mare problema (testat placa video pe la 92-93* in Crysis timp de 8-9 ore fara cea mai mica problema), desi ceva real nu exista (ti-a crepat vreo placa?).
lcro1977 wrote:cum marea maj a oamenilor doresc negru pe alb te pot intreba unde scrie "nvidia rulzzz" ? ai vreo poza reala ai facut ca eu nu vad asa ceva pe review...demonstreaza-mi...
Cu alte cuvinte, hotul neprins e hot cinstit . Da, poti s-o dai dupa colt cum doresti, n-am poze fiindca nu m-am gandit ca in loc sa recunosti vina sari la atac. [smilie=Nice-try.gif]
lcro1977 wrote:da m-am confuntat cu incalzire la nvidia (problema mare si ptr mine in crysis atingea 113 grade si se inchidea monitorul, black screen) si am primit pana la urma alta placa...dar Nvidia nu sufera la driveri...pot astia sa imi trimita 100 de placi ati ca pe toate doar pun aceleasi drivere sau cele modificate dna-urile. faza ca Nvidia si-a spalat repede problema inlocuind placile in RMA rapid...dar ATI ce sa inlocuiasca? poate echipa care face driverele ca suport hardware au dar drivere din parti
Macar ai trimis o placa ATI in RMA? Sau oare te deranjeaza placile ATI fiindca-s mai silentioase in ciuda unei temperaturi de functionare usor ridicate? Cum turma de necunoscatori ce si-a luat un 4850 sau 4870 reuseste sa le foloseasca fara mare tam-tam, banuiesc ca dracul nu e atat de negru precum spui.

Iar legat de drivere ma faci sa rad. :laughing6: nVIDIA a scos nu demult un driver ce ajungea sa-ti scada peformanta procentual char si cu doua cifre. Ce mai, al naibii de frumos, nu? :-#) Alte situatii asemena iarasi nu le vezi, dar deh, ce mai conteaza ca ai gasit un artecfact in WoW si gata ATI sucks! [smilie=Victory.gif]
lcro1977 wrote:inainte sa mai postati ganditi de 2 ori ce doriti sa postati cititi atent cine vrea acel review, testati si voi ca asa e cel mai corect, vedeti daca va loviti de problemele care m-am lovit si eu si dupa aceea incepeti sa fiti ziaristi. OMUL PANA NU VEDE NU CREDE mai ales romanul pamfletar si care sta degeaba si mai zice vai ce rau o ducem....
Am citit cand era in varianta virgina , pana ce nu te-ai bagat in el si ai modificat ce n-a dat bine (chiar sunt curios daca o faceai in situatia in care nu sareau doua forumuri pe tine). Si ce s-a vrut in acel review sa subliniezi? Ca ai incadrat 4870 in categoria lui GT280 chiar daca nu stau lucrurile asa doar-doar n-o vedea nimeni buba? Ca 4870 acela se descurca foarte bine pentru categoria de pret din care face parte? Ca ai folosit placa nVIDIA la frecvente crecute fata de cele nominale ale ATI-ului (aici te legi de temperatura, desi se putea rezolva foarte usor)?

Si in final, partea boldita, ei bine cand auzeam pe cineva ca are un X1900XT avand pe el vreo 90*, plangandu-se ca e mult ca aia, ca cealalta mi-am zis ca e jale bre! Ei, cand am testat pe un 3850, dupa cum am zi mai sus, placa n-are nici pe dracu' si e foarte silentioasa chiar si atunci.

In alta ordine de idei, prin tot ce ai scris in review-ul tau ai aratat cat de partinitor poti fi, neincercand macar in aparenta sa dai impresia de neutralitate. C'est la vie, poate data viitoare lasi deoparte maniile si te hotarasti sa faci bani indiferent din ce tabara vin ei.
burebista
Moderator

Post by burebista »

lcro1977 treaba e extrem de simpla. Las la o parte review-uri facute pe site-uri externe serioase, si iau doua forumuri respectabile din .ro unde atit oamenii care se pricep cit de cit la hardware cit si review-eri seriosi, atit fani verzi sau rosii ti-au spus acelasi lucru: review-ul tau sucks. Pacat de timpul pierdut si hardware-ul avut pe mina daca punerea in pagina si modul de prezentare denota lipsa de profesionalism.

Stii tu vorba aia, cind doi iti spun ca esti beat te duci si te culci. Cam asta ti-as sugera si eu, mai ales dupa ce ai dat-o cotita cu scoaterea unor pasaje si negarea lor acum.
lcro1977

Post by lcro1977 »

NEGAREA LOR VAD CA NU V_A INTRAT IN CAP...nu o fac,,, AM SCRIS NVIDIA RULEZZZZZZZZZ MARE

dar sa va dem cum sunteti: vreti doar negru pe alb...si asa pot sa o dau si eu cotita....si sa va cer unde scrie asta ce dovezi aveti?

rau am facut ca nu am facut poze cu problemele respective de la pct 1-7 care au aparut ca sa vedeti ca asa sunteti tipic pana nu vad nu cred

am afirmat clar ca am scos subiectivismul din review nu neg ce am scris ptr ca sunt corect nu ca altii care arunca in stanga si in dreapta acuzatii fara macar sa testeze...

care din voi a testat CF si a urmarit sa vada daca sunt probleme care le-am intalnit eu...nimeni asa ca nu am ce comenta....cand veti testa exact ca acolo acele teste discutam cu driverele 8.6 si catalyst fix pana atunci nu aveti nici o concluzie...si sunteti doar cititori de site-uri de specialitate unde atat nvidia si/sau ati pompeaza bani sa isi vand marfa cum vor ei

burebista inaite sa scrii ceva citeste atent ce scriu...totusi tu ai deschis acest post...ti-am scris si privat ti-am zis sa faci test cand ai ocazia si sa vezi problemele si tot nu intelegi.

am mai subliniat problema in posturi si tot nu intelegi nici tu nici altii

ptr mine e final ca nu are rost sa mai postez si ca ultim sfat si o doleanta afirm : FACETI TESTELE CUM LE_AM FACUT EU...cu driverele respective in CF sau single si daca va loviti de aceleasi probleme atunci veti intelege daca nu am gresit eu

peace
Post Reply