Devil May Cry 4
Moderator: Moderatori
-
Devil May Cry 4
Devil May Cry 4 is the fourth installment in Capcom's demon-hunting series, but this time it stars a new character, Nero, and his powerful demonic arm.
Data aparitiei:anul 2008
imagini la http://www.gamespot.com/pc/action/devil ... abs;images
Data aparitiei:anul 2008
imagini la http://www.gamespot.com/pc/action/devil ... abs;images
Re: Devil May Cry 4
Devil May Cry 4 TGS 2007 Trailer 52.46 MB @ComputerGames.ro
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Devil May Cry 4 Gamers Day Trailer 143.69 MB @ComputerGames.ro
- alex burdusel
Devil may cry 4
N-am avut ocazia sa-l incerc pe consola , dar DMC 3 SE mi-a facut o impresie foarte buna asa ca il cumpar si pe asta !
Demo pe site ; multumim XPC !
Demo pe site ; multumim XPC !
http://monstersgame.computergames.ro/?a ... =327000745
Devil May Cry 4 Demo 800.43 MB @ComputerGames.ro
Devil May Cry 4 Benchmark 479.95 MB @ComputerGames.ro
Devil May Cry 4 Benchmark 479.95 MB @ComputerGames.ro
Sal , am instalat DMC 4 ieri si sincer mi-a placut grafica cu totul la max si filmuletele intre actiuni ( este prima oara cand joc DMC si ajuta mult pt a intelege firul actiunii ). Din pacate controlul caracterului ( Nero ) este defectuos schimbarile constante ale camerei duce la faze de te bufneste rusul/plansul, de expl m-am luptat cu Bossii care erau blocati in "peisaj" sau care ramaneau blocati in faza de defence sau m-am chinuit sa fac o misiune care trebuia sa sar pe niste lame care se invarteau si de pe ele sa sar pe o schela.
Sau faze tari sunt cu Bossii de la sfarsitul fiecarui nivel care ii poti omora numai cu o tactica foarte "complicata" : fugi --- fugi --- fugi --- dai 2-3 lovituri cand e cu spatele --- fugi --- fugi --- .
Pentru mine asa zisele puzzel-uri din joc sunt ceea ce strica toata "distractia", te chinui la unele minute bune, inamicul nr.1 fiind pozitiile aberante in care se duce camera ( imi aduce aminte de LOTR cu frodo, ce chin si acolo ).
In plus Capcom se mai si lauda ca a portat jocul pt PC dar va zic eu controalele sunt imposibile aproape pentru o tastatura, instructiunile din joc arata numai pt gamepad iar mouse-ul dupa meniul principal devine nefolositor, trebuie sa apesi A sau B ( lame ).
P.s. La terminat cineva eu mi-am pierdut rabdarea pe la niv 14, se poate sa imi impurmute save-urile ?
Sau faze tari sunt cu Bossii de la sfarsitul fiecarui nivel care ii poti omora numai cu o tactica foarte "complicata" : fugi --- fugi --- fugi --- dai 2-3 lovituri cand e cu spatele --- fugi --- fugi --- .
Pentru mine asa zisele puzzel-uri din joc sunt ceea ce strica toata "distractia", te chinui la unele minute bune, inamicul nr.1 fiind pozitiile aberante in care se duce camera ( imi aduce aminte de LOTR cu frodo, ce chin si acolo ).
In plus Capcom se mai si lauda ca a portat jocul pt PC dar va zic eu controalele sunt imposibile aproape pentru o tastatura, instructiunile din joc arata numai pt gamepad iar mouse-ul dupa meniul principal devine nefolositor, trebuie sa apesi A sau B ( lame ).
P.s. La terminat cineva eu mi-am pierdut rabdarea pe la niv 14, se poate sa imi impurmute save-urile ?
Ei bine, daca tu consideri ca puzzle-urie din DMC 4 sunt grele, atunci nu ai vazut un puzzle cu adevarat complicat.Mr.E wrote: Pentru mine asa zisele puzzel-uri din joc sunt ceea ce strica toata "distractia", te chinui la unele minute bune, inamicul nr.1 fiind pozitiile aberante in care se duce camera ( imi aduce aminte de LOTR cu frodo, ce chin si acolo ).
Unele jocuri aparute pentru PC necesita un gamepad. Cand vom incerca sa intelegem ca aceste "unelte" nu-s o "chestie" exclusiv de consola, lumea va fi mai buna.Mr.E wrote: In plus Capcom se mai si lauda ca a portat jocul pt PC dar va zic eu controalele sunt imposibile aproape pentru o tastatura, instructiunile din joc arata numai pt gamepad iar mouse-ul dupa meniul principal devine nefolositor, trebuie sa apesi A sau B ( lame ).
Nivelul 14? Unde mai exact te-ai blocat?
Dimineata ideala este aia peste care sari!
Hai ca i-am dat de cap, dupa vreo 8-9 walkthrough-uri ... este ora 5 dimineata si joc de la ora 19.00 ieri non-stop. L-am terminat !!!! Freaking finally !!!
Secventele cinematice sunt de calitate foarte buna, peisajele de asemenea singurul defect ce am putut observa sunt umbrele care arata ciudat rau de tot, amyway .
Recomand FAQ-urile de pe GameFAQ si IGN.
Somn usor ca-s rupt.
Secventele cinematice sunt de calitate foarte buna, peisajele de asemenea singurul defect ce am putut observa sunt umbrele care arata ciudat rau de tot, amyway .
Recomand FAQ-urile de pe GameFAQ si IGN.
Somn usor ca-s rupt.
Post by Mr.E on Mon Jul 14, 2008 7:44 pm
Hai ca i-am dat de cap, dupa vreo 8-9 walkthrough-uri ... este ora 5 dimineata si joc de la ora 19.00 ieri non-stop
GOTCHA =D>
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Hai ca i-am dat de cap, dupa vreo 8-9 walkthrough-uri ... este ora 5 dimineata si joc de la ora 19.00 ieri non-stop
GOTCHA =D>

![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
sarcasm is my body's natural defence against stupidity
-
Nu se poate face nicicum sa ramana camera aia fixa in spatele personajului ???
Gigabyte P35C-DS3R, E4500, 2x1GB Kingston, HIS 3850, WD2500KS+6400AAKS, ASUS A-45GA .
N-o fi bine ceasul de pe forum, la mine la Pc era 5 si ceva. **** L.E. este setat pe GTM nu GTM+2 cum este in Romania.
andreiandrei vezi ca ai in Optoins ceva cu Camera settings si selectezi sa fie camera pe cel mai apropriat inamic cand dai spatiu, ajuta foarte mult.
andreiandrei vezi ca ai in Optoins ceva cu Camera settings si selectezi sa fie camera pe cel mai apropriat inamic cand dai spatiu, ajuta foarte mult.
Tocmai l-am terminat,superb joc.Gameplay excelent si foarte antrenant,"quest"-uri destul de simple cat sa fie placute,grafica de exceptie (poate mai putin unele umbre care aratau cam ciudat,cinematicuri de-a dreptul incredibil de bine realizate,atmosfeta superba.Finalul mi-a lasat impresia ca va mai fi o continuare.Oricum,mi s-a parut un joc de nota 10.Daca mai stiti jocuri de genu va rog sa postati.
Ok. Jocul este de nota 10. Si nu neaparat din cauza faptului ca a facut totul asa de bine. Cateodata simit ca inamicul e camera, sau devine prea frustatrant uneori dar recompenseaza totul prin acting/sound/voice si story. Cand termini in sfarsit si te uiti peste story-ul uiti de toate lipse ale lui. Acum inteleg de ce pe gamespot iau dat cu ptuin peste 7 si la useri e 9,2.
Jocul o fii avand hiba la control dar ca feeling este una dintre cele mai bune. De pus in vitrina jocul asta alaturi de POP 3 ( si toate seria) ca adventure/action game. Joc legendar, punct de referinta si asa mai departe.
LE: Genial sound-ul de la final: "We shall never surrender". Trebuie sa pun mana pe el..deja il caut/gasit.
Jocul o fii avand hiba la control dar ca feeling este una dintre cele mai bune. De pus in vitrina jocul asta alaturi de POP 3 ( si toate seria) ca adventure/action game. Joc legendar, punct de referinta si asa mai departe.
LE: Genial sound-ul de la final: "We shall never surrender". Trebuie sa pun mana pe el..deja il caut/gasit.
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
da. si eu l-am terminat, cu gamepad, normal. camera a mai facut figuri dar nimic prea frustrant. grafica poate rivaliza cu crysis si totusi s-a miscat la mine cu in jur de 100 fps in 1024 toate sus. foarte antrenant si feeling cum demult n-am mai vazut.
dar cel mai mult mi-a placut povestea. de la fahrenheit incoace n-am mai stat asa lipit de ecran sa vad continuarea. numai vedeam ca trec misiunile si sunt la 20 si opa... gata jocu'.
dar cel mai mult mi-a placut povestea. de la fahrenheit incoace n-am mai stat asa lipit de ecran sa vad continuarea. numai vedeam ca trec misiunile si sunt la 20 si opa... gata jocu'.
don't eat the yellow snow
Eu l-am terminat prin classicul mouse si tastatura si as putea sa zic ca era chiar bun. De foarte putine ori eram fustrata de camera si atunci nu in situatile de "criza".
Yeti
Pt cei carora vor sa mai afle despre Dante si istoria DMC recomand seria animata "Devil May Cry Complete Anime ".
- Calin Banc
Iarăşi pirateria
Mai nou dacă nu vinzi cât te aştepţi (adică milioane bune) e vina pirateriei. Anyway, s-au încăpăţânat pentru jocul ăsta să nu treacă la distribuţia digitală cu toate că sunt conştienţi de un număr ceva mai ridicat de vânzări ce ar fi fost atinse.![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Mai nou dacă nu vinzi cât te aştepţi (adică milioane bune) e vina pirateriei. Anyway, s-au încăpăţânat pentru jocul ăsta să nu treacă la distribuţia digitală cu toate că sunt conştienţi de un număr ceva mai ridicat de vânzări ce ar fi fost atinse.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.