Salutare ma scuzati daca am postat gresit dar am o nelamurire... Am vazut pe un forum de pe emag.ro niste baieti care spuneau ca s-ar putea ca procesoarele Intel Core2quad extreme astea noi care au aparut acum sa se ieftineasca de la 30mil cat sunt acum pe la 20 milioane sau chiar 10 mil. pt cel mai putin capabil quad extreme...Am auzit ca se vor ieftini la inceputul lui 2009 odata cu aparitia procesorului Intel Nehalem?
Deci mai astept pana la anu' sa imi iau un Extreme sau noile Nehalem vor fi niste procesoare pt middle class? Scuze engleza de balta....
Last edited by burebista on Tue Jul 29, 2008 10:12 am, edited 1 time in total.
Reason:Atentie la mircisme si la gramatica.
Variantele Extreme, eu nu am avzut niciodata sa scada asa de mult,aici la noi in tara. Nu cred ca ai sa vezi vreo varianta Extreme de la intel asa de ieftina. Ea a fost si o sa fie scumpa. Uitate la XQ6700 e de mai bine de un an jumate pe piata si s-a ieftinit cu 100 $ sau cine stie cat,dar tot acolo bate. Sincer daca ai acum core 2 nu trece pe extreme chiar daca se ieftinesc,sti doar ce ai de facut. Asteapta Nehalem prin primavara anului viitor ca sa se mai si ieftineasca si iesi in castig sigur.