Pai vom vedea in curand ce si cum cu ddr3HerrMess wrote:Sper din tot sufletul ca AMD sa miste ceva macar la anul.

Moderator: Moderatori
Pai vom vedea in curand ce si cum cu ddr3HerrMess wrote:Sper din tot sufletul ca AMD sa miste ceva macar la anul.
Nu crezi că și Wingăozu are un rol? Nu de alta, dar Wingăoz perfect stabil și cal verde dracu a mai văzut...swift4u wrote:Eu m-am lasat sedus de testele de pe internet, ca uite ce performante sunt core2duo astea, etc si regret in fiecare zi ca am ales intel. M-a costat o caruta de bani si mi-a creat o gramada de nervi. Cel putin primul an am avut la probleme de instabilitate a sistemului, ceva de speriat. Anul asta au scos un o versiune noua la driverul audio si nu mai crapa asa de des. Dar din cand in cand, mai rar acum, ce-i drept, cate un BSOD, aleatoriu si inexplicabil.
Pe platforma asta intel niciodata nu mi-a fost stabil orice versiune de windoze. Cand aveam Bartonul stateam cu o instalare de win mai mult de 1 an, pana reuseam sa-l virusez, atunci cand desteptii de la rds imi ziceau sa-mi dau firewall ul jos, ca cica de la firewall nu-mi mergea mie netul. Si ma virusam mai ceva ca in filme - vedeam ferestre pop up care apareau si dispareau , ceva incredibil. Doar in filme mai vazusem asa ceva.CANARIS wrote:Nu crezi că și Wingăozu are un rol? Nu de alta, dar Wingăoz perfect stabil și cal verde dracu a mai văzut...
xdan wrote:Da, cel mai sigur e un "conflict" de la placa de baza(care n-ai mentionat-o), poate se repara si cu un update de Bios.
Vezi ca exagerezi deja cu blamatul Intelului. Incearca procesorul pe alta placa la un prieten si o sa vezi ca n-are nimic.
Iata si linkul http://www.fudzilla.com/index.php?optio ... &Itemid=66Deneb 45nm AMD still on schedule for Q4
Written by Fuad Abazovic
Thursday, 31 July 2008 08:40
But cannot beat Nehalem
With Nehalem priced as low as $284, AMD will have a tough time selling its upcoming Deneb chips.
If all goes well by November and maybe even in October AMD will have some of its native quad-core 45nm chips out and at the same time if not even earlier Intel will start shipping Nehalem.
Deneb ends up a bit faster than Yorkfield quad core but it simply cannot compete with Nehalem, at least not clock to clock.
We heard that 3GHz Deneb comes a month or two after the launch and we all know that Nehalem launches at 3.2GHz, a speed that will win against 3.2GHz Deneb.
Deneb in 2007 could reach 3.0GHz but not more than that and this is the speed that won’t be enough for the dominance. AMD’s strategy will once again be based on lower pricing.
Ma indoiesc ca numadace wrote:Si fie asta revenirea AMD-ului?
Asta inseamna un raspuns afirmativBlue_xt wrote: Ma indoiesc ca nu
Cu performanta asta o sa ajunga din urma doar procesorele din prezent, cine stie daca o sa ajunga si E8xx stockSi fie asta revenirea AMD-ului?
Sorry ca nu sunt ontopic, dar mai are cineva probleme la vizualizarea site-ului cu Firefox3? Cica, e in lista neagra (suspicious sites) si ma avertizeaza sa nu intru.madace wrote:Si fie asta revenirea AMD-ului?
Da.TripleX wrote:Sorry ca nu sunt ontopic, dar mai are cineva probleme la vizualizarea site-ului cu Firefox3? Cica, e in lista neagra (suspicious sites) si ma avertizeaza sa nu intru.
Nume cam stupid , deh , asta e.
32nm, 22nm... si costurile de productie mai mici au dus la preturi mai mici, mereu a fost asa si mereu va fi in continuarePreţurile fără concurenţă vor zbura spre cer, mereu a fost aşa şi mereu va fi în continuare.
Da tu ce crezi, ca Intel mai produce E2xxx, si chiar E4xxx ? Procesoarele astea se vand de aproape un an asa ca iti daiDacă duce 4.5-5 GHz un astfel de procesor în overclocking, Intel şi-ar tăia craca de sub picioare pentru multe din produsele sale ...