Componente - on-line! [Romania]

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

juannn

Re:

Post by juannn »

CaptainZap wrote:http://www.turbozone.ro
Lol cum poti sa pui aici turbozone care sunt la fel ca toate magazinele IT din IASI adika o varza murata :) La turbozone sunt preturi exagerat de mari in raport cu concurenta, oferta limitata si niste angajati incompetenti. Un fapt curios am observat in IASI ca majoritatea magazinelor din oras au cam dat rapid faliment iar cele care mai sunt aduc produse numai la comanda care dureaza 48 ore. Eu personal nu mai cumpar nimic din Iasi deoarece nici nu au nimic pe stoc si nici macar nu vor sa aduca.
Am cumparat de pe net si prima data am avut o experienta neplacuta cu intendul ca mi-au trimis componente folosite; am mai incercat la dol.ro aka diverta on-line si desi au preturi bune dupa ce dau comanda primesc un raspuns pe mail dupa 24 de ore in care zic ca le pare rau dar produsul solicitat nu e in stoc :(

Nu vreau sa credeti ca fac reclama dar recomand http://www.itdirect.ro deoarec de fiecare data cind am comandat au fost prompti, livrare in 24 de ore, produsele pe care le-am comandat erau erau ambalate corespunzator; nefolosite si nu auveau abalajul varza cu am patit cu intendul.
Yeti

Re: Componente - on-line! [Romania]

Post by Yeti »

http://magnumpc.net/ ...Mai mult pentru statistica ca la preturi vai de capul lor :-!
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Radoo

Re: Re:

Post by Radoo »

juannn wrote:
CaptainZap wrote:http://www.turbozone.ro
Lol cum poti sa pui aici turbozone care sunt la fel ca toate magazinele IT din IASI adika o varza murata :) La turbozone sunt preturi exagerat de mari in raport cu concurenta, oferta limitata si niste angajati incompetenti. Un fapt curios am observat in IASI ca majoritatea magazinelor din oras au cam dat rapid faliment iar cele care mai sunt aduc produse numai la comanda care dureaza 48 ore. Eu personal nu mai cumpar nimic din Iasi deoarece nici nu au nimic pe stoc si nici macar nu vor sa aduca.
Părerea ta... Eu am luat de la Avicena produse care ei nu le aveau pe stoc şi nici în ofertă. La turbozone sunt câţiva incompetenţi, dar o dată ce dai de câţiva mai breji totul e ok. În fine, io ştiu vreo 2-3 care sunt şi pe serverul de CS şi pe forum. Turbozone are preţuri mai mari la unele produse, nu la toate. Dacă faci comandă pe net ai discount 6% şi ajungi cam la acelaşi preţ cu concurenţa din Iaşi; eu am luat câteva produse de la ei, şi, surpriză, nu aveau pe stoc şi mi-au adus (LG 1970 HR-BF). E drept, în Iaşi, preţurile sunt mai mari ca în Bucureşti, dar aşa e la toate magazinele IT din Iaşi, că deh, la ţară la Iaşi merg preţuri mai mari la salarii mai mici. Sunt de acord că magazinele de prin Iaşi îs cam varză, dar asta e situaţia, n-ai ce face.. Lasă omu să facă reclamă, dacă vrea.

De prin Iaşi:
http://www.turbozone.ro - nu sunt listate componentele reale din magazine. În magazine au mai multe produse decât pe sit, iar în ofertele de la distribuitori, şi mai multe.
http://www.avicena.ro - puţine componente, dar aduc la comandă cam orice dacă stai un pic de vorbă cu ei.
http://www.artcore.ro - sunt cam varză la partea de PR, dar au preţuri bune la unele produse.
http://www.dc-shop.ro - cam bulangii, dar mai găsesc produse uneori care nu mai sunt la alte magazine din oraş.
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Cu Avicena am avut numai neplaceri, m-au plimbat prin garantie vreo luna pentru un simplu flash. [smilie=Nice-try.gif]
De treaba ar mai fi si Elsaco, dar gama de produse este mai limitata ca marci (dar sunt si distribuitori de anumite produse pe tara) ei orientandu-se mai mult pe segmentul Business.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Radoo

Post by Radoo »

IL Dotore wrote:Cu Avicena am avut numai neplaceri, m-au plimbat prin garantie vreo luna pentru un simplu flash. [smilie=Nice-try.gif]
Şi totuşi mie mi-au adus P180 şi NeoHE 500W. [smilie=Thumbs-Up.gif]
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Wolfie

Post by Wolfie »

http://www.nexto.ro - preturi ok, produse de racire Pentagram, placi de baza si video Foxconn, retelistica Infosmart si ceva accesorii pentru psp, cam cu astea se lauda cel mai mult.
SergiuA&B

Post by SergiuA&B »

STAS COMPUTER(preturi foarte bune,lucreaza cu stocuri f mari)
Old nick :Nokia
Trance Around The World
Xtream2k

Post by Xtream2k »

Salut,
Am cateva intrebari (poate putin ciudate) dar foarte importante si va rog sa imi dati un raspuns sigur:
1 ) in perioada sarbatorilor de iarna ,firmele on-line (atat de bine cunoscute si recomandate pe forum) aduc si reduceri de preturi ?
2 ) exista promotii la produse in aceasta perioada?
3 ) Anii trecuti cum a fost?
4 ) in aceasta perioada sunt probleme mai mari cu stocurile?

si acum sa explic de ce:pentru respectiv acum am banii pentru un sistem,dar sunt la jumatatea lui noiembrie,deci s-ar putea sa fie foarte important daca mai astept putin.

Multumesc
Cu respect. Pentru toti cei ce respecta logica si ratiunea.
IL Dotore

Post by IL Dotore »

1) Practic nu prea, ba din potriva datorita stocurilor mici ele vor creste (in general e vina distribuitorilor).
2) Sunt destul de multe, dar multe sunt cusute cu ata alba.
3) La fel.
4) Da, si stocurile care se epuizeaza inainte de sarbatori sunt refacute abia prin Febuarie.
Bv.Andry^^

Post by Bv.Andry^^ »

A vazut cineva carcasa aceasta prin Romania : NZXT Alpha ? Nu mai pot de 'dragul ei' , de afara nu am gasit de unde sa o aduc si in Romania..se vehicula ca apare pe la mijlocul lui octombrie..
M1cutzu

Post by M1cutzu »

OCboy

Post by OCboy »

http://www.perfectpc.ro

Cel mai bun tech-suport din cate am vazut + un respect si atentie deosebita pentru clienti.Eu unul recomand fara ezitare
DFI nf4 ultra-D ,A643000(9x315) ,xp-90+enermax ,2x512 twinx 4400(315mhz 2.5-4-3-7 1T) ,WD 160Gb sata ,sapphire x800xl , Hiper Power type-R 480W !
brainSStorm

Post by brainSStorm »

De ITPROMO stie cineva ceva? Ati luat de la ei, cum sunt?
mikutzu

Post by mikutzu »

24-PC ! ok
NoMAD

Post by NoMAD »

Geko Computers - Rm. Valcea
Par a avea preturi bune si o oferta variata, daca stie cineva mai multe detalii ...
Infernos

Post by Infernos »

I-a spuneti la shopit,daca vreau sa fac o comanda de piese dar sa nu o trimita prin posta,ca vreau eu sa o iau de la iei,ca sa si imi monteze unitatea de fata cu mine,nu sa mio trimita acasa cu nus ce in ea ca sa fiu si eu de fata sa le mai zic sa mai puna un cablu mai bine,ca oricum vreau sa pun si hardu vechi de la PC, ce fac le zic sa-mi rezerve componentele si ca vin eu in ziua cutare sa le iau si sa mi le monteze ??? :-s :-k
Old nickname: pompiliu92
Lao

Post by Lao »

Imi poate spune cineva unde as putea gasi hard diskuri Hitachi?
Kramer

Post by Kramer »

Alexander

Post by Alexander »

LUXOR HARDWARE Cele mai bune preturi, din tara chiar, la produsele Logitech. Aduc produsele direct de la fabrica Logitech din Olanda. Am cumparat in August de le ei un Logitech G25 cu 800 lei, si pe atunci era peste 1000 lei peste tot. Acum am luat Logitech X-540 la 300 ron, la restul magazinelor fiind peste ~350. Acum, daca prindeti si o scadere a monedei europene aka euro, e aproape pomana... Si sa nu uit, si la produsele Cannon au preturi bune. Asa ca spor la cumparaturi :d
Si ar mai fi DAMFIS COMPUTER. Preturi decente, stocuri mari. :thumbleft:
nemesys_alien

Post by nemesys_alien »

ww.around.ro - Magazin IT din Arad care are si vanzari on-line. Acum cu preturile..
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. :-({|= | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
NoMAD

Post by NoMAD »

GotIT (Bucuresti) - preturi faine, suport nota 10, rapizi, transport gratuit si in provincie (e drept pentru comenzi peste 500 Roni)
quod

Post by quod »

intrebare urgenta!!!
e vreun magazin onlyne care asambleaza sistemele?
kal3x

Post by kal3x »

cam toate le asambleaza, mediadot, pcgarage, pcfun!
Infractor Periculos

Post by Infractor Periculos »

ShopIT asambleaza gratuit sistemele clientilor

In cazul in care comandati componentele necesare unui sistem de la ShopIT, va oferim asamblarea gratuita a calculatorului. Daca achizitionati si un sistem de operare sau alt software de la noi, instalarea acestora este de asemenea gratuita.

Acest serviciu este recomandat clientilor care nu doresc sau nu au timpul necesar pentru asamblarea calculatorului, fiind efectuat de personalul calificat din cadrul firmei noastre.

Sistemele nu se sigileaza, iar garantia este pe fiecare componenta in parte. Clientul are astfel posibilitatea sa adauge sau sa schimbe componentele din sistemul respectiv, fara a fi nevoie sa vina la sediul nostru pentru desigilare, resigilare, etc. De asemenea, in cazul in care o componenta din sistem prezinta defectiuni, clientul poate sa trimita la service-ul nostru doar componenta respectiva, fara sa fie nevoie sa aduca tot calculatorul.

Clientii care doresc ajutorul nostru pentru configurarea sistemelor pot veni la sediul nostru, pot solicita telefonic sau prin email indrumarea unui consultant de vanzari, sau pot accesa in site-ul nostru modulul Produse din Lista Mea, cu ajutorul caruia pot vedea alte configuratii de sisteme create de clienti, sau isi pot crea si salva propriile configuratii fara a fi necesara o comanda pe site-ul nostru.

Important! Deoarece componentele ce alcatuiesc sistemul se desigileaza pentru asamblare, din pacate suntem nevoiti sa solicitam un avans de 25-30% din valoarea sistemului, pentru ca mai multi clienti au comandat sisteme asamblate si nu au venit sa le ridice sau au anulat comanda, ShopIT fiind in imposibilitatea de a mai vinde componentele ca fiind noi si sigilate.
Scris de Catalin ShopIT la 13 May 2008, 13:21 Categoria: Comunicate
lucas22010

Post by lucas22010 »

pcbay.ro , au stoc real se pare, si preturi destul de bune
St0rmRid3r

Post by St0rmRid3r »

Off topic un pic : O lista cu importatorii de componente PC unde as putea gasi? Vreau sa deschid un magazin de componente on-line :-s
george81

Post by george81 »

St0rmRid3r wrote:Off topic un pic : O lista cu importatorii de componente PC unde as putea gasi? Vreau sa deschid un magazin de componente on-line :-s
Vezi ca este un topic tot pe acest forum cu 99% din importatori [smilie=Victory.gif]
PSS 214

Post by PSS 214 »

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
madace

Post by madace »

Se stia de ceva timp ca Mediadot e de fapt Marketonline acum. :)

Si acum, back to topic, http://www.pcgarage.ro si http://www.pcfactory.ro. Niste magazine foarte serioase. Cele mai serioase, as putea zice. :)
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

PC Garage e slab rău de tot la garanţii... Nici de Mediadot nu se vorbeşte de bine...

Băieţii de la EvoMag.ro mi s-au părut foarte comunicativi, cumsecade cu clienţii lor.
KAKAROT

Post by KAKAROT »

PcGarage serios ? S-a mai infiintat un magazin cu acelasi nume ? :-k
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
Crysumoner

Post by Crysumoner »

www.dc-shop.ro si
www.pcgarage.ro
preturi bune la pcgarage dar la sursele termaltake este exagerat de mare, comaparativ cu DC-shop unde toate sursele termal sunt cu cel putin 100 ron mai ieftine
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
Răzvan

Post by Răzvan »

Pai e si normal,cei de la dc sunt importatori directi Thermaltake.
Superfly
Asys

Post by Asys »

Trebuie mentionat si www.altshop.ro . Trasport gratuit in Galati, nimic de reprosat! Cumpar tot timpul cu incredere de la ei [smilie=Victory.gif]
zxp

Post by zxp »

Vreau sa dau un vot negativ Emag-ului. Din toate comenzile facute la ei, nici una nu a ajuns mai devreme de 7 zile. Inteleg ca uneori nu aveau pe stoc, si ca trebuiau sa faca comanda la distribuitor, dar prin asta mai inteleg O ZI in plus, nu 7. Poate ca au preturile cele mai mici de pe piata, dar pentru aceste preturi mici ca bani, platim si un pret mare ca si calitate a serviciilor. Recomand in schimb http://www.pcgarage.ro , care sunt mult mai profesionisti.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Neon Biker

Post by Neon Biker »

Unde ai vazut tu preturi mici la Emag? :laughing6:
Eu am luat un singur lucru de la ei dar au fost foarte operativi: marti noaptea am facut comanda, miercuri dupa amiaza au preluat-o, joi au trimis-o, vineri am primit coletul. Cei drept ca era vorba de un singur produs, care-l aveau pe stoc.

In schimb am o comanda la e-tc din 20 iulie care inca n-a ajuns la mine. [smilie=maniac.gif] Se pare ca de aproape 2 luni nu reusesc baietii sa puna mana pe un controller wireless de Xbox360 pentru PC. [smilie=Nice-try.gif]
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
zxp

Post by zxp »

pai unde sunt preturi mai mici decat pe emag?
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Par example, ici: http://www.sigmanet.ro .
STalKer[KooKieS]
Radioactiv

Post by STalKer[KooKieS] »

asta e cam relativa, unde sunt preturi mai mici? cauti produsul si vezi unde e mai ieftin. Poti gasi anumite lucruri mai ieftine la e-mag decat la altele, sau in alte parti mai ieftin ca la e-mag. Nu poti spune aici sunt cele mai ieftine preturi. Prefer e-mag-ul din 2 motive: 1) Au promotii si unele sunt chiar foarte bune. 2) E firma destul de mare si sanse mici sa intre in faliment foarte rpd. ( ex: mi-am cumparat acum 2 ani de la un magazin online ( management computer parca era ) niste componente, garantie 2 ani ... si anul urmator imi moare hdd-ul ... i-ai de unde nu-s, intrasera in faliment ) stai si alearga apoi sa-ti schimbe cineva hdd-ul ... abia am reusit printr-o firma )
I'm the root of all that's evil but u can call me kookie
Post Reply