FlatOut: Ultimate Carnage

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Empir

Re: FlatOut: Ultimate Carnage

Post by Empir »

L-am jucat si eu, grafica este draguta dar nu m-a impresionat foarte tare, este plin de bug-uri. Controlul masinii este greoi si nu i se potriveste jocului, unele lucruri trebuiau lasate ca in flatout 2
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Ce buguri? Grafica nu este Crysis-like, dar oricum este peste cea din FaltOut2. Controlul intr-adevar este cam greoi. As fi vrut ceva mai nerealist...mai "alunecos" :P
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Alex_230

Post by Alex_230 »

grafica e peste multe jocuri din ziua de azi ,chiar arata bine. la fel si fizica.
ma intreb asa ca idee oare are accelerare ageia? (daca are cineva driverul instalat si un 8xxx, 9xxx de la nvidia sa ne spuna :) )
Shader

Post by Shader »

Nu are suport pt. PhysX (ex. Ageia).
Live in your world, get pwned in mine!
zombie

Post by zombie »

Coliziunile din joc n-au de-a face cu Nvidia Ageia Physx. Am gtx260 si se comporta la fel ca pe o placa fara suport Nvidia Ageia Physx.
Uite o lista cu jocurile care suporta nvidia ageia physx> http://www.nzone.com/object/nzone_physxgames_home.html
sindromul meu: jocurile vechi ma fac sa vars (pe bune!)
Tresty

Post by Tresty »

Hai ca il joc si eu de 2 zile, mi-am facut cat de cat o parere...

+ E aproape identic cu Flatout 2
+ Grafica imbunatatita mult, efectele la nitro sunt superbe, fara a fi rupere la sistemul cerut
+ Baltoace frumoase
+ Muzica de andrenalina
+ Control mai bun al masinii

- E aproape identic cu Flatout 2
- Exploziile masinilor cand sunt distruse sunt prea nerealiste, timp de 5 secunde nu mai vezi nimic... destul de deranjant la Derby
- Microsoft Live
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
psypc2

Post by psypc2 »

+Seamana foarte mult cu FlatOut 2
+Soundtrackul
+Grafica
-Optimizarea
-Live
-Meniurile parca ar fi preluate din varianta de Xbox 360
Empir

Post by Empir »

Dupa ce am jucat mai mult de jumatate din single am ajuns si eu la o concluzie, este sub flatout 2, grafica draguta dar prea intunecata pentru un joc de genul asta, controlul nu este potrivit pentru jocul asta, damage-ul la masina nu este potrivit, inainte masina se facea zob cand lovea un parapet sau un copac, acum nu mai este asa, din partea mea este un joc slab
Shader

Post by Shader »

Tresty wrote:+ Control mai bun al masinii
Mai bun decat ce ? Decat in FlatOut 2 nu se poate sa fie.
Tresty

Post by Tresty »

Sincer, eu joc numai cu 4wd, si parca atunci cand nu accelerezi, poti controla mai bine masina, in flatout 2 stiu ca ma invarteam uneori ca titirezul daca n-aveam pedala la fund...

Problema e ca la vremea lui Flatout 2 a fost un OMFGWTF wow ce joc de rupe NFS-u...

Carnage, avand Flatout 2 in spate, v-ati fi asteptat sa rupa gura targului... n-are cum, de-abia poti sa-i zici jumatate de expansion... asta insa nu-l face mai putin placut la jucat, cel putin pentru mine.
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Control este mai bun decât în Flat Out 2. Maşinile cu tracţiune pe spate pot fi jucate şi din tastatură (altfel în 2 eşti titirez de pe loc precum zise Tresty), se pot face drfit-uri mult mai fine, maşinile se comportă o idee mai realist. Mai are ceva bube pe ici pe colo, dar merge. [smilie=Thumbs-Up.gif]
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
caraboy

Post by caraboy »

Deja-vu. :) Poate o sa prinda pe console. Mie sincer nu prea-mi place. :P In afara de grafica, nimic nou sub soare.
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Cam asta e singurul joc pe care il joc. Asta si Titan Quest in co-op cu sotia :)
Mie imi place mult. Este la fel de fun cum a fost Flatout 2 la vremea lui. Pacat ca nu merge online.
caraboy, asta a fost intentia producatorilor: sa faca un face lift la Flatout2, nicidecum sa scoata un joc nou. Prefer de 1000x ca sequelul sa fie identic cu originalul dar cu grtafica adusa la zi, decat sa se incerce o continuare mult prea schimbata care sa esueze lamentabil :D
koda7u

Post by koda7u »

Mai am putin si il termin! Chestia cu controlul am observat-o si eu,prea greu la masini mici. Joc numai cu jeep-uri sau camionete,altfel greu faci unele curse,iti trebuie handling cat mai mare. Iei o camioneta si bagi toate upgrade-urile..merge smooth :-#) Mi se pare un joc reusit,nu stiu cum e Flatout 2 dar asta m-a captat in fata monitorului. Grafica e cea din zilele noastre,e acceptabila [smilie=Respect.gif] Si daca stie cineva unde isi face salvarile ca as vrea sa imi formatez pc si mie sa nu am vreo surpriza sa o iau de la inceput! Have fun on driving =P~
Shader

Post by Shader »

Sub Windows Vista găsești salvarile în C:\Users\{yourusername}\AppData\Local\FlatOut Ultimate Carnage.
zxp

Post by zxp »

L-am incercat si eu... Nu zic ca e un joc slab, insa mi se pare identic cu Flatout 2. Numai ca pe sistemul meu nu ruleaza deloc bine...decat la rezolutii si detalii la care Flatout 2 s-ar strica de ras. Concluzia: deocamdata absolut neinteresant, iar pana cand o sa imi fac eu upgrade, va fi cam expirat. Pentru cine are insa hardwareul necesar, cred totusi ca e un joc bun.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
revenant

Post by revenant »

mie mi se pare un joc bun ii dau un 8.5 :) ...care aveti comp prea slab (s-au ieftinit mult placile video....) e si normal sa va mearga greu, AI-ul e mai bun,grafica mai buna...are controlul mai greoi fata de flatout 2 insa te obisnuiesti cu el...e destul de distractiv...nu-l mai judecati ca un joc complet nou .....oricum pe PC nu prea sunt jocuri bune cu masini ,cei carora nu va place jucati GRID in continuare [smilie=maniac.gif]
Symbian Freak

Post by Symbian Freak »

Cand lam pus mia cazut fatza. Inainte jucam flatout 2 pe core2duo 2.4 si geforce6800XT (ekivalentu lu 6600gt)512mb. Mergea tzais in 1280x1024 cu toate la maxim si anisotropic si AA. Acuma pe calc din semnatura in 1680x1050 nu mai merge tzais. Tre sa renuntz la AA si AF si chiar fara ele nu merge cum mergea nainte jocu. Mai scad framele pe alocuri.

Si la urma urmei carei faza ? Nafara de grafica, ce mai e nou la jocu asta ca mi sa parut un copy\paste + grafica mai buna !
AMD X2 4200+, Mainboard Msi MS-7260, Geil 2x1Gb + 1Gb noname DDr2, BFG9600GTOC, Asus Xonar DX, WD320KS, DVD-writer Asus, Antec Plus View II, Logitech G15 Keyboard+MX1100 Mouse, Prestigio P3220BW 22"LCD; Sennheiser HD555; Nokia E90 Black+2GB MicrosdHC
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Geez!! PAI ASTA SI TREBUIA SA FIE!!! FlatOut2 cu grafica adusa la zi.

Totusi ma mir ca iti merge asa de prost. Probabil te trage mult procul in jos. Eu cu E4300@3Ghz, si 8800GT il joc cu AA8x si AF16x la ~40fps, iar daca OC-ez si placa video am ~55fps. Iar 8800GT nu este cu mult peste 9600GT. Nu intelez totusi de ce ai facut downgrade de la C2D la X2 ?
PSS 214

Post by PSS 214 »

mie imi merge super cu toate detaliile la maxim 1440x900 si AAx4 :tongue3:
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Symbian Freak

Post by Symbian Freak »

KodiaK wrote:Geez!! PAI ASTA SI TREBUIA SA FIE!!! FlatOut2 cu grafica adusa la zi.

Totusi ma mir ca iti merge asa de prost. Probabil te trage mult procul in jos. Eu cu E4300@3Ghz, si 8800GT il joc cu AA8x si AF16x la ~40fps, iar daca OC-ez si placa video am ~55fps. Iar 8800GT nu este cu mult peste 9600GT. Nu intelez totusi de ce ai facut downgrade de la C2D la X2 ?
De bou ce sunt !
Te rog sa nu compari X2 4200+ cu C2D 3ghz, e ca si cum ai compara dacia cu mertzanu ! E diferentza enorma intre ele !
AMD X2 4200+, Mainboard Msi MS-7260, Geil 2x1Gb + 1Gb noname DDr2, BFG9600GTOC, Asus Xonar DX, WD320KS, DVD-writer Asus, Antec Plus View II, Logitech G15 Keyboard+MX1100 Mouse, Prestigio P3220BW 22"LCD; Sennheiser HD555; Nokia E90 Black+2GB MicrosdHC
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

KodiaK wrote:daca OC-ez si placa video am ~55fps. Iar 8800GT nu este cu mult peste 9600GT. Nu intelez totusi de ce ai facut downgrade de la C2D la X2 ?
Tu overclochezi placa mai mult de 40% mosiere? [smilie=Nice-try.gif]
picz or it didn't happen
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Unde am zis ca o OC-ez mai mult de 40%?
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Dacă tu ai 40 FPS-uri cu ea la frecvenţe default cu 8X AA, nu ajungi în veci la 55 FPS cu OC (în aceleaşi condiţii).
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

KodiaK wrote:Unde am zis ca o OC-ez mai mult de 40%?
Nu ai zis, insa ai dat de inteles! :thumbleft:
picz or it didn't happen
X5

Post by X5 »

Am vreo sansa sa pot juca acest joc cu sistemul din semnatura?...ca l-am instalat si nu il pot juca :(
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Dupa niste verificari mai amanuntite am constatat ca dif de fps-uri nu era de la OC ci de la AA :P. la 40 e AA8x la 55 e AA4x :). Atunci cand am OC-at placa micsorasem si AA-ul...for some reason, si de acolo confuzia. Sorry for the inconveniance. :)
X5, slabe sanse. Cel mai bine bag F2, e same .... numai ca mere mult mai bine. F:UC aduce in plus numai grafica, de care tu oricum nu poti profita pt ca nu te tine sistemul :(
X5

Post by X5 »

KodiaK te-ai inselat,merge super bine jocul,chiar i-am dat maxim rezolutia 1280x1024,era culmea sa nu il duca pe asta daca duce GRID-ul si ala pe rezolutii mari.
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Lol...citisem ca ai 6600GT, nu 9600GT :D
Ciudat totusi ca lui Symbian Freak nu ii mere asa de bine, cu toate ca are procul mai bun ca al tau si pl video oc-ata :-k
X5

Post by X5 »

Chestia e ca eu nu i-am dat nici un AAx4 sau AAx8 :) e pe zero
gigel

Post by gigel »

Oricum jocul desi are grafica buna nu este cu muult mai buna decat Flatout2 si in orice caz nu este atat de buna incat sa justifice cerintele de sistem care au crescut totusi foarte mult. Fiind acelasi engine care inainte era super optimizat ma intreb ce s-a intamplat oare. Pai inainte Flatout2 imi mergea perfect cu toate la max la 1280X1024 fara aa si af pe un amarat de 6600gt cu un proc e6300 si un giga ram.

Acum am zis sa bag ultimate carnage pe laptop sa-l vad cum merge si se pare ca un notebook cu C2D @ 2.5 Ghz, 8600M GT cu 512 video ram si 3 giga ram nu prea ii face fata. Merge bine pe rezolutia lui nativa 1280X800 cu totul la maxim doar cu unele mici sacadari cand sunt toti concurentii pe ecran si e praf mult, etc. Daca am indarznit sa bag oleak de aa/af se schimba povestea. Deci din punctul meu de vedere mult mai slab optimizat si cum ziceau si altii mai sus controlul mai greoi. Macar parca are mai multe moduri de joc :P
Parerea mea!
caraboy

Post by caraboy »

Am zis sa-i dau o sansa, il joc pe un 9600GT Sonic in 1680x1050 cu 2xAA si restul la maxim. Pe 9600GT merge bine, pe vechea placa 8600GT se agata.
Da, nu e optimizat, dar cand nu ai ce face, te mai prinde o cursa, doua. :P PE laptop raman la Flatout2.
Maxtop

Post by Maxtop »

Salutare!
Imi spune si mie cineva unde isi pune salvarile in Vista x86 SP1 ca vreau sa instalez OS-ul si nu vreau sa reiau jocul!
BOG

Post by BOG »

Nu seamana cam mult cu Burnout?
alexanderhausen

Post by alexanderhausen »

La mine ruleaza sacadat urat de tot.Am incercat si cu/fara AA & Anisotropic,la rez. mai mici,din PV am dat si cu OpenGL si UseHardware...nimic.
Sistemul eu zic ca este ok: BFG 8600GTS OC,2giga ram 800mhz(din pacate kingmax),Athlon64 4000+,pe un MSI K9N Neo v2/v3 (MS-7369).
Ziceti si voi acuma.
mEchanic mAchine
BOG

Post by BOG »

Mie pe Q6600 si 2GB ram la 800Mhz cu HD3850 (256MB) imi ruleaza aproape cursiv pe 1680x1050 fara AA, dar mai apar niste momente de sacadare mai puternica care eu consider ca au legatura cu incarcarea in memoria video a informatiilor. In general e jucabil dar e enervant cand pierd o cursa din cauza scaderii bruste a framerate-ului!

alexanderhausen: la ce rezolutie il joci?
alexanderhausen

1440x900 wide.Cateodata e jucabil , dar e extrem de enervant cand apuc sa merg 3-4 metri si incepe nebunia si de abia ies din joc cat de greu se misca.
Am instalat ultimul driver nVIDIA,79...de pe nvidia.com si imi agata dupa juma' de cursa.Acum am observat ca si la inceput agata,pot sa ies sa fac setari din nvidia CP pana imi creste barba.Am dat la un moment dat Triple Buffering pe OFF si Vertical Sync-ON si a mers,asta s-a intamplat odata.Se poate sa fie jocul de vina.
mEchanic mAchine
BOG

Post by BOG »

Stiu ca jocul este portat destul de prost de pe consola si acesta ar putea sa fie motivul pentru care tie nu-ti merge. Ai incercat sa umbli pe la nivelul detaliilor grafice din joc?
alexanderhausen

Am incercat si la detalii si nici un reultat.Chiar am bagat un pic acum ca mi-era o sete de un derby match si asta ruleaza bine,in schimb race-ul sacadeaza de cand iau startul.Tot ce se poate sa fie varianta pe care o am "buba".

Later edit:
S-a rezolvat problema domnilor.Nu va mai faceti griji pentru mine.Am alta varianta de joc,daca va intrebati ce am facut.Oricum este un joc foarte pretentios,FlatOut 2 se misca binisor si pe FX-uri!
mEchanic mAchine
Post Reply