madace wrote:Se presupune ca nici de SB, nici de PB.
EA Games
Si da energy, gothic 3 mi s-a parut superb. Sunt multi care il critica, insa tind sa cred ca sunt cei care nici nu au putut sa-l joace calumea. Imi aduc aminte ca atunci cand a aparut aveam un athlon 2400+, FX5600, 256 ram. Iti dai seama cum mergea cu tot pe low nu? Bun, dar pana la urma framerate-ul nu era nimic in comparatie cu nivelul detaliului care era GROAZNIC! Atunci cand mi-am luat E6300-ele, 2 gb ram si 8800gts aveam senzatia ca e ALT joc. Cu totul altul! Abia atunci am constientizat ca era soare, o atmosfera primitoare etc. Initial, pe vechea placa, imaginea e cu TOTUL alta. Aveam un draw distance atat de mic, incat nu vedeam nimic in fata mea.. parca mergeam cu torta noaptea.. si in plus, nu era nici un fir de iarba pe jos
Asa ca eu tind sa cred ca cel putin unii care il critica, habar nu au cum e sa-l joci la detalii maxime. Bine, privind optimizarea... pot sa spun ca si pe 8800gts mergea prost noaptea, in orasele mai aglomerate; dar am trecut cu vederea acest aspect, pentru ca in rest mergea chiar foarte bine
Insa nu am apucat sa-l termin pentru simplul motiv ca... a intervenit o problema si a trebuit sa dau format C:/... Cum termin cu bacu, ma reapuc de el. Este printre EXTREM DE PUTINELE jocuri (poate singurul?) la care am curajul/rabdarea de a o lua de la inceput. Defapt, daca stau sa ma gandesc bine, chiar imi face placere.
PS: Ce mi s-a parut superb la jocul asta: feeling-ul, MUZICA, povestea, arhitectura cladirilor etc. O alta chestie care mi-a placut enorm: cand m-am dus in Gotha.. era noapte, urat, cam "scary" as putea sa spun; m-am batut cu zombie, scheleti etc, am batut demonul ala de acolo si in final, cand am iesit din cladire era dimineata, cu soarele sus pe cer... nu stiu cum sa explic, o senzatie deosebita!

Pana acum, in clasificarea mea care cuprinde "cele mai bune jocuri", pe locul 1 era Mafia. Acum as putea spune ca si G3 merita pus alaturi de acesta.
De un singur lucru mi-e teama:
G4 - cine stie daca va mai fi la fel