Gothic 3 - Forsaken Gods

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

madace

Gothic 3 - Forsaken Gods

Post by madace »

M-am gandit sa fac topic nou, o data cu aparitia acestor screenshoturi, deoarece cel de G3 era prea incarcat.

Asadar...
Two Years after the phenomenal success of Gothic 3, this new episode offers a new glimpse into the amazing world of Gothic. Forsaken Gods includes new quests, new monsters and many of the old friends whom gamers around the world got to know in previous episodes. Gothic 3 - Forsaken Gods will answer all the questions which have risen in the past and will slowly introduce the fans to a new chapter...

Features:
- Lively and interactive environment which reacts to the player's actions, creating a very intense and realistic atmosphere
- Improved graphics quality thanks to updated engine technology
- Enhanced user interface
- 15-20 intense hours of gameplay
- Improved combat system with new combat rules
- Plenty of new weapons, armour, monsters and quests
Ce mi-a atras atentia: - Improved combat system with new combat rules \:D/

Sursa: http://www.gamershell.com/pc/gothic_3_f ... shots.html
Si oficial.

Mi se pare mie, sau texturile pe animale si ziduri sunt mult imbunatatite? :icon_smile:
Pantsless

Re: Gothic 3 - Forsaken Gods

Post by Pantsless »

- Improved graphics quality thanks to updated engine technology
O grozav, acum o sa avem nevoie de 4 gb ram si 2 x 9800GTX OC [smilie=Nice-try.gif]
Sper totusi sa nu fie asa.. :)

Sa inteleg ca e un.. uhm.. expansion.. or smth?
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
kagemusha

Post by kagemusha »

Dar am inteles ca nu e facut de Pirahna Bytes, e adevarat?
energy

Post by energy »

Păcat că nu mai am salvările din gothic 3, probabil cu expansionul ăsta o să trebuiască să-l reiau de la început, not so nice.
În plus gothic 3 ul mi-a plăcut mult mai mult decât the witcher, aşa că probabil merită osteneala.
I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
georgeleus

Post by georgeleus »

energy wrote:În plus gothic 3 ul mi-a plăcut mult mai mult decât the witcher, aşa că probabil merită osteneala.
AMIN to that, brother [smilie=Thumbs-Up.gif] .

Abia-l astept !!! \:D/

Dar tocmai in Q4 ... [smilie=Wonder.gif]
--
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
Pantsless

Post by Pantsless »

Ohoo, G3 e cu muult peste the witcher... Defapt pe cel din urma nu prea am putut sa-l joc, nu m-a "prins" deloc...
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
energy

Post by energy »

Oarecum offtopic...
Exact cum zici, Gothic 3 avea ceva ce te atrăgea, povestea, personajele sunetele... când am cumpărat the witcher mă aşteptam la cel mai bun rpg al lui 2007, o grămadă de forumişti îi dăduseră note impresionante şi toate commenturile erau pozitive. Ajuns acasă l-am instalat pt a găsi o cameră care se mişcă infect, ba e prea aproape, ba prea departe ca în dungeon siege... când e prea aproape nu vezi inamicii calumea, oricum a fost pt mine o dezamăgire... chiar şi cu detalii maxime în 1680, exteriorul tot arăta fals, interioarele erau parcă mai cizelate. inventar mic şi tot felul de mizerii pe care le cari cu tine fără să ştii la ce folosesc, nu poţi duce nici măcar o armă în inventar ca să o vinzi să faci nişte bănuţi. cu unele questuri a mai crescut în ochii mei, cu choice-urile de pe parcurs, stilul de luptă e unul inovator, questurile sunt f multe şi sistemul de afişare e derutant, la fel la skilluri trebuie să pui câte un punct practic peste tot, nu ai un skill dominant trebuie să fii multilateral dezvoltat .. nu ştiu ce să spun, dar nu m-a prins deloc, tot aşteptam să treacă câteva ore, da de o să simt şi eu ceva, cum ziceau ceilalţi forumişti... dorinţa aia de a avansa în nivel, de a dobândi arme şi itemuri mai bune, curiozitate... nici una din astea nu a apărut la mine + unele buguri care nu au dispărut nici măcar după patchul 1.3 pe care l-am instalat, ai aceeaşi armă de 2 lei de la început, nu vezi un stats unde să vezi efectiv cât ai damege sau cu cât ai crescut în damage, habar nu am unde să pun puncte să cresc la vitality, nu este tab de vitality în hero stats.. e cel puţin ciudat...
efectiv, când jucam fallout 2 sau gothic 3 pierdeam nopţi întregi în faţa monitorului, lipseam la facultate sau la muncă... şi noaptea visam brotherhood-ul sau floaters uri şi trolli uriaşi omorâţi de la distanţă cu arcul sau oraşe eliberate în myrthana.
I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
madace

Post by madace »

Sa speram ca e un Add-on, cum a fost si TNotR pentru G2. Cica acest add-on va creea o legatura mult mai buna intre G3 si G4.
Si inca nu se stie de cine este facut add-onul. Se presupune ca nici de SB, nici de PB.
Pantsless

Post by Pantsless »

madace wrote:Se presupune ca nici de SB, nici de PB.
EA Games [smilie=Nice-try.gif]

Si da energy, gothic 3 mi s-a parut superb. Sunt multi care il critica, insa tind sa cred ca sunt cei care nici nu au putut sa-l joace calumea. Imi aduc aminte ca atunci cand a aparut aveam un athlon 2400+, FX5600, 256 ram. Iti dai seama cum mergea cu tot pe low nu? Bun, dar pana la urma framerate-ul nu era nimic in comparatie cu nivelul detaliului care era GROAZNIC! Atunci cand mi-am luat E6300-ele, 2 gb ram si 8800gts aveam senzatia ca e ALT joc. Cu totul altul! Abia atunci am constientizat ca era soare, o atmosfera primitoare etc. Initial, pe vechea placa, imaginea e cu TOTUL alta. Aveam un draw distance atat de mic, incat nu vedeam nimic in fata mea.. parca mergeam cu torta noaptea.. si in plus, nu era nici un fir de iarba pe jos [smilie=maniac.gif]
Asa ca eu tind sa cred ca cel putin unii care il critica, habar nu au cum e sa-l joci la detalii maxime. Bine, privind optimizarea... pot sa spun ca si pe 8800gts mergea prost noaptea, in orasele mai aglomerate; dar am trecut cu vederea acest aspect, pentru ca in rest mergea chiar foarte bine :)

Insa nu am apucat sa-l termin pentru simplul motiv ca... a intervenit o problema si a trebuit sa dau format C:/... Cum termin cu bacu, ma reapuc de el. Este printre EXTREM DE PUTINELE jocuri (poate singurul?) la care am curajul/rabdarea de a o lua de la inceput. Defapt, daca stau sa ma gandesc bine, chiar imi face placere.

PS: Ce mi s-a parut superb la jocul asta: feeling-ul, MUZICA, povestea, arhitectura cladirilor etc. O alta chestie care mi-a placut enorm: cand m-am dus in Gotha.. era noapte, urat, cam "scary" as putea sa spun; m-am batut cu zombie, scheleti etc, am batut demonul ala de acolo si in final, cand am iesit din cladire era dimineata, cu soarele sus pe cer... nu stiu cum sa explic, o senzatie deosebita! :)
Pana acum, in clasificarea mea care cuprinde "cele mai bune jocuri", pe locul 1 era Mafia. Acum as putea spune ca si G3 merita pus alaturi de acesta.

De un singur lucru mi-e teama: G4 - cine stie daca va mai fi la fel :sad1:
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Pacat ca era groaznic de reptetativ. In fiecare oras trebuia 75% sa te placa ca sa poti fi primit nu stiu unde, dar si al naibii de nervant era sistemul de combat. #-o

Din cate stiu FG e facut tot de PB.
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Pantsless

Post by Pantsless »

calin_banc, da era cam repetitiv, dar nu ma puteam satura de el in nici un chip [smilie=maniac.gif]
georgeleus

Post by georgeleus »

Caline, n-ai ce zice ... Pantsless made his point . \:D/

Acum ce vreau eu sa va intreb (si nu e chiar atat de offtopic ... dar pe-aproape) :P

Daca se hotarau sa nu-i mai bage voice acting si subtitrari in engleza ... l-ati mai fi jucat vreunu ?
(asta tinand cont ca jocul a fost scos in nemtzeste la inceput si a trecut ceva timp pana au finalizat varianta in limbaj universal (englezeshte) .

Oricum ma astept la lucruri maretze din partea lui Gothic 4 ; mai ales ca 3-ul a fost SINGURUL joc pe care am continuat sa-l joc in pofida optimizarii proaste si a nenumaratelor bug-uri . [smilie=maniac.gif]
Nu stiu ce-a fost , dar era ceva care pur si simplu ma atragea si nu ma lasa sa-l abandonez .

[smilie=Off-Topic2.gif]
--
Burt Reynolds.
Pantsless

Post by Pantsless »

georgeleus wrote:Daca se hotarau sa nu-i mai bage voice acting si subtitrari in engleza ... l-ati mai fi jucat vreunu ?
Cred ca da, insa consider ca la un moment dat ar fi devenit cam enervant fara voice-acting. Chestia asta a ajutat mult de tot in opinia mea.
Yeti

Post by Yeti »

Pantsless wrote:
madace wrote:Se presupune ca nici de SB, nici de PB.
EA Games [smilie=Nice-try.gif]

Insa nu am apucat sa-l termin pentru simplul motiv ca... a intervenit o problema si a trebuit sa dau format C:/... Cum termin cu bacu, ma reapuc de el. Este printre EXTREM DE PUTINELE jocuri (poate singurul?) la care am curajul/rabdarea de a o lua de la inceput. Defapt, daca stau sa ma gandesc bine, chiar imi face placere.
Si eu vrut sa reincep insa m-am hotarat sa astept expension packul [smilie=Respect.gif]
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
georgeleus

Post by georgeleus »

Intr-adevar cu totii asteptam acest pack ... Numai sa merite asteptarea .

Oare ar fi posibil ca printr-un expansion sa rezolve problemele de optimizare si cateva din bug-urile pe care nu le-au rezolvat prin patch-uri ? :-k
--
Burt Reynolds.
Pantsless

Post by Pantsless »

Bug-uri da, poate ca vor fi reparate; insa optimizarea... sa zicem ca nu-i punctul lor forte. Speranta moare ultima, insa agonia o va distruge in final [smilie=maniac.gif]
SINCER, nu cred ca o sa fie prea optimizat.
Racer

Post by Racer »

Tin minte cum aveam un 6600GT iar Gothic 2-ul imi mergea cu 12 !!! FPS-uri in anumite locuri din Korinis [smilie=Nice-try.gif] Deci subscriu si eu la ce a zis Pantsless cum ca "optimizarea nu e punctul lor forte" :) Sa speram ca o sa fie bine.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Ithanium

Post by Ithanium »

G2 si G1 sunt cele mai bune jocuri pe care le-am jucat...racer nu stiu ce setari aveai tu...in plus sunt sigur ca pantsless se referea la G3 care intr-adevar este foarte prost optimizat
Pantsless

Post by Pantsless »

Da, la G3 m-am referit, insa el a inteles bine lucrul asta. A evidentiat faptul ca echipa ce se ocupa de seria gothic nu pune accentul pe optimizare - ever. Si cam are dreptate pentru ca toate jocurile gothic au avut cerinte ridicate raportate la perioada in care au aparut.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Racer wrote:Tin minte cum aveam un 6600GT iar Gothic 2-ul imi mergea cu 12 !!! FPS-uri in anumite locuri din Korinis [smilie=Nice-try.gif] Deci subscriu si eu la ce a zis Pantsless cum ca "optimizarea nu e punctul lor forte" :) Sa speram ca o sa fie bine.
N-are cum, nu cred c-am avut atat nici cu 920SE-ul meu.

Altfel, sper sa fie ceva mai optimizat si sistemul de lupta sa elimine situatile penibile in care te omora un lup din cauza sistemului tampit conceput de ei. Ah da, cel putin quick save si quick load sa fie ceva mai rapide. Pana mea, doar de aia le zice quick . [smilie=maniac.gif]
Yeti

Post by Yeti »

quick le zice ca nu trebuie sa umblu prin meniuri etc...Iar acum la mine un save e 10 sec si un load 30+ secunde. Acceptabile..La limita dar acceptabile.
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Pantsless

Post by Pantsless »

calin_banc cateva din problemele de combat (de ex. atunci cand te puteau omori mistretii fara sa ripostezi) au fost rezolvate prin patch-urile scoase.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Eu am pus patch-ul 1.2.xx nu mai stiu si in final am aplicat 1.6. Lupi, mistrti si alte jivine asemenea ma omorau relativ usor. Apoi daca cresteam nitel in nivel, chiar si fara armura, am ajuns in desert si mai nimic nu-mi statea in cale cu putina rabdare. In afare de Ogre eliminam totul cu sabia, extrem de rar arc/arbaleta. Cel putin atata timp cat nu-mi intrerupea atacul, atunci ma ataca fara drept de apel si somnul de veci il ducea in Olimp pe preaiubitul meu erou.

Personal am mari asteptari de la continuarea asta, mai ales ca n-am terminat originalul desi l-am inceput de doua ori ... sau trei. :d
georgeleus

Post by georgeleus »

Mai baieti, haidem sa revenim la subjectul acestui topic !

Ati mai aflat ceva noutati despre noul Add-On Forsaken Gods? .
Cand va fi scos?... ce va contine ?...

Nu au aparut date concrete pe nicaieri ?...

(dupa un google-it sumar n-am prea gasit mare lucru)
--
Burt Reynolds.
madace

Post by madace »

Intre timp au aparut noi screenshoturi, artwork-uri si gameplay videos. Le puteti vedea pe toate pe threadul oficial. Numai rabdare sa aveti, sa le cautati prin toate paginile. :d
georgeleus

Post by georgeleus »

Interviu cu Kevaad Abdool , producatorul Add-On-ului de la Trine Games :

Se anunta schimbari majore in ceea ce priveste grafica si chestiunile tehnice (performanta, tactici de lupta, etc.) . Pare destul de interesant ceea ce se preconizeaza . Data interviului : 9 Septembrie 2008 .
PC Games: When did you start working on this project?\

Abdool: We actually began doing preproduction before the official starting date for the project. Many of us here had heard of the Gothic series and played the games but there was still a substantial amount of research required. The official starting date was February 2008.

PC Games: Why, do you think, have you been entrusted with G3 instead of a German/Austrian developer?

Abdool: Gothic is a very established franchise. It has very clear boundaries on what additions the series will adapt well to. We have spent a lot of time doing research on fan sites and forums, also with JoWooD, discussing Gothic 3: Forsaken Gods. In the end we all had a clear vision of what was expecting and our studio has the means of providing it. Despite being in India, we guys have had a lot of experience prior with working at companies such as EA, 2K Sports, Microsoft etc. and we have a big multicultural staff from many countries such as USA, UK, Germany, Russia, Romania , France, Italy, Japan etc.

PC Games: What projects/games have you produced in the past?

Abdool: We have produced India's most anticipated game "Streets of Mumbai”. We are also currently working on 3 unannounced next-gen projects for International Publishers using the top technology such as Unreal Engine 3 for XBOX360 and PS3. The team has experience working at many EA, Take-Two franchises.

PC Games: How much freedom do you have during development? Are you 'in charge' or are you programming based on concepts from the Germany and Austria?

Abdool: Well literally, we've had full freedom over the game. But we understand that Gothic is an established franchise and fans have clear expectations for what they want to see in the game. As mentioned before we spent a lot of time early on in the project defining our goals and setting our boundaries. It was very important to match the style which the franchise has already established. We have worked day and night with German writers and producers to ensure that the Gothic fans get what they want.

PC Games: Are you in contact with the original development team of Gothic 3?

Abdool: We were never in direct contact with the original Gothic 3 team but we did receive all of the documentation that was created for the project. Essentially the most difficult phase of production was the beginning. There wasn't a lot of documentation on the programming and as you can imagine the program is fairly large and complex. It's a steep learning curve when you first start out, but once our technical minds understood the system it was easy for us to make changes.

PC Games: Did you know the Gothic series before you started working on this project?

Abdool: I played a lot of Gothic 2 and 3 before this project. It was very exciting for to have the opportunity to created the changes which I envisioned while playing Gothic 3. Even before the project started I had many thing in my mind which I wanted to upgrade. Once the project began, well a little before, I spent a lot of time reading through Gothic message boards and fans to get an idea of what everyone else had in mind. I'm happy to say that most of the ideas I had other people also agreed, so I think people will be very happy with the changes we have made.

PC Games: What changes to the code and art did you have do make?

Abdool: Gothic 3 was a great game, but it had the potentially to be much more. Unfortunately it had technical issues which hindered its performance. Several patches were released to help fix its various problems, but many of these lie deep within the foundations of the game. We spent a lot of time making improvements to the engine code trying to squeeze as much performance as we could. We have also done some work on the character creation process. We extended the artificial intelligence system to take into account more variables. This gave us more control over how we want characters to behave.

The visual quality of Gothic 3 was very good for its time, but we want to give fans the opportunity to experience Gothic with modern day graphics. This extended to both art and code changes, the two go hand in hand. Our graphic programmer worked on improving and extending all of the existing effect in the game, along with some new additions. The game now features 64bit High Dynamic Range Lighting (HDR) with bloom, Volumetric Fog, Heat Haze, specular lighting with fresnel approximation, global rim lighting, parameterized rim lighting and sub surface scattering for realistic skin rendering. We have also added fallback shaders for our effect so even on low end machine you should see a graphical improvements. We also implement an improved character creation system on the back end to take advantage of the new technologies we added. We ran all of the existing characters through this process and all of the new ones.

PC Games: Are you responsible for bug fixing/QA as well?

Abdool: We do have an in-house testing team here. They stay up-to-date with the builds the programmers are creating to try and spot any major issue from progressing to future builds. JoWooD also provided a large testing team. We worked very closely with this team and the producers at JoWood to evaluate the gameplay, story, characters, missions/quests, and of course any functionality issues which were encountered. This product has also been the top priority for JoWooD as well and they have spent a lot of money and time in working with us and making it the best possible G3 AO.

PC Games: Many fans are asking themselves: How do you scale down the game world? I mean: Are there fences or walls in front of the desert now? Or any new natural barriers like rocks or trees?

Abdool: Yes, the barriers are made up mostly of netuar elements. These were added seemless and the game world still maintains a realistic visual quality.

PC Games: Besides new quests and an expanded storyline - what are the key features of the game?

Abdool: As I mentioned before we spent a lot of time evaluating what people wanted. The key features in expansion are: new characters, new weapons, upgraded combat system, new graphics effect ( as I mentioned earlier), and upgraded performance. We did spend some time adding some new quest types to reduce the monotonous feeling you get when playing Gothic 3. We have also added some new abilities to create more options in developing your character. We have added some very intricate systems for calculating damage, stamina, and health losses while in combat. These primarily use character and weapon attributes as inputs, so now players can evolve a character in a way which suits his playing style. And with all our graphical improvements and new story and quest elements you get to experience all this in a great looking game.
--
Burt Reynolds.
Stainer

Post by Stainer »

salutari.
apai good old JoWood can't stop from amazing us;
optimizarea tipica pentru jocurile din seria gothic si-a facut aparitia si in cel de-al patrulea joc.
motorul grafic sufera de aceleasi sacadari si scurte blocari dar avem imbunatatiri la nivelul vegetatiei si avem hdr hehehe

chestie ce pentru mine este un pic deranjanta este ca eroul nostru fara nume pe care il plimbam din valea minelor in khorinis si apoi pe continent s-a saturat sa faca pe omul bun
Spoiler!
si s-a hotarat sa devina liderul suprem al myrtanei,marele si minunatul mainquest nefiind altceva decat alergarea de colo colo sa aduni reputatie cu toate factiunile care s-au format dupa plecarea eroului pentru a le aduna sub un singur banner ahem pentru a aduce pacea.si cum nu era destul de pompos si corny eroul mai are si tupeul sa foloseasca replici de genul :"ai tupeu sa spui asa ceva in prezenta mea?" sau "oameni ca tine ar trebui dati ca hrana la snapperi", in urma unei conversatii cu un oier care il roaga sa extermine turma de oi a oierului de vis-a-vis pentru ca i-a scazut profitul

amuzant a fost cand am vorbit cu un npc si cand a trebuit sa se auda vocea eroului,culmea, tot vocea npcului s-a auzit provocandu-mi o senzatie de WTF?!?!?

dar eh voi juca si acest joc macar de dragul numelui. Hai cu Gothic IV !
rayn3

Post by rayn3 »

Mda...Mare mare dezamagire si cu acest addon...:( se vede ca a plecat din curtea Piranha Bytes, inca de la primul G3....practic de la G3 incoa, nu mai este universul cu care am fost obisnuiti in primele doua parti, inclusiv addonul NOTR. Eu sincer as fi preferat un G3 facut de aceeasi porfesori de la Piranya Bytes, chiar sa fi ramas cu grafica din G2, dar sa aibe acelasi gameplay din primele doua parti, story-ul, povestea, atmosfera.....Referitor la addon, l-am inceput prima data cu varianta in germana, am modificat in Useroption.ini, limba din german in english si a fost totul OK pe partea asta, dar pe de alta parte, la fel ca si primul G3 a fost dezastru, full de buguri, de la vesnica problema a swapului, pana la faptul ca anumite npc-uri din joc nu se vad, sunt invizibili, dar totusi ii auzi cand treci pe langa ei si le vezi si cele doua bare(HP&stamina), whatever....Cand a aparut varianta in engleza, am zis ca trec pe el ca o sa vorbeasca si in engleza, o sa fie speech-ul in engleza. A fost asa, dar e mulllt mai prost optimizat decat varianta in germana si spun asta , fiindca am pus si patchul si mergea execrabil. Asa ca am copiat din jocul english, acel speech english, dupa care i-am dat uninstall si am pus la loc varianta in germana, am copiat english speech-ul in directorul radacina(G3 FG German), am modificat in Useroption.ini, Language si Speech din German in English si gata. Va zic ca se misca de 10 ori mai bine varianta asta germana decat cea engleza, cel putin la mine, puteti incerca, sper ca si la voi sa mearga. Il joc pe 1680x1050 si totul full, cu AA4X, fara Depth of Field care vad ca nu ramane activ, am inteles ca trebe sa renunt la AA....
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Sry de offtopic, dar;
Mai sistemul tau e bun, si placa video, dar nu si pentru 4x AA. Pana mea, eu daca ma joc ceva la 1680 e prea frumos totul si voi mai vreti si AA. :d Ca ti-a mers cand era in germana bine, asta na, e al poo-poo. :tongue3:
Stainer

Post by Stainer »

ehe 1600.
macar inca avem atmosfera care ne tine in fata monitorului cu zilele.totusi un gothic 3 cu gameplay-ul din 1 si 2 ar fi ceva de vis. continuam sa visam nu ? :occasion14:
Pantsless

Post by Pantsless »

Cei care au jucat expansionul, ce spuneti, merita sa-l pun?
Eu G3 nu am apucat sa-l termin din cauza unor salvari sterse accidental, si am vrut sa ma reapuc. Sa instalez originalul g3 si sa-l termin sau sa pun direct expansionul? :-k
rayn3

Post by rayn3 »

Joaca intai primul G3, ia-l de la capat, termina-l si abia apoi te apuci de addon
Bluetooth wrote:Sry de offtopic, dar;
Mai sistemul tau e bun, si placa video, dar nu si pentru 4x AA. Pana mea, eu daca ma joc ceva la 1680 e prea frumos totul si voi mai vreti si AA. :d Ca ti-a mers cand era in germana bine, asta na, e al poo-poo. :tongue3:

Te inseli amarnic cand zici ca placa pe care o am nu este pt AA, chiar este foarte buna la asa ceva, este mult peste alte placi mai bune atunci cand activezi AA, de fapt toata seria HD4800 are acest ATU.... [smilie=Read-FAQ.gif]
Stainer

Post by Stainer »

cum a spus si rayn3. iti recomand g3 si apoi addonul. daca si tu ai fost atras de atmosfera celui de-al 3lea joc iti va placea si addonul,
Spoiler!
desi la capitolul poveste nu se va dezvalui atat de mult pe cat ne-a fost dat de gandit
oricum cu bugurile aferente cu tot il iubim si uram in acelasi timp pentru ca este un joc peste medie
Gabizu

Post by Gabizu »

Deci Add-onu asta e varza... la capitolul dialoguri !DIALOGURILE = Bataie de joc !
La grafica sta mai bine.. dar engineu e la fel de sacadat [am pus si patchu dar.. nu se face simtit]

In rest.. am jucat vreo 2 ore.... e mai colorat... mai au adaugat niste chesti noi.. cat am putut sa observ.... !

Parerea mea.. este un Gothic 3 paralel, scos aşa hai sa mai jucam odata ! "Paralel rau de tot"
Stainer

Post by Stainer »

hey macar avem poarta dinspre tabara de sclavi din montera reparata si capitala hehehe
Shader

Post by Shader »

Live in your world, get pwned in mine!
georgeleus

Post by georgeleus »

Intr-adevar it sucks !
L-am incercat si eu aseara si n-am avut ce s-aleg din el ... Noroc ca aveam instalat si Gothic3-ul original, mai mi-au ramas ceva misiuni de facut prin el, si cand am facut un hot-swap intre cele doua am ramas trasnit de cat a putut sa INvolueze acest asa-zis add-on . Nu se compara nici pe sfert cu jocul facut de Pirahna Bytes .
Culmea, astia de la Trine au avut engine-ul PB-ului si-n loc sa-i mai amelioreze din bug-uri au reusit chiar sa-l strice mai rau .

Cu peciu 1.1 si tot nu pot sa "culeg" carnea animalelor dupa ce le omor (doar un exemplu) ... Ca sa nu mai vorbesc de grafica, cu toate la HIGH inafara de apa care parca e un pic mai reusita restul detaliilor se vad execrabil (pomii, iarba, dealurile - chiar si npc-urile mi se par mai putin detaliate).
Gabizu wrote:(...) la capitolul dialoguri !DIALOGURILE = Bataie de joc !
Parerea mea.. este un Gothic 3 paralel, scos aşa hai sa mai jucam odata ! "Paralel rau de tot"
Nici nu stii cat de mult pot sa subscriu la aceasta idee !

Sper ca Arcania sa merite asteptarea ...
--
Burt Reynolds.
Stainer

Post by Stainer »

asa se intampla cand dai pe mana unor nepriceputi o serie de jocuri bune.nu reusesc decat sa o strice.pana la arcania imi voi pierde timpul alergand prin knorinis si myrtana
Keos

Post by Keos »

Din ce am inteles cei de la Joowod si-au cerut scuze pt G3 si addon si au spus ca au fost oarecum fortati sa il scoata anul asta si nu s-a putut lucra la el cum trebuie, in acelasi timp au spus ca G4 va beneficia de un beta testing care sa ii multumeasca pe fani. Daca cineva poate traduce tot ce scrie aici din germana...
There is no order...
georgeleus

Post by georgeleus »

Da-mi si mie te rog frumos linku in care ai vazut ca si-au cerut scuze ... Nu de alta, dar chiar sunt curios cum s-au exprimat [smilie=maniac.gif] .
--
Burt Reynolds.
Post Reply