Joystick
Moderator: Moderatori
Joystick
Buna seara.
Sunt nou pe acest forum si un fan vechi al revistei XtremPC. Am citit noul numar al revistei, numarul 101, si am o rugaminte la cei care cunosc, poseda sau chiar la autorul materialului legat despre joystick'uri (daca se poate). As vreau sa stiu care dintre ele este cel mai bun pentru jocuri sportive gen FIFA (in speta FIFA 2008) si toate celelalt jocuri in care miscarile rapide sunt "mutarile" castigatoare. Am un joystick, Thrustmaster Firestorm Digital Gamepad 3 si sunt nemultumit de modul in care se comporta in jocul prezentat mai sus. Va multumesc pentru intelegere si pentru ajutor.
O noapte linistita,
Numai bine.
Sunt nou pe acest forum si un fan vechi al revistei XtremPC. Am citit noul numar al revistei, numarul 101, si am o rugaminte la cei care cunosc, poseda sau chiar la autorul materialului legat despre joystick'uri (daca se poate). As vreau sa stiu care dintre ele este cel mai bun pentru jocuri sportive gen FIFA (in speta FIFA 2008) si toate celelalt jocuri in care miscarile rapide sunt "mutarile" castigatoare. Am un joystick, Thrustmaster Firestorm Digital Gamepad 3 si sunt nemultumit de modul in care se comporta in jocul prezentat mai sus. Va multumesc pentru intelegere si pentru ajutor.
O noapte linistita,
Numai bine.
Re: Joystick
in PGL, pentru jocul FIFA, cei mai multi jucatori au ales Xbox 360. Eu joc Pes 2008, de pe un Logitech Chillstream, si pot zice ca s-ar fi putut si mai bine. E foarte precis, insa, spre deosebire de vechiul Dual Action (care era cel mai imprecis!), are cursa lunga, si e mai greu sa faci faze de o finetze deosebita. In rest, e perefect. Nu am jucat cu Xbox Controller, insa cred ca-s cam la fel..cand imi pica unu in mana am sa revin.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
- nemesys_alien
Logitech Chillstream si XBOX 360 Controller ca si performante is cam aceasi mancare de peste. Dar ca si comoditate XBOX 360 Controller e de departe mult mai bun. Spun din proprie experienta asta.
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

nu mai spune "joystick". chiar tu ai scris ca ai "Thrustmaster Firestorm Digital Gamepad 3".
spune-i "gamepad" ca altfel induci lumea in eroare.
spune-i "gamepad" ca altfel induci lumea in eroare.
la mijloc intre .asm si .c
Sunt nou aici dupa cum am spus, stiu ca e mai folosit cuvantul "joystick" decat "gamepad".
Multumesc celor care mi-au recomandat cele doua gamepad'uri si cred ca voi ramane la Logitech Chillstream, daca mai sunt si alte pareri va rog sa le exprimati.
Multumesc celor care mi-au recomandat cele doua gamepad'uri si cred ca voi ramane la Logitech Chillstream, daca mai sunt si alte pareri va rog sa le exprimati.
sa nu uitam ca chillstream are si acel sistem de racire, care e foarte util atunci cand il ai. E doar o "cheste" mica acolo, dar simpatica, si cu siguranta e un plus.nemesys_alien wrote:Logitech Chillstream si XBOX 360 Controller ca si performante is cam aceasi mancare de peste. Dar ca si comoditate XBOX 360 Controller e de departe mult mai bun. Spun din proprie experienta asta.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
- nemesys_alien
Da ii un plus foarte mare dar sa nu uitam ca la sesiuni lungi de gaming asta insemnand de la 2-3 ore in sus Chillstremul nu mai e deloc comod. Cel putin pe mine ma dureau mainile de la el, este prea mic si trebuia sa il tin parca fortat in mana. Am recomandat 360-ul pentru ca nu am avut aceasta problema de comaditate, intradevar aparand problema transpiratie.. dar asta se rezolva destul de usor
.

http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

eu nu am mainile asa mari, astfel incat n-am avut nicio problema, nici macar la sesiunile mai lungi. desi intr-adevar xbox-ul parca e mai rotunjit un pic.nemesys_alien wrote:Da ii un plus foarte mare dar sa nu uitam ca la sesiuni lungi de gaming asta insemnand de la 2-3 ore in sus Chillstremul nu mai e deloc comod. Cel putin pe mine ma dureau mainile de la el, este prea mic si trebuia sa il tin parca fortat in mana. Am recomandat 360-ul pentru ca nu am avut aceasta problema de comaditate, intradevar aparand problema transpiratie.. dar asta se rezolva destul de usor.
Buna seara. Am achizitionat asa cum ziceam Logitech'ul Chillstream, si dupa parerea mea, cat am avut timp sa il "consum" mi se pare de 3 ori mai bun decat fostul meu gamepad. Sensivitatea este mult mai buna, iar cooler'ul face toti banii. Celor care sunt indecisi in achizitionarea unui gamepad le recomand cu mare incredere sa incerce si ei, nu vor avea ce regreta.
nu chiar cu mare , mare incredere. Eu am chillstream, si ma bate gandu sa mai achizitonez un xbox controller... 1. ca sa vad cum se misca si ce stie. 2. cand mai vine cate un prieten, sa putem incinge un meci de pes asa cum it was ment to be.Pandy wrote:Buna seara. Am achizitionat asa cum ziceam Logitech'ul Chillstream, si dupa parerea mea, cat am avut timp sa il "consum" mi se pare de 3 ori mai bun decat fostul meu gamepad. Sensivitatea este mult mai buna, iar cooler'ul face toti banii. Celor care sunt indecisi in achizitionarea unui gamepad le recomand cu mare incredere sa incerce si ei, nu vor avea ce regreta.

Doresc ca cumpar un XBOX 360 Wireless Controller pt. pc si am gasit 2 modele:
1.http://www.pcfun.ro/Accesorii-gaming/Ac ... r-Xbox-360
2.http://www.pcfun.ro/Accesorii-gaming/Ac ... ews#produs
care e diferenta dintre ele?
1.http://www.pcfun.ro/Accesorii-gaming/Ac ... r-Xbox-360
2.http://www.pcfun.ro/Accesorii-gaming/Ac ... ews#produs
care e diferenta dintre ele?

Core 2 Duo E4500@3GHz, Gigabyte GA-P35-DS3R, 2GB A-Data EXTREME DDR2 800+ 4-4-4-12, Leadtek WinFast PX8800 GT 512MB 700MHz/2000MHz,
HDD 2xWD6400AAKS+1xWD5000AAKS, ASUS DRW-1814BLT, Sirtec HPC-460-P12S 460W, Case Raidmax Katana, LG L226WQ-SF 22" LCD.
HDD 2xWD6400AAKS+1xWD5000AAKS, ASUS DRW-1814BLT, Sirtec HPC-460-P12S 460W, Case Raidmax Katana, LG L226WQ-SF 22" LCD.
ciudat.... sunt identice.. nu exista atat de multe tipuri de xbox conttrollers incat sa nu le stiu pe toate: normal, si wireless. ia-l pe cel mai ieftin.
Am primit raspuns de la Intend.ro pt. controller-ul ce il au pe sait (Microsoft Xbox 360 Wireless Controller B4F-00016) si au zis ca nu merge pe pc.
Cred ca controller-ul JR9-00002 e si pt. pc, iar B4F-00016 e numai pt. xbox.
Offtopic: ce incarcator pt. acumulatori imi recomandati?
Cred ca controller-ul JR9-00002 e si pt. pc, iar B4F-00016 e numai pt. xbox.
Offtopic: ce incarcator pt. acumulatori imi recomandati?
Core 2 Duo E4500@3GHz, Gigabyte GA-P35-DS3R, 2GB A-Data EXTREME DDR2 800+ 4-4-4-12, Leadtek WinFast PX8800 GT 512MB 700MHz/2000MHz,