Star Wars: The Force Unleashed

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

florin22xxl

Star Wars: The Force Unleashed

Post by florin22xxl »

http://news.filefront.com/star-wars-for ... beginning/
au trecut 2,3 ani de la ultimul joc star wars credeam ca cei de la lucasarts au uitat de noi :sad1: vesti bune se pare,se lucra la un star wars next gen,fizica reusita prin folosirea fortei,grafica next gen si o poveste de nota 11 .Nu prea exista screenshots,doar acel mic documentar din cate am gasit eu .
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
cylix

Re: Star Wars - the force unleashed

Post by cylix »

Fain jocul, dar din cate stiu, momentan este doar pentru X-box 360 si PS3, sper sa apara si pe PC.
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
Keos

Post by Keos »

Da, toti speram asta. Uite aici un pic de prezentare de la cei care lucreaza la el. Mi-au placut mult unele artwork-uri din filmulet, sper sa iasa ceva diferit de universul "standard" SW.
There is no order...
Neo

Post by Neo »

Sunt sigur ca o sa iasa un joc super, abia astept sa apara!!! \:D/ :thumbleft:
boboS

Post by boboS »

To ce sper ca filmuletu asta nu e inclus in cele de sus.
http://www.youtube.com/watch?v=3qJrV11TUa8
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Parca a zis unul din tipi ca actiunea se va desfasura pe fundalul celei din perioada dintre episoadele 3 si 4 din film. Oricum, universul Star Wars este asa de mare si ofera atatea oportunitati producatorilor, incat orice perioada ar alege, ar iesi o poveste fantastica. Pana la aparitie, sunt sigur ca se vor schimba multe; spre exemplu, ar putea povesti intamplarile prin care trece unul dintre personajele secundare din film, ar putea sa introduca personaje cu totul noi, cu propria lor poveste, ar putea face legatura cu cele intamplate cu atatea milenii in urma in KOTOR... gata, ca deja fabulez :tongue3:. Ce nu mi-a placut in acele filmulete de prezentare a fost faptul ca au rostit fraze de genul '... now that we can take advantage of the next-gen consoles like the PS3 and...'. De ce nu '...now that we can take advantage of the new DirecX 10 graphic chipsets like the 8800...' sau 'the new processors...' sau orice altceva care sa aiba legatura cu PC-ul... ar fi culmea sa fie un titlu 'console-only'.
Dar eu vreau Knights of The Old Republic III :sad1: !RAWR!
0vershade

Re: Star Wars - The Force Unleashed

Post by 0vershade »

Şi eu vreau KOTOR 3. M-a lăsat Revan în plop şi n-am mai coborât :tongue3:
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
boboS

Post by boboS »

GoreMotel

Post by GoreMotel »

Interesant, fizică apropiată destul de mult de realitate. O să mănânce resurse ca un porc, probabil o să ceară şi o Ageia PhysX.
Pantsless

Post by Pantsless »

Doamne dar ce prost se misca.. erau putine cadre pe secunda acolo.. si va dati seama ca aia nu aveau un FX5200ultra [smilie=Nice-try.gif]
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
boboS

Post by boboS »

[esharoth] wrote:Interesant, fizică apropiată destul de mult de realitate. O să mănânce resurse ca un porc, probabil o să ceară şi o Ageia PhysX.
Pacat ca jocu foloseste Havok [smilie=Nice-try.gif] si deci nu o sa suporte placi Ageia ci o sa streseze GPU-ul cu efecte fizice, oricum destul de putine restul fiind procesate software de CPU.
florin22xxl

Post by florin22xxl »

http://www.xtrempc.ro/modules.php?name= ... ticol=7391
OMG :pray: probably when it comes out it will be game of the year(controling space ships with the force [smilie=maniac.gif] )
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Darth Vader avea un ucenic? Lupta cu monştrii gigantici sper să nu fie ca în Prince of Persia (adică să nu se bazeze pe click-uri date la momentul oportun).
GoreMotel

Post by GoreMotel »

AHAHAHA, IT LIIIIIIIVES!

Producătorul jocului aminteşte într-un inverviu că Star Wars - The Force Unleashed nu va apărea şi pe PC. Motivul? Păi el zice că numai cu un calculator de 4000$ te-ai putea bucura de toate aspectele jocului şi, cum nu mulţi şi-ar putea permite să îl ruleze cu totul la maxim, mai bine nu îl scot deloc pentru PC. Atunci de ce scot jocul pe PS2 şi Wii printre alte platforme? Pe alea cum naiba o să se bucure lumea de groaznicele aspecte ale jocului, care ar necesita un calculator de la NASA pentru a putea fi văzute?! Ce mâncător de c***t.
darkgoro

Post by darkgoro »

Sa speram totusi ca-l vor porta (ce urat suna) si pe pc-urile noastre amarate :pray:
spyonu wrote: sunt curios cum va sta situatia cand se lanseaza pe pc.
Stii tu ceva si nu stim noi [smilie=maniac.gif] ?
Last edited by darkgoro on Tue May 13, 2008 1:39 pm, edited 1 time in total.
“What are the differences between Mark Zuckerberg and me?
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
spyonu

Post by spyonu »

alea sunt motive tip BS.
singur motivul are legatura cu motivul de care se leaga toata lumea in ultima vreme. pc=warez.
vezi gta4 500mil $ in prima saptamana.
sunt curios cum va sta situatia cand se lanseaza pe pc.

dar cum multi care au pc detin si console, poate ca vanzarile sa nu fie la fel de mari.
Pierdut semnatura, ofer recompensa
Empir

Post by Empir »

Doamne ce justificare cretina, mai bine nu zicea nimic nenea ala decat sa vorbeasca aiurea. Imi amintesc ca si cei de la epic trambitau ca gears of war nu poate fi portat ca nu duc sistemele actuale, ce a urmat este istorie
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Incapabilitatea lor sau pur si simplu igonararea PC-ului i-a facut sa scoata una dintre cele mai tampite afirmatii din ultima vreme! Bravo si la mai mare! [smilie=Nice-try.gif]
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
alex burdusel

Post by alex burdusel »

No pc version ? Ce aiurea ! Si motivele sunt total neconcludente...nu uitati ca,de exemplu PAC-MAN l-am jucat prima data pe HC 85 si la arcade la mare , nu pe PS sau XBOX ! :thumbleft:
Cosmin Aionita
Redactor

Post by Cosmin Aionita »

Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

He also goes on to detail that “we did rely heavily on GPU acceleration” for the game’s physics (presumably via NVIDIA’s CUDA tech), making this most likely the first high profile game to implement this new, potentially fruitful gimmick.

Bun, deci cine şi-a luat Radeon rămîne cu ochii-n soare? [smilie=Wonder.gif]
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Neah, numai că ATI nu s-a obosit să implementeze fizica din acelaşi motiv pentru care nVIDIA nu s-a obosit cu DX10.1. :wink:
Cosmin Aionita
Redactor

Post by Cosmin Aionita »

The game is based around LucasArts' proprietary "Ronin" game engine but also integrates third-party technology: Havok for rigid body physics, Pixelux Entertainment's "Digital Molecular Matter" (DMM) for dynamically destructible objects, and NaturalMotion's Euphoria for realistic non-player character artificial intelligence.
Sa fim totusi seriosi, exista variante ale jocului care ruleaza pe PlayStation 2 si tot dau impresia unui sistem fizic deosebit (desi doar versiunea next-gen incorporeaza toate cele trei motoare de fizica mentionate mai sus). In mod sigur se pot gasi solutii pentru ca toti utilizatorii cu un PC cat de cat serios sa poata rula jocul in conditii decente.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Normal, un Dual Core ar trebui să facă treabă suficientă.
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Gata, nu mai vine pe PC :laughing6:

Edit - direct from LucasArts - “I can tell you definitively that there is no PC version of Star Wars: The Force Unleashed planned. I would assume Vik was talking about a PC version of Digital Molecular Matter.”

Heavy sigh. Apologies for the false alarm. I can promise you our source was absolutely convinced by what he told us, and that we’ve got a recording of the exact quote below (and can provide it to terrifying lawyers if necessary), but guess Vik Sohal just expressed it very badly. Or there’s a crazy conspiracy, which seems unlikely at this point.]
Mr.E

Post by Mr.E »

Daca fac rost de el (vers ps3/xbox) pot sa il pacalesc cumva sa-l rulez pe pc?
Cosmin Aionita
Redactor

Post by Cosmin Aionita »

Nu.
Profesorul

Post by Profesorul »

Cei de la LucasArts sunt nesimtiti nu a mai scos un joc Gen ...Star wars - Jedi Knight Jedi academy de foarte mult timp iar jocul ala la vremea lui a fost foarte frumos , nu puteau sa faca si ei un efort sa scoata pe PC ......jigodi de oameni .... [smilie=Nice-try.gif]
Last edited by Profesorul on Mon Sep 15, 2008 11:53 am, edited 1 time in total.
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Dacă nu mai poţi după The Force Unleashed, joacă Psi-Ops [smilie=Thumbs-Up.gif]

Ce ne lipseşte nouă este o strategie cu adevărat bună. Empire at War este foarte bland, e ca un joc din 1994 cu grafică bunicică. Partea spaţială a fost chiar ok, dar pe planete e groaznic.

Puteţi descărca Endorphin gratuit de aici. E amuzant să te prosteşti cu fizica şi animaţiile, şi e foarte uşor de priceput. Singura problemă e că în versiunea asta gratis nu poţi importa nimic din alte editoare... dar se poate rezolva :laughing6:
gigel

Post by gigel »

Se pare ca nu avem motive sa fim chiar asa de suparati : http://www.gametrailers.com/player/39955.html?type=wmv

Doar 6.9 [smilie=Nice-try.gif]
Parerea mea!
razvanrazy

Post by razvanrazy »

a luat o nota asa mica, din cauza repetivitatii si a valurilor nesfarsite de inamici. inafara de asta, este un joc foarte bun, comparabil chiar cu seria God of War. de 3 zile il butonez pe x360 si pe PSP si...va asigur ca merita, oricare din aceste 2 variante.
R@2! Image
Vladuvix

Post by Vladuvix »

Vesti proaste pentru cei care au doar PC nu o sa mai apara niciodata..... #-o :sad1: ](*,)
Zyklon

Post by Zyklon »

Cerinte de sistem pentru Star Wars The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition:
Minimum System Requirements
Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2. Windows 7
CPU Processor: 2.4 GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
Memory: 2 GB RAM
Hard Disk Space: 23.8 GB + 1 GB Swap File
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support
Video Card (ATI): Radeon HD 2900
Video Card (Nvidia): Geforce 8800
Media Required: 8X DVD-ROM drive
Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard or Microsoft Xbox 360 Wired Controller

This product does not support Windows 95/98/ME/2000/NT.

Recommended System Requirements
Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+
512 MB 3D Hardware Accelerator Card
Video Card (ATI): Radeon HD 4870
Video Card (Nvidia): Geforce 9800 GT
Memory: 2 GB RAM

NOTICE: Some 3D accelerator cards with the chipset listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by Star Wars: The Force Unleashed. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX compatibility.
Supported Desktop Chipsets
ATI RADEON HD 2900, 3850, 3870, 4850, 4870
NVIDIA GEFORCE 8800, 9600, 9800, 260, 280

NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some disk and virtual disk drives.
Sursa: http://www.aspyr.com/product/game_specs/117
TheSmasher

Post by TheSmasher »

Oare de ce are nevoie jocul de 24 de giga? Ce o fi acolo, in kit, asa mare? :-k
Oricum deabea astept sa joc. :d
Un fleac. L-am ciuruit...
razvanrazy

Post by razvanrazy »

o sa aiba texturi foarte mari. asta o sa ocupe atat de mult. TheSmasher, daca nu ai nimic de zis, de ce zici ? nu e primul post scris degeaba...
R@2! Image
Infernos

Post by Infernos »

De abia astept, de cand nu a mai aparut un Star Wars genu lu Kotor 2
Old nickname: pompiliu92
Phorkias

Post by Phorkias »

Nu prea e in stilul Kotor. E un Tomb Raider cu forte (ca tot zicea cineva pe undeva ca doar forta ocupa 20gb) cu respawn fara numar fara numar.
Profesorul

Post by Profesorul »

Aiurea rau Recommended System Requirements-u sti 8800GT poti sa mai compar cu 2900 ca performante dar 9800GT cu 4870 hai dao naibi ca asta e deja mizeri .... 8800GT si 9800GT diferenta intr-e ele este mica , chiar aproape deloc .. :| ce reclama face la Nvidia .... trebuia sa puna GTX 260 sau 4870 .... [smilie=Nice-try.gif] [smilie=Nice-try.gif]
Last edited by Profesorul on Wed Oct 21, 2009 1:36 pm, edited 1 time in total.
Majin

Post by Majin »

jocul din punctul meu de vedere e un rebut. vb doar de versiunea de ps2 pt ca pe aia am butonato. story de 3 lei juma, acting de 2 lei juma . daca in dex ar fi poze in dreptul cuvintelor, coperta la jocu asta ar fi in dreptul cuvantului REPETITIV. sufera de sindromul AssCreed. si asta cred ca spune tot . .. ca sa nu mai zic , o data ce ai devenit mai shaolin cu lightingu` , nu mai ai nevoie de nimic altceva. intri intr`o camera cu 100 droizi, click lighting ! morti toti ! intri intr`o camera cu 10.000 droizi ! lighting ! morti toti ! wtf ? si inteleg ca una bucata jedi = 1000 droizi , dar parca inamicii nu se mai termina niciodata....ajungi in momente in care stai si te uiti pe geam in timp ce din cand in cand timp de 10 min ataci cu lighting.....slabut...f slabut ! de la jedi academy lucas art nu au mai scos nimic decent. si nu`mi sariti in cap, nu am uitat de KOTOaRe. doar ca bioware merita credit pt joace, nu lucas.
am avut parte sa vad si vers pe ps3. parca era alt joc ! AI bun , grafica geniala [ vers de ps2 e sub god of war 1 la grafica oricand oriunde ] ..doar ca mirajul se destrama repede si dai de acelashi joc de mai sus. am citit sys req postate....si...am ras. am ras mult. cate joace bune au fost portate pe pc groaznic ? oare un joc slab cum va fi portat ?
parerea mea . . .
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

Versiunea de PS2 nu are DMM şi Euphoria. Cu puţină imaginaţie te poţi distra de minune folosind astea.
Post Reply