Putin ajutor

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Mr.E

Putin ajutor

Post by Mr.E »

Sal, sunt intr-o mare dilema si as dori parerea voastra cu urmatoarele:

1. Momentan locuiesc la bloc ( Constanta ) si am RDS ( FL - 10E ) dar in 1-2 luni ma mut la casa (Pod butelii) unde nu am RDS si nu am decat 2 alternative :

-----> UPC - cu abo 3Play Large

-----> Click Net - cu abo de 6mbps

2. La ambele o sa pun si TV, la UPC din cate am inteles GSPTV ( pt microbistu' de taicamiu ) nu e dar la Dolce ?

3. La Click Net sunt mai multe variante de abo, cea cu LCD-ul Samsung i-a sarit lu maicamea in ochi, pareri cineva?

4. Tot la CN sunt 4 variante de modem (sarind peste cel pe USB ) care e mai bun? Eu am 2 PC-uri cu un Router ZIO Wireless.

5. La UPC exista un abo de 20Mbps ( in RDS am 30Mbps dar numai in RO-RDS ) este numai in reteaua lor pp sau este valabil si pe extern ?

6. Daca imi pun DOLCE cu 2 receivere (am 2 TV-uri) pot sa dau semnal si la 2 Pc-uri ? Se poate pune un spliter pe unul din cabluri de la antena?

Multzam anticipat.
crater

Re: Putin ajutor

Post by crater »

Exista RDS si la casa in zona aia.
Vezi poate prinzi oferta de 9$ la casa.Are si gspTV,dar nu e inclus in 9$,e abonamentul vechi de la bloc.
LE: De modem ma refeream.Nu exista fiberlink la casa dpdv tehnic si comercial.
Last edited by crater on Thu Sep 11, 2008 5:15 am, edited 1 time in total.
Nu ma mai vedeti pe forumul asta.Succes tuturor cu care am colaborat!
Mr.E

Re: Putin ajutor

Post by Mr.E »

Ultimul bloc este la 50M de strada mea si RDS nu s-a singhisit sa se extinda in zona. Si oricum la casa nu pot sa imi pun FL de la RDS, cat despre modemul de la RDS ( nefericitii care il mai au ) este groaznic, am 2 prieteni care mereu sunt deconectati si nu stau la periferie ( dar au ghinionul sa locuiasca la casa ).

La restul de intrebari poate cineva sa imi raspunda?
Post Reply