World of Warcraft

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Am3oo

Re: World of Warcraft

Post by Am3oo »

pai daca a fost anuntata data lansarii, presupun ca magazinele afiseaza pretul corect :) (~140RON)
Le tour toujours
tigerallied

Post by tigerallied »

Ze wrote:Sper sa fie pana in 2 milioane :|

au anuntat pretul - 35 de euroi

World of Warcraft: Wrath of the Lich King will be available on DVD-ROM for Windows® XP/Windows Vista® and Macintosh® in two packages: a standard edition, which will sell for a suggested retail price of 34.99 €, and a special Collector’s Edition (in select regions) priced at 69.99 €. The limited Collector’s Edition package will contain:
The Art of World of Warcraft: Wrath of the Lich King, a 208-page book featuring never-before-seen images from the game.
An exclusive in-game pet: Frosty, the baby frost wyrm.
A behind-the-scenes DVD containing over an hour of developer interviews, the Wrath of the Lich King intro cinematic with director’s commentary, and more.
The official soundtrack CD, containing 21 epic tracks from the game, along with exclusive bonus tracks.
A mouse pad featuring a map of the newly opened continent of Northrend.
Two World of Warcraft Trading Card Game March of the Legion™ starter decks, along with two exclusive cards available only in the Collector’s Edition.
tiger roar to all
Am3oo

Post by Am3oo »

Standard edition + Peer-to-Peer = Collector's Edition :tongue3:
Le tour toujours
Snow

Post by Snow »

Poate ma suna si pe mine astia de la gameshop ca am facut pre-comanda inca din februarie.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Racer

Post by Racer »

Eu am un prieten in Anglia (Londra), jucator de WoW bineinteles, si i-am zis lui sa se agite pe acolo sa cumpere vreo 5 bucati pentru toata gasca de acasa. Sper doar sa am de unde descarca jocul, pentru ca pana ne ajung cutiile in .ro, noi vom avea deja serialele.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Am3oo

Post by Am3oo »

o sa ai de unde sa il descarci, nu-i problema.
Totusi, nu m-am lamurit, ce content patch este asta de se downloadeaza acum, care are doar prima parte 900MB?
Le tour toujours
Racer

Post by Racer »

Pai content patch se refera la o parte din continutul WOTLK. Tot un patch la fel de mare a fost si pe vremea lui TBC. Si sa-ti dau un exemplu: daca tu sa zicem, nu ai cumparat inca WOTLK, poti sa vezi oameni de lvl 75 veniti din Northland cu itemele din instantele respective, deathknighs, SW harbor, harta, etc. In momentul cand vei instala WOTLK de pe CD-uri, atunci se va instala si noua zona cu texturi si sunete.
Am3oo

Post by Am3oo »

ah, corect....doh :)

In fine [smilie=Off-Topic2.gif] :

Achievements am vazut si in warhammer in beta (iti dadeau un sentiment de bine, as putea spune). Probabil la WoW o sa fie ceva de genul: "1000 Daily Quests done!", "Played time: 1year" :)....ca sa fiu mai carcotas... eventual un titlu "That which has no life"
Le tour toujours
andrei

Post by andrei »

Healing characters will see their bonus healing numbers on the character sheet decrease, however, all healing spells have been modified to receive more benefit from spellpower than they received from bonus healing, with a net effect of no change to the amount healed by their spells. Some talents have had to be rebalanced to accommodate this change, but the amount healed will remain roughly the same. In addition, some talents will provide only healing spell power.
tare! o sa trec shadow cu gear ex-holy :D acum am 2011 +heal
Hit Rating, Critical Strike Rating, and Haste Rating now modify both melee attacks and spells.
imba hybrid classes ?

work harder
Racer

Post by Racer »

s|lent wrote:
Hit Rating, Critical Strike Rating, and Haste Rating now modify both melee attacks and spells.
imba hybrid classes ?
Chestia asta nu prea o inteleg...Adica vor exista sa zicem doar gemuri cu crit strike rating(universale) si se vor elimina cele cu spell crit rating sau cum? Pai asta ce inseamna, ca daca raman pe magul meu fara mana, incep sa-i dau la rogue crituri de 1500 cu staff-ul? [smilie=Wonder.gif]
Am3oo

Post by Am3oo »

Racer wrote: incep sa-i dau la rogue crituri de 1500 cu staff-ul?
mie mi se pare logic, totusi sunt bate care costa o poala de bani/honor/arena points, nu dintr-alea luate de la bai termale.
Le tour toujours
andrei

Post by andrei »

probabil n-o sa dai tu crituri cu stafful, ca mag, ca nu ai atata attack power ca un melee char. dar cu wandul si stafful o sa dai ceva mai multe crits de acum inainte

work harder
Am3oo

Post by Am3oo »

Si cu wand cu 187Dps din prima instanta din WotLK.... [smilie=Nice-try.gif]
Oricum, cred ca au testat asta inainte, ca sunt si ei blizzard.
Le tour toujours
y0py

Post by y0py »

WAND DPS OMGOMGOMGOMG!!!!! NERF !
Racer

Post by Racer »

Ai uitat 111111 si ONEONEONE :-#)
andrei

Post by andrei »

s|lent wrote:probabil n-o sa dai tu crituri cu stafful, ca mag, ca nu ai atata attack power ca un melee char. dar cu wandul si stafful o sa dai ceva mai multe crits de acum inainte
ce idiotenie deosebita am creat aici, voiam de fapt sa spun ca o sa dai crituri cu stafful, da, insa nu vor fi atat de mari la damage ca un melee char. dai si tu crit undeva cu 100, 200 dmg.

work harder
Racer

Post by Racer »

Stai linistit ca s-a inteles ce ai vrut sa spui. Anyway, cel mai mare crit prins cu stafful a fost de 700 !!!!! Pe 70 non-resilience ofc :tongue3:

EDIT: Wrath of the Lich King: Northrend Map!
eliteforce

Post by eliteforce »

Salut.Pe ce servere jucati?Eu am caractere pe
DENTRAG - [Shaman Troll - 70 / Rogue Undead - 70 Hunter Blood Elf - 70] -- HOARDA
AGAMAGGAN - [Mag Undead - 62 ] -- HOARDA
HAOMARUSH - [Paladin Human - 62 ] -- HOARDA
TWISTING NETHER - [Warlock Undead - 34 ] -- HOARDA
si vreau sa mai fac druid / priest / warrior ca sa stiu ca le-am incercat pe toate :)) asa ca astept sugestii pentru servere unde sa incep.Thx
ADDICTED TO WOW
Racer

Post by Racer »

eliteforce wrote:HAOMARUSH - [Paladin Human - 62 ] -- HOARDA
OWNAGE!!! Anyway im ally FTW [smilie=maniac.gif]
Snow

Post by Snow »

Tare aia cu humanu la hoarda

Joc doar pe Emerald Dream (English-PvE Server) - nu m-a prins ideea cu mai multe servere

Am asa :
Snowcharm - Lvl 70 Nightelf BM Hunter (46/13/3)
Snowshifter - Lvl 48 Nightelf Feral Druid (toate punctele in feral deocamdata)
Serapheal - Lvl 8 Draenei Priest (va fi Holy cu 5 puncte in Spirit Tap si 2 in Improved SW : Pain) - asta e inceput azi

Druidul/Priestul am sa ii leveluiesc dupa ce imi iau dragonul pe hunter. Currently at revered :P

Asa am sa am "pachet complet" de tank dps si heal. A si bineinteles ca va urma Death Knight-ul care va fi Gnome Female-cu parul roz si fata inocenta si o va chema Tzumpy :P
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Racer

Post by Racer »

Snow wrote:A si bineinteles ca va urma Death Knight-ul care va fi Gnome Female-cu parul roz si fata inocenta si o va chema Tzumpy :P
Eu am ajuns deja la stagiul asta. Am 3 charuri de lvl 70 human male. Si, bineinteles ca mi-am facut female gnome rogue cu fata inocenta si codite roz, care se plimba stealth sub numele de Dezideria. Ce placere deosebita am sa ma bat cu taureni...mai ales cand beau si nogg bla bla elixir ala din Gadgetzan.
Radoo

Post by Radoo »

Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Tresty

Post by Tresty »

As many of you know we will be featuring a new Battleground, a dedicated world PvP zone and all new PvP items in Wrath of the Lich King. In order to make the transition from The Burning Crusade to Wrath of the Lich King flow as smoothly as possible, all accrued honor points will be reset at the launch of the expansion. We do this to ensure select players do not have an unfair advantage at level 80 from stockpiling honor to instantly purchase the newest Wrath of the Lich King PvP rewards. For those with unspent honor points prior to the release of the expansion, we will be offering a few upgrades and special rewards in next content patch solely for purchase via the honor system.
Cu alte cuvinte, trebuie spart honoru ASAP, dimpreuna cu arena points bineinteles.
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
andrei

Post by andrei »

cand se face update cu noul patch ?
Snow

Post by Snow »

Inca nu se stie.
Am3oo

Post by Am3oo »

Un nou cinematic, de data asta in-game. E primul cinematic care chiar mi se pare legat foarte mult de lore'ul adevarat al (world of) Warcraft. Eu am luat varianta cu rezolutie mai mare (se poate gasi pe mmo-champion).

"this single 4-minute clip is more epic than the rest of wow put together. "
- mi s-a parut o caracterizare foarte buna a clipului.
LE: cel care moare este fiul lui Saurfang (cel care se afla in orgrimmar)

Sursa: Youtube
Le tour toujours
steelman

Post by steelman »

Tresty wrote:
As many of you know we will be featuring a new Battleground, a dedicated world PvP zone and all new PvP items in Wrath of the Lich King. In order to make the transition from The Burning Crusade to Wrath of the Lich King flow as smoothly as possible, all accrued honor points will be reset at the launch of the expansion. We do this to ensure select players do not have an unfair advantage at level 80 from stockpiling honor to instantly purchase the newest Wrath of the Lich King PvP rewards. For those with unspent honor points prior to the release of the expansion, we will be offering a few upgrades and special rewards in next content patch solely for purchase via the honor system.
Cu alte cuvinte, trebuie spart honoru ASAP, dimpreuna cu arena points bineinteles.

De ce nu au anuntat asta mai repede? ](*,) ](*,)
Am adunat 55k honor si 230 tokens in ultimele 2 saptamani si acuma va trebui sa se folosesc pe S2? I hate Blizzard [-X
Racer

Post by Racer »

Am3oo wrote:Un nou cinematic, de data asta in-game
Ultra tare cinematic. Extraordinar!!! =D>

DOWNLOAD 1024
y0py

Post by y0py »

Ze

Post by Ze »

Misto cinemeticu dar, The forsaken nu luptau impreuna cu allys(horde si alliance) impotriva scourgeului ( sau erau impotriva tuturor- cel putin asa pare in cinamatic :| )? Cine era tipu de zicea Arthas ca`i Sylvanas
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
Am3oo

Post by Am3oo »

Varimathras (dreadu din undercity), impreuna cu Putress (seful apothecary din UC) au pus la cale o revolta, prin care au pus mana pe Undercity.
Arthas nu zicea ca e ala Sylvanas....se referea la faptul ca ar fi mana ei...:|
Anyways, mai multe detalii
Saurfang The Younger
"During the battle for the Wrath Gate, Saurfang the Younger falls in battle due to a vicious betrayal orchestrated by the treacherous Varimathras. After the Wrath Gate chain, players are given his shattered armor by Alexstrasza and asked to deliver it to his father, the High Overlord. This takes place in Horde Crest [74] Darkness Stirs. "

Cititi actiunea din chainul Darkness Stirs.....se pare ca blizz vrea sa ofere si ceva lore interesant cu noul expansion
Le tour toujours
Ze

Post by Ze »

Sunt clipuri si cu The Battle For The Undercity --> http://www.blizzplanet.com/content/911
39 de ani; 1,88 m
Racer

Post by Racer »

Deja am un UD rogue de lvl 14 [smilie=maniac.gif]
Snow

Post by Snow »

Eu belf pala de lvl 14 :P
Ze

Post by Ze »

70 Rogue aici :P
39 de ani; 1,88 m
I.R.

Post by I.R. »

Ok am avut ceva probleme cu loginu pe forum.Am apelat la admin fara niciun rezultat.Pana la urma am decis sa folosesc IE din moment ce Molozzila Firefox face fitze.
[smilie=Off-Topic2.gif]

Desi a trecut ceva timp de cand am logat warlocku caracteru respectiv e aproape finished.Am farmat aprox 150k onoare pe Luna.Mai are nevoie de un offhand ,wand,cloak si trinket.Mi-e teama ca nu mai apuc sa platesc accountu decat dupa Brewfest si pierd trinketele alea dragute.

A fost fun honor farmul.Am apucat sa invat cate ceva despre warlock in mediu pvp la lvl 70.A fost singurul caracter la care am ales sa nu cumpar trinketul de pvp in prima instanta.Argumentul a fost ca s-asa nu am nevoie de el decat in lupte in care s-asa nu prea pot castiga (stunfest a la rogues).Am fost dezamagit in primele zile de pvp.Ma asteptam ca hoarda sa castige tote BGurile ,ceea ce nu a fost sa fie.Cat despre AV..nici nu mai vorbesc.Majoritatea hordacilor nu au nicio noima ce trebuie sa faca si putinii care apara FW si turnurile sunt trecuti repede prin foc si sabie [smilie=maniac.gif] .Nu prea se gasesc druizi si rogues sa ninjauiasca bunkere etc etc.
Recunosc ca ceream prea mult.2 ore petrecute inpoi la alliance side m-a facut sa constientizez diferenta intre cele doua factiuni.In mare as zice ca hoarda din Blackout castiga cam de 2X mai mult ca alianta,lucru ce vorbeste de la sine.
Cele mai multe probleme cu warlocku le-am avut ofc cu rogues.Am inceput sa farmez onoare imediat cum am atins lvl 70,cand aveam inca gear praf.Eram la degetul mic al oricarui rogue.Un cheap shot+kidney shot erau destule sa ma tina in stun pana muream.Nici cu s2 nu stau mai bine.Ar trebui sa sparg toate cd'urile si sa folosesc 2X Voiwalkers Sacriffice sa ma duelez onorabil cu un rogue cu gear echivalent sau ceva mai bun.Am incercat si SL/SL dar nici asa nu fac fata la rogues..I still need more gear.Ah si mi se pare foarte foarte boring SL/SL pe langa faptul ca daca intalnesti un dispeller ai cam pus-o [smilie=Wonder.gif] .Cel putin cu Affliction/demo te mai distrezi putintel.Nu sunt putini priestii/paladinii care dau dispel la Unstable Affliction.Si nu doar o data...d-ai crede ca macar se invata minte.
Magii,priestii,boomkinii,elem shamanii nu prea au nicio sansa.Destro locii sunt foarte iritanti datorita Nether Protection care ticuie in prostie multumita doturilor.E incredibil cum fiecare destro lock din raid guilds,imbracati cu pve epix are minunatia aia de talent.E aproape la fel de incredibil cum acestia nu fac decat sa spameze Shadow Bolt chiar si cu curse of tongues pe ei ](*,)
O surpriza neasteptata au fost retri paladinii.Eram cat p-aci sa cred ca au devenit useless in materie de pvp neputant sa omoare pe nimeni(si aici nu vorbesc de s4 retridins care ownuie randoms).Din pacate retridinii mi-au dat batai de cap folosing o tactica simpla dar efectiva:Hammer cum ajunge langa mine bubble cum ii dau death coil si-mi fac treaba cu doturile, repentance pana ajunge langa mine ,inca cateva lovituri si gata.Mi-a luat ceva vreme pana sa dau devour magic pe Hammer of Justice in timp util si inca ma bazez pe swiftness potion sa kiteuiesc cand isi da Divine Shield.O alta clasa care imi da batai de cap ar fi druidul daca e jucat bine.In rest..warlock ftw!

Per total as zice ca warlockul e o clasa puternica in pvp (sa nu zic imbalanced >:D )Destul crowd control sa tii o mana de jucatori in control,heal over time datorita Siphon Life incat sa rivalizezi cu healerii la healing done si o grama de doturi care sa asigure ca te faci "simtit" mult timp,chiar si dupa ce tu mori.De multe ori am urmarit cu placere cum ticuie doturile pe vreun aliat care culmea a reusit sa ma omoare.Cum se chinuie sa manance,sa se bandajeze sau sa fol vreo potiune.Priceless [smilie=Respect.gif]

Ultimul cinematic ,cel pentru WotLK m-a dezamagit complet.E bine facut -blizzard style- dar in materie de story sau lore e zero barat.The Lich King,Frostmourne, un drake(care se vrea a fi Saphiron?) si o armata de skelete..ok si noutatea care este? Trailerul nu dezvaluie nimic si nu arata nicio noutate.De altfel lipsesc si clipurile cu diferite clase in combat,asa cum erau cinematicurile de WoW si TBC.Astepti un an pentru asa ceva si stii ca un an nu mai pupi nici un eye candy cinematic de la blizz (gief Starcraft 2).Wrath Gate mai spala ceva din rusine dar..este facut ingame.Ironic cum cel mai interesant cinematic este facut la plesneala.
Snow

Post by Snow »

Cinematicul pentru Wrath e superb nu stiu cum de nu ti-a placut. Sint rasuflate de-acuma fazele cu rasele care isi dau in cap una la alta. Si daca crezi ca nu are lore pune mana si joaca War 3 si War 3 TFT si fa conexiunile. Asa as vrea toate cinematicurile.
andrei

Post by andrei »

heal over time datorita Siphon Life incat sa rivalizezi cu healerii la healing done
Nu se compara. Poate cu popii care sunt afk.

work harder
Am3oo

Post by Am3oo »

siphon life cred ca rivalizeaza cu bandaju' meu pe warr, cand stau pitit dupa colt :tongue3:
Le tour toujours
andrei

Post by andrei »

De fapt lockul chiar are un heal foarte tare, daca sacrifica voidu' sau nu mai stiu care pet, ii da heal 2% (sau 3 nutin minte exact)pt 30 min, ala e tare distractiv in AV. Dar de aici pana la a spune ca rivalizeaza cu healing done la popi, sa nu exageram totusi.

work harder
Post Reply