uite aici ce ai zis prima data. nu mai incerca sa o intorci... ai zis ATi, apoi te-ai legat de 3850 , care nici nu e in testul acela, si, pe langa asta, placile Ati de-acolo se prezinta foarte onorabil.
4850 nu e varf de lance, recunosc ca m-am exprimat neglijent, insa cred ca toti inteleg ce am vrut sa spun.
daca nu vreti sa acceptati ca ati e slaba in stalker asta e ,viatza merge inainte si fara mine si fara voi si cu asta eu am incheiat offtopicul
chiar tu generalizezi.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Iarasi un fanboy nvidia ce vrei sa facem. Eu sincer va zic ca am jucat stalker cu un 3850,2 gb ram si un e4300 la 3 ghz si jucam cu detalii la maxim si jocul rula fluent fara niciun fel de problema. Acum nush cum sta treaba in clearsky (acum am 4 gb ram,e8500 si un 4870).
Sony PS3-Beyond games Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
vladutz nu-s fanboy nvidia si nici ati(am avut 2900xt,8800gtx, 3850,3870x2 astea printre ultimle placi ca nu ma apuc sa enumar toate placile) , pur si simplu am zis ca ati merge mai slab in stalker clear sky (din pacate jocul asta omoara pe dx 10 chiar si gtx 280 in rezolutie de 1680x1050), , si vezi ca daca eram fan nvidia nu recomandam 4850 unde era cazul , si din pacate vad ca voi sunteti fanboy ati ca sariti ca arsi cand zice cineva de ati ceva
ok guys, da pana la urma eu cu cine votez? vad ca un palit 3850 e ceva mai ieftin http://www.shopit.ro/componente-pc/plac ... 12b256hdm/ decat 9600gt si daca au si performante similare chiar sunt pus in dificultate. Si vroiam sa mai intreb ceva, am o sursa Spire de 380w, oare e suficineta pt un 9600gt sau un 3850?
pooorcy wrote:alert ti-am mai zis odata ca nu-mi pun mintea cu tine pt ca nu realizezi ce scrii , si mai nou sa citesti, citeste sa vezi ca eu am vb de JOCUL STALKER cand am zis de ati ca e mai slaba ca nvidia, si nu uita de controlul la oftamolog cu 4870 bate gtx280 in stalker
Stai mai omule. Ai zis ca nu recomanzi ATi pt. Stalker - Clear Sky, si ai dat un review, dar in acel review de la guru3d se vede cat de bune sunt placile ATI in Stalker Clear Sky, pt. ca 3870 este peste 9600GT, 4870 peste GTX260 si egal/putin peste GTX280. Deci se vede clar ca ATI merge bine in acel joc, numai ca tu ai zis o prostie si nu vrei sa-l recunosti. Si nu sare cu fanboyism ca nu te-a jignit nimeni, nimeni nu a spus nimic contra-nVidia sau pro-ATi, numai am sustinut adevarul care este scris in acel review postat chiar de tine.
adCroitor wrote:Prima mea optiune A fost Twintech 9600gt OC (dar cand am ajuns sa o ridic nu mai era - Marketonline sunt total neprofesionisti - am facut un drum degeaba).
Va multumesc!
Marketonline este cel mai slab magazin in care am avut ghinionul sa intru. Indolenta si serviciile proaste sunt la ele acasa acolo. Sa ti se zica sa revii in 3-4 ore la service (aveam un produs defect pentru care doar trebuia completata o hartie ca il lasam acolo -in total 5 minute) ca acum (adica in timpul programului cu clientii) nu poate sa-ti preia produsul pentru ca e pra ocupata duduia, mi s-a parut culmea nesimtirii. Adica sa stau sa dau ture 3-4 ore pana cand se dezocupa tanti...bleah. Nu erau deloc ocupati cand a fost vorba sa imi ia banii la cumparare.
Aveti grija de unde cumparati, asta e.
Rasnita mea se compune din: AMD64 3000+Venice; Gigabyte k8nf-9; 2x 512Mb Geil; Albatron 6600 256MB; WD 200 JD
adCroitor wrote:Doresc sa imi cumpar o placa video noua, dispunand de un buget maxim de 350 ron. Din cauza ca sursa mea e un Delux de 450 W (Am sa mi-o schimb in vreo 2 luni), un criteriu important pt mine ar fi consumul placii. De asta m-am gandit ca o solutie buna ar fi 9600GT.
As vrea sa aud si eu parerile voastre in privinta acestor placi eventual alte propuneri, insa sa fie in bugetul mentionat mai sus.
Multumesc!
Incearca sa cumperi de la orice alt magazin decat de la marketonline. Astia produc numai regrete clientilor lor. In special daca mai ai ghinionul sa dai si prin service-ul lor. Total neprofesionisti. A trebuit eu sa ma interesez pe la furnizor (Elko) si sa ii imping de la spate pe cei de la marketonline sa-mi aduca produsul inlocuit, ca daca era dupa ei imi crestea barba.
Au o prevedere cum ca in service produsul poate sta maxim 10% din perioada de garantie...la HDD 5 ani inseamna ca ei 6 luni pot sa-l tina pana sa-l inlocuiasca. Asa ca ocolitii cu incredere.
Rasnita mea se compune din: AMD64 3000+Venice; Gigabyte k8nf-9; 2x 512Mb Geil; Albatron 6600 256MB; WD 200 JD
adCroitor wrote:Doresc sa imi cumpar o placa video noua, dispunand de un buget maxim de 350 ron. Din cauza ca sursa mea e un Delux de 450 W (Am sa mi-o schimb in vreo 2 luni), un criteriu important pt mine ar fi consumul placii. De asta m-am gandit ca o solutie buna ar fi 9600GT.
=)) ha ha, scuze, nu mi-am dat seama ca postez pe acelasi thread. Am dat cu search pe marketonline si am dat pe primele trei rezultate cate un post fara sa imi dau seama ca toate sunt in acelasi thread. Oricum ideea ramane aceeasi. Cat despre plata, as fi fericit sa-mi iau banii inapoi, ei sa-si tina produsele si manierele iar eu sa ma duc sa cumpar de la altii. Iti poti inchipui cat de nervos sunt pe ei doar dupa ce ai pati tot ce am patit eu cu ei...si sunt rabdator.
In ceea ce priveste termenul de 10 % la reparatie, sa stiti ca asa e legea acum, de cand am intrat in UE, inainte era 10 zile, acuma te tin cat vreau ei la reparare, nu ai ce face, asa e raiul supermarketurilor, sa aiba ei vreme sa trimita la Bucuresti produsele pentru orice problema.
asa o fi nu zic nu ca la asta nu ma pricep, dar furnizorul, Elko, a fost foarte amabil si mi-a zis ca-l inlocuieste imediat, numai sa trimita aia curierul sa ridice marfa. Iar cei de la service o tot tineau pe a lor ca stiti furnizorul ne face si ne drege si ca ei nu au ce face, si cand le-am zis ca am vorbit eu cu furnizorul si ca doar trebuie sa se duca sa-l ridice au ramas cu gura cascata.
Ca si o recomandare... un 8800GT 512 ddr 3/ sau chiar cu o suma mica poti sa pui ochii si pe un HD 4850, cred ca te-ar aranja mai bine decat un 9600GT.
E decizia ta ; daca nu schimbi placile video ca pe "sosete" mai bine iei ceva bunut decat sa te multumesti cu putin
Core2Duo E8500@4.0 Ghz*/*CoolerMaster Hyper 6+*/*Gigabyte EP 45-DS4*/*2x2 GB Muskin Pc8500*/*Sapphire HD4870 1 GB*/* HDD Seag. 640GB x 2*/*Sursa Corsair 650w*/*Dvd-rw Asus */*Mon. Sony 19''X-Black */*Mouse Logitech G9*/*KB ....comming*/*Case Shark