Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Moderator: Moderatori
Re: Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
razer mantis speed plus razer deathadder , este super mai ales pentru fps-uri pe low sensivity
Daca erai pe low sens eu stiam ca era mai bine daca iti luai un pad cat mai abraziv (aka un Mantis Control)
On topic: Sennheiser CX300
On topic: Sennheiser CX300
zbarnaie razeru pe speed
faza e ca misti mana mai mult 

La oferta aici. Ma intereseaza si pe mine. Zi-mi te rog cateva pareri despre el. Unghiuri de vizibilitate, timp de raspuns, calitate imagine. THX.nightmare wrote:1830 lei
Inscrieri in noul sezon! -> prima liga de Counter Strike: Source din Romania www .cstrikesource.ro
Sry frate... da eram asa grabit sa le montez incat am uitat sa mai zic ce sunt... dar uite ca am revenit.
Deci e vorba de un procesor INTEL Core 2 Duo E8500
http://www.e-tc.ro/articol/22/21841/int ... ooler.html
si o placa de baza ASUS P5Q
http://www.e-tc.ro/articol/25/32265/asu ... _asus.html
Deci e vorba de un procesor INTEL Core 2 Duo E8500
http://www.e-tc.ro/articol/22/21841/int ... ooler.html
si o placa de baza ASUS P5Q
http://www.e-tc.ro/articol/25/32265/asu ... _asus.html
ASUS P5Q, Intel Core 2 Duo E8500, OCZ DDR2 1GBx2 800MHz Gold Gamer Edition, ASUS EN8600GTS HTDP 256, WD 320 GB 7200RPM SATAII 16MB, ASUS DRW-1814BL, THERMALTAKE 600W, Apevia X-PLORER
sa le stapanesti sanatos 

Intel i7 9700k@4.8GHZ,bquiet! Dark Rock Pro 4,MSI Z390 Gaming Edge AC,32GB Corsair Vengeance DDR4 3200,Aorus GTX1080Ti,NVme Kingston A1000 480GB+2xCrucial MX500 500GB,HDDToshiba 2TB SATA3,Case CoolerMaster MC500M ,PSU Evga G2 650W Gold,Predator X34 GSync
Ai Aici toate specificatiile pe pagina oficiala. Oricum eu sunt multumit de el pana acum. Mi-a luat vreo ora sa ma obisnuiesc cu un diagonala asa mare intr-o camera de 3x4 m, dar a meritat. Din pacate l-am cumparat acum cateva saptamani, dar nu prea am mai trecut pe aici sa postez si atunci ala era pretul. Vad ca s-a ieftinit mult.FireMan wrote:La oferta aici. Ma intereseaza si pe mine. Zi-mi te rog cateva pareri despre el. Unghiuri de vizibilitate, timp de raspuns, calitate imagine. THX.nightmare wrote:1830 lei
Wisdom is what's left after we've run out of personal opinions
- antimanelistu007
Un Nokia N95 la un pret incredibil 

- Attachments
-
- nokia-n95.jpg (17.43 KiB) Viewed 2821 times
Probabil la 179 Euro.
Live in your world, get pwned in mine!
- antimanelistu007
- Cosmin_NFS
Mi-au ajuns castile Sennheiser CX300, sunt destul de ok, peste cateva saptamani imi iau si o pereche de Altec Lansing UHP306 (Ultimate Ears Metro.fi rebranded).
Ok... si ultima achizitie si cam gata bugetul...

http://www.cel.ro/laptop-notebook/noteb ... 0gb-2gb-l/
Nu stiu daca e cine stie ce pentru ca nu ma prea pricep la partea cu notebook'uri dar cred ca e de ajuns pentru a'mi putea face traba cu proiectele pentru facultate

http://www.cel.ro/laptop-notebook/noteb ... 0gb-2gb-l/
Nu stiu daca e cine stie ce pentru ca nu ma prea pricep la partea cu notebook'uri dar cred ca e de ajuns pentru a'mi putea face traba cu proiectele pentru facultate
ASUS P5Q, Intel Core 2 Duo E8500, OCZ DDR2 1GBx2 800MHz Gold Gamer Edition, ASUS EN8600GTS HTDP 256, WD 320 GB 7200RPM SATAII 16MB, ASUS DRW-1814BL, THERMALTAKE 600W, Apevia X-PLORER
- gabe_racer
O pereche de casti pt Shuffle-ul meu , Sony MDR71SL.Mi-au picat fostele Pioneer-uri si am dat o diferenta de 30 lei pana la astea.Calitatea constructiei este mai buna,sunetul parca nu e la fel de puternic dar conteaza totusi fiabilitatea.Primele mi s-au stricat dupa ~1 luna si ceva.
- Attachments
-
- 4424vb.png (15 KiB) Viewed 2626 times
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
faci si un mini review intre Altec Lansing si Senn plsssAndreiD wrote:Mi-au ajuns castile Sennheiser CX300, sunt destul de ok, peste cateva saptamani imi iau si o pereche de Altec Lansing UHP306 (Ultimate Ears Metro.fi rebranded).
You could think i'm wrong, but that's no reason to stop thinking
O bucata Epson Stylus DX7400.

1% Reducere la PC Garage daca folosesti voucher-ul CGRMJRU5
Asta si vroiam sa facvampyresoul wrote:faci si un mini review intre Altec Lansing si Senn plsssAndreiD wrote:Mi-au ajuns castile Sennheiser CX300, sunt destul de ok, peste cateva saptamani imi iau si o pereche de Altec Lansing UHP306 (Ultimate Ears Metro.fi rebranded).

On Topic:
Un portable headphone amp FiiO :
http://cgi.ebay.com/MP3-MP4-headphone-F ... otohosting
Doar 10$ cu shipping inclus
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
http://www.head-fi.org/forums/f105/fiio ... ndex3.html
-
Un MSI Ex600x-412 EU
La 1822 Ron.
La 1822 Ron.
Naruto, Bleach, One Piece and Kenichi si Judo toata viata
HP LP2475W adica H-IPS de 24".

Folosind setarile unor useri care au si calibrator e bestial. Daca e cineva interesat de poze in uz:http://www.awardfabrik.de/forum/showthread.php?t=4611

Folosind setarile unor useri care au si calibrator e bestial. Daca e cineva interesat de poze in uz:http://www.awardfabrik.de/forum/showthread.php?t=4611
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
mai mare nu aveau sau ce ?
mi-am luat o pereche de casti Watson la 35 ron de la Metro . defapt este a 2-a pereche de casti watson modelul acesta . am mai avut o pereche asemanatoare acum 4 ani .. si am fost super multumit de ele si am vrut sa le incerc iar , au reusit sa ma uimeasca si de data asta ! basul se aude mai bine decat pe pioneer m-380 care le-am avut inainte . clar.. castile astea merita fiecare banut !! pomana.. auzi domne , 35 ron ! pf , ma duc si mai imi iau o pereche .![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

mi-am luat o pereche de casti Watson la 35 ron de la Metro . defapt este a 2-a pereche de casti watson modelul acesta . am mai avut o pereche asemanatoare acum 4 ani .. si am fost super multumit de ele si am vrut sa le incerc iar , au reusit sa ma uimeasca si de data asta ! basul se aude mai bine decat pe pioneer m-380 care le-am avut inainte . clar.. castile astea merita fiecare banut !! pomana.. auzi domne , 35 ron ! pf , ma duc si mai imi iau o pereche .
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Men are like guns. They're funny.
-
Acum mi-am luat un Samsung LCD de 32 " 32A 330 cu 1499 de la polus Carrefour Cluj.
L.E.
Sorry, Este televizor.
L.E.
Sorry, Este televizor.
Last edited by lordkarlmay on Mon Oct 13, 2008 1:33 pm, edited 1 time in total.
televizor sau monitor ?lordkarlmay wrote:Acum mi-am luat un Samsung LCD de 32 " 32A 330 cu 1499 de la polus Carrefour Cluj.

![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
pana ce nu incerci...nu stii niciodata..

La acel pret si la acea diagonala trebuie sa fie tv
.

Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
-
Azi un hdd WD de 500 Gb cu 240 de la Nelbo din Cluj.
CD/MP3 Player Sony Xplod - 320 RON
2x boxe Pioneer - 2x 80 RON
....ptr. toate celelalte exista Mastercard
2x boxe Pioneer - 2x 80 RON
....ptr. toate celelalte exista Mastercard

...a good rhyme does more damage than a '47...© ![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
sunt curios pe ce masina le pui 

Una bucata WD 640GB AAKS la 280Ron.
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
Le'am pus in masina lu' mama, un Peugeot 107. Ce urla muzica in gandac...Pigoo wrote:sunt curios pe ce masina le pui
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
....in renault tre' sa schimb sistemul audio in curand, cred ca imi fac un cadou de craciun.

...a good rhyme does more damage than a '47...© ![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
nu prea mai conteaza ce firma e HU din moment ce folosesti iesirile sale.. care sunt penale la orice casetofon mai putin un Panasonic care vine cu 4x50w rms , nu cu 4x25w rms cum au astea toate..
sony sunt ok ca au meniul simplu , la pioneer iti vine sa iti pui mainile in cap . nu stiu cum este alpine.. dar cam astea 3 ar fi mai ok ca restul de pe piata.
daca te intereseaza reglajele .. si alte brizbrizuri (adica stricatoarele de sunet, asa le zic eu) , mergi pe pioneer .
eu prefer sunetul cat mai natural... eq off , loudness off . reglajele le fac din amplificator.. filtrele sunt setate la 80hz . daca vreau bass mai mult , dau volum mai tare pe sub , daca vreau inalte si medii mai tare .. dau volum mai tare pe difuzoarele pe fata .
sony sunt ok ca au meniul simplu , la pioneer iti vine sa iti pui mainile in cap . nu stiu cum este alpine.. dar cam astea 3 ar fi mai ok ca restul de pe piata.
daca te intereseaza reglajele .. si alte brizbrizuri (adica stricatoarele de sunet, asa le zic eu) , mergi pe pioneer .
eu prefer sunetul cat mai natural... eq off , loudness off . reglajele le fac din amplificator.. filtrele sunt setate la 80hz . daca vreau bass mai mult , dau volum mai tare pe sub , daca vreau inalte si medii mai tare .. dau volum mai tare pe difuzoarele pe fata .
Eu am avut de ales intre Pioneer si Sony. Am ales Xplod ca are un meniu usor de folosit, mai ales controlul volumului in timp ce conduci. Pioneer'ul era ceva mai scump, dar diferenta de pret era de cativa zeci de lei noi. Mie personal imi place bass'ul, dar nici chiar sa pice tablaria de pe masina. Cand vine vorba de sunet si calitate, pot spune ca playerele Clarion sunt foarte bune. Au multe optiuni pentru redare a sunetului, diferite conditii etc. La mine in Renault ar merge un Xplod si un sub in portbagaj. Xplod'ul are o optiune cu acelasi nume ptr. sunet, il face sa treaca de la o boxa la alta si tot felu' de smecherii de genul acesta. Sunt foarte multumit de achizitie. ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
A-Data Vitesa DDR II 6400 2x2G Extreme Edition la 220 RON .... evident pe care imi vede window[b]ZU[/b] doar 3 Gb 

it is not about the money. it is about the game. the game between people
De unde le-ai luat ?
Un minimouse A4tech(23 lei
) si un kit Corsair 2x2 gb ddr2 pentru notebook(240 lei) de la emag.

O imprimanta laser: Canon i-SENSYS LBP2900 @ 281 lei. Cartusul e fara chip 

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Un rack extern Cooler Master X Craft 360
In realitate arata mai bine decat in filme !
Are un singur minus - in cutie vine un cablu eSATA-eSATA si unul normal USB. Deci singura solutie de conectare "out of the box" este prin cablul usb. Pentru a-l lega direct la placa de baza si a beneficia de viteza maxima a hard-ului, e nevoie de un cablu eSATA-SATA, sau de un Bracket eSATA-SATA elegant...
Pana fac rost de asa ceva, trebuie sa ma multumesc cu cei 25MB/sec pe care ii ofera conexiunea USB. Oh well, no biggie, oricun in clipa asta nu mai am porturi sata libere.
In realitate arata mai bine decat in filme !

Are un singur minus - in cutie vine un cablu eSATA-eSATA si unul normal USB. Deci singura solutie de conectare "out of the box" este prin cablul usb. Pentru a-l lega direct la placa de baza si a beneficia de viteza maxima a hard-ului, e nevoie de un cablu eSATA-SATA, sau de un Bracket eSATA-SATA elegant...
Pana fac rost de asa ceva, trebuie sa ma multumesc cu cei 25MB/sec pe care ii ofera conexiunea USB. Oh well, no biggie, oricun in clipa asta nu mai am porturi sata libere.
- Attachments
-
- xcraft360.jpg (60.27 KiB) Viewed 1435 times
Last edited by tribalRO on Sat Oct 18, 2008 10:41 am, edited 1 time in total.
[shadow]old nick : zerocool / jp_hadad[/shadow]
Una bucată tastatură OCZ Alchemy Elixir
Review la dânsa
Review la dânsa
- Attachments
-
- ocz-alchemy-elixir-04a.jpg (10.97 KiB) Viewed 1098 times
-
- ocz-alchemy-elixir-03a.jpg (9.66 KiB) Viewed 1096 times
În RO nu se găsește pe nicăieri ?
Nu cred ca pierzi mare lucru, arata a A4Tech rebrand-uit...