REVIEW: TwinTech Geforce 9800GT-XT OC 512MB
Moderator: Moderatori
Re: REVIEW: TwinTech Geforce 9800GT-XT OC 512MB
Eu am placa si am sups ca este OK pe un monitor de 17"!Are un pret bun pentru ce ofera! 

Nimeni nu contesta asta dar nu este mai buna decat un 4850.novi wrote:Eu am placa si am sups ca este OK pe un monitor de 17"!Are un pret bun pentru ce ofera!
Bai fratilor cred ca unii deja o iau pe araturaNu ca miroase a fanboy dar s-a imputit tot forumul asta de tot felul de testeri care din motive care numai ei le pot intelege favorizeaza Nvidia , poate sunt platiti de Nvidia sa vina pe aici sa ne arate ca mai bine si-ar lua lumea un 9800GT ptr. crysis warhead .

Last edited by xdan on Thu Oct 16, 2008 7:27 pm, edited 1 time in total.
- Calin Banc
Şi de ce să nu overclokezi şi 4850 ăla?
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Pentru ca nu este un versus, ci este un test al unui produs, iar 4850-ul este introdus acolo ca si referinta. Eu personal nu as fi introdus deloc referinta, sau as fi bagat ceva clasic, gen 8800Ultra, dar fiecare are latura lui creativa 
Intr-un versus, atunci cand overclockezi 4850-ul, este bine stiut ca bate lejer 9800GT-ul. Numai ca nu despre asta era vorba aici

Intr-un versus, atunci cand overclockezi 4850-ul, este bine stiut ca bate lejer 9800GT-ul. Numai ca nu despre asta era vorba aici

Last edited by Headhunt on Thu Oct 16, 2008 7:11 pm, edited 2 times in total.
Profanity is one language all computer users know.
"Moral indignation is jealousy with a halo"- H. G. Wells
- Calin Banc
Mă refeream strict la asta:Headhunt wrote:Pentru ca nu este un versus, ci este un test al unui produs, iar 4850-ul este introdus acolo ca si referinta. Eu personal nu as fi introdus deloc referinta, sau as fi bagat ceva clasic, gen 8800Ultra, dar fiecare are latura lui creativa
Intr-un versus, atunci cand overclockeri 4850-ul, este bine stiut ca bate lejer 9800GT-ul. Numai ca nu despre asta era vorba aici
Acum să vedem pe la cine găsim placa respectivă şi la ce preţuri, că badea Ieuroi nu ne dă pace deloc.9800gt-ul overclockat in draci(740 core/2300 memori) era cu putin peste 4850(nu in toate jocurile)
BTW, felicitări pentru review.

De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Asa trebuia sa sune de fapt, cineva a omis 3 cuvinte9800gt-ul overclockat in draci(740 core/2300 memori) era cu putin peste 4850 la frecvente stock (nu in toate jocurile)

Ideea era ca prin overclocking, poti obtine un produs mai bun la pret mai mic. De la asta a plecat toata treaba asta cu overclocking-ul, nu? Apoi, normal, daca overclockezi produsul mai scump, il vei bate din nou pe cel mai ieftin. E un ciclu bine cunoscut de la 486DX incoace

http://www.onsite.ro/Placa-video-Twinte ... -92566-75/440 lei acum 2 zile era in stoc sigur acuma nu stiu.Acum să vedem pe la cine găsim placa respectivă şi la ce preţuri, că badea Ieuroi nu ne dă pace deloc.

http://www.onsite.ro/Placa-video-Twinte ... 92566-73-/ tot aceeasi firma cred ca printre cele mai ieftine 9800GTX+ la ora actuala

http://pcbay.ro/produse/19-componente/2 ... 00-gt.html428 lei, chiar mai ieftin si in stoc

http://www.shopmania.ro/magazin~online- ... 31619.html440 lei.

Acuma despre magazinele astea nu stiu mare lucru, cei din Bucuresti ar putea oferii mai multe informatii.

Mda nu este un versus dar concluzia suna de parca a fost un versus si enumereaza deja CUDA si alte tampenii.Headhunt wrote:Pentru ca nu este un versus, ci este un test al unui produs, iar 4850-ul este introdus acolo ca si referinta.
De ce nu a enumerat si directx 10.1 care il suporta hd4850 ? aaa stai ca nu e versus am uitat.
Romanasii nostri cand le miroase a dolarei si euroi imediat le schimbi opiniile.
Uite un articol scris pe computergames.ro de un individ pe nume Bossman
http://computergames.ro/ro/articole/vie ... age/3.htmlÎnsă ce se va întâmpla când peste 3 ani de exemplu, site-urile locale vor primi un mail de la un reprezentant Electronic Arts, care sună în felul următor: „Manilor, luaţi d-aici bannere în valoare de x mii de euro, dar când faceţi review la The Sims 3, vedeţi şi voi să ia acolo un 90+, mkay?".
Într-o lume în care site-urile de gaming depind aproape în exclusivitate de reclame ca să supravieţuiască, ce ne-ar putea da puterea să spunem răspicat NU! unor asemenea oferte? Integritatea? Cam greu atunci când această trăsătură minunată de caracter în ultimă instanţă nu ţine de foame
Ce sa intelegem din asta ca daca le-ar oferi cineva bani ptr. un review bun ar face-o ? sau nu ?
Dragi forumisiti , repet , numai dupa cateva zeci de review-uri iti faci o imagine clara care cum e mai buna ptr. ca majoritatea sunt influentati de bannere si sponsorizari.
Pai CUDA este ceva specific produsului testat, ce ai vrea, sa nu spuna ca te superi tu?
Habar nu am de conduita celor din staff-ul ComputerGames, tinand cont ca sunt o firma comerciala care castiga destul de multi bani din asta, tind sa iti dau dreptate. Asta legat de ComputerGames. Asta nu inseamna ca asta se aplica si altor site-uri, si mai ales in cazul unor oameni pe care ii cunoaste cam toata lumea drept priceputi sau impartiali...nu poti sa generalizezi. Acum, ca tu ai o problema personala cu cineva, lucrezi la ATI sau la o firma concurenta cu Twintech, sau pur si simplu te plictisesti excesiv, asta este strict problema ta.

Habar nu am de conduita celor din staff-ul ComputerGames, tinand cont ca sunt o firma comerciala care castiga destul de multi bani din asta, tind sa iti dau dreptate. Asta legat de ComputerGames. Asta nu inseamna ca asta se aplica si altor site-uri, si mai ales in cazul unor oameni pe care ii cunoaste cam toata lumea drept priceputi sau impartiali...nu poti sa generalizezi. Acum, ca tu ai o problema personala cu cineva, lucrezi la ATI sau la o firma concurenta cu Twintech, sau pur si simplu te plictisesti excesiv, asta este strict problema ta.
newbie vad ca nu citesti PM-urile, nu reactionezi la warning asa ca spun aici ca vad ca thread-uri citesti: mare atentie la modul de exprimare si incercarile de flame-uri.
Sorry de offtopic.
Sorry de offtopic.
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Tre sa dau quote ca sa te lamurescHeadhunt wrote:Pai CUDA este ceva specific produsului testat, ce ai vrea, sa nu spuna ca te superi tu?
Din nou tre sa enumerez si eu ceva :Avantajele GeForce 9800GT in fata concurentului direct Radeon HD4850 sunt in numar de 3: pretul mai mic, potential de overclocking mai ridicat (placa va urca si mai sus o data cu echiparea cu noul nucleu G92b, pe 55nm) si suportul pentru NVIDIA PhysX (CUDA).
1. asta e un versus la cum spune ca
si HD4850 nu e luat din intamplare in review-ul astaAvantajele GeForce 9800GT in fata concurentului direct Radeon HD4850
2.enumerarea aia de avantaje nu este corecta ptr. ca si ATI are un avantaj destul de greu adica DIRECTX 10.1 CARE VA FI SUPORTAT IN STARCRAFT 2 SI DIABLO 3 printre cele mai importante jocuri
3. de ce nu a facut si un minus la produsul ala macar la minus daca nu avea inspiratie zice ca nu are nici un minus si il ajutam noi cum ar fi LIPSA DE DIRECTX10.1

4.odata ce am stabilit ca asta e un versus de ce nu a facut overclock si la hd4850 ? toata lumea intreaba , este normal odata ce te gandesti sa cumperi una din placile astea si iei in considerare overclock-ul
5. overclock-ul e la noroc si poti sa ai ghinion sa nu urci mai sus de 700 la gpu si sunt multi care nu pot
6. DE UNDE STIE CA VERSIUNEA PE 55NM SE OVERCLOCHEAZA MAI BINE ? 9800GTX+ care e pe 55nm nu se overclocheaza mai bine decat cea pe 65 nm asa ca de unde concluzia ? si nu ma luati cu e proces tehnologic mai mic si alte vrajeli ca nu tine aici nu sunt venit cu pluta si numai rezultatele conteaza (posibil sa ma insel ptr. ca am vazut 1-2 review-uri la gtx+ care nu se overclock-au prea bine dar sunt curios de unde stiu ei )
Ups scuze bure acu ma uit pe PM
Imi cer scuze ptr. jigniri subtile imi curat limbaju un pic si posturile de acum incolo.
Vorbesti de 2 lucruri diferite, Cuda n-are legatura cu directx.directx 10.1

Iar directx 10.1 are ca singura diferenta fata de directx10 faptul ca e default 4xAA cel putin asa stiu eu(poate newbie e mai expert).

da procesoarele pe 45nm nu se overclockeaza mai bine decat alea pe 65nm ?DE UNDE STIE CA VERSIUNEA PE 55NM SE OVERCLOCHEAZA MAI BINE ? 9800GTX+ care e pe 55nm nu se overclocheaza mai bine decat cea pe 65 nm asa ca de unde concluzia ?
http://www.legitreviews.com/article/732/2/
Ia vezi aici, 855 core fata de stock 738 nu e bine?
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
9800gtx+ al lui PSS merge cam 810-820 core si 2400memorie, fata de 738 core stock asa ca eu zic ca se overclockeaza destul de bine.
Date postate de PSS in niste benchuri, daca gresesc cu ceva ma poate corecta.

Last edited by xdan on Thu Oct 16, 2008 8:36 pm, edited 3 times in total.
Tre sa dau quote ca sa te lamuresc
Nu, nu trebuie, nu sunt retard si stiu sa citesc foarte bine. Trebuie sa te raportezi la ceva, el s-a raportat la cea mai apropiata placa video ca si performanta. Asta nu inseamna versus, nu e prea greu de inteles. Hai sa spunem altfel, cand 2 oameni iti spun ca esti beat, te duci sa te culciDin nou tre sa enumerez si eu ceva :
1. asta e un versus la cum spune ca
[...]
si HD4850 nu e luat din intamplare in review-ul asta

Din pacate pentru tine, nu este testat produsul tau preferat aici. Mai mult decat atat, Starcraft 2 si Diablo 3 nu au aparut, deci nu poti testa placile in ele inca. Logic..enumerarea aia de avantaje nu este corecta ptr. ca si ATI are un avantaj destul de greu adica DIRECTX 10.1 CARE VA FI SUPORTAT IN STARCRAFT 2 SI DIABLO 3 printre cele mai importante jocuri
Asta ai stabilit tu in lumea ta imaginara. Noi toti iti explicam ca nu este un versus.4.odata ce am stabilit ca asta e un versus de ce nu a facut overclock si la hd4850 ? toata lumea intreaba , este normal odata ce te gandesti sa cumperi una din placile astea si iei in considerare overclock-ul
Absolut, de aceea fiecare se refera la ce testeaza, nu poti testa toate exemplarele. Cu toate acestea, poti sa te uiti pe HWBot si sa vezi cam cate exemplare urca pe unde5. overclock-ul e la noroc si poti sa ai ghinion sa nu urci mai sus de 700 la gpu si sunt multi care nu pot

La asta trebuie sa ne raspunda matose, eu unul nu am facut teste 55nm vs 65nm la 9800GTX si 9800GT.6. DE UNDE STIE CA VERSIUNEA PE 55NM SE OVERCLOCHEAZA MAI BINE ? 9800GTX+ care e pe 55nm nu se overclocheaza mai bine decat cea pe 65 nm asa ca de unde concluzia ? si nu ma luati cu e proces tehnologic mai mic si alte vrajeli ca nu tine aici nu sunt venit cu pluta si numai rezultatele conteaza (posibil sa ma insel ptr. ca am vazut 1-2 review-uri la gtx+ care nu se overclock-au prea bine dar sunt curios de unde stiu ei )
Ma bucur ca iti revizuiesti atitudinea, dar scuze datorezi in primul rand celor pe care i-ai jignit si pe care i-ai acuzat de tot felul de prostii, datorita unei simple neintelegeriUps scuze bure acu ma uit pe PM
Imi cer scuze ptr. jigniri subtile imi curat limbaju un pic si posturile de acum incolo.

Este mai mult decat 4XAA cica shaderele alea multe pe dx10.1 pot fi folosite ptr. AA si impactul asupra perf. ar fi si mai mic sii cica ar fi si o crestere de performanta semnificativa daca s-ar folosi platforma asta numa ca muschiu lu Nvidia nu vrea pe jocurile care le-au sponsorizat ei dar nu-i nimic mai are si ATI banuti si au pus mana pe valve , blizzard si altii nu ii tin minte ptr. ca n-au jocuri dragute.xdan wrote:Iar directx 10.1 are ca singura diferenta fata de directx10 faptul ca e default 4xAA cel putin asa stiu eu(poate newbie e mai expert).
De efecte in plus tipa unii ca poate poate ar fi ceva in plus pe ATI dar ma indoiesc , DX10.1 cred ca e doar o simplificare a muncii ptr. GPU si aduce spor de perf. ptr. ATI si nimic ptr. Nvidia de aia nici nu vrea Nvidia sa treaca la dx10.1 si mai degraba trec direct la dx11.
Era vorba de avantaje si dezavantaje in review-ul omului.xdan wrote:Vorbesti de 2 lucruri diferite, Cuda n-are legatura cu directx.
Sunt curios daca pune cineva mana pe 9800GT-ul asta de la twintech la 4 mil. si un pic cat vad pe site-urile alea ptr. ca imi e greu sa cred ca mai are pretul ala dupa cum a fluctuat euro si cum au crescut preturile la toate componentele PC.
Placa asta e luata in seama acum numai din cauza pretului dar daca pretul nu mai e 4 mil. si un pic si s-a facut 5 mil. cred ca putem incheia discutia repede

Sa nu o dam in penibil. Deja discutia a luat-o pe aratura, si s-a ajuns la un versus Ati vs Nvidia.
Am testat si eu cu un e6300 la 2,94 si HD4850, dar pe Win XP si DX9, si am vreo 32 fps-uri. Pe Win Vista si DX10 este foarte posibil ca framerate-ul sa fie acela din testele lui matose. Desi, un E8400 la 4ghz ar trebui sa ridice putin framerate-ul.
Despre framerate-ul obtinut de 9/8800GT nu prea sunt asa sigur, totusi. Nu prea vad cum e posibil ca un 9/8800GT sa fie asa bun. Totusi, daca nu sunt umflate scorurile pentru 9/8800GT, cu siguranta avem in fata un best-buy in gama sa de pret. Desi nu stiu cati sunt dispusi sa o tina asa overclockata pentru un daily use.
Am testat si eu cu un e6300 la 2,94 si HD4850, dar pe Win XP si DX9, si am vreo 32 fps-uri. Pe Win Vista si DX10 este foarte posibil ca framerate-ul sa fie acela din testele lui matose. Desi, un E8400 la 4ghz ar trebui sa ridice putin framerate-ul.
Despre framerate-ul obtinut de 9/8800GT nu prea sunt asa sigur, totusi. Nu prea vad cum e posibil ca un 9/8800GT sa fie asa bun. Totusi, daca nu sunt umflate scorurile pentru 9/8800GT, cu siguranta avem in fata un best-buy in gama sa de pret. Desi nu stiu cati sunt dispusi sa o tina asa overclockata pentru un daily use.

Era 380-390 inaintea exploziei cursului.daca pretul nu mai e 4 mil. si un pic si s-a facut 5 mil.

Asa ca n-ai grija ca e deja majorat pretul.

Man, stii prea bine ca nu e umflat nimic. Acum...se prea poate sa fie ceva de la driveri, Vista sau optimizare pentru anumite jocuri. Nu stiu. Insa eu, sincer sa fiu, as reface testul si chiar l-as face versus. In felul asta ar dormi linistiti si fanii ATI ca produsul lor e mai bun, dar si fanii Nvidia ca al lor e mai ieftin si mai rece. Acum, ca un mic secret, fie vorba intre noi, eu unul prefer clar HD4850, dar trebuie sa aiba si fanboy-ii NVidia ce sa cumpere in categoria aia de pret, pentru ca la fel cum sunt unii pe aici care nu ar cumpara Nvidia in viata lor, la fel sunt si unii care nu ar cumpara ATI in viata lor.Despre framerate-ul obtinut de 9/8800GT nu prea sunt asa sigur, totusi. Nu prea vad cum e posibil ca un 9/8800GT sa fie asa bun. Totusi, daca nu sunt umflate scorurile pentru 9/8800GT, cu siguranta avem in fata un best-buy in gama sa de pret. Desi nu stiu cati sunt dispusi sa o tina asa overclockata pentru un daily use.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Si cine au luat-o pe aratura ? Fanii Ati care vad intrigi Nvidia inclusiv si pe forumul asta ! Yeah, right !Sa nu o dam in penibil. Deja discutia a luat-o pe aratura
Vesti noi Nvidia a lansat 178.24 si Ati 8.10
Si performantele au mai crescut in jocuri la 9/8 gt si datorita unor 2-3 serii de drivere noi care adunate au mai putut creste performanta cu 5-7%.

Poate e din cauza ca jocul e TWIMTBP.Headhunt wrote:Man, stii prea bine ca nu e umflat nimic. Acum...se prea poate sa fie ceva de la driveri, Vista sau optimizare pentru anumite jocuri. Nu stiu. Insa eu, sincer sa fiu, as reface testul si chiar l-as face versus. In felul asta ar dormi linistiti si fanii ATI ca produsul lor e mai bun, dar si fanii Nvidia ca al lor e mai ieftin si mai rece. Acum, ca un mic secret, fie vorba intre noi, eu unul prefer clar HD4850, dar trebuie sa aiba si fanboy-ii NVidia ce sa cumpere in categoria aia de pret, pentru ca la fel cum sunt unii pe aici care nu ar cumpara Nvidia in viata lor, la fel sunt si unii care nu ar cumpara ATI in viata lor.Despre framerate-ul obtinut de 9/8800GT nu prea sunt asa sigur, totusi. Nu prea vad cum e posibil ca un 9/8800GT sa fie asa bun. Totusi, daca nu sunt umflate scorurile pentru 9/8800GT, cu siguranta avem in fata un best-buy in gama sa de pret. Desi nu stiu cati sunt dispusi sa o tina asa overclockata pentru un daily use.

Ar fi interesant daca ai face si niste teste la 1440x900 pe enthusiast, matose!

Intr-adevar, 9800GT este un best buy in gama sa de pret, asa cum a fost si 8800GT asta fara discutie, dar sa o scoti No 1 in fata unui chip cu o putere de procesare superioara care duce aproape orice joc pe un monitor de 22 la un detaliu si framerate decent mi se pare un alt mod de a pune coada la pruna... sau nu, la o livada intreaga de prune... mie sincer imi pare rau.
Cum spunea Vasile Ghica candva - Ironia este oxigenul omului de spirit.
Cum spunea Vasile Ghica candva - Ironia este oxigenul omului de spirit.
Pai Laur, eu tocmai asta incerc sa spun. Din cauza unei exprimari defectuoase, s-a inteles acest lucru. De fapt, nu o scoate nimeni castigatoare in fata nimanui. Afirm eu sus si tare ca HD4850, din punct de vedere al performantei, depaseste net 9800GT. 9800GT poate reprezenta o buna varianta ceva mai ieftina. Asta era ideea, dar Matei nu a dus-o pana la capat, pentru ca focusul era pe 9800GT nu pe 4850. 

N-are rost sa te mai obosesti, sunt unii grei de cap care vad si inteleg numai ce vor, sunt si fara bun simt, si jignesc, n-are rost. Oricum Matose trebuie sa se mai gandeasca si la zicala : Munca nu este intotdeauna apreciata de totii si sa nu se supere si sa ne mai faca in continuare reviewuri ca de altfel si tu, cu ocazia asta il felicit si eu pe Matose pentru review si la mai multePai Laur, eu tocmai asta incerc sa spun

Asa imi mergea si mie GTS-ul la 648 GPU cand era mai tinerica placa dar acu abia daca mai inghite 621 in ultimile jocuri si stabilitatea placilor in conditii de overclock nu o testezi cu 1-2 min de benchmark sau 3dmark-uri ca nu o sa iti crape asa usor.madace wrote:Desi nu stiu cati sunt dispusi sa o tina asa overclockata pentru un daily use.
Eu mi-am dat seama ca nici 621 nu e o frecventa prea stabila si nu mi-a venit sa cred ptr. ca mi-a mers in multe jocuri dar uite ca a iesit crysis care imi omoara placa si dupa 1 h de joc m-am trezit cu imaginea stricata si la fel in TF2 dupa 2-3 h de joc ma trezesc cu imaginea blocata.
Daca vreau sa ma laud cu scoruri ii dau si eu 648 gpu dar in daily use nu tine si majoritatea 8800GT-urilor din ce am citit eu sunt tinute ptr. joc de zi cu zi la 700 mhz.
O singura placa se poate lauda ca poate mai mult si stabil si aceea este gigabyte-ul ( iubesc firma asta

vorbeam de placi video xdan dar crezi ce vreixdan wrote:da procesoarele pe 45nm nu se overclockeaza mai bine decat alea pe 65nm ?
In linku tau 9800GTX-ul ala e pe 65 nm cica din poza aia din GPUz dar cine stie o fi eroare de programxdan wrote:Ia vezi aici, 855 core fata de stock 738 nu e bine?
si 65 nm-ul atinge 800 gpu si mai sus asa ca nu vad decat norocul sa conteze mai mult.
http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... it-20.html
iete cat duce un 65 nm vezi 9800gt ultimate de la ASUS care defapt e un 8800 GTS de 128 shadere

nasol 55nm si 65 nm-ul ala a reusit 825 la gpuxdan wrote:9800gtx+ al lui PSS merge cam 810-820 core si 2400memorie, fata de 738 core stock asa ca eu zic ca se overclockeaza destul de bine.

Hehe mi-as cere scuze daca as avea ptr. ce dar nu imi place concurenta asta cum ar veni unu pe locu meu sa isi vanda produsele cand si eu vand acelasi lucru ( reclama ) dar eu nu ma duc in ograda lui sa fac din astea.Headhunt wrote:Ma bucur ca iti revizuiesti atitudinea, dar scuze datorezi in primul rand celor pe care i-ai jignit si pe care i-ai acuzat de tot felul de prostii, datorita unei simple neintelegeri
Acu sa nu credeti ca eu ma ocup de ceva pe aici nu am site sau forum zic asa de gestu lor in ograda altuia dar puteam sa fiu mai dragut asa ca imi pot cere scuze ca nu am fost dragut si i-am acuzat asa pe fata de reclama mincinoasa si sponsorizata.
Daca citeau toti tot preview-ul pana la capat la concluzii gaseau asta ( Daca la frecventele cu care vine din fabrica placa este in spatele unui HD4850, atunci cand este overclockata depaseste semnificativ acelasi HD4850) si nu mai exista nici o discutie.....
se mai stie ca matose e pasionat de oc si poate chiar la incantat potentialul placii in oc si de acolo a si laudato putin , oricum placa e best buy la banii aia
ma intreb ce se alegea de postu asta daca mai era si alert pe aici
se mai stie ca matose e pasionat de oc si poate chiar la incantat potentialul placii in oc si de acolo a si laudato putin , oricum placa e best buy la banii aia
ma intreb ce se alegea de postu asta daca mai era si alert pe aici

Chiar , unde e ALERT cand ai nevoie de el ca il mancam pe matose.Cred ca matose a fost the bigger man si s-a retras din discutia asta si bine a facut ca faceam record de posturi si spume la gura.
Uite , in loc sa omor rusi , americani si lituanieni prin team fortress 2 stau sa ma cert pe aici
gata , am plecat si mai asteptam review-uri sa le criticam si judecam daca nu ne convin ca pana la urma eu si cu alert si ce nebuni mai sunt pe aici suntem un rau bun care scot la iveala unele chesti scapate de review-eri.
Uite , in loc sa omor rusi , americani si lituanieni prin team fortress 2 stau sa ma cert pe aici

Cam uzez tastatura degeaba, ca n-am cu cine dar parca acuma chiar ai intrecut masura cu totul
Ati de ce n-a mai ramas pe 65nm si a luat-o chiar inaintea Nvidia cu procesul de 55nm, si chiar in viitor vor 40nm
Nu intelegi ca un die-shrink aduce "less heat", "less power consumation" asa ca niste caracteristici care pot imbunatatii overclockingul. Are si Samba si el a postat niste rezultate cu 840 core la 9800gtx+
Deasemenea si cei care mentioneaza Nvidia n-au ce cauta pe aici.
Dupa cum vorbesti, chiar tu ai putea fi unul platit de Ati ca sa faca reclama proasta Nvidiei, si sa preaslaveasca Ati.![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
si GPU-ul nu e practic tot un CPU ?xdan scrie:
da procesoarele pe 45nm nu se overclockeaza mai bine decat alea pe 65nm ?
vorbeam de placi video xdan dar crezi ce vrei
Ati de ce n-a mai ramas pe 65nm si a luat-o chiar inaintea Nvidia cu procesul de 55nm, si chiar in viitor vor 40nm
Nu intelegi ca un die-shrink aduce "less heat", "less power consumation" asa ca niste caracteristici care pot imbunatatii overclockingul. Are si Samba si el a postat niste rezultate cu 840 core la 9800gtx+

la noroc pe dracu' la pretul care este placa aia, si la 725 core by Asus, iti dai seama ca au optimizat placa pentru overcloking, si n-au pus orice rebuturi de 8800gts, si nu intelegi ca si PCB-ul, circuitul de alimentare, condensatorii, etc conteaza in sporirea capacitatii de overclocking.65 nm vezi 9800gt ultimate de la ASUS care defapt e un 8800 GTS de 128 shadere la noroc cum ti-am zis
Asta a pus capac la toate. Ai newbie o exprimare de parca forumul asta e "turf-ul" tau (teritoriu), esti tu stapanul pe aici, si un lucru absolut normal ca unii dintre noi sa mai fie useri si pe crazypcforum(sau alte forumuri) e considerat de tine ceva demn de dispret. "N-avem ce cauta in ograda ta"Hehe mi-as cere scuze daca as avea ptr. ce dar nu imi place concurenta asta cum ar veni unu pe locu meu sa isi vanda produsele cand si eu vand acelasi lucru ( reclama ) dar eu nu ma duc in ograda lui sa fac din astea.
Acu sa nu credeti ca eu ma ocup de ceva pe aici nu am site sau forum zic asa de gestu lor in ograda altuia dar puteam sa fiu mai dragut asa ca imi pot cere scuze ca nu am fost dragut si i-am acuzat asa pe fata de reclama mincinoasa si sponsorizata
Deasemenea si cei care mentioneaza Nvidia n-au ce cauta pe aici.
Dupa cum vorbesti, chiar tu ai putea fi unul platit de Ati ca sa faca reclama proasta Nvidiei, si sa preaslaveasca Ati.
Last edited by xdan on Thu Oct 16, 2008 9:56 pm, edited 4 times in total.
Ar trebui sa iti ceri scuze pentru ca te-ai exprimat ca un cercopitec scapat din beci, nu pentru ca nu ai fost "dragutz", si pentru ca ai acuzat niste oameni care fac asta de ani de zile si pe care toti ii respecta de reclama mincinoasa si sponsorizata, fara sa ai cel mai mic habar despre ce vorbesti.Hehe mi-as cere scuze daca as avea ptr. ce dar nu imi place concurenta asta cum ar veni unu pe locu meu sa isi vanda produsele cand si eu vand acelasi lucru ( reclama ) dar eu nu ma duc in ograda lui sa fac din astea.
Acu sa nu credeti ca eu ma ocup de ceva pe aici nu am site sau forum zic asa de gestu lor in ograda altuia dar puteam sa fiu mai dragut asa ca imi pot cere scuze ca nu am fost dragut si i-am acuzat asa pe fata de reclama mincinoasa si sponsorizata.
xdan Eu stiu ca nu toti apreciaza munca altora, si mi se pare si normal sa nu aprecieze ceva ce nu inteleg. Dar speram ca putem sa comunicam civilizat cu toti cititorii, chiar si cu cei mai....nah...stii la cine ma refer...au mintea odihnita

quod iti multumesc pentru ca ai sintetizat perfect ideea testului. Daca oamenii ar fi avut interes sa citeasca tot si sa traga concluziile de rigoare, nu ar fi existat nici o problema. Din pacate, loc de interpretari rautacioase este intotdeuna destul, mai ales cand unii poate chiar au interes si lucreaza la firme sau site-uri concurente

Nu mai explodati din orice ca n-am jignit pe nimeni ce dreaq vreti sa ma baneze de tot nu vedeti ca am 2 avertismente , dupa ai tre sa fac alt user ...etc.
Hai gata cu flameu retrag ce va deranjeaza si sa terminam , happy ?
Hai gata cu flameu retrag ce va deranjeaza si sa terminam , happy ?
Nu te-a contrat nimeni, m-ai mult ne-am aparat, ca ai transpus jocul pe forum, ne crezi rusi, lituanieni, tragi de parca unii de aici de pe forum suntem inamicii tai publici nr. 1Ok headhunt , xdan si care mai veniti sa ma contrati va dau dreptate , happy ?
Ceva de bun simt ar fi fost : Da domnule, am gresit, imi pare rau, imi cer scuze.... Cuvinte care unii poate in realitatea din zilele noastre nu le vor spune niciodata.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)