p.s. placa video e 7300 GT extreme de la leadtek, overclock ata din fabrica, si as mai preciza ca in jocurile mai solicitante imi apar si tot felul de poligoane, oare ar trebui sa o duc la garantie?

procesorul e core 2 duo 4300 la 1,8 ghz
Moderator: Moderatori
Aia ar putea sa fie si problema de drivere, insa ar putea fi cazul ca pana aici i-a fost placii. Ruleaza 3Dmark/Fur impreuna cu un program de monitorizare al temperaturii sa-ti faci o idee sigura despre ce se intampla.cipry189 wrote: in jocurile mai solicitante imi apar si tot felul de poligoane, oare ar trebui sa o duc la garantie?
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
cu detalii medii putin spre low merge cursiv, la un fps acceptabil, problema apare din senin, nu se intampla nimic spectaculos grafic ce ar solicita mai tare placa si incepe sa mearga sacadat pentru vreo 2 minute, apoi revine la normalshonny wrote:Ar trebui sa faci o monitorizare de temperaturi, fiind solicitata, s-ar putea asta sa fie cauza, dar cel mai probabil placa nu duce in asemenaea jocuri si ar trebui schimbata.
am schimbat pasta termoconductoare si acuma temperatura in full load ajunge pe la 110 gradedarkzone wrote:Dacă în desktop are 84ºC, în full load probabil trece de 100ºC. Caz în care e normal ce se întâmplă, adică artefacte cauzate de overheating. O soluţie ar fi să dai jos răcirea şi să schimbi pasta termoconductoare de pe GPU şi memorii, după care să montezi la loc răcirea.
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
Sigur ai pus ceva anapoda pe-acolo. Mai desfă răcirea o dată şi verifică să fie contact ferm între GPU/memorii şi radiator.cipry189 wrote:[...] oare am gresit cu ceva [...]