World of Warcraft
Moderator: Moderatori
Re: World of Warcraft
Pentru ca desi am precomanda inca nu m-au sunat si am inceput sa ma panichez ca nu mai gasesc CE asa ca am apelat la alte surse - cred ca am nimerit pagina la game-shop in prima zi cand pusesera jocul.
Off-topic: gameshop sunt okay, mai ales ca au reduceri pentru memrbi, dar nu-mi place atitudinea lor cand tu comanzil un CE si lor le vine doar editia normala... am patit asta de doua ori... dar astea sunte detalii. majoritatea jocurilor de la ei le iau.
Off-topic: gameshop sunt okay, mai ales ca au reduceri pentru memrbi, dar nu-mi place atitudinea lor cand tu comanzil un CE si lor le vine doar editia normala... am patit asta de doua ori... dar astea sunte detalii. majoritatea jocurilor de la ei le iau.
Pai nu stiu cum ai comandat tu CE cand pe site exista doar versiune normala.
Ideea era alta, in ordinea precomenzilor ai optionea de a-ti lua CE, daca mai sunt disponibile pana ajung la tine.
De exemplu am putut si eu lua CE dar nu dau 3 milioane pentru un pet ingame. A, si un mousepad :|
Ideea era alta, in ordinea precomenzilor ai optionea de a-ti lua CE, daca mai sunt disponibile pana ajung la tine.
De exemplu am putut si eu lua CE dar nu dau 3 milioane pentru un pet ingame. A, si un mousepad :|
Vorveam despre alte editii... dar conteaza mai putin asta:
Editie normala + 2xStarter Deck ~=240RON Si de 60 ron iti mai da niste porcarii
Editie normala + 2xStarter Deck ~=240RON Si de 60 ron iti mai da niste porcarii
La gamestore livreaza indeed de pe 17,lucru ce m-a frapat..din moment ce la vechiu monosit se cumpara TBC fara nicio precomanda in timp ce la gameshop era lumea fustrata ca nu mai aveau in stoc si nu aveau cum sa oneoreze comenzile.Si gamestore nu-si ia marfa de la diverta/what not ci este importator unic de la un numar de firme deci presupun ca gamelol a avut marfa in mai multe randuri de la ei si nu invers.Singurul motiv pentru care nu am plasat comanda la gameshop de acu jumate de an a fost pentru ca n-am nici cea mai mica incredere in ei si am preferat sa caut alti provideri.

Numai cele 2 starter deckuri de Legion (WoW TCG) costa 1 milion daca le iei ca atare de la magazin..sa zicem de la Diverta.E naspa ca ti le baga pe gat ca vrei sau ca nu vrei,dar daca joci wow tcg e okPyro wrote:nu dau 3 milioane pentru un pet ingame. A, si un mousepad :|

Daca, da. Plus ca eu de exemplu nici nu stiam de alea, chiar daca as fi jucat TCG. Pentru ca nu au pus si ei o informatie cu ce contine CE.
Anyway..
Anyway..
WOTLK CE Content :
* The game on DVD-ROM
* A 208-page LK art book
* Frosty, the baby frost wyrm (non-combat pet)
* A DVD with developer interviews, commentary on the cinematic, etc.
* Soundtrack CD
* Mouse pad with a map of Northrend
* Two starter decks for the CCG, and two exclusive cards
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Probabil ca TCGurile nu prea se vand si acuma ti le baga pe gat. Nu merita pachetul ala 3 mil nici pe departe. Ala de la gameshop mi-a zis ca pe 13 ajunge jocul, sa vedem si daca se tin de cuvant, pt ca am mai avut probleme cu ei.
Sunt curios daca in pachetele alea ai vreo sansa sa fie coduri ptr itemuri ingame gen spectral tiger etc, sau au exclus direct chestia asta.
Nu cred ca au pus TCG-urile ca nu se vindeau, le-au pus ca sa umple cutia. Teoretic la fiecare booster pack ai sansa sa gasesti un cod ingame - nu stiu daca mounturi epice sunt in March of the Legion ca sa iti pice...
Ca si boggyy, sper ca nenii astia cu magazine de jocuri sau gandit ca ia ceva timp sa distribui nsper mii de pachete si s-au organizat.
Ca si boggyy, sper ca nenii astia cu magazine de jocuri sau gandit ca ia ceva timp sa distribui nsper mii de pachete si s-au organizat.
Am avut si eu precomanda la WTLK la gameshop de prin 12 martie parca, sambata am primit un telefon de confirmare si au zis ca jocul ajunge pe 13. Azi dimineata am primit un telefon de la Fan curier ca am un pachet. Normal ca am plecat de la lucru dupa el, l-am luat si acuma astept sa de-a drumul deseara la joc(Hmm.... oare la ora 23 sau ora 00 la noi?). Deci
gameshop.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
http://armory.wow-europe.com/character- ... n=Adriaana
Nu e singurul care il are. Cativa guildies au primit deja si ei jocul. Bine guildies din Suedia.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Il primesc astia maine la Altex pe la ora 12
Am vorbit cu omul de acolo si i-am lasat numarul de telefon. Vor primi 40 de bucati !!!
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Maine ma duc si eu la DIv Iasi sa-mi ridic copia

Nu s-or vinde in Romania dar in State si alte tari respectabile se vand ca painea caldaboggyy wrote: Probabil ca TCGurile nu prea se vand si acuma ti le baga pe gat.

Ce ziceti de leveling speccul asta pentru rogue? Sa modific ceva?
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Da, sucks. Ori cresti pe Muti ori cresti pe Combat.
Muti e mai bun ptr cate un mob, Combat e mai bun pentru multiple mobs.
Daca vrei sa cresti Combat uita-te la Loading din semnatura mea. Daca vrei sa cresti pe Muti mi-e lene acum sa fac un build.
Uite si un Muti build. E putin diferit fata de ce as folosi pentru raid, dar avand in considerare ca mai mult o sa omori mobi decat altceva din punctul meu de vedere e cel mai bun momentan.
http://www.wowhead.com/?talent=fMxcoexoibsIuVo0xZ0b
Se pare ca armory e inca fucked up.
O sa-ti fac ceva relativ dar o sa depinda cum arata spec-ul si de ce arme ai.
In fine, ceva in genul asta pentru combat, o sa presupun ca ai fist wepz: http://www.wowhead.com/?talent=fGxZMxVbxbxoru0gRt
Muti e mai bun ptr cate un mob, Combat e mai bun pentru multiple mobs.
Daca vrei sa cresti Combat uita-te la Loading din semnatura mea. Daca vrei sa cresti pe Muti mi-e lene acum sa fac un build.
Uite si un Muti build. E putin diferit fata de ce as folosi pentru raid, dar avand in considerare ca mai mult o sa omori mobi decat altceva din punctul meu de vedere e cel mai bun momentan.
http://www.wowhead.com/?talent=fMxcoexoibsIuVo0xZ0b
Se pare ca armory e inca fucked up.
O sa-ti fac ceva relativ dar o sa depinda cum arata spec-ul si de ce arme ai.
In fine, ceva in genul asta pentru combat, o sa presupun ca ai fist wepz: http://www.wowhead.com/?talent=fGxZMxVbxbxoru0gRt
Faza cu cresti pe combat e o prostie...am un rogue de 42atm pe care o sa il cresc neavand bani de wotlk momentan care l-am crescut pe subtlety si e super ok. Am doar 2 puncte in assasination pentru Remorsless. In grind asta inseamna aproape 100% ambush crit (am si improved ambush). Deschid cu premeditation, ambush, KS, hemo, Ghostly Strike...etc.
Crede-ma ca ti se pare. In momentul cand ajungi la ceva puternic ori pe tree-ul de muti or pe combat, devin net superioare fata de sub.
Dar fiecare cu parerea lui na.
Dar fiecare cu parerea lui na.
Corect fiecare cu parerea lui, si mai ales fiecare cum ii place...nu o fi poate cel mai bun, dar mie imi place mai mult... si doar asta e scopul jocului "sa ne simtem bine"
Nu am inteles care e treaba cu momentul in care ajung la ceva puternic...oricum rogue-ul nu prea exceleaza la multi-mob grind sau elites in special daca are evasion in cooldown. Stiu ca acum mutilate e cel mai "tare" dar personal nu ma incanta...cel putin pentru moment.

Nu am inteles care e treaba cu momentul in care ajung la ceva puternic...oricum rogue-ul nu prea exceleaza la multi-mob grind sau elites in special daca are evasion in cooldown. Stiu ca acum mutilate e cel mai "tare" dar personal nu ma incanta...cel putin pentru moment.
Ba uite de ex la level 70 omori lejer 4-5 mobi de levelul tau ca combat.
Bladeflurry + Killing Spree + Adrenaline Rush dupa.
Bladeflurry + Killing Spree + Adrenaline Rush dupa.
Meh din moment ce nu fac rost de joc decat pe 17 ma voi delecta cu savoarea noilor dk pe care-i voi alerga peste tot in EPL ca sa-i botez prin sabie.Maine probabil va incepe distractia in Hellfire Peninsula
. Ar trebui sa fie un achievement gen..kill 100 opposing faction DKs ![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
![Hi [smilie=Hi.gif]](./images/smilies/Hi.gif)
![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
lol raule...buna idee....la mine dracu nu e asa negru...sunt sanse sa fac rost de el azi sau maine ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Aseara cand eram in Raid in BT am avut un crash pe la ora 23 si dupa restart sa instalat patchul de 2-3 mega. Surpriza cand am intrat in joc am inceput sa primesc experienta. Nu am mai avut nici un chef de bt si pe la 01.00 am luat si eu barca spre Northrend.
Am facut 750.000 xp in 3 ore de joc(am dormit doar 3 ore azi noapte) din cele 1.530.000 puncte de xp neesare pt lvl 71. Mai e cineva care a observat o modificare drastica a FPS dupa patchul de aseara? Eu am bfg 8800gts si am senzatia ca ceva agata la grafica cu toate ca framurile nu prea scad sub 30-35. O sa pun alt driver sa vad daca reezolv ceva. Numa bine si lvl rapid.
Am facut 750.000 xp in 3 ore de joc(am dormit doar 3 ore azi noapte) din cele 1.530.000 puncte de xp neesare pt lvl 71. Mai e cineva care a observat o modificare drastica a FPS dupa patchul de aseara? Eu am bfg 8800gts si am senzatia ca ceva agata la grafica cu toate ca framurile nu prea scad sub 30-35. O sa pun alt driver sa vad daca reezolv ceva. Numa bine si lvl rapid.
http://armory.wow-europe.com/character- ... n=Adriaana
Revin cu detalii despre comanda gameshop:
- am fost placut impresionat ca pe la 9:30 m-a sunat curierul si a zis ca intr-un sfert de ora ajunge
- am fost neplacut impresionat de faptul ca am platit 2.8 mil in loc de 2.52 mil (idiotii nu au luat in calcul reducerea de membru gameshop)
In concluzie acum astept sa-mi raspunda la mail ca sa vad cum imi vor da banii inapoi.
- am fost placut impresionat ca pe la 9:30 m-a sunat curierul si a zis ca intr-un sfert de ora ajunge
- am fost neplacut impresionat de faptul ca am platit 2.8 mil in loc de 2.52 mil (idiotii nu au luat in calcul reducerea de membru gameshop)
In concluzie acum astept sa-mi raspunda la mail ca sa vad cum imi vor da banii inapoi.
Banii inapoi nu ii iei... sau slabe sanse sa ii iei...
steelman patchu ala nu are nici o legatura cu jocul...ala a fost un update pentru launcher(are alta culoare acum) 99% sau posibil update la Guardian
steelman patchu ala nu are nici o legatura cu jocul...ala a fost un update pentru launcher(are alta culoare acum) 99% sau posibil update la Guardian
Nu mi-i iau? Asta o cred ei poate. Iti garantez ca intr-un fel sau altul o sa-mi iau banii inapoi, nu ma intereseaza pe mine faptul ca ei sunt retardati.
La gameshop reducerea aia se aplica doar daca scrie pe site ca se aplica si daca bagi codu.
In alta ordine de idei - starter patck de TCG e fix asta - 2 bucati de 33 carti, nu cutioiu mare, deci nu are boostere.
Si cine zicea ca n-o sa am CE pe 13 ?
In alta ordine de idei - starter patck de TCG e fix asta - 2 bucati de 33 carti, nu cutioiu mare, deci nu are boostere.
Si cine zicea ca n-o sa am CE pe 13 ?

De toata jena lansarea de la Diverta de aseara!
Parca eram la un meci de fotbal la care bategarzi simteau nevoia sa-si etaleze inteligenta muschilor...bine ca n am stat decat 30 de min sa observ miscarile si m-am dus acasa sa dorm...astazi la ora 9.30 mi-am luat jocul din Diverta de la Palza...unde erau gramada si nici inghesuiala
)
Parca eram la un meci de fotbal la care bategarzi simteau nevoia sa-si etaleze inteligenta muschilor...bine ca n am stat decat 30 de min sa observ miscarile si m-am dus acasa sa dorm...astazi la ora 9.30 mi-am luat jocul din Diverta de la Palza...unde erau gramada si nici inghesuiala

Pai tipic pentru romania...stil manelist...am vazut la (i)Realitatea ca erau si fotbalisti pe acolo (iar pentru ei WoW e joc de strategie
)
Stie careva un leveling build pentru DK?
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Stie careva un leveling build pentru DK?

Din cate am auzit/vazut am inteles ca Blood ar fi specul care permite cel mai mic downtime.
problema cu low fps nu s`a rezolvat cu wotlk... in loc de 75 fps pe maximum am 20-30 pe low. de kko faza asta....de foarte mare kko ! ce mai e de kko e ca DKu` vine cu mount de 100 speed din tzava.si faza ce`a mai penala...un amic din gilda se duce sa faca nush ce instantza si imi spune ca are un DK in party...wtf ? daca esti dk nu te rupi de aliantza sau hoarda ? nu devii a 3a factiune ? din nou dezamagit !
concluzie : dku` nu imi place de nici u culoare si mi se pare marlanesc de puternic la un chara nou si pe un pc care duce orice joc aparut in ultima luna pe maximum nu pot juca wow !20 de fps ...am avut si 6 !!!!! thx blizz, thx a freakin` lot !
concluzie : dku` nu imi place de nici u culoare si mi se pare marlanesc de puternic la un chara nou si pe un pc care duce orice joc aparut in ultima luna pe maximum nu pot juca wow !20 de fps ...am avut si 6 !!!!! thx blizz, thx a freakin` lot !
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
Cum Dzeu sa devina a 3a factiune? DK e o clasa noua, factiunile raman aceleasi.
Doar nu ai vrea sa te faci dk si sa nu poti vb cu nici un player de alta clasa, sau sa nu poti face partyuri.

Si ce obiect in game uber cool ai de la CE - biscutitii lui Papa Hammel care oricum erau uber comuni
(

Am o precomanda la WoW addon facuta in februarie, in prima zi cand a fost postat jocul pe site.
Un Collector pt mine si 3 editii normale pentru niste prieteni.
Sunt si membru Gameshop.
Nici pana la ora asta n-a sosit curierul. Imi pare rau, asta e ultima oara cand cumpar de la Gameshop.
Eu ca eu, oricum nu aveam in plan sa ma joc prea curand, dar ceilalti prieteni m-au sunat azi toata ziua sa ma intrebe daca a sosit coletul.
Mentionez ca sunt din Bucuresti, adresa de livrare e in centru, Piata Victoriei.
Cu toate aceste lucruri spuse, e acusi ora 6 si trebuie sa plec acasa, si nu am primit comanda.
Anul trecut la Burning Crusade am patit la fel, mi-a sosit comanda a doua zi de la lansarea jocului, cu toate ca indeplineam aceleasi conditii: precomanda din prima zi, membru Gameshop, Bucuresti centru.
Sunt si membru Gameshop.
Nici pana la ora asta n-a sosit curierul. Imi pare rau, asta e ultima oara cand cumpar de la Gameshop.
Eu ca eu, oricum nu aveam in plan sa ma joc prea curand, dar ceilalti prieteni m-au sunat azi toata ziua sa ma intrebe daca a sosit coletul.
Mentionez ca sunt din Bucuresti, adresa de livrare e in centru, Piata Victoriei.
Cu toate aceste lucruri spuse, e acusi ora 6 si trebuie sa plec acasa, si nu am primit comanda.
Anul trecut la Burning Crusade am patit la fel, mi-a sosit comanda a doua zi de la lansarea jocului, cu toate ca indeplineam aceleasi conditii: precomanda din prima zi, membru Gameshop, Bucuresti centru.
![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
Nu era mai bine sa dai o fuga la Diverta Plaza unde au atat normal version cat si CE? 

Min3l wrote:Am o precomanda la WoW addon facuta in februarie, in prima zi cand a fost postat jocul pe site.
Sunt si membru Gameshop.
Welcome back minel

Asa am patit si eu...am avut precomanda si eu de prin februarie sau martie....am fost sunat sa confirm precomanda...dar azi amicul meu nu a primit nimic...fancurier-ul nu are nici un colet pe numele meu...
Oricum a cumparat 2 bucati din Diverta Cluj si am si eu WOTLK...dar nu am clientul :/
Alta prostie...daca va upgradati contul nu o sa puteti juca fara WOTLK instalat.
Deja este lume la 80... http://www.worldofathene.com/ cam aiurea tactica dar ma rog...scopul scuza mijloacele
![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)