Need for Speed Undercover

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
madace

Re: Need for Speed Undercover

Post by madace »

Wow, cum vireaza Porsche-ul ala la 90 grade cu 150 mph. :laughing6: :d [smilie=Nice-try.gif]
Răzvan

Post by Răzvan »

Cica foloseste real-life physics,yeah right. :laughing6:
Superfly
PSS 214

Post by PSS 214 »

'07 Dodge Charger SRT8 - in actiune
'08 Volkswagon Scirocco - in actiune
Attachments
scirocco2_fullsize.jpg
scirocco1_fullsize.jpg
charger1_fullsize.jpg
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Eu nu inteleg ce atata ura pe NFS. Da este un joc slab, cel putin ultimele aparute. DAR isi au un rost !!!

Sunt jucatori casual care nu mananca zi de zi TOCA sau alte jocuri. Eu nu am reusit sa termin o data o cursa in GRID pe prima pozitie. Nici nu ma omor cu jocurile auto dar......mi se face cateodata un chef nebun sa joc ceva. NFS imi este chiar accesibil, pot sa ma distrez si eu fara sa dau din parapet in parapet.

Abia astept sa apara, MW mi-a placut cel mai mult inafara de porche si asta seamana mult cu MW.
madace wrote:Wow, cum vireaza Porsche-ul ala la 90 grade cu 150 mph. :laughing6: :d [smilie=Nice-try.gif]
Asa si ?
Eu ma distrez mai mult sa virez la 90 grade cu 150 mph decat sa intru intr-un parapet in alt joc auto mai realist.
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Infernos

Post by Infernos »

Puneti si voi km/h ca e mai comod aşa
Old nickname: pompiliu92
Shader

Post by Shader »

Adică să mai pierdem timp și cu trasformatul ? Știi că 150 mp/h nu este tot una cu 150 km/h.
Live in your world, get pwned in mine!
madace

Post by madace »

Inmulteste si tu cu 1,6. :P Uite, ca fac eu calculul: 240Km/h. :D
PSS 214

Post by PSS 214 »

Electronic Arts şi Nissan au anunţat că mult-aşteptatul bolid Nissan 370Z Coupe va fi prezentat în exclusivitate în cadrul Need for Speed Undercover, titlu dezvoltat de studiourile EA Black Box. Este pentru prima dată când o companie auto va colabora cu un producător de jocuri pentru prezentarea oficială a unei maşini.

"Timp de 15 ani, Need for Speed a ajutat la definirea culturii auto aducându-i pe jucători mult mai aproape de cele mai rapide maşini din lume. Astfel, suntem încântaţi de parteneriatul cu una dintre cele mai importante companii auto pentru a prezenta în exclusivitate noul Nissan Z."

"Need for Speed înseamnă viteză, acţiune şi putere. Iar în noiembrie, jucătorii vor putea testa noul 370Z înainte ca acesta să fie lansat pe piaţă", a declarat Keith Munro, vicepreşedinte marketing Electronic Arts.

Nissan 370Z Coupe va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles pe 19 noiembrie.
Need for Speed: Undercover Escape the Cops Trailer
Image
'99 Nissan Skyline GT-R (R34)
Image

Need for Speed: Undercover Exclusive Customization Walkthrough HD
Attachments
McLaren F1
McLaren F1
Porche Carrera GT
Porche Carrera GT
Dodge Viper SRT10
Dodge Viper SRT10
Heavy_D

Post by Heavy_D »

Demo-ul cam cand o sa apare?
PSS 214

Post by PSS 214 »

nu o sa fie DEMO la undercover
Shader

Post by Shader »

PSS 214

Post by PSS 214 »

georgeleus

Post by georgeleus »

Fiind o fire mai naiva, m-am entuziasmat in avans la vederea acestui trailer/preview/sneak-preview sau ce-o fi el ... ca si cu Crysis la vremea lui de altfel .
Numai ca de data asta sper sa nu-mi pierd entuziasmul dupa lansarea finala ! Sper sa aiba cel putin efectul lui MW !...

Good Work EA ! (i hope) 8-[
--
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
Shader

Post by Shader »

Zenith

Post by Zenith »

Seamana mult cu NFS Most Wanted, ceea ce nu e deloc rau. Din ultimul material video, mi se pare, repet, mi se pare, ca masinile de politie par destul de "grele", nefiind foarte afectate de impactul cu masina care venea in viteza spre ele.
for lack of a better signature

Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Merced
Moderator

Post by Merced »

Most Wanted a fost ultimul NFS care l-am jucat mai mult de o ora, ba chiar am jucat ore bune, fara sa mai am la final rabdare sa-l termin, dar mi-a placut oricum. Asta pare cam la fel si asta nu ma deranjeaza. Insa pare ca au cam ramas in urma si din punct de vedere grafic...
Heavy_D

Post by Heavy_D »

Bun a venit si "Paul" si zic ca ii joc fainut si merge mai bine decat Pro Street pe un ati x200 e destul de jucabil.
Parerea mea despre control e foarte bun pot sa merg perfect in curbe etc. si sunetul mi se pare un pic real :D
PSS 214

Post by PSS 214 »

porcarie de joc .... acceasi camera de la prostreet care sughita, grafica de 2005 (pana si most wanted arata mai bine) , masinile arata groaznic :-!
DELETE !!! poate candida usor la cel mai prost joc al anului
dar vai ce se mai laudau producatorii ca lucreaza la fizica de nu stiu cati ani ... dar vai ce se mai laudau ei la expozitia de la SEMA ca vizitatorilor le place... dar vai cat de infect E ! [smilie=Nice-try.gif]
pacat de licente... erau niste exemplare misto :sad1:

se chinuie sa se mentina la 30fps-uri pe placa mea video vaiiiiiiiiii....... si GRID arata de 1000 de ori mai bine si merge cu peste 60fps-uri
Snow

Post by Snow »

Dar vai ce entuziasmat ai fost ! Dar vai ce dezamagit esti acuma ! Don't belive the hype. Trailerele vor fi totdeauna facute sa te lase ca la dentist.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
nemesisu

Post by nemesisu »

mai PSS, nu ne speria in halu asta. Chiar asa de aiurea e ? Zilele trecute bagam un MW + Carbon sa mai antrenez un pic dejtele pe speedbreak si pe curbe.
Eu peste Pro Street am sarit pentru ca nu imi place ideea in sine care sta la baza jocului. O sa incerc si eu jocul pe seara. Pacat insa, ca mi-ai taiat 50% din avant mai PSS ](*,) :tongue3:

Cred ca NFS'ul mai poate fi salvat prin un NFSU3. Sper sa nu fiu singurul optimist ramas in viatza :))
it is not about the money. it is about the game. the game between people
Zhady

Post by Zhady »

e aiurea jocul, nu are nici un farmec --> EA Black Box sucks [smilie=Nice-try.gif]
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Se mişcă aşa de aiurea (sacadat în curbe) de îmi venea să-l las din free roam, dar am continuat încet încet şi am ajuns la level 5 Wheelman. Sunt curajos ştiu. :d Jocul acesta e fix cum nu speram să fie şi anume Carbon-like. Traseele sunt destul de diversificate, faţă de ce am văzut în ultimele două jocuri, dar controlul e clar sub ProStreet din punctul meu de vedere. Grafică e urâtă, maşinile din trafic întră prin parapeţi, iar feeling-ul e că joci Carbon în alte haine. Nici nu e de mirare de ce nu a scos EA demo la acest joc.

Jocul rulează doar decent pe un E6750@3.8GHz, 4 GB RAM şi HD4870 OCed la 1280x1024 AA 6X all max, sunt prea multe sacadări, prea multe framedrop-uri în anumite locuri, sare de la 60-70 FPS pe la 35-40 FPS câteodată fără să se schimbe prea mult decorul. Am încercat şi cu unele detalii puse pe medii, fără AA şi tot nu merge perfect fluent.
Keos

Post by Keos »

So, cu alte cuvinte putem sari peste, nu pare ca pierdem ceva...
There is no order...
essential

Post by essential »

Doamne fereste , asta e joc de 2008 ? Astia de la EA ori s-au tampit ori s-au tampit , altfel nu-mi explic ... ma joc GRiD zi de zi si e la ani lumina de asta. Inca nu pot sa cred ca au putut scoate asa ceva pe piata. Cred ca si eu stiau ce porcarie e din moment ce nu au scos nici demo :) Cine da banii pe jocul asta are tatuat NFS in sange ...
LE: m-am jucat vreo 2-3 curse ... ce-s cu sacadarile alea in curbe ?
up to trance
Profesorul

Post by Profesorul »

Am jucat si am ajuns si eu pana la level 5 Wheelman ....ce pot sa zic .... jocul este de tot rahatu , pe intel Q6600 OC 3.6Ghz , 4GB ram , 8800GT , tot max AA&AF 1280x1024 am in jur de 50 fps-uri am constant mai scade minim pana la 40 ..... 0_o oricum nu merita sa iti freci nervi cu el , este o mizerie de joc si inca o surpriza placuta din partea celor de la EA Games [smilie=Nice-try.gif]
Attachments
1.jpg
2.jpg
essential

Post by essential »

Cred ca singura salvare este un patch de aprox 3Gb :) Dupa Red Alert 3 si NFS Undercover inca stau si ma intreb de ce scrie EA la start in Dead Space ... :)
up to trance
madace

Post by madace »

Voi aveti 4Gb ram... Eu ce sa mai zic cu 2 Gb ram? Sunt momente cand se blocheaza pt 1-2 sec. Sa nu mai zic ca arata hidos cu umbrele pe High. AA-ul nu se aplica decat pe masini, nu si pe umbre. Le-am pus pe medium, si surpriza, merge mai greu. [smilie=Nice-try.gif] Abia merge la 30fps, indiferent ca joc pe 1680x1050 cu aa max, sau pe 1440x900 fara aa. Sa vedem si pe Vista cum se comporta.

Cat despre jocul in sine... No comment. Nu de alta, dar o sa sariti pe mine, caci mie chiar imi place. :d E foarte arcade, exact cum si vroiam sa fie. BTW, pe gamepad se controleaza MUUULLTTT mai bine decat pe tastatura. :)
VDtot

Post by VDtot »

Voi chiar vorbiti serios ca se sacadeaza la ce sisteme aveti? Eu speram sa il joc in 1680x1050 dar din ce vad la voi cred ca revin la 1024 :)
essential

Post by essential »

Nu cred ca e vb de sisteme aici ... e vb de joc pur si simplu care e facut in baie ...
up to trance
Am3oo

Post by Am3oo »

impresii: un most wanted mai prost...
Chestii tampite:
-din sosea ies un fel de picaturi de apa, chiar daca e soare;
-cand sari peste ceva, la aterizare sari ca o minge
-nu ai garaj sau alte chestii (cel putin nu am intalnit pana acum). Te plimbi de nebun prin oras.
-nu am intalnit pana acum decat un magazin de piese, care ofera street->race->pro, fara firme, fara nimica.... :|
-glowul e enervant, nu am gasit optiune de disable.
Le tour toujours
Merced
Moderator

Post by Merced »

Chiar cand vroiam sa-l iau si eu am apucat sa citesc impresiile voastre. Daca controlul e aproape de cel din Carbon o sa zic de la inceput pas si n-o sa ma obosesc. Daca macar imbunatateau MW-ul, care mi s-a parut mai reusit dintre astea recente, i-as fi dat o sansa.
Am3oo

Post by Am3oo »

Raportat la undercover, most wanted este o minunatie de joc, parerea mea :)
Intre timp am mai gasit o chestie enervanta, am niste obiecte pe desktop (ceas, object dock & stuff de la rainmeter, care se updateaza constant) si daca dau alt tab din joc, cand intru se face un amalgam de pixeli foarte frumos....lucru care nu se mai intampla cu absolut nici un alt joc pe care il am instalat [smilie=Respect.gif]
Le tour toujours
Heavy_D

Post by Heavy_D »

Apropo de alt+tab cand intru inapoi in joc si incep cursa imi lipseste textura de la pereti ca sa nu iau inainte si sa iau curba [smilie=Nice-try.gif]
Pigoo

Post by Pigoo »

l-am jucat si eu ca sa nu zic ca nu l-am jucat . chit ca am un calculator care valoreaza 400 ron .. am zis sa il incerc . spre uimirea mea a mers ! cu toate la minim si off si 640x480 dar a mers !
a64 3200+ stoc
1gb ddr2 800
6100 onboard
merge domne , nu cere mult . si cred ca aveam vro 20fps :)

asa , sa lasam deoparte fitzele cu FPS , grafica la maxim nu am vazut-o pe pc meu dar din screenshot-urile de pe net arata marfa , mai bine ca PS . sunetul e cam aiurea ... iar gameplay-ul , e ceva mai diferit fata de PS , nu am putut sa joc cu camera cu care a venit el setat , pe FAR am putut sa conduc mai bine . ma cam deruteaza cand se misca curul masinii .
in fine , nu este genul de joc care sa ma faca sa revin la gaming si sa fug la magazin sa cumpar o placa video doar pt el .
Men are like guns. They're funny.
georgeleus

Post by georgeleus »

Eres una grande porcheria ... Adica mare porcarie de joc ! mare de tot ...
N-am crezut vreodata ca voi scoate ProStreetul de pe ultima pozitie in toata ierarhia NFS-urilor, dar acum n-am incotro, am sa asez UnderCover-ul pe ultimul loc al clasamentului . Pacat totusi, cred ca daca implementau acest oras in engine-ul MW-ului iesea o chestie minunata .
Asta e.
You can't win'em all ...

@AM3oo - efectul de glow (ca si motionblur-ul de altfel) cred ca il scoti din meniul World / World Effects . Am incercat eu, un nivel sub maxim scoate motionblur-ul, poate cateva nivele mai jos scot si ceea ce te deranjeaza pe tine . :wink:
--
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
DaLiu

Post by DaLiu »

EA chiar nu tine cont de parerile cumparatorilor, adica pana mea, deja se plange lumea de 3 ani in coace si ei tot in jos se duc, cred ca sunt fraieri care la fac vanzari, alt motiv nu vad de ce ar continua in directia asta.
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
alios

Post by alios »

EA nu da 2 bani pe parerile gamerilor adevarati (mai ales a celor care il scot moca de pe torrente)

grosul banilor ies din vanzarea pentru console, orice pusti din toata america si europa ce are consola va cumpara jocul original si il va juca, nu-l va interesa de parererile de pe forumuri sau gamespot etc...

asa ca noi putem sa-l clasam cat mai jos, strategia de marketing din EA si-a facut treaba, a vandut produsul...
VDtot

Post by VDtot »

Well, TDU is still the king. Totusi tre sa recunoastem ca Undercover are sunete foarte bune, poate singurul lucru la care este peste TDU.
Kramer

Post by Kramer »

Capodopera de joc din punct de vedere grafic. Cel putin mie asa mi se pare. Il rulez la 1920x1200(=24"), cu totul pe High, Texture Filtering - Trilinear, arata superb. Da, pe iMac, care nu e cine stie ce din punct de vedere al componentelor hardware.
Revin.
Keos

Post by Keos »

Kramer wrote:Capodopera de joc din punct de vedere grafic.
Cum Dumnezueu? Mie din screenshot-uri mi se pare scarbos, acelasi pom de Craciun specific si motion blur de naveta spatiala ca sa ascunda lipsa detaliilor.
There is no order...
Post Reply