![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Imi intra monitorul in stand by :(
Moderator: Moderatori
Imi intra monitorul in stand by :(
Salut. Am o problema cu compul, in sensul ca in timp ce ma joc, si aici enumer COD 4 si NFS Undercover, ca in Far Cry 2 n-am probleme, dupa un anumit timp de jucat, imi ingheata imaginea, dupa care monitorul imi intra in stand by, solutia fiind doar rr de la buton. Sistemul este cel din semnatura. Eu suspectez sursa ca ar fi, ea fiind un Chiftec vechi de 4 ani, de 410W, sursa cu care de-a lungul timpului n-am avut probleme, dar poate ca este pe duca. Mentionez ca procul il am oc la 3200 de la 2.66, iar placa grafica o tin de la 625/2000 default, la 650/2100. In 3D Mark nu apare nici o problema, chiar in weekend rulandu-l, fara nici o problema. Problema mea apare doar in COD 4 si NFS U. In COD 4 doar de sambata, ca pana atunci n-am avut probleme nici acolo, deci problema este de curand aparuta. Daca voi credeti ca este sursa, ce mi-ati recomanda?? ceva care sa fie OK pt sistemul meu si nici prea scumpa, pana in 250RON, care sa fie stabila, sa aiba sleaving si daca ar fi modulara ar fi super. Placa grafica imi urca in full load in Far Cry2 pe la max 85 de grade, in idle stand la 52 de grade, cu ventillatorul setat la 50%. In Furmark am ramas masca sa vad ca temp a urcat pana la 105 grade, dar fara probleme, practic acolo s-a stabilizat temp.
Placa ii noua, are doar 3 luni de zile, sper sa nu fie ea.......Merci
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
- MikeMeyers
Re: Imi intra monitorul in stand by :(
Fa un efort si incearca sa te joci o perioada fara sa ai vreo componenta overclockata ca sa vezi daca iti mai face asa. In felul asta macar elimini o varianta. Daca tot ai probleme atunci e de la sursa. Eu am mai patit asa cu unele componente overclockate chiar daca in teste si benchmarkuri rulau stabil...
Temperaturile la placa video sunt destul de OK. S-ar putea sa fie sursa de vina, incearca cu o sursa al vreunui prieten, mai potenta, dar nu stiu daca sistemul tau consuma 400W. Daca nu, intra in Everest, bagal in tray, joaca-te COD vreo 10 minute si uita-te la temperaturi sa vezi care ar fi mai exagerata. Nu te avanta direct la sursa, decat dupa ce esti sigur 
LE: si ce zice Mike mai sus

LE: si ce zice Mike mai sus

Deja imi cautam sursa....ma oprisem la un ANTEC NeoPower 550, am vazut ca ii OK, dar mai intai am sa fac cum zice Mike, renunt pt moment oc de la PV si incep sa ma joc.....
M-am jucat acu ceva timp cam o juma de ora de NFS U si vad ca nu a mai facut fente, asta cu frecventele default la placa grafica, maine incerc si in COD 4, sper sa nu mai fie probleme
La mine se intampla asta daca OC-ul la procesor nu e stabil. Eu as lasa procesorul default, si mareste turatia ventilatorului de la placa video, 105C e o temperatura cam mare. Incearca sa te joci si asa un pic si vezi daca mai ai probleme in ceva. Poti incerca si sa dai drumul atat la un Prime95 cat si la Fur ca sa vezi daca sursa poate sa tina sistemul in full load.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
Poti sa incerci sa lasi procesorul in overclocking si placa video la frecvente default.Poate nu e stabila in overclocking...cine stie.Totusi ai o sursa de calitate si cum ziceau mai sus greu de crezut k sistemul tau consuma mai mult de 400W.Oricum am auzit k in timp sursele isi pierd din capacitatea de a furniza curent la specificatiile producatorului.Iar u zici k ai sursa de 4 ani.Posibil si de la sursa.Oricum dacă iti iei alta ia una de cel puţin 550-600W.K nu schimbi sursa in fiecare an.
-
Uite aici un review+o sursa testata pe un sistem asemanator cu al tau:
http://live.emag.ro/reviews/sursa-enerm ... WT--r18284
Costa 500RON,dar e de f. buna calitate,perfecta pt. overclocking,gaming.
http://live.emag.ro/reviews/sursa-enerm ... WT--r18284
Costa 500RON,dar e de f. buna calitate,perfecta pt. overclocking,gaming.

Intel Q9450@3,6 Ghz/BFG 9800 GX2 670/2000/2 GB Ocz Fatal1ty@1196Mhz/Gigabyte P35-DS3R/Coolermaster Gemin II/Samsung 245 B+/WD Caviar Black 500GB~7200rpm,32Mb Buffer
Ok, thx guys....Oricum, am pus PV la frecventele default si am observat ca si in NFS U si in COD 4 n-am mai avut probleme, se poate ca prin acel OC sa mance mai mult curent, poate ca sursa chiar n-o sa mai duca mult, poate e la limita.....Merci