Need for Speed Undercover

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
Kramer

Re: Need for Speed Undercover

Post by Kramer »

L-a terminat cineva de pe aici? Cât de lung este jocul?
Mie jocul îmi place din ce în ce mai mult, abia aștept să ajung la partea cu mașinile serioase =P~ .
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Varsta are cea mai mica relevanta, aceeasi parere o aveam si la 22 de ani
[smilie=Wonder.gif] La 22 de ani intr-o viata anterioara sau cum? Cand o sa ai 22 de ani o sa constati cat de diferit gandeai cu 8 ani in urma.
cred ca am vazut cel putin 10 post-uri, ale unor persoana care l-au incercat 10-15 minute, eventual 1-2 curse si se declara nemultumiti de joc. cum iti poti forma o parere despre un joc in 10 minute ?
Este foarte simplu. Daca jocul nu era de cacao, garantat nu ieseai din el dupa 10-15min. Un joc bun se simte din primul minut. Si cred ca stii foarte bine ca prima impresie este de cele mai multe ori aia corecta.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Gammer's

Post by Gammer's »

dupa cateva ore in game pun 2 poze , stiu ..... :-$
Attachments
nfsuc-20081120-090503.jpg
nfs 2008-11-19 12-44-23-32.jpg
2K

Post by 2K »

Cum vinzi masinile detinute in jocul asta?
zxp

Post by zxp »

tocmai am dat si eu gata 3 curse. prima impresie: jocul pare okay, insa e prea simplu, si are nevoie neaparata de un patch pentru umbre si texturile soselelor. nu imi explic cum l-au scos asa... e pur si simplu neterminat.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
2K

Post by 2K »

Odata ce ajungi la Tier 2 simplitatea scade mult,oponentii sunt de multe ori alesi dempulea,aveam un Mitsubishi EVO X si competitia era alcatuita din SLR/Murcialago/Zonda/GT3RS/R8 si desi AI-ul nu prea e stralucit are un mare avantaj fata de tine la 250km/h+ el stie drumul dinainte tu pe de alta parte nu ca idiotul de joc face loading la texturi in acel moment,zici ca ma joc pe o consola ce face streaming dupa disc si face un streaming extrem de prost.... #-o
Optimizarea e muci/la pamant/inexistenta,intre 1920x1200 cu 6XAA si aceeasi rezolutie fara AA 0% diferente acum ori Black Box a descoperit secretul "free AA-ului" ori jocul e varza la optiunile de scadere a calitatii,la fel si cu scaderea in rezolutie [smilie=maniac.gif]
Story-ul e dare I say it decent,macar nu mai joc cu viezurele ce poarta casca mereu pe cap de zici ca e nepotul lui Stig,masinile sunt OK realizate si in numar acceptabil partea unde totul se duce de rapa e imbinarea acestor elemente...
Ah si umbrele=ok patratele umbre=shitty piece of sh*t acelasi lucru pot spune si despre bloom vs. explozie solara ce e in joc...
FireMan

Post by FireMan »

Ca si la MW soferul e de lemn :D Papitzoi de crashtest ce mai... Si-au dat toata silinta sa scoata un joc prost. Sa speram ca isi vor revenii in secolul asta :|
Inscrieri in noul sezon! -> prima liga de Counter Strike: Source din Romania www .cstrikesource.ro
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Revin asupra optimizarii :). Se pare ca era varianta jocului de vina. Acum am luat varianta "reincarcata" si nu mai am nici o agatare, jocul rulan fluent. Asa ca il joc in 1280x1024 AA6x, all MAX. Pacat ca jocul in sine este destul de mediocru. Nu inteleg ce se tot chinuie sa bage povesti in carsim-uri. Sunt, mai tot timpul penibile. Iarasi penibila mi se pare si faza cu gasitul curselor. Practic nu trebuie sa fac nimic mai mult decat sa apas TAB - jalnic. Puteau macar sa puna markere pe harta si sa trebuiasca sa mergem fizic pina acolo. Controlul masinii este cat se poate de arcade. Nu m-ar fi deranjat deloc sa fie o idee mai realist. Practic pot sa iau orice curba la orice viteza cu frana de mina. La inceput e misto...dar devine banal si enervant mai incolo.
Aspectul vizual este in ton cu jocul, adica mediocru. Umbrele sunt de-a dreptul oripilante (mai ales la distanta), motion blurul f ciudat, si HDR-ul cam exagerat - nici macar HDR nu prea este, pentu ca intensitatea luminii este aceeasi fie ca sunt in umbra sau in soare. Parca ar fi dat cineva brightness-ul la maxim pe cer.

Per total un joc mediocru...pacat :sad1:
zxp

Post by zxp »

eu tot sper oricum sa faca ceva cu umbrele... cand joci cu totul la high, la 1650, te astepti in plm ca macar sa se vada decent..si umbrele strica tot.adica TOT. mai bine cred ca incerc fara umbre deloc.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Ce naiba sa mai faca acum cu umbrele? Ma indoiesc ca s-ar rezolva cu un patch.
andreiandrei

Post by andreiandrei »

A intrat careva in meniul principal ala de la inceputul jocului ? Ca io n-am reusit. Poate or mai fi p-acolo ceva optiuni.

Gammer's , alea sunt screenshoturi de la tine ? Parca arata prea bine :-k
Gigabyte P35C-DS3R, E4500, 2x1GB Kingston, HIS 3850, WD2500KS+6400AAKS, ASUS A-45GA .
Salmon

Post by Salmon »

Care meniu principal? Jocul are doar un meniu in-game si atat.
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
andreiandrei

Post by andreiandrei »

untitled.JPG
Io n-am reusit sa intru in meniu' asta .
Gigabyte P35C-DS3R, E4500, 2x1GB Kingston, HIS 3850, WD2500KS+6400AAKS, ASUS A-45GA .
Alex_230

Post by Alex_230 »

Reveniti-va ,ala nu e meniu doar spune unde e locul pt a ajusta setarile monitorului/televizorului pt "HD Qualitiy". Si daca intrati acolo apare o paleta de culori si niste instructiuni pt setarile de culoare ,atat. Meniul jocului e cel care apare cand apasati escape in-game. E mentionat ca ala e meniul principal si intr-un trailer al jocului ,nu mai stiu exact care.
eRAZr

Post by eRAZr »

revin si eu cu niste pareri...parca stiam dinainte sa apara..cel mai slab nfs ever.punct.

cred ca astia (EA,respectiv americanii)sunt total idioti daca numesc niste manevre suicidale "heroic driving" si se intreaba apoi de ce sunt tinerii americani pe primele locuri in decese la volan.

targetul jocului...copchii ajunsi la pubertate care cred ca e cul sa gonesti ca racheta in trafic si pasionatii "da mashini tunate"

asta e,banu sa fie...ramanem tot cu joacele vechi,care sunt peste rahaturile astea noi.
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
Infernos

Post by Infernos »

Ma omoara o curiozitate astia de la EA au vazut ca nu prea au avut vanzari buna la Pro street din cauza unor prob. mai ales cea a controlului, oare de ce nu au incercat sa repare greseala asta si eu continuat asa, cred ca cine conduce acolo echipa la EA are ceva la "mansarda "
Old nickname: pompiliu92
BOG

Post by BOG »

Mda... se pare ca nu prea tine cont de legile fizicii! Cum naiba sa intru in curba cu 250 si sa nu ma infig in parapet? Pana una alta e un joc bun de pierdut timpul cu el dar doar atat!
zxp

Post by zxp »

sigur nu se tine cont de legile fizicii. jocul e arcade 100%.
Alex_230

Post by Alex_230 »

Cum sa fie arcade?? [smilie=maniac.gif] in trailere si press-release spuneau ca au fizica realista "the car acts like it would act in reality ,something new in NFS series" [smilie=Nice-try.gif]
eRAZr

Post by eRAZr »

singurul lucru bun la el mi se pare soundtrack-ul...desi in anul 2008 ma astept la posibilitatea de a-mi selecta piesele favorite..lucru care bineinteles lipseste in undercover. [smilie=Nice-try.gif]
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
Pigoo

Post by Pigoo »

fiecare vede jocul in perspectiva sa , eu vad altfel treburile :
orice producator de jocuri vrea ca jocul scos sa fie diferit fata de celelalte intr-un mod original , cum ar fi meniul , care nu vad de ce va plangeti , nu e ca celelalte jocuri ? deaia va plangeti ? jocul s-a vrut un arcade si este chiar ok . personal il vad ca pe un nfs2+nfsu+nfsmw
iar orice gamer vrea ca jocul facut de producator sa fie EXACT cum vrea EL . [smilie=Nice-try.gif]
ps: am imprumutat un radeon x2600xt si m-am jucat si eu calumea intr-un final . merge f ok toate pe medium in afara de world effects (pentru ca nu imi plac) iar rez 1024x768 .
apropo de chestia asta cu TOATE DETALIILE LA MAX . alea nu sunt detalii , sunt doar efecte in plus . daca il dai la maxim nu inseamna neaparat ca va arata mai frumos :icon_smile:
Men are like guns. They're funny.
Shader

Post by Shader »

Pigoo wrote:apropo de chestia asta cu TOATE DETALIILE LA MAX . alea nu sunt detalii , sunt doar efecte in plus . daca il dai la maxim nu inseamna neaparat ca va arata mai frumos :icon_smile:
Asta pt. că este ceva în neregulă în jocul ăsta. În mod normal nu ar trebui să fie așa.
Live in your world, get pwned in mine!
PuZZel

Post by PuZZel »

e adevarat ca intr-o prima faza mi s-a parut un joc pirat facut de rusi, dar pe urma m-am mai obisnuit
cu toate aceste neajunsuri si grafica care lasa de dorit (pare un fel de NFS 4 portat pe pc), imi apar in timpul jocului si niste erori care nu-s deloc dragute si mi se blocheaza pt 1-2-3 secunde
placa video este un radeo 2600 pro cu drivere la zi
nfsu.jpg
meniul imi place, mi se pare destul de usor, orasul inca nu am avut ocazia sa-l descopar, dar pare cam repetitiv...
In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
overclockmaster

Post by overclockmaster »

Am o problema cu nfs ondercover (daca ma poate ajuta cineva) .....am urmatorul sistem sempron 3000+ 1,8 (overclockat la 2,1) ram 1gb, video ati x 1550 256 550/800, cu ultimele drivere video si mi merge greu la setarile minime, adica face frame-uri, am sub 20 fps....in unele momente trece de 25 da rar......nu stiu ce sa fac am reinstalat si windowsul.....va rog niste sfaturi....ms
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Undercover merge mult mai prost decât ProStreet şi e destul de normal având în vedere că decorul e mai bogat, există şi trafic bla bla.

X1550 nu e de 4 ori mai bun ca 9550. Sistemul tău nu poate mai mult în NFS Undercover. Face the fact!
Mr.E

Post by Mr.E »

L-am terminat ... BMW-ul de la sf e naspa , adica eu mi-am cumparat Bugatti si l-am tunat la max si mergi cu el glont 250 Mh/h ( 400 Km/h ) cea mai buna masina.

Iar ultima misiune e super usoara, acum o sa cumpar toate masinile pe rand si le tunez sa vad care ce poate fiecare.

Faza cu peisajul am patit-o si eu adica la viteze mari prin munti te trezesti pt 1-2 sec ca mergi prin spatiu ... am 8800 GT si am rulat jocul la 1280 cu toate la MAX.
Last edited by Mr.E on Thu Nov 20, 2008 8:56 pm, edited 1 time in total.
RedVelvet

Post by RedVelvet »

PuZZel wrote:(pare un fel de NFS 4 portat pe pc)
NFS4 a fost si pe PC, nu are nev de o portare ^^
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Pantsless

Post by Pantsless »

Stiti ce e ciudat? Dpv grafic mi se pare nu numai sub prostreet, dar si sub carbon, mw... nu stiu e ceva ceinregula, arata prost... si daor am pus tot pe max, 4xAA... wtf?
PS: intoarceri 180grade la 10034020534534 km/h. Jenibil. Bun bun, arcade, inteleg, nici nu vreau sa ma chinui nu-stiu-cat, dar chiar asa?

Pe bune ca mi se pare mai prost decat orice alt nfs.
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
eRAZr

Post by eRAZr »

Ma tot gandesc la filmuletele care ieseau cu noile "features" , "heroic driving" and sh!t [smilie=Nice-try.gif] .

nu ca ar avea relevanta,dar sunt curios ce note va obtine prin reviewuri :-#)
Pantsless

Post by Pantsless »

Asa se vede la mine in 1280x1024, 4AA, totul pe max.. cel putin cred ca aveam setarile astea, dar nu prea pare sa fie asa...
Asa se vede si la voi sau am eu o problema?
ImageImage
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Lord_Silver

Post by Lord_Silver »

Da, tot asa, grafic arata ceva gen anul 2003, in niciun caz 2008, si macar de statea bine la gameplay, dar nici grafica, nici gameplay 8-[ Macar au ales un soundtrack ok care mie cel putin imi place, dar in rest e foarte slab si nu-mi ofera nicio distractie jocul asta. Cu siguranta cel mai prost NFS si probabil anul viitor vom avea unul mai bun, din cate stiam lucreaza 2 echipe, si la anul e cea cu pro street-ul, deci ar trebui sa fie mai reusit ca esecul asta.
BOG

Post by BOG »

Noroc ca mai dureaza putin si apare GTA-ul ca altfel mi-ar fi stricat toata iarna NFS-ul asta! [smilie=maniac.gif]
Kramer

Post by Kramer »

Sunt la Wheelman 5. Mai am mult pana la masinile tari, ca deja ma satur sa vad ca fac o cursa iar pe harta apar alta in locul ei...cam pe la ce Wheelman dai de masinile tari? Cursele, sprinturile, evadarile deja sunt plictisitoare...mai ales ca le fac cu aceeasi masina.
alex_06

Post by alex_06 »

Lord_Silver wrote: Cu siguranta cel mai prost NFS si probabil anul viitor vom avea unul mai bun, din cate stiam lucreaza 2 echipe, si la anul e cea cu pro street-ul, deci ar trebui sa fie mai reusit ca esecul asta.
Speranta moare ultima :iconbiggrin:
Gigabyte P35-DS3L | Intel C2D E7200 2.53 Ghz| 2x2GB Mushkin Frostbyte |Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512 MB | Sursa Sirtec HPC-430-P12S V2.2 >>> Epic song, eternal TRANCE
razvanrazy

Post by razvanrazy »

Pantsless wrote:Asa se vede la mine in 1280x1024, 4AA, totul pe max.. cel putin cred ca aveam setarile astea, dar nu prea pare sa fie asa...
Asa se vede si la voi sau am eu o problema?
ImageImage
nu stiu ce nu intelegi din poza aia... mie mi se pare foarte normala.
ce ai marit acolo, este umbra schelelor, care...da...arata asa cu si fara AA, pt ca asa e jocu, nu ai ce sa-i faci.
ce este cu semnu intrebarii "?" este reflexia schelelor de deasupra podului (reflexia pe masini este chiar real time de la Underground 2)
ce este cu semnul exclamarii (mirarii [smilie=maniac.gif] )"!" este umbra masinii care se intrepatrunde cu umbra schelelor de pe pod, care, se pare, ca nu are exact aceeasi culoare.

nu inteleg care e problema ? chiar tre' sa facem prtscrn la fiecare frame si sa analizam ? nu putem sa jucam linistiti ?
R@2! Image
Pandy

Post by Pandy »

Kramer wrote:Sunt la Wheelman 5. Mai am mult pana la masinile tari, ca deja ma satur sa vad ca fac o cursa iar pe harta apar alta in locul ei...cam pe la ce Wheelman dai de masinile tari? Cursele, sprinturile, evadarile deja sunt plictisitoare...mai ales ca le fac cu aceeasi masina.

Eu sunt la 9 si am deblocate multe masini AudiTT, Evo (astea doua le am) restul nu prea m-am uitat ca astea erau peste ele :)
Pantsless

Post by Pantsless »

Da, stiu ce e acolo razvanrazy...
Ma intrebi ce nu inteleg? Nu inteleg de ce un joc din 2008 poate sa arata atat de prost asta nu inteleg #-o
Reflexia aia de pe luneta e groaznica, geamul si el arata prost. Umbra aia 'fara AA' e groaznica. Iar la cealalta umbra (!), ce naiba e pe jos.. se vede asa ca o stralucire ... trebuia sa fie apa? pe bune.. -.-
Si nu, nu putem juca linistiti.. cel putin eu... eh asta e
Kramer

Post by Kramer »

Pfoa, pai eu is cu un Camaro SS si tot fac curse si castig bani si reputatie. De unde pot cumpara masini? Am intrat la Cars si nu am gasit nici o optiune.
Cat niveluri Wheelman sunt :-k?
Pigoo

Post by Pigoo »

de unde ideea ca jocurile noi trebuie sa aibe grafica mai buna decat cele vechi ? shish #-o

apropo , gameplay-ul e chiar bun (cel putin din punctul meu de vedere !), mult peste pro street pe care nu l-am putut termina .
Men are like guns. They're funny.
BOG

Post by BOG »

Pro Street a fost opera de arta fata de Undercover... fara suparare!
Post Reply