Mie jocul îmi place din ce în ce mai mult, abia aștept să ajung la partea cu mașinile serioase

Moderator: Moderatori
Varsta are cea mai mica relevanta, aceeasi parere o aveam si la 22 de ani
Este foarte simplu. Daca jocul nu era de cacao, garantat nu ieseai din el dupa 10-15min. Un joc bun se simte din primul minut. Si cred ca stii foarte bine ca prima impresie este de cele mai multe ori aia corecta.cred ca am vazut cel putin 10 post-uri, ale unor persoana care l-au incercat 10-15 minute, eventual 1-2 curse si se declara nemultumiti de joc. cum iti poti forma o parere despre un joc in 10 minute ?
Asta pt. că este ceva în neregulă în jocul ăsta. În mod normal nu ar trebui să fie așa.Pigoo wrote:apropo de chestia asta cu TOATE DETALIILE LA MAX . alea nu sunt detalii , sunt doar efecte in plus . daca il dai la maxim nu inseamna neaparat ca va arata mai frumos
NFS4 a fost si pe PC, nu are nev de o portare ^^PuZZel wrote:(pare un fel de NFS 4 portat pe pc)
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Speranta moare ultimaLord_Silver wrote: Cu siguranta cel mai prost NFS si probabil anul viitor vom avea unul mai bun, din cate stiam lucreaza 2 echipe, si la anul e cea cu pro street-ul, deci ar trebui sa fie mai reusit ca esecul asta.
nu stiu ce nu intelegi din poza aia... mie mi se pare foarte normala.
Kramer wrote:Sunt la Wheelman 5. Mai am mult pana la masinile tari, ca deja ma satur sa vad ca fac o cursa iar pe harta apar alta in locul ei...cam pe la ce Wheelman dai de masinile tari? Cursele, sprinturile, evadarile deja sunt plictisitoare...mai ales ca le fac cu aceeasi masina.