pe scurt , as dori sa mi cumpar o noua placa de baza si chiar nu stiu ce sa aleg.
Deocamdata am: MSI k9n PLATINUM , ati 4870, 2 gb ram, athlon x2 5600+.Pasionat de jocuri.(:D)
Placa video si procesorul le am schimbat prin octombrie.M ai mi a ramas placa de baza vechiutza de 2 ani.
Acum vine partea mai grea, ce sa mi cumpar? Nu as da mai mult de 450 ca deja nu se mai numeste investitie ci aruncat cu banii

Eu as opta 60% pe AX78 care are un super pretz (~250RON) si pe care as putea sa mi o iau si maine ca dispun de fonduri, si mi ar ramane si niste bani pt bere cu amicii

Si 40% pt DFI LP DK 790FX-M2RS.
Redactia vad ca si a ales SAPPHIRE PC-AM2RX780, de ce oare?ca e prima data cand vad ca fac placi de baza!
Ar mai fi de luat in calcul un eventual Gigabyte GA-MA78G-DS3H!
Chiar nu stiu ce sa aleg!
Ma tot gandesc sa fie atat de sesizabila diferentza dintre ele pe sitemul pe care il am eu, ca doar nu am proc quad.De Abit am ami auzit, desi era sa dea faliment cica a revenit, dar de DFI e cam prima data cand aud, cand am vazut in top.
Ca neajuns dar cred ca prea mic, este chipsetul cam vechi al placii Abit,dar ma gandesc ca peste 2 ani oricum le shimb iarasi pe toate!
Daca voi aveti alte propuneri va rog spuneti!
Ca sa zic asa, un alt upgrade ar fi niste ram, pe care daca mi iau pe cea de la Abit, ar fi bani si pt el.
Si ca o a doua intrebare, ce ziceti sa trec pe INTEL? caci proc pe care l am, daca l as vinde cu vreo 200ron, plus cei 450, credeti ca mi ajung 650ron pt placa de baza si proc pe intel care sa ma duca la niste performantze mai bune?