Need for Speed Undercover

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Pantsless

Re: Need for Speed Undercover

Post by Pantsless »

Inseamna ca e gandit cu fundul, si echipa care a lucrat la el nu stie prea multa informatica ](*,)
Nu degeaba au aparut ierarhiile de memorie in lumea calculatoarelor. Ca altfel puneam procesorul sa-si ia datele direct de pe HDD si sanatate!
Programatorii trebuie sa cunoasca foarte bine principiul functionarii unui calculator, pentru ca daca nu stiu asta, nu vor sti niciodata sa creeze o aplicatie optimizata. Dar sa nu deviem [smilie=Nice-try.gif]
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
Am3oo

Post by Am3oo »

Chiar crezi ca o firma ca EA (ma refer la putere financiara, nu la altceva) nu are programatori pe masura? Jocul a fost facut in graba cel mai probabil.
PE console cred ca au facut o gramada de bani....
Le tour toujours
Zenith

Post by Zenith »

Poate era totusi mai bine daca scoteau inainte un demo care ar fi avut aceste probleme, si poate ca asa versiunea finala ar fi avut mai putine bug-uri legate de optimizare.
for lack of a better signature

Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Pandy

Post by Pandy »

Sa imi exprim o parere finala dupa ce am terminat si eu jocul, parerea despre grafica si gameplay ramane aceeasi, story-line'ul foarte dezamagitor, mai ales ultima misiune lasa de dorit; despre masini pot spune ca sunt foarte multumit de cum sta pe sosea Gallardo (facut la maxim) si in oras si pe autostrada (pacat ca viteza maxima este "mica", daca iau in comparatie cu alte masini), Veyronul (si el facut la maxim) merita doar la cursele de pe autostrada unde te poti folosi de capacitatile lui. Dezamagit sunt si de opririle de 1-2 secunde pentru updatarea circuitului, spre norocul meu nu am avut asa multe precum altii se plang de ele.

Parerea mea personala !
Pigoo

Post by Pigoo »

razvanrazy wrote:Pigoo, eu nu inteleg de ce te miri asa. calculatorul tau a fost buna acum...3-4 ani. pun pariu, ca pe langa procesor si ram, si hdd-ul este vechi, la putine rpm si defragmentat acum 10 ani.
ar trebui sa zici mersi ca inca iti mai merg jocurile nou aparute, chiar la rezolutii destul de mari (il joci in 1024 sau 1200 cred).
computerul asta il am de 2 ani, initial am avut x2 4200+@5000+ si 3gb de ram, dar acum 1 an am luat o pauza cu jocurile si am schimbat procul cu unul single core si am vandut 2 batoane de ram . cat despre hdd.. are 1 an si l-am defragmentat acum 2 zile [smilie=maniac.gif] (250gb daca are vreo importanta)
iar placa video am avut 8600gt@gts care am dat-o si pe aia si am stat pe onboard 6100 o vreme pana acum 4 zile cand am luat x2600pro@xt asta ca sa ma pot juca nfs :icon_smile:
Men are like guns. They're funny.
Merced
Moderator

Post by Merced »

L-am jucat la cineva ieri, ma rog era prima varianta, aia care reuseste sa aiba framedrop-uri si pe un E8500@3.5Ghz, 4Gb DDR1066 si un 9800GX2... Trecand peste asta controlul masinii mi s-a parut cel putin straniu. Nici pic de feeling, parca pluteste masina aia, chiar asta e senzatia, parca as juca iar Star Wars-ul Pod Racer(parca asa-i zicea)... Grafica poate cu indulgenta un pic mai buna decat la Most Wanted. La capitolul asta cam p-acolo s-au oprit, de acolo in sus Carbon-ul mie nu mi-a placut deloc cum arata, ProStreet-ul nici el nu m-a impresionat. Bine, pe mine nu ma intereseaza prea mult aspectul asta, pot sa bage si engine grafic de Underground 1 daca fac un joc care sa ofere o oarecare placere, un feeling macar simbolic fata de ce au oferit acele deja de mult trecute de varsta a treia jocuri din prima parte a "seriei" NFS, care m-au tinut lipit de scaun zeci si zeci de ore...
Decat sa ma apuc de asta, mai bine rejoc cu multa placere primul Hot Pursuit, Porsche-ul, cele doua Underground-uri sau Most Wanted-ul.
Pandy

Post by Pandy »

Un nou bug descoperit, mergeam bine-mersi pe autostrada si intru intr-un blocaz al politiei, parca am facut cea mai mare greseala deodata masina a inceput sa coboare spre centrul Pamantului si nu se mai oprea de resetat nu mergea nimic nu executa, viteza dupa cum vedeti este maxima :tongue3: si nu am mai avut rabdare sa stau 6 minute asa ca l-am inchis, total dezamagit [-( [smilie=Wonder.gif]

Image
Cosmin_NFS

Post by Cosmin_NFS »

Shader wrote:
Cosmin_NFS wrote:seamana oarecum cu MW,dar cu grafica adusa la nivelul anului 2008.
[smilie=Gun-To-The-Head.gif] Shoot me!
Pantsless wrote:
Cosmin_NFS wrote:seamana oarecum cu MW,dar cu grafica adusa la nivelul anului 2008.
Ai gresit o cifra, lasa-ma sa te corectez:
Cosmin_NFS wrote:seamana oarecum cu MW,dar cu grafica adusa la nivelul anului 2003.
THERE! [smilie=Thumbs-Up.gif]
baieti,daca nu aveti voi calculatoare bune pentru a juca Undercoverul la detalii maxime nu ma mai vaitati pe aici ca nu e optimizat.Normal ca la detaliile la care il jucati voi(1024x768 pe mediu :laughing6: ) nu o sa vedeti vreo diferenta intre el si MW,insa daca v-ati juca la 1680x1050 cu toate detaliile max ati vedea ca nu este chiar la fel :tongue3: LE:eu am la 1680x1050 cu totul blana cam 60-70cadre,foarte rar scade spre 40,doar pt cateva secunde.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

nu te mai lauda tu atat cu supersistemul tau cumparat de parinti. jocul face pauze mici chiar si pe consola, unde iti garantez ca este cu totu la maxim si cu 60 fps-uri
R@2! Image
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Tind sa cred ca tu ai probleme serioase cu ochii. Sau ma rog, daca tie iti plac umbrele alea cu cantu' cat casa at bv tie.
Poti sa ai si 200fps in FULL HD, ca tot prost arata. Si il joc la detalii maxime, stai linistit.

razvanrary, lasa varianta pe console ca e total irelevanta (acolo nu ai AA6x de exemplu). Pe PC nu sacadeaza deloc, merge flawless, insa arata mediocru.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Pigoo

Post by Pigoo »

eu tind sa cred ca jocul asa s-a vrut facut . nu cred ca umbrele alea arata asa patratos degeaba . dupa ce ca nu e nici optimizat calumea , va mai auzeam ca nu va merge jocu deloc.
Cosmin_NFS

Post by Cosmin_NFS »

razvan stai tu linistit,calculatorul e cumparat de mine,nu de parinti.Kodiak,nu am zis nimic de tine,ziceam de cei care nu au mai facut upgrade din 2005 si au pretentia sa joace un joc din 2008 cu totul blana,fara sa li se miste in trepte.Daca le merge greu normal ca e jocul de vina :laughing6: De fapt la cei cu calculatoare performante poate sa fie si jocul de vina daca le merge greu,depinde de pe ce torrent e "cumparat".Si eu am "cumparat" o data carbonul de undeva si mi se misca in trepte,desi nu aveam probleme cu Crysis :icon_smile: ,apoi am luat de la cineva jocul si mi-a mers bine cu acel kit,fara sa se mai miste in trepte.

LE:nu stiu cum de ti se pare ca se vede "mizerabil",fiecare are gusturile lui :icon_smile:
Last edited by Cosmin_NFS on Wed Nov 26, 2008 2:00 pm, edited 1 time in total.
Shader

Post by Shader »

Păi și de ce ai dat quote la ce-am zis eu ? Te asigur că pe amărâtul meu PC merge foarte bine la 1280x1024 cu toate setările posibile puse pe maxim inclusiv AA 6x. Nu, nu agață deloc dar arată mizerabil.
Cum justifici asta ?
Live in your world, get pwned in mine!
BOG

Post by BOG »

Concluzia mea e ca este un joc mediocru care nu prea respecta renumele de NFS de altadata si este inacceptabil ca o companie atat de mare precum EA sa livreze niste jocuri practic neterminate! Consider ca NFS merge din inertie acum, bazandu-se pe renumele primelor jocuri din serie. Din pacate nici nu prea are concurenta serioasa pe acest segment.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

Nu are concurenta serioasa pe PC.
Last edited by burebista on Wed Nov 26, 2008 5:00 pm, edited 1 time in total.
Reason: Remove quote la postul precedent
R@2! Image
Pigoo

Post by Pigoo »

tocmai m-am intors de la pc shop si mi-am mai luat un baton de gigi ca sa vad daca merge ok de data asta . daca nici acum nu merge este de la proc .
Pantsless

Post by Pantsless »

Cosmin_NFS wrote: baieti,daca nu aveti voi calculatoare bune pentru a juca Undercoverul la detalii maxime nu ma mai vaitati pe aici ca nu e optimizat.Normal ca la detaliile la care il jucati voi(1024x768 pe mediu :laughing6: ) nu o sa vedeti vreo diferenta intre el si MW,insa daca v-ati juca la 1680x1050 cu toate detaliile max ati vedea ca nu este chiar la fel :tongue3: LE:eu am la 1680x1050 cu totul blana cam 60-70cadre,foarte rar scade spre 40,doar pt cateva secunde.
De ce m-ai citat, nu esti de acord cu ce am scris? :tongue3:
Ce-ar fi sa cauti cu cateva pagini in urma, am pus acolo un screenshot cu totul pe maxim, 4AA, 1280x1024... Si a mai postat cineva o poza cu MW din 2005. Ai sa vezi cum MW arata mult mai bine :)

PS: am un E6300, 2gb ram, 8800GT OC, nu o fi ultimul racnet, dar desi jocul merge bine, arata MIZERABIL, cum bine zice shader :-#)
Asa ca vino macar cu argumente referitoare la gameplay, unde nu te pot contrazice (ca n-am jucat mai mult de 10 minute [smilie=maniac.gif] )
Ah si... "pă nvidia se vede mai bine, eu am ati si parca e alt joc!" nu e considerat un argument valid 8-[
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Răzvan

Post by Răzvan »

Hmm,cu cat citesc mai mult pe aici cu atat ma ingrozesc mai mult.
Insa trebuie sa imi fac si eu curaj sa il instalez ca sa vad care e baiu. :-k
@ Pigoo : Iti merge acuma sau trebuie sa mai tragi o tura la magazin pentru un procesor nou? :d
Superfly
Pigoo

Post by Pigoo »

n-am rezolvat nimic . stiam ca nu poate fi de la ram ca sunt pe xp si nu am multe procese deschise ca sa consume mult.. dar am zis sa incerc pentru ca era cea mai ieftina varianta .
placa video am luat cu 100 ron , ram cu 35 ..procesorul nu e greu nici ala de schimbat , cu 100-150 ron se rezolva si el . il dau pe asta cu cateva zeci de ron acolo si iau un x2 4200 , il oc la 2.6 si singura problema care mai ramane ar fi jocul .
Răzvan

Post by Răzvan »

Hmm,ar fi culmea ca dupa ce iti cumperi componentele sa constati ca defapt jocu era de vina,it would be an epic fail. [smilie=Nice-try.gif] :d
Superfly
Shader

Post by Shader »

Încă nu s-a înțeles. Jocul nu agață. Ceea ce ați văzut în filmulețul postat de Pigoo este strict problema sistemului său/a versiunii jocului.
Pigoo

Post by Pigoo »

BadDay wrote:Hmm,ar fi culmea ca dupa ce iti cumperi componentele sa constati ca defapt jocu era de vina,it would be an epic fail. [smilie=Nice-try.gif] :d
pai m-ai inteles gresit . eu nu am spus ca daca nici cu procesor nu merge bine atunci jocul ar fi problema , ci eu am spus ca singura problema care mai ramane este jocul , pentru ca jocul oricum este o problema de la inceput...
nemesisu

Post by nemesisu »

Oameni buni, stimati compatrioti si camarazi de forum. Nu va sta bine sa va certati WTF. Pentru un joc ???? Pentru NFS ???? ](*,) [-X Nu-i frumos.

Treaba e ca in ultimele 2 luni am jucat la titluri de mi s-au amestecat sinapsele intre ele JEEEEZZ. De la Stalkereala la Red Alertuiala si de la Falaoutuiala la Farcryuiala si underkovereala :)

Poate ne dorim mai mult de la un joc de 2008 ... unii ... poate altii nu ne dorium atat de mult doar mai calitativ si mai estetic si poate mai plin de substantza.
Parerea mea per total e ca joacele de anul asta sunt doar o umbra la ce am jucat o data. Dar ... imi dau seama de altceva... de fapt.. eu gamerul cel fioros ... am imbatranit [smilie=Nice-try.gif]

So... show must go on .. keep'n'playing :thumbleft:
it is not about the money. it is about the game. the game between people
essential

Post by essential »

hahahahaahha , astia si-au batut joc de Veyron , merg cu 400 km/h pe linie dreapta si ma ajung militienii cu jeep-urile fara nici cea mai mica problema , din contra chiar incetinesc ca sa nu ma depaseasca prea mult :))
up to trance
Shader

Post by Shader »

Am ajuns pe la 73% din career și cu ~10% mai puțin la overall game și nu-mi mai apare nicio cursă pe hartă (GPS). Așa trebuie sau e ceva în neregulă ? Trebuie să fac ceva anume (cum ar fi să aleg curse random plimbându-mă de nebun și apăsând TAB) ?
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Dacă ai făcut toate job-urile nu are cum să nu-ţi apară curse noi.
Armani_Gio

Post by Armani_Gio »

Cum aflu cat am facut din cariera?
Salmon

Post by Salmon »

GPS Map -> World view -> Stats
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
BOG

Post by BOG »

Ati observat ca uneori masinile din trafic cad din aer? Ca pe vremuri \:D/
Pigoo

Post by Pigoo »

chiar asa , uitasem sa precizez si acest lucru . cand ai viteza prea mare masinile nu au timp sa faca spawn ..si le iei prin surprindere [smilie=maniac.gif] [smilie=Nice-try.gif]
Zenith

Post by Zenith »

Iar unele masini se apuca sa nu mai respecte regulile de circulatie [smilie=maniac.gif]
Intreb din nou: nu a mai observat nimeni ca se misca umbrele cladirilor odata cu masina? :d
In rest, imi place jocul, e chiar placut sa ajung acasa dupa o zi mai solicitanta si sa ma pun sa ma distrez cu "masinutele" :d , ca deja s-au inmultit, cu atatea curse dupa care iei pink-slip.

Shader

Post by Shader »

Ghetto_64 wrote:Dacă ai făcut toate job-urile nu are cum să nu-ţi apară curse noi.
Pe cuvântul meu dacă mai am ceva pe hartă. Doar 4 căsuțe. Cele pt. Tier 3/2 Cars și Parts. În rest nimic, nici job nici side mission. :sad1:
Pantsless

Post by Pantsless »

Can you hear it shader? It's the 'delete the stupid game already' sound :occasion14:
BOG

Post by BOG »

Zenith wrote:Intreb din nou: nu a mai observat nimeni ca se misca umbrele cladirilor odata cu masina?
Ba da, am remarcat acest lucru si am mai observat ca si cerul se roteste! Nu inteleg ce a fost in capul celor care au facut jocul. Chiar asa de varza sa fie motorul grafic? Mai ziceam daca exista succesiune zi-noapte si "soarele" se deplasa ceva mai repede ca in realitate, dar nici chiar asa de repede!
Totusi umbrele se deplaseaza in functie de miscarea masinii sau indiferent de aceasta?
Zenith

Post by Zenith »

Mie mi s-a parut ca in functie de miscarea masinii. Adica, daca masina mergea, se miscau si umbrele (in marsarier nu am verificat, verific cand apuc), si daca opream, se opreau si acestea. Oricum, pe partea grafica e plin de bug-uri jocul, dar macar e destul de fun [smilie=maniac.gif]

XSamSung

Post by XSamSung »

Am3oo wrote:Chiar crezi ca o firma ca EA (ma refer la putere financiara, nu la altceva) nu are programatori pe masura? Jocul a fost facut in graba cel mai probabil.
PE console cred ca au facut o gramada de bani....
Or fi avand cativa, dar nu toti - cel putin nu cei ce s-au ocupat de NFS Under. Poate daca investeau mai mult in joc, iesea ceva frumos dar banuiesc ca au investit mai mult in marketing (EA Specialty) si intr-adevar ala a iesit frumos, destul cat sa ma tenteze sa-l incerc. Cat despre jucat, ii felicit pe cei ce au avut rabdare cu cu acest joc din categoria "Beta" lansat ca versiune finala/comerciala dar eu nu mai am rabdare de jocuri neterminate, sa nu mai zic de dat bani pe ele (traiasca full beta trial ;)). Am trecut peste grafica, care din punctul meu de vedere e destul de jenanta, dar la primul Bug (ironic la cativa cm de finish line):
Faulting application nfs.exe, version 1.0.0.1, time stamp 0x4903d933, faulting module nfs.exe, version 1.0.0.1, time stamp 0x4903d933, exception code 0xc0000005, fault offset 0x002d842d, process id 0x1990, application start time 0x01c9523b35e753a0.
Uninstall/Delete/Clean Reg. :thumbleft:
Zenith

Post by Zenith »

Revin. Se pare ca umbrele se misca si cand masina merge in marsarier. Aici am pus un video, uitati-va la umbra din stanga ca sa intelegeti la ce ma refer. Scuzati comprimarea agresiva, dar am vrut ca fisierul rezultat sa ocupe cat mai putin.
Iar in caz ca va intrebati, da, am scapat de politie, in mai putin de un minut.

Kramer

Post by Kramer »

Volan + Need For Speed Undercover = epic fail. E dezastru, esti tot timpul intr-un permanent drift...nu simti deloc masina, nu o poti controla. Tragi putin de volan, merge cat de cat, insa daca vrei sa tragi mai tare te invarti pe loc [smilie=maniac.gif] .
psypc2

Post by psypc2 »

Si eu care credeam ca ProStreet e cel mai prost NFS, Undercover s-a dovedit cel mai rahitic NFS dintre toate incepand de la grafica cu reflexiile acelea exagerate pana la poveste. Congratulations EA another EPIC FAIL [smilie=Nice-try.gif] #-o
Walttersm

Post by Walttersm »

Kramer wrote:Volan + Need For Speed Undercover = epic fail. E dezastru, esti tot timpul intr-un permanent drift...nu simti deloc masina, nu o poti controla. Tragi putin de volan, merge cat de cat, insa daca vrei sa tragi mai tare te invarti pe loc [smilie=maniac.gif] .
incearca si cu veyronul, numai drept paote sa mearga :d
Post Reply