Warning capitolul II

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
XSamSung

Warning capitolul II

Post by XSamSung »

Fara suparare, da nu-i frumos sa-ti sustii partea si pe urma sa inchizi topicul, doar pentru ca poti.
Ma enerveaza ingamfatii care idolatrizeaza un anumit brand, de se simt atacati cand scoti si punctele negative in evidenta. Ma enerveaza, e putin zis - mi-e scarba de ei... :-! - desi intr-o vreme reuseam sa-i ignor. Oare cum reuseam atunci?
Da la PM-ul ala am mai intalnit cateva persoane carora li se potriveste descrierea respectiva, nu ca ar fi greu de gasit fiind prezenti peste tot (fani nVidia, ATi, intel, Ceative, Denon, Apple, Microsoft, etc) , si inainte mai erau si altii si aici ar fi cativa. Daca as numi pe fiecare in parte ar zice ca am ceva cu ei. Ca sa te citez pe tine, da-te jos de pe cruce nu mai face pe martiru. O data mi-ai insultat inteligenta si eu m-am legat cu putin sarcasm pe pm legat de limba, nu te-am injurat sau alte cele. Pana si tu ai recunoscut ca te ghidezi dupa traiul de acolo nu mai poti lua situatiile si preturile din Romania ca si exemplu.
nu este vreo aluzie, ma faci prost in fata si nu tine, cand tot asta imi spuneai pana in punctul ala, ca sunt partizan, ca "tin" cu o companie, ca nu pot suferi contraziceri, etc. A fost un fel de lovitura cu intors a unuia care si-a epuizat toate celelalte mijolace. Daca ai ceva de spus macar fi barbat si spune-o pe fata. M-a enervat fishbone pe PM si cu asta basta
Te-ai legat de cunostintele mele, de preferintele mele ba chiar mai facut inapoiat si acuma tot tu faci pe martiru, cum ca ma leg eu de moderatori si-i fac nazisti ca mi-ai dat tu un warning. Frumos iti sta, cat despre PM - te-ai gandit ca poate m-au deranjat mai mult insultele tale de pe main... si toate astea pentru un Brand si opinia mea fata de politica brandului respectiv (Apple) cot la cot cu Microsoft. Poate mi-am creat o scarba si fata de brand prin topicul respectiv, dar mi-a trecut. In schimb cu "mesajul pentru care mi-ai dat warning-ul" tu ai avut impresia ca ma leg din nou de el, s-au poate te-a deranjat ca am zis ca si std a avut idei similare in trecut, ca doar eu sunt cum sunt si nu as fi capabil de idei utile in viziunea ta.

Ce nu stapanesc? Ti-am demostrat prin topicul deschis de tine, ca pot s-o stapanesc mai bine ca tine, desi ai mai multi ani vechime ca mine. Diferenta-i ca eu am pastrat legatura si inca-s la zi cu domeniul respectiv, in schimb tu ai luat-o spre alte teluri mai banoase. Dar asta nu-ti dreptu sa-mi insulti cunostintele, cand tu nici nu ai mai tinut pasul cu ele.

Partea cu "fii barbat insulta-ma", nici nu am de gand s-o dezbat. Un topic cu o luna vechime nu poate fi considerat "vechi" - intamplator eu abia acum am trecut prin topicul respectiv, pentru prima data si am fost surprins sa vad ca si std a impartit in trecut aceleasi idei, dar "flame" - asta nu are nici o legatura cu postul respectiv (am zis mai sus ca mi-a trecut faza cu Apple).
Moama ce faceti pe aici, chuinuiti Mac OS X-ul pe PC-uri? :) std, eu can am zis acelasi lucru, m-ai luat la misto. :P Prea mult stres pentru putina satisfactie, rar "se nimesreste" sa ruleze OS X pe PC ca pe un Mac, pentru care e si destinat
Asta pentru citatul:
Păi cum ziceam mai sus... welcome to the wonderful world of hackintoshes :D. În mod sigur nu e din cauza 10.4.8-ului, pe care l-am avut și eu pe Mini-ul meu și a mers ok. Probleme asemănătoare aveam și eu pe hackintosh-ul meu.

Pe scurt: se blochează pentru că_carcasa calculatorului tău nu are un măr pe ea.

Edit: schimbă-i carcasa [smilie=maniac.gif]
In topciul in cauza, am gasit mai multe plangeri legat de functionalitatea lui Mac OS X sub PC... d'acolo si concluzia de mai sus. Eu inca tot nu inteleg unde-i flame-ul, asta in baza definitiei:
Flaming is the hostile and insulting interaction between Internet users.
Cu ce am fost ostil, pe cine am insultat? Totusi am citat alt moderator, daca era flame de ce nu mi-a dat el warning-ul. Mai astept o parere de la ZM, std, Jhon sau alt moderator. Nu de alta, dar imediat ma trezesc cu un Ban tot asa pentru opinie care privita din nu stiu ce unghi suna a flame. [smilie=Why-This.gif]
fishbone
Moderator

Re: Warning capitolul II

Post by fishbone »

E mai potrivit ca in momentul de fata sa nu mai intervin deloc si sa o las pe altii sa o faca, ca vad ca nu te potolesti si preferi sa escalezi problema.
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

(Ca şi un fel de "Guest" spun, dar discuţiile astea nu duc nicăieri. Este destul de interesant să vezi lucrurile din parte cealaltă al... mă rog. Chill down băieţi, XSamSung, pe tine te ştiu altfel.) :)
Last edited by RIP-Toranagah on Wed Nov 26, 2008 9:38 pm, edited 1 time in total.
sorin

Post by sorin »

ce-mi plac topicurile astea în care din când în când se mai răzvrăteşte câte unul, stând în faţa monitorului şi înjurând ca descreieratul.
de fapt nu, am văzut prea multe. plictisitor.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Merced
Moderator

Post by Merced »

Nu mai fusese demult o spalare de rufe in public p-aici... Nu inteleg ce atata tevatura pe un rahat de warning, sigur a existat un advertisment verbal inainte de el, daca ai decis sa nu-l respecti, cum am facut-o si eu cu ceva vreme in urma, ai fost taxat si gata. Si doar nu-l astept pe fishbone la Otopeni cu bata de baseball cand are drum iar prin tara... [smilie=maniac.gif]
Continuarea discutiei nu duce nicaieri, poate doar la inca un warning...
XSamSung

Post by XSamSung »

Pei tocmai asta e, am citat un moderator care nu a considerat nimic ofensiv in schimb altul a vazut altceva. Tot asa pot lua si Ban, exemplu: ii zic la ZM ca nu-mi plac shaormele combinate cu x si y si iar alt moderator poate sa inteleaga altceva, ba chiar sa o ia personal ca doar am mai fost neumultumit de condimentul x in trecut si poate tot la el m-am gandit, ca sa-l atac afisandu-mi nemultumirea. Nu are sens? Sincer nici pentru mine. :)

Daca era o greala la nervi, o zi proasta, un flame adevarat si insulte sau spam, sau Up-uri ... stiu si eu. Nu aveam nimic de obiectat, stateam pitit in fundul forumului, multumit ca am luat doar un Warning de dragul vechimii, dar asa... Nici nu-mi sta in fire, de eram pe un Forum cu 100 posturi, ma retrageam frumos, dar aici dupa 3000 + posturi, nu ma asteptam sa fiu luat ca un "ciuri buri" de un membru pe care-l stiu si care ma stie de la inceput. Asta este, se mai intampla si la case mari. Nu am nimica cu forumul sau cu moderatorii, ca doar aici am fost cel mai activ - semn ca aici m-am integrat mai bine. Dar daca nu se mai poate asta este, macar ne despartim pe o cale mai civilizata. Suntem toti sanatosi, deci nu e loc de drame viata merge inainte. [smilie=Respect.gif]

Succes. :occasion14:
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Ai ma, atat? Nu tu rugaminti pentru moar drama? Aren't you guys bored?
Merced ce-i drept dupa 9/11 regimul de transport a astfel de "scule" e mult mai strict [smilie=maniac.gif]
XSamSung, pana una-alta familiarizeaza-te macar cu diferenta dintre flame si flamebait, stii tu, partea aia care a fost bolduita de la bun inceput. Ce-i ironic e faptul ca tu singurel ai spus ca esti mai presus mai ales de mine, si ti-am spus ca nu vei beneficia de ingaduinta. Daca esti mai bun atunci ma astept sa o si areti printr-o prestatie exemplara pe forum, tu singur ti-ai pus povara asta la gat. Nu mai fa pe inocentul ca nu e cazul, sa ma iei cu limba romana si cunostinte si de-alte alea esti de-a dreptul nesimtit, nu-si permit astfel de lucruri nici prieteni de-ai mei. Iarasi faci propuneri false de pace si liniste ca si pe PM mie?
Nu vad de ce te astepti ca toti moderatorii sa aplice regulamentul la fel. Unii sunt mai relaxati, altii mai duri. Asta-i viata.

Deci inca odata si pentru ultima oara, warningul ramane.
Locked