Da la PM-ul ala am mai intalnit cateva persoane carora li se potriveste descrierea respectiva, nu ca ar fi greu de gasit fiind prezenti peste tot (fani nVidia, ATi, intel, Ceative, Denon, Apple, Microsoft, etc) , si inainte mai erau si altii si aici ar fi cativa. Daca as numi pe fiecare in parte ar zice ca am ceva cu ei. Ca sa te citez pe tine, da-te jos de pe cruce nu mai face pe martiru. O data mi-ai insultat inteligenta si eu m-am legat cu putin sarcasm pe pm legat de limba, nu te-am injurat sau alte cele. Pana si tu ai recunoscut ca te ghidezi dupa traiul de acolo nu mai poti lua situatiile si preturile din Romania ca si exemplu.Ma enerveaza ingamfatii care idolatrizeaza un anumit brand, de se simt atacati cand scoti si punctele negative in evidenta. Ma enerveaza, e putin zis - mi-e scarba de ei...- desi intr-o vreme reuseam sa-i ignor. Oare cum reuseam atunci?
Te-ai legat de cunostintele mele, de preferintele mele ba chiar mai facut inapoiat si acuma tot tu faci pe martiru, cum ca ma leg eu de moderatori si-i fac nazisti ca mi-ai dat tu un warning. Frumos iti sta, cat despre PM - te-ai gandit ca poate m-au deranjat mai mult insultele tale de pe main... si toate astea pentru un Brand si opinia mea fata de politica brandului respectiv (Apple) cot la cot cu Microsoft. Poate mi-am creat o scarba si fata de brand prin topicul respectiv, dar mi-a trecut. In schimb cu "mesajul pentru care mi-ai dat warning-ul" tu ai avut impresia ca ma leg din nou de el, s-au poate te-a deranjat ca am zis ca si std a avut idei similare in trecut, ca doar eu sunt cum sunt si nu as fi capabil de idei utile in viziunea ta.nu este vreo aluzie, ma faci prost in fata si nu tine, cand tot asta imi spuneai pana in punctul ala, ca sunt partizan, ca "tin" cu o companie, ca nu pot suferi contraziceri, etc. A fost un fel de lovitura cu intors a unuia care si-a epuizat toate celelalte mijolace. Daca ai ceva de spus macar fi barbat si spune-o pe fata. M-a enervat fishbone pe PM si cu asta basta
Ce nu stapanesc? Ti-am demostrat prin topicul deschis de tine, ca pot s-o stapanesc mai bine ca tine, desi ai mai multi ani vechime ca mine. Diferenta-i ca eu am pastrat legatura si inca-s la zi cu domeniul respectiv, in schimb tu ai luat-o spre alte teluri mai banoase. Dar asta nu-ti dreptu sa-mi insulti cunostintele, cand tu nici nu ai mai tinut pasul cu ele.
Partea cu "fii barbat insulta-ma", nici nu am de gand s-o dezbat. Un topic cu o luna vechime nu poate fi considerat "vechi" - intamplator eu abia acum am trecut prin topicul respectiv, pentru prima data si am fost surprins sa vad ca si std a impartit in trecut aceleasi idei, dar "flame" - asta nu are nici o legatura cu postul respectiv (am zis mai sus ca mi-a trecut faza cu Apple).
Asta pentru citatul:Moama ce faceti pe aici, chuinuiti Mac OS X-ul pe PC-uri?std, eu can am zis acelasi lucru, m-ai luat la misto.
Prea mult stres pentru putina satisfactie, rar "se nimesreste" sa ruleze OS X pe PC ca pe un Mac, pentru care e si destinat
In topciul in cauza, am gasit mai multe plangeri legat de functionalitatea lui Mac OS X sub PC... d'acolo si concluzia de mai sus. Eu inca tot nu inteleg unde-i flame-ul, asta in baza definitiei:Păi cum ziceam mai sus... welcome to the wonderful world of hackintoshes. În mod sigur nu e din cauza 10.4.8-ului, pe care l-am avut și eu pe Mini-ul meu și a mers ok. Probleme asemănătoare aveam și eu pe hackintosh-ul meu.
Pe scurt: se blochează pentru că_carcasa calculatorului tău nu are un măr pe ea.
Edit: schimbă-i carcasa
Cu ce am fost ostil, pe cine am insultat? Totusi am citat alt moderator, daca era flame de ce nu mi-a dat el warning-ul. Mai astept o parere de la ZM, std, Jhon sau alt moderator. Nu de alta, dar imediat ma trezesc cu un Ban tot asa pentru opinie care privita din nu stiu ce unghi suna a flame.Flaming is the hostile and insulting interaction between Internet users.
![Why-This [smilie=Why-This.gif]](./images/smilies/Why-This.gif)