Prince of Persia (2008 - aka Prince of Persia 4)

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

RedVelvet

Re: New Prince of Persia Confirmed

Post by RedVelvet »

ludi_f wrote:.........de cand iti arata ce buton sa apesi si pana sa il apesi corect, timpul este extrem de scurt, nici macar o secunda.........................(cum ar fi cel cu piscinele care trebuie umplute).
E suficient timp dar trebuie sa inveti cat de cat bosii.
piscinele alea sunt foarte logice, nu bulan.
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
ludi_f

Post by ludi_f »

Piscinele nu sunt DOAR bulan (trebuie putin gandite), dar o doza de noroc te ajuta.
In legatura cu timpul de apasare a tastelor speciale in timpul luptelor...am citit pe ign ca bosii se adapteaza in functie de cat de bine joci...la mine era mult prea repede...o fi crezand ca joc bine? ](*,)
In rest....sfarsitul e cam neplacut....oare exista alternative ending?

LE: Se pare ca nu exista alternative ending. Deci, pe langa atata alergatura, printul vagabond s-a ales cu... :blackeye: de la :love1:

Jocul este foarte apreciat, merita urmarit si intro-ul de aici: http://prince-of-persia.uk.ubi.com/intro/
florin22xxl

Post by florin22xxl »

in zona cu castelul inghetat(nu am mai intrat de 2 zile in joc si nu mai stiu exact cum ii zice :)) ) e un boss la care trebuie sa ii blochezi loviturile si sa te folosesti de teren ca sa il invingi,nu stiu exact ce trebuie sa fac.... ma ajuta careva ? :d
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
Charlie

Post by Charlie »

florin22xxl wrote:in zona cu castelul inghetat(nu am mai intrat de 2 zile in joc si nu mai stiu exact cum ii zice :)) ) e un boss la care trebuie sa ii blochezi loviturile si sa te folosesti de teren ca sa il invingi,nu stiu exact ce trebuie sa fac.... ma ajuta careva ? :d
Incearca sa-l impingi spre margine, ataca-l cu Elika si o sa cada in prapastie, altfel nu poti sa-i faci nimic
Shader

Post by Shader »

Nu cred că se referă la boss-ul warrior.
Live in your world, get pwned in mine!
ludi_f

Post by ludi_f »

Intri 2 min in joc, vezi numele zonei, spui aici si gasim o solutie. Castele inghetate nu am vazut in joc, poate este vorba despre zonele "corupte" din joc, reprezentarea lor poate creea iluzia de "inghetat".
StEFaN7

Post by StEFaN7 »

cred ca e nivelul 4 , ca sa il omori pe bossul din piatra trebuie sa o folosesti pe ellika , apesi de 2 ori e ca sa il impinga , doar asa il bati.
kill or be killed
RedVelvet

Post by RedVelvet »

ludi_f wrote:LE: Se pare ca nu exista alternative ending. Deci, pe langa atata alergatura, printul vagabond s-a ales cu... :blackeye: de la :love1:
Asteapta sa se termine creditele si apoi vei vedea finalul adevarat al jocului :D
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
ludi_f

Post by ludi_f »

Mosule, mosule, filozofia e alta:
Spoiler!
ce crezi ca zice printesa cand se trezeste? "Multumesc ca m-ai salvat"?
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Nu, o sa se certe cu printul jumatate de joc si apoi o sa-l iubeasca ca in final sa salveze lumea ( din nou ) si sa ramana impreuna. Si asa mai scoate si UBI un ban pe PoP 2 :D
ludi_f

Post by ludi_f »

Normal. Si ghici cum se va termina urmatorul pop? Aproape moare printesa cumva? Si uite noul pop 3 =D>
florin22xxl

Post by florin22xxl »

pai e oficial ca o sa fie o noua trilogie [smilie=Thumbs-Up.gif] hm la mine se incarca jocul cam in 5,10 minute pe vista 64,mai are cineva problema asta? :-k
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
Shader

Post by Shader »

Vista 64 user here. Niciun fel de problemă. Loading-ul durează ~10 sec.
Live in your world, get pwned in mine!
Bloodred

Post by Bloodred »

Si eu tot pe Vista x64(cu SP1) il joc, si nu dureaza mai mult de 10-15 secunde un load.

LE: L-am terminat si eu, am si stat sa adun toate light seeds, la unele chiar a durat ceva pana mi-am dat seama cum sa ajung la ele. Mi-a placut foarte mult, sper ca Ubi sa continue in directia asta cu seria si sa-i mai vedem pe Elika si noul print in cateva titluri. Overall, great game, chiar daca partea de platforming putea fi ceva mai dificila. [smilie=Thumbs-Up.gif]
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
Yeti

Post by Yeti »

Terminat si sunt dezamagit crunt. Astia de la Ubisoft mai nou nu stiu sa faca un joc cu un story ca lumea. Adica unul care sa aiba si ceva story asa individual ca la sfarsit sa ai si tu acel feeling ca ai temrniat jocul si ca ai salvat lumea... Si aici si in Assasins Creed ai impresia ca tot jocul te-ai alergat degeaba prin lume si ca n-ai terminat jocul...ceva mai urmeaza.

POP cu sands a avut fiecare individual un story si un sfarsit care desi a lasat de inteles ca va urma a pus capat povesti din acea parte. Cum am zis foarte dezamagit de sfarsit. :banghead: :banghead: :banghead:
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Bloodred

Post by Bloodred »

Nici mie nu mi-a prea placut, dar nu pot zice nici ca mi s-a parut proasta povestea. Oricum, nu ma asteptam la asa un sfarsit, dar trebuie sa recunosc ca si-au asigurat intriga pentru urmatorul joc din serie.

Sistem
Saethyan

Post by Saethyan »

Mie chiar mi-a placut finalul. Acele 2 replici chiar isi au rostul. :) Mi-a placut tot jocul, controlul extraordinar de usor, si asta fara gamepad, doar mouse si tastatura. Pacat ca nu recompenseaza gasirea celor 1001 light seeds (oricum, te simti ok ca le-ai gasit pe toate, dar parca puteau sa iti mai ofere ceva in plus pe langa 2 skinuri "prototip"...) Problema cu incarcarea apare daca aveti vertical sinc deactivat in general. Daca e activat dureaza cateva secunde loading-ul.
Yeti

Post by Yeti »

Ce nu mi-a placut mie la sfarsit?
Spoiler!
Nu exista sfarsit...
Defaci tot ce ai facut in joc...
Unde este magarul Farah ? Printul sa tot plans jumate de joc ca la pierdut si acum nimic ?
Inca nu a raspuns la intreabarea ce sa intamplat la inceput... Printul a picat in intriga si desi despre expozitie au fost acele flash-backuri dupa fiecare putere ce ai deblocat, au lasat multe intrebari...ca defapt ce sa intamplat ? De ce a murit Elika la inceput ? Si asa mai departe....
Despre trecutul printului sa zis foarte...foarte putin...
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
BigProof

Post by BigProof »

Da. Nici eu nu am fost prea incantat de joc mai ales cand au aparut primele filmuletze si am vazut ca este "cartoon". Minusuri : poveste mai deloc, dupa parerea mea jocul a fost prea usor(dupa ce am activat cele 4 power plates mi-a luat f putin sa ajung la final...care te lasa in pom rau de tot :sad1: ), desi iti da sensatia k poti alege sa te duci unde vrei , este liniar, repetitiv( go 2 area X, kill boss..heal the land...over and over again #-o ), tin minte si acum cand eram mic si jucam primul PoP pe o "consola"...acel joc 2d unde ne introducea intr-o harta plina de capcane, tepi care ieseau din paman sau podeaua care se prabusea dc stateai prea mult pe ea...aceste elemente lipsesc acut din noul joc(mergi pe pereti, apesi space de 4 ori si ai ajuns unde vroiai, iar acele kestii negre care ieseau din pereti mi s-au parut mai mult de forma adica, dc sareai la prima la momentul potrivit ajungeai teafar pe partea cealalta). Plusuri : combourile care le face printul impreuna cu elika, e frumos colorat dar inca nu sunt sigur dc e un plus sau un minus faptul k e "cartoon", dar cel mai mult mi-au placut dialogurile gen P : " I see something with S " E:"sky again?" P: "yes" hahaha :laughing6:
ludi_f

Post by ludi_f »

@yeti: tie ti-ar trebui magar daca ai avea o asemenea printesa? Iar printesa cred ca a cazut intr-o prapastie in timp ce explora si de aia a murit (parca asa zice undeva).
Yeti

Post by Yeti »

Poate da, poate nu. Cat despre printesa in jocul pe care l-am jucat eu nu am auzit asa ceva.... :-s
Yeti
razvanrazy

Post by razvanrazy »

http://prince-of-persia.uk.ubi.com/intro/

vezi povestea aici.

si....btw. nu tre sa zica nicaieri. unele chestii tre sa le deduci si tu sau pur si simplu sa le vezi
R@2! Image
Alexis

Post by Alexis »

L-am terminat si eu cu cateva ore in urma, ce pot zice doar ca mai vreau... Poveste este excelenta desi la final cam ramai cu buza umflata si oarecum surprins, grafica cam ciudata la inceput insa se potriveste mediului creat de minune, mecanica jocului in general e buna insa au fost vreo 2-3 faze in care am bombanit destul de bine. Ce-mi displace e faptul ca luptele se bazeaza foarte mult pe cateva combouri si pe apasat anumite butoane care apar pe ecran (console anyone? [smilie=maniac.gif] ), nu se poate compara la acest capitol cu ultima trilogie PoP. Anyhow un joc foarte bun, un 9 de la mine :icon_smile: .

LE Poate modifica cineva si acel titlu... :-#) .
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Bloodred

Post by Bloodred »

Exacta asta a fost sentimentul care l-am avut si eu: mai vreau.
Mie mi-au placut mai mult luptele decat cele din seria nisipurilor. :d

Sistem
Yeti

Post by Yeti »

Cea ce am mai remarcat este cati de multi romani erau prin credits. :iconbiggrin:
Si ca creditsul tine cam mult pentru rabdarea mea si era musai sa ma uit la el [smilie=Nice-try.gif]
Yeti
Post Reply