Da. Nici eu nu am fost prea incantat de joc mai ales cand au aparut primele filmuletze si am vazut ca este "cartoon". Minusuri : poveste mai deloc, dupa parerea mea jocul a fost prea usor(dupa ce am activat cele 4 power plates mi-a luat f putin sa ajung la final...care te lasa in pom rau de tot

), desi iti da sensatia k poti alege sa te duci unde vrei , este liniar, repetitiv( go 2 area X, kill boss..heal the land...over and over again

), tin minte si acum cand eram mic si jucam primul PoP pe o "consola"...acel joc 2d unde ne introducea intr-o harta plina de capcane, tepi care ieseau din paman sau podeaua care se prabusea dc stateai prea mult pe ea...aceste elemente lipsesc acut din noul joc(mergi pe pereti, apesi space de 4 ori si ai ajuns unde vroiai, iar acele kestii negre care ieseau din pereti mi s-au parut mai mult de forma adica, dc sareai la prima la momentul potrivit ajungeai teafar pe partea cealalta). Plusuri : combourile care le face printul impreuna cu elika, e frumos colorat dar inca nu sunt sigur dc e un plus sau un minus faptul k e "cartoon", dar cel mai mult mi-au placut dialogurile gen P : " I see something with S " E:"sky again?" P: "yes" hahaha