Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Moderator: Moderatori
Re: Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Ati putea sa faceti un topic separat pentru chestiile astea.
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
dap asa e...prea mult offtopic 

Intel i7 9700k@4.8GHZ,bquiet! Dark Rock Pro 4,MSI Z390 Gaming Edge AC,32GB Corsair Vengeance DDR4 3200,Aorus GTX1080Ti,NVme Kingston A1000 480GB+2xCrucial MX500 500GB,HDDToshiba 2TB SATA3,Case CoolerMaster MC500M ,PSU Evga G2 650W Gold,Predator X34 GSync
HAi sa nu fim totusi atat de stricti , pentru nu sunt offtopic idioate gen "ce bine am mancat azi".Maine poimaine vezi ca trebuie sa ne imbracam in uniforma cand stam pe forum si sa ne salutam cu "Tovarase Forumist" ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Take every advantage in consideration
Nu mai e nevoie de alt topic, am aflat ca acele valuri pe VGA ar fi din cauza unor interferente cauzate de alte cabluri, cel mai probabil cablul de la sursa. Nu am apucat sa incerc fiindca am plecat din Bucuresti fara calculator, dar mai mult ca sigur asta e fiindca "surfer's heaven" a aparut dupa ce am pus Corsair-ul.
HIS ATI Radeon HD 4870 512MB DDR5 de la emag la 822 lei
Forget IE ,use Firefox to browse the web
A venit mosul cu un LCD Samsung LE40A656,
Daca vrei sa ai ceea ce nu ai acum, trebuie sa faci ceea ce nu faci acum.
H.G.
H.G.
Mi-am comandat de pe net........avand in vedere ca am facut comanda acum o sapt cred ca era cazul sa ajunga.Am vrut ceva sub pomul de craciun neaparat pe placul meu.
Initial am vrut sa-mi iau ceva placa video pe AGP, dar cei de aici m-au convins ca nu are rost s-o mai tin cu AGP-ul. Deci am strans bani si mi-am luat:
O placa de baza AsRock P43Twins1600, o placa video Palit 8800GT 512MB DDR3 (normala, nu Sonic).Si un modul de 1GB KingMax 1066MHz (value). Am comandat 2x1GB, dar mi-au trimis doar un modul.
SI ca procesor ma gandesc sa iau un E5200 pe care evident ca o sa-l overclockez.
Si mai am nevoie de o carcasa in care sa incapa 8800Gt-ul.
Pana strang bani de un procesor si carcasa mai dureaza, dar eh poate ca sarbatorile o sa mai adauge ceva la buzunar, nu numai la stomac.

Initial am vrut sa-mi iau ceva placa video pe AGP, dar cei de aici m-au convins ca nu are rost s-o mai tin cu AGP-ul. Deci am strans bani si mi-am luat:
O placa de baza AsRock P43Twins1600, o placa video Palit 8800GT 512MB DDR3 (normala, nu Sonic).Si un modul de 1GB KingMax 1066MHz (value). Am comandat 2x1GB, dar mi-au trimis doar un modul.
SI ca procesor ma gandesc sa iau un E5200 pe care evident ca o sa-l overclockez.
Si mai am nevoie de o carcasa in care sa incapa 8800Gt-ul.
Pana strang bani de un procesor si carcasa mai dureaza, dar eh poate ca sarbatorile o sa mai adauge ceva la buzunar, nu numai la stomac.
- Attachments
-
- AsRock P43Twins1600.JPG (32.38 KiB) Viewed 2857 times
Da' sursa pentru toata configuratia asta ai? Ca vad ca n-ai pus-o pe lista de prioritati.
Din contra mon ami..........de cand citesc XtremPC(de 4 ani jum) stiu ce importanta are sursa pentru pc.
Planuiesc sa folosesc ceea ca am acum: un no-name de 580W si chiar daca scoate vreo 400-450W reali ma gandesc ca nu ar fi probleme.
Tu ai una de 380W (Antec EarthWatts ce-i drept) pentru un 9800GTX.
Planuiesc sa folosesc ceea ca am acum: un no-name de 580W si chiar daca scoate vreo 400-450W reali ma gandesc ca nu ar fi probleme.
Tu ai una de 380W (Antec EarthWatts ce-i drept) pentru un 9800GTX.
Offtopic răutăcios: Citeşti XtremPC de patru ani şi tot n-ai înţeles nimic. 

Old nickname: Rayden
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Deci...................stiu ca s-ar putea sa nu duca sursa toata configuratia si sa pic de prost...........dar sunt dispus sa incerc pentru ca am dat 190 Ron pe ea acum un an (deci n-am luat-o ieftin) si doar nu are 350W sa-mi arda ceva din configuratie(...sau nu?
)
Apropo sursa ii Linkworld LPG19 Black Power 580W si acuma cred ca ii pe la 140 Ron.
Time will tell.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Apropo sursa ii Linkworld LPG19 Black Power 580W si acuma cred ca ii pe la 140 Ron.
Time will tell.
Nu e vorba numai de putere, e vorba de mai multe chestii la o sursă.
Vand la munca PowerLink de 550W, d-aia cu 3 ventilatoare prin ea si n-as pune E5200 overclockat si 8800GT pe ea, dar fie, merita incercat.
Sa ma explic: zice ca are 31A pe rail-ul de +12V. NVidia recomanda 24A pentru 8800GT si 26A pentru GTS. Deci cred ca poate duce configuratia, fie si ea overclockata.
Daca ar avea toate no-name-urile atatia amperi cat declara ei pe etichete nu ne-ar mai fi trebuit surse de marca.
Nu-i chiar no-name.......dar inteleg ce zici.
Ok destul,am innebunit vorbind despre sursa.............cand o sa pun in functiune noul sistem o sa va dau un PM sau o sa fac un nou topic in care o sa va anunt cum functioneaza.
Ok destul,am innebunit vorbind despre sursa.............cand o sa pun in functiune noul sistem o sa va dau un PM sau o sa fac un nou topic in care o sa va anunt cum functioneaza.
Să ne-anunţi cum funcţionează după două "defecţiuni tehnice" de la Electrica/E.ON. 

Wisdom is what's left after we've run out of personal opinions
Catre Rayden
N-ar fi bine deloc..........
........la naiba acuma trebuie sa-mi mai cumpar si sursa........inca vreo 220ron.........superb avand in vedere ca procesorul o sa fie pe la 250Ron
N-ar fi bine deloc..........
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Azi mi-a ajuns comanda de la PC Garage cu mult doritul Accelero S1 Rev. 2 pt al meu Powercolor 4850. 

- Attachments
-
- s1.JPG (7.94 KiB) Viewed 2492 times
ups apc be700 gr - emag
[shadow]old nick : zerocool / jp_hadad[/shadow]
- Lightmaster
O sursa Seasonic S12II-33O.No comment.Prima oara cand aud hard disk-ul in computer 

Nothing is ever Apple's fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.
Astazi am luat si eu un monitor Horizon H-W2206S-D de 22" si este intradevar un monitor foarte bun, are cel mai bun raport pret/calitate.
My Precious:QuadCore Intel Core i7 920@2.66GHz-Asus P6T-Corsair Dominator 6GB DDR3 1600MHz-460GTXSOC-1xSSD60GB 1X1TB WD & 3x640GB WD -Infiniti Zor-Sursa Thermaltake W0116RE Toughpower750W-Monitor Horizon22"- RevoltecFightBoard- RevoltecFightMouse
Yupii... se pare k la mine o venit mosu' mai repede... si m-am facut cu o placa video nou-nouta. Este un GALAXY 9800GTX+ CoolerMaster cooled 
Am dat placa mea cea veche (9600GSO) cu incerdibilul pret de 320 ron si am mai pus eu restul si uite cu ce bunatate m-am ales
PS. Placa a fost 579 RON intr-un magazin local de componente IT. Beton

Am dat placa mea cea veche (9600GSO) cu incerdibilul pret de 320 ron si am mai pus eu restul si uite cu ce bunatate m-am ales

PS. Placa a fost 579 RON intr-un magazin local de componente IT. Beton
Intel Dual Core E5200 @ 3.36Ghz, Gigabyte EP35-DS3L, 4Gb A-Data Vitesta EE 800+ @ 896Mhz, Gigabyte HD4870 512Mb DDR5 @ stock, WD 320GB + WD 400Gb, Thermaltake 550W, BenQ E2200HDA 22" FullHD 1920x1080 LCD, wireless key & mouse, Vista Ultimate x86
- razvan_AND
Stai sa-l vezi pe fratele mai mare, 2408SW. Ala e si mai.Ghidusu wrote:Astazi am luat si eu un monitor Horizon H-W2206S-D de 22" si este intradevar un monitor foarte bun, are cel mai bun raport pret/calitate.

Un thrustmaster 3-in-1 dual trigger

As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
- Calin Banc
O sursa pentru sistemul secundar. Nu prea e ea top of the line, insa pentru un Socket A 2000+ e suficient - mai ales daca un no name de 200W l-a tinut vreo 3-4 ani.
E foarte silentioasa chiar daca are un ventilator de doar 80mm si spre surprinderea mea incapea chiar dupa vechiul sistem in carcasa (prinsa pe verticala in partea stanga vis-a-vis de procesor).

E foarte silentioasa chiar daca are un ventilator de doar 80mm si spre surprinderea mea incapea chiar dupa vechiul sistem in carcasa (prinsa pe verticala in partea stanga vis-a-vis de procesor).
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Azi am dat comanda si maine vine 

When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Nu pot sa cred... NU E ATI! 

Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Nu e ATI pentru ca pcgarage/intend/shopit/avicena/turbozone & restu gastii ori nu aveau pe stoc ori nu puteau aduce pina pe 24.(despre 3850 e vorba)
Na... cadou de mosu
Na... cadou de mosu

When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
3850.... 8800......
dar de seria 4*** de la ati sau 9*** de la nvidia nu ai auzit ?
dar de seria 4*** de la ati sau 9*** de la nvidia nu ai auzit ?

Men are like guns. They're funny.
Ba da dar cashul are si el o limita cu tot cu mos 

Pai si Hd4670 la 285 ron, care e putin mai buna decat Hd3850?
256 bit e mai bun decat 128 bit cred eu + ca pentru ce jocuri am sa joc eu pe ea : Grid , Wrath of the Lich King , Underworld si alte d-asea e mai mult decat suficient.
una bucata router D-LINK DI-524 @ Ultra pro computers - 139 RON

BTW :
proasta constructie pe MSI K9N NEO V2
watch why :

uitati-va la cele 2 sloturi PCI-e 1x . cum ai putea sa montezi vreo placa de radiatorul ala ? :| jeez..

BTW :
proasta constructie pe MSI K9N NEO V2
watch why :

uitati-va la cele 2 sloturi PCI-e 1x . cum ai putea sa montezi vreo placa de radiatorul ala ? :| jeez..
pana ce nu incerci...nu stii niciodata..