grafica slaba in fifa 08. vina cui?

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
BogDana

grafica slaba in fifa 08. vina cui?

Post by BogDana »

salut! am o problema in fifa 08. e vorba de gazonul terenului, care se vede dupa parerea mea, execrabil. unde sunt dungile alea din screenshoturi?
am incercat si ultimele drivere de la nvidia (17x), la fel. acum folosesc 56,72, pentru ca el stoarce cel mai bine placa asta video (si asa antica). am folosit si altele mai vechi, gen 4x, dar la fel.
direct x'ul e ultimu din noiembrie 08, setarile de calitate la drivere sunt la maxim (in afara de AA&AF). nu stiu ce sa'i mai fac, dar devine stresanta problema.
ah, si print screenul acesta e facut cu demo'ul de la fifa08, dar am avut si versiunea full instalata, detallii maxime si la fel. gazon de rah*t!
de minge nu mai zic. nu are deloc reflexie si eu stiu ce alte dracovenii. parca e mingea din fifa 2002. si toate astea dupa cum ziceam, pe high.
Image
Image

ps. cer scuze daca am postat unde nu trebuia.
ps2. in fifa07.. parca e alta treaba.
Last edited by BogDana on Thu Dec 18, 2008 2:55 pm, edited 1 time in total.
Polski

Re: grafica slaba in fifa 08. vina pc'ului?

Post by Polski »

Trebuia sa postezi la sectiunea jocuri pc la fifa 08
Acum nu vreau sa fiu rau dar e imposibil sa-ti mearga Fifa08 la maxim si daca ar merge e garantat nejucabil
Acum cu ce ai vazut tu in screenshoturi si alte chesti aia era versiunea ptr console [smilie=Nice-try.gif]
BogDana

Post by BogDana »

merge foarte bine cu detaliile la maxim. e un engine vechi de 2 ani.
stiu cum arata versiunea pt console, dar totusi gazonul de ce nu se vede asa? http://www.youtube.com/watch?v=8uxQHdGM68k

am observat ca in general, in toate jocurile, sunt reflexiile sunt slabe. de exemplu in hot pursuit 2 (toate maxim), masina reflecta foarte putin mediul. e aproape mată vopseaua aia..

ps. cam atat poate placa. destul de bun scorul pt un fx5200.
Image

Image

..unde e incercuit cu rosu, parca mai incearca ceva..
rayn3

Post by rayn3 »

Bah frate FX5200 nu este placa pentru zilele noastre, nu a fost placa nici la vremea ei, cred ca tu confunzi detaliile high la un joc cu cele low [smilie=Nice-try.gif] . NU ARE CUM SA ITI MEARGA TIE JOCURILE LA FULL PE stiftul ala de placa, asadar nu poti avea nici pretentii la cum vede, ii clar ca daca il joci in 640 si cu detaliile la low, se vede totul aiurea.....Mai usor cu aberatiile si vrajelile de doi lei, mai intai mai documenteaza-te si tu [smilie=Read-FAQ.gif]

LE Poate iti merg la maxim, jocuri vechi de cativa ani, gen NFS 2, Mario, s.a [smilie=maniac.gif]
Polski

Post by Polski »

Din skinul ce il ai acolo pare sa ai Vista poate si acesta sa fie o piedica deoarece placa video fiind antica de aici rezultand si multe buguri( Vista nu a fost facut pentru cei cu Sempron+fx5200+512ram
3d mark 2001 noi suntem imediat in 2009 asa ca numai are niciun rost cat ai scorul acolo si ti-am zis e imposibil sa-ti mearga Fifa08 maxim poate joci cu o rez mica pentru ca vad foarte pixelata imaginea aia pe care o ai tu
BogDana

Post by BogDana »

nu e vista, e doar un skin. windowsul e xp cu sp3.
in fine, eu zic ca e high, tu ca nu are cum, dar totusi nu asta e problema. oricum ar fi, eu tot am texturile gazonului şterse.. (adica, foarte putin pronunţate). :sad1:

high, 1280x1024 cu AA&AF 8x.
http://img511.imageshack.us/img511/7838 ... aafat4.jpg

si asa arata mingea.. o_O
http://img364.imageshack.us/img364/760/ ... aafrr4.jpg

nu ma poate ajuta nimeni? :(
pur si simplu nu pricep unde e problema. ceva lipseste legat de reflexii si toate astea..
Ghetto_64

Re: grafica slaba in fifa 08. vina cui?

Post by Ghetto_64 »

O placa video din 2003 nu are cum sa afiseze jocurile din 2007 (in speta, FIFA 08) la calitatea maxima chiar daca sunt setate detaliile din joc ca atare.
BogDana

Post by BogDana »

deci pur si simplu nu poate, indiferent ca eu il dau pe high.
asta voiam sa aud.
multumesc!
Puzo

Post by Puzo »

Ma indoiesc ca e de la placa video.
Placa suporta DirectX 9.0 iar FIFA08 cere (cica) DirectX 9.0c. Diferenta intre cele doua versiuni de DirectX consta in Pixel Shader (2.0 vs 3.0). Acum aratati-mi voi mie PS3.0 in FIFA08. [smilie=maniac.gif]
Gazonul arata execrabil pentru ca asa e grafica jocului (varianta pentru PC, pe Xbox si PS3 e alta treaba). Baietii de la EA nu au mai muncit la grafica din FIFA de ceva vreme (de la FIFA03 mai exact).
Nu stiu ce vrei mai mult de la gazon... asa arata; eventual incearca alt teren.
Daca vrei sa o imbunatatire a graficii instaleaza Next Generation Graphics Patch 08.
When ATi is going to beat nVidia in OpenGL applications, make peace with whatever your god is... the end of the world will be comming soon.
nixon

Post by nixon »

NVIDIA nu mai are suport pentru seria FX de ceva vreme. Degeaba instalezi ultimii driveri ca nu se vor produce schimbari.
Incearca cu driverii cu care a venit placa video si daca gasesti cateva versiuni de drivere apropiate de cele de pe cd, testeaza-le.

Probabilitate foarte mica sa rezolvi ceva.
Starcraft2 nick: nrFOUR Code: 538
zxp

Post by zxp »

chiar daca setezi detaliile la maxim, daca nu ai macar un 6600 ceva, nu o sa ti se vada niciodata ca in screenshoturi. am impresia ca pentru a-ti merge cum trebuie, tre sa stie placa SM 3.0. poti sa dai oricate detalii, placa pur si simplu nu stie d-astea. stiu sigur ca asta e motiviul . eu aveam un mx 440 pe vremea lui 2006, si la fel se vedea. cand mi-am luat 7300 GT imediat s-a vazut mai frumos:P
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Post Reply