Cum se chema jocul...

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

eMalware

Re: Cum se chema jocul...

Post by eMalware »

Bănuiesc că ăsta e: http://rapidshare.com/files/140734468/beer.zip.html

Jocul era free download pe vermea aia (1994), don't worry, noroc că încă îl mai am. :icon_smile:
Rapidshare sucks.
Daktary

Post by Daktary »

Da, exact. Super criminal jocu'. Thanx a bunch, eMalware! [smilie=Respect.gif]
Fie vremea cât de rea,
Tot o bere blond'-aş bea...
energy

Post by energy »

Hai că încerc şi eu... ceva mai dificil. Prin 96,97 jucam pe supernintendo la sala de jocuri cam concomitent cu soul reaver şi twisted metal, respectiv castlevania şi shadow warrior... un joc 2D, în stilul medieval, în care începeai cu o secure în mână sau ceva sabie, se putea juca în 2 si mergeai tot în dreapta, eliberai planşa ca să zic aşa, apoi înaintai (cam ca turtles ninja sau double dragon), omorai monştri evident dar şi oameni. ce e specific la el e că unul din boşi era un tip înalt (în cpmparaţie cu personajul meu) pe un pod care avea o ditamai bâta de care se împingea şi îţi dădea câte una în gură. alt stagiu care mi-l amintesc era tot un boss în forma de ceva animal cu blana zburlită care tot sărea dîntr-o parte întralta, încercând să te prindă sub el cu ghiarele.. stagiul era deosebit pt că te luptai cu respectivul animal pe un fel de piatră plată cât ecranul, cam ca un ring, care cădea într-un hău. când îl omorai pe respectivul ajungeai şi la fundul prăpastiei. îmi pare rău dacă nu pot da mai multe informaţii, am căutat pe la diferiţi posesori de jocuri NES sau MAME că nu ştiu cine mai are supernintendo, dar fără folos.
mulţumesc
I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

energy, ce zici tu seamana f bine cu Golden Axe. Daca asta e, uite aici, http://www.abandonia.com/en/games/7
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
energy

Post by energy »

Din păcate nu e ăla, dar seamănă... nu era pe PC, doar pe sega supernintedo sau ceva consola. Am căutat pe abandonia dar nu l-am găsit. asta e, mai căutăm.
I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
Clone

caut un joc... putin ajutor

Post by Clone »

Caut si eu un joc, dar nu-mi aduc aminte cum se numeste, dar imi aduc aminte povestea....
Era ceva de genul ca Dumnezeu i-a luat pe cei credinciosi de pe pamant si i-a lasat pe necredinciosi sa se descurce...si era o companie (sau ceva de genul) care preluase controlul... si eu (ca jucator) controlam niste rebeli.....genul jocului era un fel de strategie, unde recrutai oameni de pe strada, ii antrenai...si ca sa faci altii cucereai cladirile si le transformai in ceea ce doreai...

Poate isi aduce cineva aminte cum se numeste. Nu este foarte vechi, dar nici 2007-2008 nu cred...

Multumesc.
madwh

Re: caut un joc... putin ajutor

Post by madwh »

Black & White? Ala stiu ca era asa ceva, cu Dumnezeu si chestii dinalea.
Think whatever™!
Clone

Post by Clone »

nu este black and white... din cate imi aduc aminte a fost si un film, o mini-serie cu anticrist ceva, iar jocul se inspira din film
Zyklon

Post by Zyklon »

A fost mai demult un serial pe ProTV numit Apocalipsa (The Stand) inspirat de romanul cu acelasi nume de Stephen King.
adijarca

Post by adijarca »

Clone wrote:nu este black and white... din cate imi aduc aminte a fost si un film, o mini-serie cu anticrist ceva, iar jocul se inspira din film
the omen cumva?
Numa prostii nu stie sa vorbeste corect romaneste
Clone

Post by Clone »

ma intereseaza numele jocului . nu la film :P
omen nu este pentru ca actiuea din prima misiune se petrecea intr-un oras...si trimiteai oameni sa recruteze in intersectii... (genul jocului-strategie)
iar the stand nici atat :(

nu sunt sigur daca numele jocului este acelasi ca la film, stiu doar ca jocul se inspira din film

LE: am gasit Left Behind ii zice la joc si la film :D
Ze

Post by Ze »

Era un joc gen MechWarrior prin `98 `99 când mă duceam la sală, semăna foarte mult cu acesta, aveai la dispoziţie un robot de gen doar că nu era privit din interior ci de sus ca la jocurile de strategie cam atât ştiu de el :P ştie cineva la ce joc mă refer? :(
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
eMalware

Post by eMalware »

Future Cop: LAPD probabil.
Rapidshare sucks.
Ze

Post by Ze »

Wow nu pot să cred chiar ăsta este :D:D îl căutam de ceva vreme (1 an şi :P) mulţumesc >:D<
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
Asgard

Post by Asgard »

Acum vreo cativa ani buni am jucat un tbs asemanator cu Jagged Alliance numai ca avea o grafica cartoonish cum este in XIII, stie cineva numele jocului?
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Să fie Shadow Watch?

Image
Asgard

Post by Asgard »

Da, acesta era jocul, multumesc frumos!

LE: L-am cautat in special pentru coloana sonora, era foarte interesant jocul.
Mitza_003

caut un joc

Post by Mitza_003 »

Caut un joc 2d din anii '90. Este vorba de un miner de pe o planeta straina. Are o arma aproape cat corpul lui de mare si tot coboara in caverne. E din perioada cand jucam Dangerous Dave. Imi amintesc ca impuscam serpi verzi, impuscam ciuperci si trebuia sa nu lovesc statia de pompare a aerului in mina.
...a good rhyme does more damage than a '47...© [smilie=Sign-Leet.gif]
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Infernos

Pachet de jocuri

Post by Infernos »

Mai demult eu aveam un pachet de jocuri cand eram mai mic la un PC cu windows 98, unul dintre jocuri era sa arunci cu placinte in oameni si acestia sareau cand ii loveai, alt joc mai era cu 2 zei unul era PC si altul playeru , si te jucai cu mausu , zeul avea o paleta in mana si mingea era un porumbel si trebuia sa spargi toate caramizile si dupa ce le-ai spart imaginea aceea dansa sau facea ceva amuzant .Imi puteti spune si mie va rog frumos cum se numeau jocurile sau pachetul acela?
Old nickname: pompiliu92
Merced
Moderator

Nu-mi amintesc numele unui joc... si ma seaca rau!

Post by Merced »

Salutare salutare! Hai ca dupa vreo trei zile de "chin", de intrebat in stanga, in dreapta, am ajuns si la voi.
Uitandu-ma la o porcarie de film, zgomotul produs de masini mi-a adus aminte de un joc din copilarie, pe care zici ca l-am visat, ca de trei zile ma uit pe liste, pe filmulete, pe screenshot-uri, si nu gasesc nimic sa se asemene macar.

Stiu ca-l jucam probabil in perioada '99-'01, si era un joc cu masini. Perspectiva era ca la NFS-uri, eu unul il jucam din spatele masinii, nici nu cred ca existau variante de schimbare a camerei. Erau clar circuite, si daca nu ma insel cursele erau 99% noaptea. Avea un element destul de important de "car combat" sa-i zic "pasiv", adica sigur nu puteai monta arme pe masina, dar puteai monta tepi pe barele de protectie parca. Una dintre masini arata cam ca un muscle car, tin minte ca era mai mereu un verde aprins, dar probabil ca se putea schimba culoarea. 100% puteai pune niste decal-uri pe masini, lucru pe care-l vedeam in premiera atunci. Stiu sigur ca era unul cu un cap de mort, altul cu o bomba d-aia rotunda cu fitil. Si masinile se upgradau. In curse puteai sa distrugi masinile adverse, care erau 3 si nu mai multe, sau sa tragi sa castigi "la timp".
Meniul era frumos lucrat in comparatie cu jocul in sine, care normal, era un amalgam de pixeli :D , si fiecare adversar avea un fel de poza parca.
Posibil sa fie un joc chiar mai vechi decat am zis initial.
E sigur un titlu mai obscur, caci m-am uitat doua zile de fiecare data cand am avut timp si posibilitatea pe tot soiul de site-uri, pe listele de pe Gamespot, pe filme de pe Youtube cu jocuri vechi cu masini si nu l-am gasit.

Cred ca stiti si voi cum e sa ai un lapsus d-ala penal care nu te lasa in pace. Raman dator cu sase beri celui care stie despre ce vorbesc. [smilie=Thumbs-Up.gif]
Last edited by GabYO on Sat Jan 21, 2012 12:02 pm, edited 1 time in total.
Reason: Topic merged, foloseste functia Search...
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Nu e nici pe departe un titlu obscur, si are arme... dar Carmageddon sau Carmageddon 2 cumva?
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Merced
Moderator

Post by Merced »

Evident ca nu e asta. In asta de-l caut eu nu existau pietoni, nu aveai libertate, erau niste circuite bine definite.
Alex_230

Post by Alex_230 »

Seamana descrierea ta cu San Francisco Rally 2049 sau Death Rally?

Daca nu ,ia vezi pe-aici poate iti sare un titlu in ochi.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Crezi ca nu m-am uitat si p-acolo? M-am uitat, nu mi-a sarit in ochi. Imi vine mereu sa zic ca e Track Attack, da' ala arata complet diferit...
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Caut un joc de prin perioada 2001-2002, cred. E bazat pe ideea de curse si capturarea steagului. Imi amintesc ca erau buggy-uri, masini de politie, camioane. Mare parte din curse aveau loc pe dealuri. Erau de asemenea si harti sandbox in care te puteai plimba si face ce doreai cu masina. Intelege careva despre ce joc e vorba? Sunt bune detaliile? :d
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Alex_230

Post by Alex_230 »

Mitza ,eu zic 1nsane. ;)
PSS 214

Post by PSS 214 »

a aparut si Insane 2 in caz ca nu stiati
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Alex_230 wrote:Mitza ,eu zic 1nsane. ;)
Ala'i. [smilie=maniac.gif] Pfoooaai...mersi mult. Nici nu stii cat timp mi'am batut capul ca sa'mi amintesc de jocul asta. [smilie=Respect.gif]
Infernos

Post by Infernos »

Tin minte cand eram eu mai mic pe calculatorul IBM care il aveam, era un joc cu mai multe joculete in el , ceva de genu.Intr-un joc trebuia sa arunci cu placinte in oameni si aia sareau in sus, alt joc era un fel de ping pong, aveai porumbei drept mingiute si cei care manuiau paletele erau doi zei din mitologie, unul il controlai tu , altu il controla AI.Tu trebuia sa spargi toate caramizile cu porumbelu si la sfarsit dupa ce le spargeai era o animiatie.Daca ratai un porumbel ti se mai dadea altu de catre un personaj mitologic jumate om jumate capra.In rest nu imi mai amintesc.Ma puteti ajuta?
Old nickname: pompiliu92
Alex_230

Post by Alex_230 »

PSS 214 wrote:a aparut si Insane 2 in caz ca nu stiati
Da ,stiam de el :D
Mitza_003 wrote:
Alex_230 wrote:Mitza ,eu zic 1nsane. ;)
Ala'i. [smilie=maniac.gif] Pfoooaai...mersi mult. Nici nu stii cat timp mi'am batut capul ca sa'mi amintesc de jocul asta. [smilie=Respect.gif]
My pleasure! :thumbleft:

Faza cea mai tare e ca l-am jucat O singura data [smilie=maniac.gif], nu prea m-a atras in mod special, da mi-am amintit perfect de el din descriere.

@Infernos ,repost :-#)
Chiar nu imi vine nimic in minte din descrierea ta... :( poate altcineva
nemesisu

Post by nemesisu »

Caut un joc... mai vechi... nu mai tin minte cum ii spune... dar era ceva strategie turn based. Puteai sa iti faci diferite trupe si te luptai cu ceva orici, tu avand parca acces sa ai trupe de cercetasi, sniperi, trupe regulare. Hartile erau cu ceva paduri multe si harta caroiata.. ceva cu SpeelForce, SpellCast ... uff... daca are cineva habar de el, sa ma scoata din lapsusul asta :occasion14:
it is not about the money. it is about the game. the game between people
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Caut un joc de prin perioada 2005, era de genul "turn-base" cu planete. Iti faceai colonii, erau pirati spatiali. Stie careva?
Alex_230

Post by Alex_230 »

Vezi pe-aici poate poate dai de el ,desi din 2005 nu este nici unul acolo.

Cele mai apropiate ca perioada sunt din 2006 (Sword of the Stars sau Space Empires V asa mai "necunoscute", banuiesc (,) ca nu e ceva gen Homeworld sau StarWars) sau 2002 (Starships Unlimited: Divided Galaxies)
Shader

Post by Shader »

Aruncă un ochi și peste Nexus The Jupiter Incident.
Live in your world, get pwned in mine!
VDtot

Post by VDtot »

Sins of a Solar Empire?
devland

Post by devland »

Galactic Civilizations 2
Closer to home with every step away from it.
Radoo

Post by Radoo »

Ia să vă dau eu o temă. Caut jocul ăsta de câțiva ani, dar orice goagăl sărci a eșuat.

Detalii joc:
Jocul e sigur DOS. Seamănă un pic cu Bomberman, ca și idee, numai că e cu mineri, iar grafica e mai slabă. La fiecare rundă ai bani să iei tot felul de bombe care variază de la făcut ditamai explozia prin toate tunelurile săpate până la băgat nisip peste tot, să scapi de inamic. :iconbiggrin:
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
devland

Name my game (pirate rabbit gun chests)

Post by devland »

Am mai incercat sa dau de jocul asta. Stiu ca-l jucam prin 2000 intr-un ecafe pe pc, pe vremea cand era la moda porsche 2000.
Avea tematica cu pirati. Erai un iepure, aveai un pistol si adunai monezi de prin cufere. 2d platformer foarte asemanator cu jazz jackrabbit, imi scapa insa numele si google nu ma ajuta.

Si-aduce careva aminte?
gamihai

Post by gamihai »

Nick vechi : strikerr
Image
Spoiler!
Humanity is afraid of me .... I have seen its true face.
devland

Post by devland »

Ala e. Thanks.
Post Reply